hemde nasıl hemde nasıl
bu arada cumartesi günü pilav gügüne gidicem onun telaşındayım saçım kıyafetim nasıl olcak ya acayip taktım evdekilerde olmuyor bana offfofffff
aa ewdekiler niye olmuyo şekerim zayıfladın diye mi hani kot giycem diyodun dar kot
ya da elbise
saçlarınıda bence fön çektir tamam zaten röfleli saçı fön gösterir bide kırmızı giysen süper olursun sacın sarıya göstersin diye beni saçım röfleliyken hep kırmızı giyiyordum bide fön çektirip taç falan takardım bazen ımmmh fıstık fıstık ama zayıflayınca yine yapçam bi 57 olayımda
hemde nasıl hemde nasıl
bu arada cumartesi günü pilav gügüne gidicem onun telaşındayım saçım kıyafetim nasıl olcak ya acayip taktım evdekilerde olmuyor bana offfofffff
Saracığımmmm acı sos tarifi bekliyos . . .
şakkıdı
ciciş elbise giy elbisede bolluk çok belli olmas . . .
hatta hareket katar . . .
ne güsel ne güsel güzel bi heyecan.bence elbise giymelisin.saçlarınada güzel bi fön ve hatta yarım toplatabilirsin.ohhh ne güzel olcan sen yaa Şeniz
hemen verelim o zaman.
minik cin biberler varya hani işte onları istersen robottan geçiriyosun (robottan geçirince daha acı oluyo :jeyyar: ) istersen sadece saplarını koparıyosun. bollca bomateside yine robottan geçiriyosun istediğin kadar sarımsak karıştırılıyo ve 1 yada 2 tatlı kaşığı tuz konuyo.tuz olmadan olmuyo maalesef) hepsi şöyle 2 dakka kadar kaynatılıyo (azıcık fık fık etmesi yeter) sıcakken cam kavanoza konuyor ve en fazla 4-5 gün sonra missleerrr gibi yeniyorrr cokacimcoook ayy bu senedemi yapsam acaba
hımm söylemeyi unuttum illaki buzdolabında saklanıyo.yoksa köpürüp bozuluyo !!!!
Anladım canımcığım . . .
Teşekkür ediyorum .
Ben senin bu tarife ceviz ve peynirde ekleyip daha katı bir karışım istiyorum hatta içine kırmızı etli biberler var ya onlardan ve biber salçası ekleyerek bol zeytin yağı ile sabah enfes olabilüüüü . . . etiform ekmeğinin üzerine sürülebilüüüü . . .
cokacimcoook
deneyeceğim önümüzdeki günlerde . . .
fiu girmedi bu gün . . .
yarın da simit yemeyerek şaşırtırsın canım şakkıdı
ya kıslar çok sinirliyim kötükedihüso patronum sigara içiyo bizim masalardada kültabağı var benimde kokusundan midem bulanıyor ama gelip benim önümde içiyo zevk alıyo herhalde. sonra diğer çalışan arkadaşım kendi masasındaki kültabağı boşaltmaya kalktı benimkinide şurdan kaldırırmısın dedim banane kalk kendin dök dedi nasıl sinir oldum ben bütün gün çay getiriyorum ağzımı açıp bişi demiyorum kendim almıcaksam bile mutfağa gidince ona çay getiriyorum şekerini bile atıyorum bunu haketmiyorum iyi niyetim suistimal ediliyo kötükedihüso çokk sinirliyim yaaa
ya kıslar bişi dicem ben bazen kendi kendime konuşuyomuş gibi hissediyorum neden acaba hatta dönüp bakıyorum acaba nette bir sorun oldu da görmediler mi diye ama yooo mesaj görünüyoo bana mı öle geliyo yoksa çok mu alınganım
Hanımlar feciiii şımardım :asigim: çok çok çok teşekkür ediyorum yorumlara . . .
Bu yorumlar doğrultusunda hedefi 60 a yükseltmeyi tekrar düşüneceğim !
CADIARZU
Teşekkürler fılayım iyilik meleğim . . .
Bi defa iyilik meleği sana kocaaaaman bi aferimmmmm . . .
Pek çok kimse ne kadar tok hissetsede o cicili bicili yiyeceklere senin kadar direnemezdi ki sen bunu başardın . . .
Kaçamağının sabah olması + bi yön canım zaten bi kaç gündür şaştın dengeni sürekli koşuşturmaca bünyen istedi demek ki . . .
Hiç bi şi olmas eğer hafif geçiştirirsen akşama kadar . . .
kaydirigubbakcemile3 yirim . . .
canım bazen çok çabuk ilerliyor mesajlar ve mesajlarımız bu hızla kaynayabiliyor ya da konu değişiyor farklı bir şeye odaklanıyoruz hepbirlikte çıkıyor kendi bıraktığımız mesajları bile unutabiliyoruz . . .
kaydirigubbakcemile3
ewet canım bende dinledim yaban mersini siyah yucarlak küçük bişi sert olyo tazesi ama kurusunu bende yemedim çayından alsak onunda faydası olurmu ki diye düşünüyordum bende liptonun war y.mersinli çayı
nanenin faydalarınında dinledin mi şekercim
ben çok tüketiyorum naneyi taze şekliyle bulduğunuz her yeşil otu yeyin kızlarrr:1rolleyes:
istenen hertürlü versiyon denenebülüü tatlım denesekmi ne kaydirigubbakcemile3
kızlar yoğurdun karın kaslarındaki yağları erittiğini duymustum doğrumu acaba
istenen hertürlü versiyon denenebülüü tatlım denesekmi ne kaydirigubbakcemile3
selam kızlar zor kılo veren bırısıyım gecen hafta dıyete basladım ve 1 haftada 2 kılo verdım..neye mı borcluyum bana sorarsanız ılk kez denemıs oldugum lahana cayına borcluyummmm alkisalkisalkis alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?