60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın arkadaşlar çarşamba girmiştim enson. Tıkandığımı arada nefes almakta zorlandığımı yazmıştım.Perşembe dr gittik eşimle. astım çıktı moralim bozuldu. keyfim yok ogünden beri. bide ayın 25 hasta olmam gerekirdi olmadım acaba hamilemiyim ki perşembe 28 inde test yaptım negatif çıktı :44: yarın bide kan tahlili yaptırcam. ama yoktur inş yaa :97:

tamam ozaman bende 2 kilo veririm ozaman.pek sanmıyorum ama.sabredim çalışacağım.

fambıkın özlü düşünce pratik zeka her yaşam koşuluna ve psikolojiye göre rahatlıkla tatbik edilebilecek tavsiyelerinden bir gram bişeyler öğrensek ne mutlu bize cimcimcimcimim :86:

sen sigara filan içiyomusun canım. bak harnup yani keçiboynuzu pekmezi solunum yolu hastalıkları için birebir gelir canım gerçekten çok faydalı kesinlikle hergün ye farkı göreceksin geçmiş olsun :94:

canım benim çok geçmiş olsun.canım benim üzme kendini havalardan da kaynaklanır birde rahsızdıysan ilaç kullandıysan onlarda geciktiryotabi bilgin olsun.

sen sigara filan içiyomusun canım. bak harnup yani keçiboynuzu pekmezi solunum yolu hastalıkları için birebir gelir canım gerçekten çok faydalı kesinlikle hergün ye farkı göreceksin geçmiş olsun :94:

tıkanmalarım başladıktan sonra siarayı azaltmıştım artık tamamen bıraktım. eşimde o pekmezden almış canım normal pekmezden daha iyi tadı sabah ve akşam 1 tatlı kaşığı içiyorum. saolasın.

ivettttt birsürü gezdiiikkkkkk çokk güzel geçtiiii kuli kulimle ve yoliciimle de beraberr buluşuciiz inşallahhhhh

Bugün ben de slım ın 6 ya başlıyorum inşallah start ıt uplaaaa

Afiyet olsun kuliciiiimmmmmm kahvaltın yine süpperrrr

şu ince stic çikiketalar varya dün onların bitterinden yidim bitane :76: niden yidimse artık meyve yoktu ondan sanırım canım tatlı istedi en masumu o geldi bi tane yidim :76:

hee ben de onlardan yiyiorum bazennn 1 taneciği kesiyo zatennnn

neruşla gezdiniz tozdunuz birbirinizi motive ettiniz hayret neruş spounu burakıp gezmeler gitmiş

dünüşte 45dk yürüdüm tempoluuu hem gezdimm hem spor yaptımmmmmm sporsuz bir hayat düşünülemezzz Allah sağlık sıhhat versin de hep yapalım sporumuzuu gitsin yağlar fazla kilolarr innşallahhhhhh

canım benim olsun artık kaçamak ama benim bildiğim birşey var 1 bardak kola bir somun ekmekle eşdeğermiş.ayrıca afiyet olsun.

Dorğudur canım allahtan hiç ilgim yokturr kolaya ve asitli içecekleree senede 1 bardak falan içerimmm o da bu olduuu

maşallahh kulikulimeeeeee

Günaydın Neruş.. Afiyet olsun...

Sağol canım benim.. Birazdan yolluyorum...

yecaleeeeeeeeeeeeee sağol bebişimmmmm ayrıcaaa tebrik ediyorummm süpersinnnnnn devamı da böyle sağlıklı güzel gitsinnn kurtulalım tüm fazla yağlardann kiloalrdan innşallahhhhhh:92::92::92::92::92:

evettttttttttttt sdakın içmeyinnnnnnnnnn

famir
neruda
ycl
eebruli
yolanda
kalanchoe
cimcimesude
nugya
hugocuk
loxandra

sayenizde kilo veriyorum cumartesi yazmıştım 500 gr verdim deyi toylamda 2.5 kilo olduuuu

canımmmm merhabaaaa süpersinnnnnn devamı da böyle sağlıkla güzellce gitsin inşallahhhhhhh:92::92::92::92::92:

ama sizz azalıyosunuz ben artıyorumm

çıldıracağımmmm :95:

bak canım geçen ay 1 kilo kas yapmışım 800 gramda yağ gitmiş kilom 200 gram artmış oldu kontrolde o yüzden böyle oluyo ama eğerki memnun değilsen tavsiyem ölçüm yapan bir diyetisyene git tahlillerini yapsınlar kasını yağını ölçsünler ne kadar fazla yağın var filan ona göre bir liste veririler sana ve her kontrolde ne kadar yağ verdin kas durumun ne ordan öğrenirsin içinde rahat olur canım

kız o melek değil melikeee
allah seni naapmasın deli domdom
bu arada ifşa olduk sagol be hahaha

famir
neruda
ycl
eebruli
yolanda
kalanchoe
cimcimesude
nugya
hugocuk
loxandra

sayenizde kilo veriyorum cumartesi yazmıştım 500 gr verdim deyi toylamda 2.5 kilo olduuuu

canımmm çok svindimmm tebrik koyam bare ( miroooom da miromm ) :92::92::92::92:

ben on kilo verdim hala pötlüyoooo
yaa ne kadar şişmanmışım yahuuu

canım bidaha sigara içme çünkü astım krizleri oluyo o yüzden çok çok sakıncalı o krizlerde kötü şeyler olabiliyo bidaha sakın içme. keçiboynuzu pekmezide iyi gelecek sana canım merak etme sigarayıda bıraktın atlatırsın

geçmiş olsun canımcım

merhaba kızlar
tekrar 68.8 ile aranızdayım
pazartesi diye diyete başladım.normal diyet kahvaltıda ne yenir unutmuşum desem:/
bakalım bir defter aldım.haftada bir tartılıp yazıcam bu sefer...

ben aara yaptım 1 yeşil elma ve hobby çikolata 40 gr:84::84::84::84::84:

şu ana kadar 500ml su içtim vee cumrartesi bir tane bile kaçamak olmayacaktı artık demiştimm ya muhtar getirmisti ögrencilere bende yedim yaaaaa

insan kendini bilmiyo valla bende kiloluyken eşime diyodum 5 kilo versem tamamdır 1 ayda hallolur diyodum 16 kilo gitti hala daha bitmedi valla

ben gidiyodum diyetisyene ama pek bi faydasını görmeyince bıraktım. orda yapılıyodu ölçümlerim. ama şimdi yine diyetisyenin bana verdği listeleri uygulamaya karar verdim

insan kendini bilmiyo valla bende kiloluyken eşime diyodum 5 kilo versem tamamdır 1 ayda hallolur diyodum 16 kilo gitti hala daha bitmedi valla

valla benim ideal kilom aslında 57 ama ben 52 ye kadar inmek istiyorum. önümde hala çook uzun bir zaman var. ver ver bitmeyyo kilolar off ne zormuş kilo vermek almak çok kolayda vermek zor ve zahmetli bir süreçmiş... neyse yolun yarısını aldım şükürler olsunnn yazın işimiz daha kolay olacak sanırım

ben gidiyodum diyetisyene ama pek bi faydasını görmeyince bıraktım. orda yapılıyodu ölçümlerim. ama şimdi yine diyetisyenin bana verdği listeleri uygulamaya karar verdim

neden fayda görmedin ne kadar süre gittin yağ vermiyormuydun kontrollerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…