60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım ayrımı bilmek lazım doktora danışayım .
nasıl bir ağrı biliyor musun yataktan kalkarken sızlıyor oturduğum yerden kalkınca sızlıyor.
sonra bişey olur diye korktum

maicim makede gözükmüyo dün mesaj attım sitem ettim işe girdin bizi unuttun iş arkadaşların yerimizi doldurdu dedim. kız işe girdi giriş o giriş bidaha gören olmadı

make in şu an kaldığı yerde internet yok canım hafta sonları bazen annesi gile giderse öyle giriyor...
ben arıcam akşam selamını sölerim cnm..

bende öğlen yemeğimde yağsız dana eti 1 dilimde çavdar ekmeği yedim. spor yapıcam önce yarım saat 3 kilo ağırlıkla sonraki yarım saatte 6 kilo ağırlıkla koşuciiim :86: toplam 1 saat koşucam yarın kontrol var spor yapamam çünkü

ay senin oğlan öldürcek beni yaramaz şey yaw. kızz yeme yaw o kadar çalıştın çabaladın boşa gitmesin kuzucum

ayy tutamıyorum kendimi sanki içimde fil var...hatta fil bunun yanında halt etmiş... çatlıcam diye korkuyorum...

make in şu an kaldığı yerde internet yok canım hafta sonları bazen annesi gile giderse öyle giriyor...
ben arıcam akşam selamını sölerim cnm..

tamam canım selam söylersin sende kendine dikkat et motivasyon eksikliği yaşıyosun sanırım en kısa zamanda toparlan canım

ayy tutamıyorum kendimi sanki içimde fil var...hatta fil bunun yanında halt etmiş... çatlıcam diye korkuyorum...

yemeklere saldırıyosun anlaşılanda bari tatlı filan yeme şekerin düşmüşken çıkarma yine zor olur sonra hasta olursun. hamurişi şekerli şeyler tatlı filan yeme bari canım ya bak sonra üzülüyosun

tamam canım selam söylersin sende kendine dikkat et motivasyon eksikliği yaşıyosun sanırım en kısa zamanda toparlan canım

valla ne yaşadıımı bn de bilmiyorum adetim yaklaştı ondan mı yoksa ilaçlara yeniden başladık ondan mı ... eşimin gelmesine az kaldı günler azaldıkça iyice geçmez oldu ondan mı ben de anlamadım...bi an önce dur demem lazım kendime... ama tatlı yemiyorum ya o yönden içim rahat...

maicik bizde kaçamak yapıyoruz amma battı balık yan gider demiyoruz canım sonra toparlamak daha zor oluyo en fazla 2 gün hafta sonları kaçamak yapıyoruz sonra hafta başı aynen spora sağlıklı beslenmeye devam canım sende böyle yap haftada 1 gün kaçamak günün olsun o gün istediğini ye sonraki günler listene uy böyle daha rahat yaparın canım hem istediğini yiyeceğin günü bekleyerek daha azimli olursun canım

bak ben spor yapıcam hadi sende spora bari yediklerin filan iştah açmasın dengeler spor kan şekerini iştahın kapansın barim

yok yok tatlı yemiyorum...
spor mu benim kolumu kaldırcak halim kalmadı sabahtan beri temizlik yapıyorum...
kayınvalidemin evini bitirdim yarın kendi evime geçicem artık...
1 ay falan yokum buralarda...1 ay sonra bomba gibi dönerim inşallah...
hadi ben kaçtım canım Allaha emanet ol...arada uğrayabilirsem konuşuruz yine...:80:

okeyto bebik görüşürüz dikkat et kendine

VÜCUT YAĞ ORANINIZI AZALTMAK İÇİN ŞUNLARI UYGULAYIN
Çalışma seanslarınızdaki aerobik egzersiz süresini 30 - 45 dakikaya ve hafta içindeki çalışma sayısını da 4 - 5’e çıkarın
Günlük kalori alımınızın büyük bölümünü günün ilk yarısında alın ve akşam yemeğiniz hafif olsun . Kötü beslenme alışkanlıklarını bırakın.
Yatmadan önce ve gece kati surette bir şey yemeyin
Mümkünse vücut geliştirme ve fitness programınızı, aerobik çalışmanızdan ayırın örneğin birini sabah, diğerini akşam yapın.
Günde en az 10 -12 bardak su için
Amerikan Egzersiz Konseyinin yaptığı sınıflandırmaya göre ise:
Erkekler Kadınlar Risk Faktörü
%2-4 arası %10-12 arası Minimum oran
%6-13 arası %14-20 arası Atletler
%14-17 arası %21-24 arası Sağlıklı beden
%18-25 arası %25-31 arası Kabul edilebilir sınır
%25 üzeri %32 üzeri Ciddi derece şişmanlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…