bende öğlen yemeğimde yağsız dana eti 1 dilimde çavdar ekmeği yedim. spor yapıcam önce yarım saat 3 kilo ağırlıkla sonraki yarım saatte 6 kilo ağırlıkla koşuciiim :86: toplam 1 saat koşucam yarın kontrol var spor yapamam çünkü
yemeğimi yedim de geldim..
1 y.k.haşlama et,
1 kepçe ayran çorbası (döğmeli)
1 kepçe bostana salatası,
2 dilim k.ekmek,
yenekte bulgur pilavı vardı almadım çorba zaten döğmeliydi.o yüzden almadım.ayrıca tulumba tatlısı vardı almadım.
[COLO
R="purple"]mercimekli erişteli 6 yk yemek
1minik kase yoort
bir biber [/COLOR]
bende öğlen yemeğimde yağsız dana eti 1 dilimde çavdar ekmeği yedim. spor yapıcam önce yarım saat 3 kilo ağırlıkla sonraki yarım saatte 6 kilo ağırlıkla koşuciiim :86: toplam 1 saat koşucam yarın kontrol var spor yapamam çünkü
canım paklava istiyyyyyyyyyyyyyyyy,hüpletsem mi bi dene:26:
afiyet olsun canım benim...ohhhhhhhh ne güzel sporunuda yapacak.ben artık akşam yaparım.bende sezeryanlıyım ama isterse patlasın yapacağım pilatesi.birde ebru şanlıda sezeryanlı kadın doğumdan 3 ay sonra dödü yapmaya başladı.o yüzden fazla korkmamak lazım.
eskiden çalıştığım yerde iş arkadaşı vardı epeyce okumuş kültürlü 2 üniversite bitirmiş yüksek lisans filan bu yüzdne herşeyi bilriim havalarındaydı ancak çok kiloluydu obezdi yani. 5 senedir rejimde hala aynı bir gram veremiyo o kadar doktora git senin kilon çok böyle olmaz dedim yok dinlemedi 7 yıl oldu bir gram vermeemiş hala aynıymış sabahları kepek ekmeği domates yiyip duruyomuş yazık laftanda anlamıyo sabah diyet yapıyo akşama bozup fil gibi yiyor yazık bari sabahları kepek ekmeği domates yiyip işkence etme kendine bari demi yani. akşam bozcak olduktan sonra ve hep böyle olduktan sonra ne kıymeti kaldı
evet ya gerçekten nerde loxandra yok sanki neşesi kaybolmuş buranın.esw nerelerdeniz kızlar çabuk gelin.özletmeyin kendinizi.inşallah birşey yoktur.loxandra yok esw yok nugiş arada uğruyo gidiyo bizim kızlara bişeyler oldu valla
evet bende yapacaktım ama evde ağırlık bulamadım.geçen 5 kilo ağırlıklarla yan karın çalışmıştıkya nasıl ertesi gün hissettim çalıştığını çok işe yaramış valla et kesildi :86:
Afiyet olsun..
Afiyet olsun da az olmuş...
Afiyet olsun..
kız ne baklavası 18 gün kaldı.. şekerpare vardı yemekte gözucuyla bakmadım bile, hemi de çok severim..
loxandra yok esw yok nugiş arada uğruyo gidiyo bizim kızlara bişeyler oldu valla
ya ben hiç olmasınn diyeeee,hemideee kocammm sapur supur tatlı büskiveler alıp eve getirmesin diyeee,tatlımı kocama götürmek için almıştım masamda duruyodu,canım çektiiiii:26:acucuk yidimmmmm yaaaaa,offfffffffffAfiyet olsun..
Afiyet olsun da az olmuş...
Afiyet olsun..
kız ne baklavası 18 gün kaldı.. şekerpare vardı yemekte gözucuyla bakmadım bile, hemi de çok severim..
ya ben hiç olmasınn diyeeee,hemideee kocammm sapur supur tatlı büskiveler alıp eve getirmesin diyeee,tatlımı kocama götürmek için almıştım masamda duruyodu,canım çektiiiii:26:acucuk yidimmmmm yaaaaa,offfffffffffbişeyde anlamadım zati
6-7 yk taze fasülye
2 dlm kepek ekmeği
cacık
1/3 baklavaaaaa
ya ben hiç olmasınn diyeeee,hemideee kocammm sapur supur tatlı büskiveler alıp eve getirmesin diyeee,tatlımı kocama götürmek için almıştım masamda duruyodu,canım çektiiiii:26:acucuk yidimmmmm yaaaaa,offfffffffffbişeyde anlamadım zati
6-7 yk taze fasülye
2 dlm kepek ekmeği
cacık
1/3 baklavaaaaa
dombiliii gombirikleerrrrrrimmmmm
25dk.start it up
8 dk karın hareketleri
10 dk pilates karın kalça hareketleri yaptım.duş aldım şimdik ara öğün olarak
1 kupa kakaolu süt
1 kırmızı elma yedim.
bu slim in 6 i kesnlkle özellkle kalça basen bacak iç bacak (yumoş bacak ebrunun dediği)
sorunu olanlar a tavisyemdir kesnlkle süper şu an çalışmamış bacak ve karın kasımın kaldığını sanmıorum süper çok sevdim yaaa
1 hafta start it up
2.hafta burn it up
3.hafta ramp it up yaıpıiciğiiimm bende yoliiii iyi fikir verdin kızzz.çünkü 3 hafta sonra muhtemelen annemlere kalmaya gitcem yada onlar gelcek o ara yapamayacağım için böle yapayım dedim.
start it up böle ise ben dierlerini düşünemiorum
bu arada internet im de sorun var bağlantım kopup duruo olaki gder de gelmezsem bundan dır bilesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?