60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Saracığımmmm acı sos tarifi bekliyos . . .
şakkıdı

hemde nasıl hemde nasıl
bu arada cumartesi günü pilav gügüne gidicem onun telaşındayım saçım kıyafetim nasıl olcak ya acayip taktım evdekilerde olmuyor bana offfofffff

ciciş elbise giy elbisede bolluk çok belli olmas . . .
hatta hareket katar . . .

evdekilerin hepsi çuval gibi yaaaaa
bide çok güzel olmam lazım
herkes bana kımızı giy diyor kaydirigubbakcemile3 ya ben siyahtan başka bişey giyemiyorum korluyorum
şu minik taçlar varya ondan bulsam keşke
çooooooooooook güzel olmam lazım yarın bişeyler bakcam kendime ama çok pahalı bişey alamam

hemde nasıl hemde nasıl
bu arada cumartesi günü pilav gügüne gidicem onun telaşındayım saçım kıyafetim nasıl olcak ya acayip taktım evdekilerde olmuyor bana offfofffff

ne güsel ne güsel güzel bi heyecan.bence elbise giymelisin.saçlarınada güzel bi fön ve hatta yarım toplatabilirsin.ohhh ne güzel olcan sen yaa Şeniz

Saracığımmmm acı sos tarifi bekliyos . . .
şakkıdı

ciciş elbise giy elbisede bolluk çok belli olmas . . .
hatta hareket katar . . .

hemen verelim o zaman.
minik cin biberler varya hani işte onları istersen robottan geçiriyosun (robottan geçirince daha acı oluyo :jeyyar: ) istersen sadece saplarını koparıyosun. bollca bomateside yine robottan geçiriyosun istediğin kadar sarımsak karıştırılıyo ve 1 yada 2 tatlı kaşığı tuz konuyo.tuz olmadan olmuyo maalesef) hepsi şöyle 2 dakka kadar kaynatılıyo (azıcık fık fık etmesi yeter) sıcakken cam kavanoza konuyor ve en fazla 4-5 gün sonra missleerrr gibi yeniyorrr cokacimcoook ayy bu senedemi yapsam acaba

selam kıslar nasılsınız bakalım bugün benm canım hiiiiiç bişey istemiyo ya regl oldum ondanmı acep:bbo:bide diyete ara vermek lazımmı sizce ben 1 aydır devam ediyorum 4.50 kg vermişim tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ay deli gibi kendi kendime göbek attım, mezdekeyi cep telefonuna yükledim dışardan biri görse kesin deli der :roflol: Kan ter içinde kaldım ama bugün yürüyüşe çıkamıcam bari bi gııdım kalori yakayım delikafadulden Kızlar yürürken kulağınızda müzik olsun ama tempolu birşey adımlarınızı ona göre ayarlayıp daha hızlı yürüyorsunuz, kendimde farkettim manganın şarkısında koşa koşa gidiyordum demet akalın da daha yavaş yavaş sonradan faketttim alkisalkisalkis

bu arada yediklerimi yazayım
sabah yarım simit krem peynir(tabiiki light) acısos
ara öğünde kalan light yoğurdum (3 kaşık kadardı)
öğle yemeği olarak cappucino nun yanında bi paket eti form karışık meyveli bisküvi ve kalan 3 yane burcak kepekli bisküvi.
bu kadarcık şey yedim ama çok fena doymuş hissediyorum kendimi.
saat 3 gibi nesfit yiyebilirim.akşamada karnabahar haşlıycam.herhalde yılın son karnabaharıdır çok özlicemm senağlama

hımm söylemeyi unuttum illaki buzdolabında saklanıyo.yoksa köpürüp bozuluyo !!!!

Anladım canımcığım . . .
Teşekkür ediyorum .
Ben senin bu tarife ceviz ve peynirde ekleyip daha katı bir karışım istiyorum hatta içine kırmızı etli biberler var ya onlardan ve biber salçası ekleyerek bol zeytin yağı ile sabah enfes olabilüüüü . . . etiform ekmeğinin üzerine sürülebilüüüü . . .

cokacimcoook

deneyeceğim önümüzdeki günlerde . . .
fiu girmedi bu gün . . .​

kızlar sabahkı yediklerimi yazayım size 1 dilim ekmek 1 yumurta biraz peynir 2 3 tane zeytin cok az yoğurt sekersiz cay 1 saat sonra 1 tane salatalık 5 6 tane cilek 1 dilim kek ince bu kadar epeyde yemisim yinede ben hiç bise yemedim sandımkaydirigubbakcemile3

kızlar yoğurdun karın kaslarındaki yağları erittiğini duymustum doğrumu acaba

ben de yediklerimi yazayım
sabah 2 tane form bisküvi
öğlen tavuklu salata
1 kupa nescafe (2şekerli)senağlama
1L su şimdilik

istenen hertürlü versiyon denenebülüü tatlım denesekmi ne kaydirigubbakcemile3

selam kızlar zor kılo veren bırısıyım gecen hafta dıyete basladım ve 1 haftada 2 kılo verdım..neye mı borcluyum bana sorarsanız ılk kez denemıs oldugum lahana cayına borcluyummmm alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızlar şimdi elma yiyorumda bugün cnm deişik şeyler istiyorya yaklasık bir saat sonra falan balıkları küçücük küçücük tavuk eti gibi doğrasam fleto balıkları,sonra onları yağsız kavursam domates salatalık biber nane kuru soğan (ya hiç sewmem ama yardımcı işte kilo wermeye) maydonoz tere roka falan salata yapıp nar ekşisi döküp balıklarıda içine katıp salata yapsam saat 4ü bulur zaten onu yesem akşamda spor yapıp günü kapatsam nasıl olur ki çok kalori alırmıyım
beynimi şaşırtayım dedim

yarın da simit yemeyerek şaşırtırsın canım şakkıdı

kaydirigubbakcemile3

Boşver takma canım.. Onlardan bizim ofiste bir sürü var maalesef.. Yaptığın iyilikleride kendine hayrını düşün canım onlara diil.

Canım olur mu ya.. Ama bazen mesajlar arada kaynayabiliyor maalesef.. Senden kaynaklanmıyor hepimize oluyor canım..

Evet canımcım valla bende öyle düşünmüştüm.. Kaçamağı sabah olduğu için yaptım zati kaydirigubbakcemile3 Birazdan yimee çıkıcam, gitcem salata yicemmmm...cokacimcoook

Ben bi keresinden Liptonun o meyva çaylarından almıştım. Sırf boya!! O kadar kötüydüki. Hiç tavsiye etmem yani.. Aktardan falan kurutulmuşunu bulup demlersek faydası dokunur bence canım..

yav bende var ya kızlar hayatta acı yiyememmm. Azıcık bile. Ben tatlıcıyımmmm...kaydirigubbakcemile2

Bu arada evlibarklı canım, bencede elbise giy pilav gününe. Ayrıca çok güzel olucaaandan eminim.. Kendine güvenin de tam olsun.. Herkeşler dönüp dönüp sana bakar..kaydirigubbakcemile3

bende bir ara lahana suyu iciyordm etkisi oluyo zayflamak için ama benm hep karnım sisiyodu

kızlar yoğurdun karın kaslarındaki yağları erittiğini duymustum doğrumu acaba

Canım dietle yağsız yoğurt bu biçimde bi etkiye sahip . . .

annaem yapıyodu benim canım mmmm ezme gibi oluyordu bol acılı ama o kadar zaman geçti ki şimdi o da hatırlamaz nasıl yapıldığını ama ben domat ve biber salçasını cin biberle pişiririm soğuduktan sonra süzme peynir ve ceviz biraz tane karabiber ekler bol zeytinyağı ile harmanlar 1-2 gün buz dolabında bekletirim . . . bakalım nasıl olur . . ?

cokacimcoook

hoşgeldin canım.nasıl bişeymiş o lahana çayı?? bide boyunu kilonu ve ulaşmak istediğin kiloyu yaz senide listemize dahil edelim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…