afiyet olsun canım tebrik ederim
afiyet olsunn fambukk.güzel kahvaltın.ne acele ediyon kız anca yetişiyom bi yandanda telefonlara bakıyom bi yandan annemi arıyom kızı soruyom nasıl diye
afiyet olsun canım
afiyet olsunnnnn
günaydın yolandacım maşşallah baya yürümüşsünüz
sağol fambıkçım evet bende okudum hugonun yazdığını bilmiyodum bende .
günaydın ycl cim sağol canım şu anda 37.0
hahahspor yapıyomusun canım
günaydın yolandacım maşşallah baya yürümüşsünüz
soröa kız aklıma geldikçe bile midem bulanıyo. meyve olmayınca yedim yemez olaydım
sen beniiiiiiiiiiiiiiiiii gülümseten bir meeeeeeeeeellleeeeeeeeeeksinnnnnnnnnnnnnnnnn
diyete bağlı kalmamaaaaaaaaaaaaaaaaaa tek sebepsinnnnnnnnnnnnn
Ayy bu arada hala kahvaltımı yazmamışım..
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 kırmızı biber
1 bardak çay..
canım benim afiyet olsun.Ayy bu arada hala kahvaltımı yazmamışım..
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 kırmızı biber
1 bardak çay..
hoş geldin canım benim.bugün daha iyi olmana sevindim.sanki sende vermişsin kilo yanlışmıyım.72 kiloydun en son sanki..:26::26:günaydın 60-69 topiği sakinlerim..nasılsınız bakalım.bn bu hafta iyiyim.geçen hafta psikolojim bozuktu .hafta sonu tamirciye verdim bozulan psikolojimi bu hafta daha iyiyim inşallah...
afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yecaleeeeeeeeeeeeeeee tepriklerrrrrrrrrrrrrrr:92::92: :92::92:
senin hedefeeee 2.8 kalmışşşşşşşşşş benim ilk hedefeeee 2.4 kalmışşşş20 mayısa kadar tam gazzzzzzzzzzzzz ilerii hadi bakemmmmmmmmmmm
canım benim çok sevindim çok tebrik ederim...:92::92::92::92:famir
neruda
ycl
eebruli
yolanda
kalanchoe
cimcimesude
nugya
hugocuk
loxandra
sayenizde kilo veriyorum cumartesi yazmıştım 500 gr verdim deyi toylamda 2.5 kilo olduuuu
hahahsporda sorumlu topik bakanuuuuu
nirden belli edecekkkk
ilk soruu
spor yapıyonnu
günaydın nügücümm
kızına da geçmiş olsun umarım minik sultan iyileşir en kısa zamanda
bende aylar oldu kola içmiyorum canım bile çekmiyor
kaçamakların bile gerisi gelmiyor. cumartesi ne zaandır canım çekiyor diye orta boy lays aldım 69 gram ama iki günde eşimin de yardımı ile anca bittiçok tuzlu geldi yahu
biri beni mi çaaardııı
buyrunnn benimmmm Melek
kız senin adına da şarkı yok ki nasıl ima edecem hahahaa
afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yecaleeeeeeeeeeeeeeee tepriklerrrrrrrrrrrrrrr:92::92: :92::92:
senin hedefeeee 2.8 kalmışşşşşşşşşş benim ilk hedefeeee 2.4 kalmışşşş20 mayısa kadar tam gazzzzzzzzzzzzz ilerii hadi bakemmmmmmmmmmm
Benimde ilk hedef Fambık.. Yoksa hedef için 50 en az da 47 diyo diyetisyenim..
20 mayısa kadar verir miyim ki 2,8... :26:
off ama diyeti bozmadığım halde kilo aldıgımı görünce sinir oluyorum :95:spor yapıyosan ondandır canım kasın artıyodur ondan öyle çıkarsın üzülme sen sağlıklı beslen sporunuda yap zamanla gider kiloların zaten kimse çok hızlı kilo vermiyor burda yavaş yavaş gidiyo zaten
ana ne geziyo senin evde öleee sağlıksız şeyler bakimmmmmmmmmmmm,enee benimde yemem lazımmm idolümm çiko yimişşşşş
patates diyeti gibi sağlıksız diyetlereeee yöneldiğin için olabilir miiii:26:
famir
neruda
ycl
eebruli
yolanda
kalanchoe
cimcimesude
nugya
hugocuk
loxandra
sayenizde kilo veriyorum cumartesi yazmıştım 500 gr verdim deyi toylamda 2.5 kilo olduuuu
inanmak başarmanın yarısıdırrrrrrr kızzzzzzzzzzzzzzzzibiz inannalımm kaçaamk yapmayalımmmmm yaklaşalım en azından olmaz mııııı
kız cimmmmmiiiiiiiiiiiiiiiii bu bizim daha ilk hedefimizzz bizim yok uzun daha sende ehdefini küçült biraz 2 kilo vercem de bari 20sine kadar olmamı
Benimde ilk hedef Fambık.. Yoksa hedef için 50 en az da 47 diyo diyetisyenim..
20 mayısa kadar verir miyim ki 2,8... :26:
1 BARDAK COLA BİR SAATTE VÜCUTTA BAKIN NELER YAPIYOR?
Dursun Boran boran@haberx.com
24.11.2008 22:10
Cola neden şişmanlatır? İlk 10 ve ilk 40 dakikada bakın Cola vücutta kan şekerini nasıl etkiliyor?
--------------------------------------------------------------------------------
Cola ile felakete götüren 60 dakika
İç ve Kalp Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, bir bardak Cola’nın 60 dakikada vücuda verdiği zararları anlattı. İşte felakete götüren kısır döngü.
İç ve Kalp Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay, Cola’nın zararları hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.
www.barsakforum.com Anasayfa inflamatuvar barsak hastal ibh crohn barsak lseratif kolit sitesinde yazan Prof. Dr. Karatay, ’kola içince vücudunuzda neler olduğunun farkında mısınız?’ diyerek aşağıdaki açıklamayı yaptı:
1. İlk 10 dakikada: Kanınıza hemen 10 çay kaşığı kadar şeker girer. Bu normal günlük dozun 100 katı kadardır. Bulantınızın olmamasının nedeni içinde bulunan ’fosforik asiddir’.
2. İlk 20 dakikada: Kan şekeriniz aşırı şekilde yükselir. Bunun sonucu pankreasınızda aşırı derecede insülin salgılanır ve kan şekerinin fazlası karaciğerde yağ olarak depolanmaya başlar.
3. 40 dakika içinde: Kafeinin tamamı dolaşıma girmiş olur. Kan basıncı yükselir, karaciğerden daha fazla şeker yapılarak kana geçer ve kan şekeri tekrar yükselir.
4. 45 dakika içinde: Beyinde dopamin yapımı artar, mutluluk hissi başlar (eroinin etkisine benzer bir etki meydana gelir.)
5. 60 dakika içinde: Ani açlık hissi oluşur.
6. Tekrar kolaya ve tatlılara saldırısınız.
7. Bu kısır döngü devam ettiği süre karaciğer ve göbek yağlanması artar, vücudun tüm hücrelerinde LEPTİN ve İNSÜLİN DİRENCİ gelişir.
8. Şişmanlık hastalığını başlatmıştır ve bütün dejeneratif hastalıkların nedenidir.
off ama diyeti bozmadığım halde kilo aldıgımı görünce sinir oluyorum :95:
ama ben onu yapmadım kı sadece sabah yedim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?