- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
tamam ozaman bende 2 kilo veririm ozaman.pek sanmıyorum ama.sabredim çalışacağım.
günaydın arkadaşlar çarşamba girmiştim enson. Tıkandığımı arada nefes almakta zorlandığımı yazmıştım.Perşembe dr gittik eşimle. astım çıktımoralim bozuldu. keyfim yok ogünden beri. bide ayın 25 hasta olmam gerekirdi olmadım acaba hamilemiyim ki perşembe 28 inde test yaptım negatif çıktı :44: yarın bide kan tahlili yaptırcam. ama yoktur inş yaa :97:
günaydın arkadaşlar çarşamba girmiştim enson. Tıkandığımı arada nefes almakta zorlandığımı yazmıştım.Perşembe dr gittik eşimle. astım çıktımoralim bozuldu. keyfim yok ogünden beri. bide ayın 25 hasta olmam gerekirdi olmadım acaba hamilemiyim ki perşembe 28 inde test yaptım negatif çıktı :44: yarın bide kan tahlili yaptırcam. ama yoktur inş yaa :97:
bizde diyeti bozmadığımız halde kilo veremiyoruz yavaşş gidiyo biz napak niiidek zaman alıyo gram gram eksiliyozz
fambıkın özlü düşünce pratik zeka her yaşam koşuluna ve psikolojiye göre rahatlıkla tatbik edilebilecek tavsiyelerinden bir gram bişeyler öğrensek ne mutlu bize cimcimcimcimim:86:
sen sigara filan içiyomusun canım. bak harnup yani keçiboynuzu pekmezi solunum yolu hastalıkları için birebir gelir canım gerçekten çok faydalı kesinlikle hergün ye farkı göreceksin geçmiş olsun :94:
günaydııınnn dambilüüüüü gömdirik davşanlaaaaaarrıııımmmm
hrkes iyidir inş.... ben çok iyiyim Allah a şükür.cuma günü internet bağlantım kopup bir daha gelmediği için bişi yazamdan çıktım neruşcuğumla buluştuk
sağlıklı sağlık şeyler yedik içtik( ızgara köfte bol salata ayran öğle yemeği,ara ise light sütlü kafeinsiz kahve)
sooona baya bi gezdik yürüdük sizi çekiştrdikkk
hafta sonu bol kaçamaklı ...
bu gün ise kahvaltım şöle oliiii
1 kupa şekrsiz açık çay
2.5 dilim tam buğday ekmeği
2 kk light peynir
2 yk light yoort
3 zeytin
domates
maydonoz
1 tk çam balı
1 tk pekmez
1/2 tk acı sos
bugün inşallah slim in 6 e başlayacağım bir gün slim bir gün pilates yapıcığım.slim yaptığım gün ise arkasına duruma göre 10-15- 20 dk pilates ekleyeceğim inşallah.işte bööööle .geçmişe bir göz atayım bakalım neler olmuş kimler kilo vermişşş napmış
fambık ne yemişşş nugii napppmışşş ne etmişşş.cimcime pepeti sooona loxiii sona ne bilimm aklıma gelmeyen dier gombirklerrr neapmışlarr bi bakayımm
şu ince stic çikiketalar varya dün onların bitterinden yidim bitane :76: niden yidimse artık meyve yoktu ondan sanırım canım tatlı istedi en masumu o geldi bi tane yidim :76:
neruşla gezdiniz tozdunuz birbirinizi motive ettiniz hayret neruş spounu burakıp gezmeler gitmiş
canım benim olsun artık kaçamak ama benim bildiğim birşey var 1 bardak kola bir somun ekmekle eşdeğermiş.ayrıca afiyet olsun.
evet bebişim felaket gezdik 1 e yaklaşıoken saat buluştuk 17.30 da ayrıldıkneruş eve yürüyerek döndüüü 45 dk fln sürüo dedi çok süpppperr sonic bişi oldu yanii.
bende eve gelince kocişle akşam yemeği yedik yine çıktık dışarı kadıköy e ordan bahariyeden yürüyerek ordan moda ya yürüdük çay bahçesinde çay içtik.ordan tekrar yürüyerek kadıköy e ordan eve.madem yoliii anlatmış cumartesi pazar nerden nerelere yürüdüğünü ben anlatmasam çatlarımmm .kız yolii bizde cumartesi o taraflara gtmiştik ama daha uzaklara. önce pendik e gttik orda çarşıda bayaa bi dolaştık sooona ordan kadıköy e ordaan hoooooppp( yoli gibi anlatayım ) karaköy ordan hoooooppp tramvayla tamsim ordan hoooood tünelden doğğrruu istklal mağazalara gire çıka istiklal de zikzaklar yapa yapa orayı yürüdük ordan hoooooppp beşiktaşa sooona üsküdarr sona ev. öğlen 2 de çıkmıştık akşam 10.30 da döndük eve.
bu kadar yürüdüm gezdim tozdum ama bu kadar da kaçamak yaptım yaz derdseniz yazarım da:26:
sonra pazar günü önce libadiye ye sonra hooooop kadıköy sonra bahariye sooona hooopppkozyatağı carefour orda allışveriş soona ordan yürüyerek ev.çok fena yürüdük gezdik.
Günaydın Neruş.. Afiyet olsun...
Sağol canım benim.. Birazdan yolluyorum...
1 BARDAK COLA BİR SAATTE VÜCUTTA BAKIN NELER YAPIYOR?
Dursun Boran boran@haberx.com
24.11.2008 22:10
Cola neden şişmanlatır? İlk 10 ve ilk 40 dakikada bakın Cola vücutta kan şekerini nasıl etkiliyor?
--------------------------------------------------------------------------------
Cola ile felakete götüren 60 dakika
İç ve Kalp Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, bir bardak Cola’nın 60 dakikada vücuda verdiği zararları anlattı. İşte felakete götüren kısır döngü.
İç ve Kalp Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay, Cola’nın zararları hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.
www.barsakforum.com Anasayfa inflamatuvar barsak hastal ibh crohn barsak lseratif kolit sitesinde yazan Prof. Dr. Karatay, ’kola içince vücudunuzda neler olduğunun farkında mısınız?’ diyerek aşağıdaki açıklamayı yaptı:
1. İlk 10 dakikada: Kanınıza hemen 10 çay kaşığı kadar şeker girer. Bu normal günlük dozun 100 katı kadardır. Bulantınızın olmamasının nedeni içinde bulunan ’fosforik asiddir’.
2. İlk 20 dakikada: Kan şekeriniz aşırı şekilde yükselir. Bunun sonucu pankreasınızda aşırı derecede insülin salgılanır ve kan şekerinin fazlası karaciğerde yağ olarak depolanmaya başlar.
3. 40 dakika içinde: Kafeinin tamamı dolaşıma girmiş olur. Kan basıncı yükselir, karaciğerden daha fazla şeker yapılarak kana geçer ve kan şekeri tekrar yükselir.
4. 45 dakika içinde: Beyinde dopamin yapımı artar, mutluluk hissi başlar (eroinin etkisine benzer bir etki meydana gelir.)
5. 60 dakika içinde: Ani açlık hissi oluşur.
6. Tekrar kolaya ve tatlılara saldırısınız.
7. Bu kısır döngü devam ettiği süre karaciğer ve göbek yağlanması artar, vücudun tüm hücrelerinde LEPTİN ve İNSÜLİN DİRENCİ gelişir.
8. Şişmanlık hastalığını başlatmıştır ve bütün dejeneratif hastalıkların nedenidir.
famir
neruda
ycl
eebruli
yolanda
kalanchoe
cimcimesude
nugya
hugocuk
loxandra
sayenizde kilo veriyorum cumartesi yazmıştım 500 gr verdim deyi toylamda 2.5 kilo olduuuu
ama sizz azalıyosunuz ben artıyorumm
çıldıracağımmmm :95:
kız o melek değil melikeeesenin adına baya varrr maşşlahhhhhhhhhhhhh
misaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllll
aman melekeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmm kavurrrrrrrrrrrrrrrrrr paluklarııııııııııııııııııııyandımmmmmmmmmmmmmm meleeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkemmmm kavur paluklarııııııııııııııııııııııııı
famir
neruda
ycl
eebruli
yolanda
kalanchoe
cimcimesude
nugya
hugocuk
loxandra
sayenizde kilo veriyorum cumartesi yazmıştım 500 gr verdim deyi toylamda 2.5 kilo olduuuu
kızlar birde dün ne oldu biliyonuzmu.sipor salonu için yeni bir spor ayakkabı almak için dün alışverişe gittim.ordaki kadın bana sen zayıfsın spor neden yapacaksın dediki.bende sağlık için vede daha genç ve dinç görünmek için dedim.birde uzun zamandan sonra zayıfsın dediler alış verişte.kıyafet bakmaya gittiğimde x yada l getirirdi kasiyerler.dün hemen direk M getirdiler çok mutlu oldum.eşofman ve badierimi m aldım.gayet şık durdu üzeimde.hiçbiryerim pörtlemedi..
tıkanmalarım başladıktan sonra siarayı azaltmıştım artık tamamen bıraktım. eşimde o pekmezden almış canım normal pekmezden daha iyi tadı sabah ve akşam 1 tatlı kaşığı içiyorum. saolasın.
kız o melek değil melikeee
allah seni naapmasın deli domdom
bu arada ifşa olduk sagol be hahaha
canımmm çok svindimmmtebrik koyam bare ( miroooom da miromm ) :92::92::92::92:
ben on kilo verdim hala pötlüyoooo
yaa ne kadar şişmanmışım yahuuu
bak canım geçen ay 1 kilo kas yapmışım 800 gramda yağ gitmiş kilom 200 gram artmış oldu kontrolde o yüzden böyle oluyo ama eğerki memnun değilsen tavsiyem ölçüm yapan bir diyetisyene git tahlillerini yapsınlar kasını yağını ölçsünler ne kadar fazla yağın var filan ona göre bir liste veririler sana ve her kontrolde ne kadar yağ verdin kas durumun ne ordan öğrenirsin içinde rahat olur canım
insan kendini bilmiyo valla bende kiloluyken eşime diyodum 5 kilo versem tamamdır 1 ayda hallolur diyodum16 kilo gitti hala daha bitmedi valla
ben gidiyodum diyetisyene ama pek bi faydasını görmeyince bıraktım. orda yapılıyodu ölçümlerim. ama şimdi yine diyetisyenin bana verdği listeleri uygulamaya karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?