60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yetişin kızlar :84::84::84::84::84::84: bir kilo çizelgesi için bu kadar uğraşılırmı olmuyor olmuyor her şeyi aynen uyguluyorum sonunda formata uygun olmadığı mesajı geliyor

aslında öyle çok kilolu durduğumu düşünmüyorum orantılı gelıyo bana vucudum sadece kalçam ve bacaklarım biraz kalın o da inş yürüyüşle gidicek. Resim ekledim bakmak istiyosanız ark. gönderebilrsiniz
diyetisyene başladığımda 66,6 bıraktığımda 64,8 düm şimdi 67,2

ara öğünde elmamı yedim
öğlen yemeği haşlama tavuk eti
bir kaşık yağlı salata
çay
yemeğe başlamadan önce mutlaka su içiyorum o zaman daha az yiyorum

Son düzenleme:

yağın fazla değil o yüzden aslında idealsin ama dediğin gibi sporla incelirsin canım

diyetisyen sana liste verir gerek açıklamaları yapar canım sporunuda aksatmadınmı kilolar gider

inşallah canım.kendi çabamla ve sayenizde 3 kilo verdim.ama ocak 15 den bu yana uğrasıyorum.biraz yavaş gidiyo yani.onun için değerlerime bi bakılsın istiyorum.spor için hiç vaktim yok .çocuklarımı akşam uyutup evimi bi şekle sokmam çok vaktimi alıyo.gecede fazla uyuyamıyorum zaten.sadece öğlen yemekten sonra 35-40 dakika yürüyüş yapıyorum.spordan sayılırımı bilmiyorum.

amanınnn neruşumun vücuduna bunlarımı yapacakmış hain bir bardak cola neyse neruşum zati bidaha içmez sporlada telafi eder

ivettttt 5 aydır ilk kez içtim zaten senede 1 falan içerimmm o da bu oldu spor yapıcam birazdan bugün erken yapayım bu hafta işlerim çokk kargolar falan varrr evle ilgilenme lazım spor erken bitsin diğer işler daha rahat yapılıyo o zaman

hoşgeldin cınımmmmmm

yemeğimi yedim de geldim..

1 y.k.haşlama et,
1 kepçe ayran çorbası (döğmeli)
1 kepçe bostana salatası,
2 dilim k.ekmek,

yenekte bulgur pilavı vardı almadım çorba zaten döğmeliydi.o yüzden almadım.ayrıca tulumba tatlısı vardı almadım.

hugocuk hugocuk ben geldim...
bacım benim oğlan Pc yi vermiyo bana... şimdi bile vuruyo hayır hayır yazmaaaa diye...
yoksa ben seni unutur muyuım aşk olsun...
bi de yüzüm yok pek gelmeye... çatlıcam 3 gündür yemekten...çok cıvıttım yaaa..

sayılır canım niye sayılmasın hem ev işi çocuk filanda hareketli isen tamamdır

ay senin oğlan öldürcek beni yaramaz şey yaw. kızz yeme yaw o kadar çalıştın çabaladın boşa gitmesin kuzucum

Kızlaaaaaarr herkese merhaba. Nasılsınız ?

temizlikti yemekti derken ancak fırsat buldum da geldim.

haftasonu 1 kaçamağım oldu sonunda Halleeeeeeeyyyyy yedim ohhh

onun dışında herşey normaldi hergün kü gibiydi.

şimdi de portakal yiyorum. az sonra da bir Türk kahvesi içeyim yorgunluğum gitsin..

Nerudaaaaa canımcım bu plates galiba bana yaramadı.

sezeryanlıyım ben doğum yapalı 3 yıl oldu ama alt karın çalışım dedim hep dikiş yerlerim acıdı

hala da acıyor

maicim makede gözükmüyo dün mesaj attım sitem ettim işe girdin bizi unuttun iş arkadaşların yerimizi doldurdu dedim. kız işe girdi giriş o giriş bidaha gören olmadı

ohh o zaman rahatlamışındır halleyci seni :76: sen doktora danışmadan pilates yapma o zaman. gerçi uzun zaman olmuş ama yinede acıdı diyosun belki bişey olur. gerçi alt karın filan pilates yapınca hepimizin acıyo dikiş yerlerinmi acıyo yoksa alt karın çalıştığından alt karın kaslarınmı acıyo ayrımı bilmek lazım. ama sen yinede doktora danış

sabah 1 bardak maydanoz suyu ve yarım litre su

kahvaltıda 1 tost 2 çeri domatesi 1 kk peynir şekersiz yeşilçay

şimdide 4 yemek kaşığı taze fasulye

fambıkın özlü düşünce pratik zeka her yaşam koşuluna ve psikolojiye göre rahatlıkla tatbik edilebilecek tavsiyelerinden bir gram bişeyler öğrensek ne mutlu bize cimcimcimcimim :86:

fambık buraya kilolar havaya :118:

gombirik sultannnnnnnnnnnnnnnn
kız sen benle dalga mı geçiyon gıyzzzzzzz yoksammmmmm

ama yolicimmmmmmmmmmmm ben dimedim ki adını sen didin açık açıkkkk,ben ima ettüydüm sadeceeee:26:

gombirik sultannnnnnnnnnnnnnnn
kız sen benle dalga mı geçiyon gıyzzzzzzz yoksammmmmm

kızz niye dalga geçeyim dalga geçilecek neyin varki kiloları verdin sağlıklı besleniyosun daha ne olacak çok seviyorum seni sevdiğim için uğraşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…