ohh o zaman rahatlamışındır halleyci seni :76: sen doktora danışmadan pilates yapma o zaman. gerçi uzun zaman olmuş ama yinede acıdı diyosun belki bişey olur. gerçi alt karın filan pilates yapınca hepimizin acıyo dikiş yerlerinmi acıyo yoksa alt karın çalıştığından alt karın kaslarınmı acıyo ayrımı bilmek lazım. ama sen yinede doktora danış
maicim makede gözükmüyo dün mesaj attım sitem ettim işe girdin bizi unuttun iş arkadaşların yerimizi doldurdu dedim. kız işe girdi giriş o giriş bidaha gören olmadı
mercimekli erişteli 6 yk yemek
1minik kase yoort
bir biber
herkese afiyet olsunn..
Benim öğle yemeğim;
5 yk kepekli makrna
1.5 yk yogurt
ay senin oğlan öldürcek beni yaramaz şey yaw. kızz yeme yaw o kadar çalıştın çabaladın boşa gitmesin kuzucum
make in şu an kaldığı yerde internet yok canım hafta sonları bazen annesi gile giderse öyle giriyor...
ben arıcam akşam selamını sölerim cnm..
ohhhhhhhhhhhh türk kahvemide içtim tam oldu.
ayy tutamıyorum kendimi sanki içimde fil var...hatta fil bunun yanında halt etmiş...çatlıcam diye korkuyorum...
afiyet olsun tatlım...ayy cnm çekti gidiyim midemin köşede boş bi yer kaldı orayada türk kahvesi koyimmm
tamam canım selam söylersinsende kendine dikkat et motivasyon eksikliği yaşıyosun sanırım en kısa zamanda toparlan canım
yemeklere saldırıyosun anlaşılanda bari tatlı filan yeme şekerin düşmüşken çıkarma yine zor olur sonra hasta olursun. hamurişi şekerli şeyler tatlı filan yeme bari canım ya bak sonra üzülüyosun
bak ben spor yapıcam hadi sende spora bari yediklerin filan iştah açmasın dengeler spor kan şekerini iştahın kapansın barim
canım paklava istiyyyyyyyyyyyyyyyy,hüpletsem mi bi dene:26:
yok yok tatlı yemiyorum...
spor mu benim kolumu kaldırcak halim kalmadı sabahtan beri temizlik yapıyorum...
kayınvalidemin evini bitirdim yarın kendi evime geçicem artık...
1 ay falan yokum buralarda...1 ay sonra bomba gibi dönerim inşallah...
hadi ben kaçtım canım Allaha emanet ol...arada uğrayabilirsem konuşuruz yine...:80:
canım paklava istiyyyyyyyyyyyyyyyy,hüpletsem mi bi dene:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?