60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eskiden çalıştığım yerde iş arkadaşı vardı epeyce okumuş kültürlü 2 üniversite bitirmiş yüksek lisans filan bu yüzdne herşeyi bilriim havalarındaydı ancak çok kiloluydu obezdi yani. 5 senedir rejimde hala aynı bir gram veremiyo o kadar doktora git senin kilon çok böyle olmaz dedim yok dinlemedi 7 yıl oldu bir gram vermeemiş hala aynıymış sabahları kepek ekmeği domates yiyip duruyomuş yazık laftanda anlamıyo sabah diyet yapıyo akşama bozup fil gibi yiyor yazık bari sabahları kepek ekmeği domates yiyip işkence etme kendine bari demi yani. akşam bozcak olduktan sonra ve hep böyle olduktan sonra ne kıymeti kaldı

afiyet olsun canım benim...ohhhhhhhh ne güzel sporunuda yapacak.ben artık akşam yaparım.bende sezeryanlıyım ama isterse patlasın yapacağım pilatesi.birde ebru şanlıda sezeryanlı kadın doğumdan 3 ay sonra dödü yapmaya başladı.o yüzden fazla korkmamak lazım.

Afiyet olsun..

[COLO

R="purple"]mercimekli erişteli 6 yk yemek
1minik kase yoort
bir biber [/COLOR]

Afiyet olsun da az olmuş...

Afiyet olsun..

canım paklava istiyyyyyyyyyyyyyyyy,hüpletsem mi bi dene:26:

kız ne baklavası 18 gün kaldı.. şekerpare vardı yemekte gözucuyla bakmadım bile, hemi de çok severim..

geçen 5 kilo ağırlıklarla yan karın çalışmıştıkya nasıl ertesi gün hissettim çalıştığını çok işe yaramış valla et kesildi :86:

evet çok haklısın canım benim.benim görümcemde 167 boyunda 16 yaşında 71 kilo.idi her zaman diyete sabah başkayıp akşam ne var ne yoksa yerdi.birde kayın validem kızardı diye oadsında dolap arkasında yerdi.geçen ay ben onu rejime koydum benim dediklerimi yapıyor.diyiyorki hiç acıkmıyorum yenge.herşeyden azar azar yiyiyorum.35 günde 2,5 kg verdi.sonuçta çocuk bedeni çabuk veriyor.birde spor yapsa daha iyi olacak ama çok çabuk yoruluyor.ama onuda başlatacağım.geçen gün parkta ben 20 tur yürüdüm o 9 tur.her tur 300 m.ama ilk adımı atmış oldu..

ben gidem sporumu yapam sonra duşumu alır gelirim aslında dünde spor yaptım sayılır ev temizliği yaptım epeyce sürdü ama yarın spor yapamam o yüzden bugün yapıcim. sonrada yeşilçay demlerim gelirim beni ösleyin :76:

1 kk büyüklüğünde,başparmağım kalınlığında pahlavanunnnnnn 1/3ünü hüpletmiş bulunuyorummm
mıncıklaya mıncıklaya yedimm hiçbişey de anlamadımmmnese o kadarcıktan bişey olmaz di mi amaaaa
olmaz dimiii:26:

loxandra yok esw yok nugiş arada uğruyo gidiyo bizim kızlara bişeyler oldu valla
evet ya gerçekten nerde loxandra yok sanki neşesi kaybolmuş buranın.esw nerelerdeniz kızlar çabuk gelin.özletmeyin kendinizi.inşallah birşey yoktur.
geçen 5 kilo ağırlıklarla yan karın çalışmıştıkya nasıl ertesi gün hissettim çalıştığını çok işe yaramış valla et kesildi :86:
evet bende yapacaktım ama evde ağırlık bulamadım.ama yapacağım.su alayım 2 bidon hem içerim hemde yaparım.
Afiyet olsun..

Afiyet olsun..

kız ne baklavası 18 gün kaldı.. şekerpare vardı yemekte gözucuyla bakmadım bile, hemi de çok severim..

canım benim afiyet olsun..tebrik ederim.

loxandra yok esw yok nugiş arada uğruyo gidiyo bizim kızlara bişeyler oldu valla

geldim balım benim aklım kızımda eşim şimdi doktora götürdü bakalım ne diyecekler.ateşi düşmüyo hiç düşsede tekrar çıkıyo.mikrop var galiba vücudunda bakteri yada ondan şüphelendik biz çünkü antibiyotik vermişti doktor 5 gün oldu halen ateşi düşüyo çıkıyo bakalım inşallah atlatır kuzum benim.benimde hiç keyfim olmuyo onun iyi olduğunu göreyim dünyalar benim oluyo akşamları zaten uyku yok ateşini sürekli ölçüyorum bakalım ne çıkacak. öğle yemeğimide yazayım
1 kepçe (hugocuk) mercimek çorbası
7 yk ıspanak yemeği
1.5 kepçe yoğurt
2 dilime yakın kepek ekmeği
şimdide şekersiz çay içiyorum.balım ya şu şekeri hayatta bırakamam bıraksam bile çayı içemem artık büyük eksiklik olucak hep derdim çünkü çayı severim kahvaltımda da mutlaka isterim özellikle hafta sonları hafta içi içemiyorum zaten erken kalktığım için ama şimdi ilk şekeri bıraktığımda bir bardak çayı zor içiyodum şimdi 2-3 içiyorum şekersiz cumartesi günüde burnuma öyle bi çay kokusu geldiki düşün yani şekersiz olsa bile canım istiyor çayıı allah senden razı olsun balım değilse zor bırakırdım ben şekeri tatlıyı.dünde kahvaltıda tahin pekmez karışımından 3 lokma ekmekle yedim ama fazla almadım öyle dolu dolu değildi yani bir tatlı kaşığı falandır sonrasındada hani canım istedi yok yiyeyim falan olmadım yani gayet rahattım bıraktım yani devamı gelmedi.

Afiyet olsun..

Afiyet olsun..

ya ben hiç olmasınn diyeeee,hemideee kocammm sapur supur tatlı büskiveler alıp eve getirmesin diyeee,tatlımı kocama götürmek için almıştım masamda duruyodu,canım çektiiiii:26:acucuk yidimmmmm yaaaaa,offfffffffffbişeyde anlamadım zati

tühhhhhhhhhh yazıklar olsun sana geçen perşembe günü masamın üstünde tabakta 3 tane tulumba tatlısı vardı çaycı ablaya vercem diye duruyodu bir saati geçkin durdu ama bi koklamadım bile tatlıyı yimedimmmm ama sen iradesiz işte ne oldu yedinde bişeyde anlamamışın zaten ee yedinde rahatladınmı

dombiliii gombirikleerrrrrrimmmmm

25dk.start it up

8 dk karın hareketleri

10 dk pilates karın kalça hareketleri yaptım.duş aldım şimdik ara öğün olarak

1 kupa kakaolu süt
1 kırmızı elma yedim.

bu slim in 6 i kesnlkle özellkle kalça basen bacak iç bacak (yumoş bacak ebrunun dediği)
sorunu olanlar a tavisyemdir kesnlkle süper şu an çalışmamış bacak ve karın kasımın kaldığını sanmıorum süper çok sevdim yaaa

1 hafta start it up
2.hafta burn it up
3.hafta ramp it up yaıpıiciğiiimm bende yoliiii iyi fikir verdin kızzz.çünkü 3 hafta sonra muhtemelen annemlere kalmaya gitcem yada onlar gelcek o ara yapamayacağım için böle yapayım dedim.
start it up böle ise ben dierlerini düşünemiorum

bu arada internet im de sorun var bağlantım kopup duruo olaki gder de gelmezsem bundan dır bilesiniz

6-7 yk taze fasülye
2 dlm kepek ekmeği
cacık
1/3 baklavaaaaa

Afiyet olsun.. yemişsin artık.. Azucuk zaten.. O kadardan bişi olmaz..
Bişi anlamamış olman yazık olmuş sadece..

meraba bayanlar

ticherlarınıza baktım hepinize hayran kaldım çok tebrik ediyorum azminizden dolayı

bende kilolarımdan çook şikayetçiyim

benide aranıza girip kilo vermek istiyorumşuan 65 kiloyum

bedenim 42 malesef

38 beden giydiğim günlre dönmeyi çoook istiyorm

Ohhh süper olmuş canım... zayıflayayım da ben de vakit bulup yapayım..
Spor yapmak çok güzel hissettiriyor insana..

kızlar kızlar gelem mi yananızdan öpem mi siz zayıflamaya devam ederken benim kilolar durdu ne

yapayım ölem mi

canlar herkese afiyet olsun benim menüm

2 yk tavuk sote
dometes salatalık
2 yk yoğurt
1 dilim ekmek

1.5 lt suyu hüplettim simdiye kadar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…