- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
canım bidaha sigara içme çünkü astım krizleri oluyo o yüzden çok çok sakıncalı o krizlerde kötü şeyler olabiliyo bidaha sakın içme. keçiboynuzu pekmezide iyi gelecek sana canım merak etme sigarayıda bıraktın atlatırsın
geçmiş olsun canımcım
valla benim ideal kilom aslında 57 ama ben 52 ye kadar inmek istiyorum. önümde hala çook uzun bir zaman var. ver ver bitmeyyo kilolar off ne zormuş kilo vermek almak çok kolayda vermek zor ve zahmetli bir süreçmiş... neyse yolun yarısını aldım şükürler olsunnn yazın işimiz daha kolay olacak sanırım
içmem zaten. o kadar kötü oluyorum ki. nefessiz kalıyorum ölüyorum sanıyorum konuşamıyorum sadece bi hırıltı cıkan. eşimin eli ayağına dolaşıyor ilaçlarımı kullanıyorum inş gecer.
canım benim kilo olarak etki ettimi tam bilemiyorum ama şunu söyleyeyim cilde çok iyi geliyor.15 gün yaptım 5 gün ara verdim cildim çok güzel oldu.şimdi tekrar başladım deri altındaki yağları dışarı attığı için tekrar yüzüm sivilce doldu.ama üzülmüyorum.çünkü 15 gün sonra eminim artık cildimin ne kadar güzel olacağına.tadda bildiğin limonlu maydanoz yani ben içrken zorlanmıyorum ama diğer arkadaşları bilemem.ama diğer içtiğimiz bitki çaylarından emin ol 10000 kat güzel.
neden fayda görmedin ne kadar süre gittin yağ vermiyormuydun kontrollerde
canım benim çok geçmiş olsun.canım benim üzme kendini havalardan da kaynaklanır birde rahsızdıysan ilaç kullandıysan onlarda geciktiryotabi bilgin olsun.
Geçmiş olsun canım...
3 ay gittim 2 kilo falan vermiştim yağ 1 kilo yada daha azdı tam hatırlamıyorum :26:
Ara öğün 1 küçük elma..
1 fincan yeşil çay..
Öğle yemeği vakti gelmiş...
afiyet olsun şeker.bende yarım elma 1 bardak yeşil çay içtim.
sanırım yazın daha hızlı kilo veriyo insan
az olmuş peki sormadınmı neden yavaş gidiyo diye ne dedi diyetisyen pekii. o ölçümlre göre yağ oranın neydi kaçmış biliyomusun azmıymış çokmuymuş
yağın iyiymişti aslında gayet güzelmiş neden kilonu dert ediyosun göbeğin filanmı var yağ oranın yüzde yirmiye çekilebilir zaten kadın için en düşük yüzde 20 oluyo daha aşarısı riskli oluyo. peki diyetisyeni bıraktıktan sonra kaç kilo aldınuymuyosun dediklerime diyodu :26: buldum listelerini yazıyım sana bak
ilk gittiğimde yağ 22.8 kas 40.0 su 31.5
15 gün sonra yağ 21.7 kas 39.9 su 31.4
15 gün sonra yağ 21.8 kas 39.1 su 30.8
15 gün sonra yağ 21.5 kas 39.7 su 31.2
bundan sonrada bıraktım zaten
diyetisyen sana liste verir gerek açıklamaları yapar canım sporunuda aksatmadınmı kilolar giderselammmnasılsınız kızlar.ben iyim çok şükür.bol kaçamaklı bi haftasonu oldu.umarım hafta içi telafi edebilirim.bu arada diyetisyene gitmeye karar verdim. ölçümlerim filan yapılur hemde yeni bilgiler öğrenirm.yalnız diyetisyene gidince nelere dikkat ediym.ilk defa gidicemde.iyi olur inşallah.hemen kahvaltımı yazıym.
20 gr pınar beyaz peynir
1tane yuvarlak kepek ekmeği(avuç içi kadar
1 kupa tarçınlı çay(şekersiz)
ara
200 gr liğt yoğurt(içine tarçın attım)
1 lt suyum da bitti.
bu arada rüzgar özge geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?