canım benim hoş geldin.tabiki gelebilirsin.boyu yazmışsın kilonu vede hedafinide yaz.bizlere katıl.meraba bayanlar
ticherlarınıza baktım hepinize hayran kaldım çok tebrik ediyorum azminizden dolayı
bende kilolarımdan çook şikayetçiyim
benide aranıza girip kilo vermek istiyorumşuan 65 kiloyum
bedenim 42 malesef
38 beden giydiğim günlre dönmeyi çoook istiyorm
canım benim süpersin ya...dombiliii gombirikleerrrrrrimmmmm
25dk.start it up
8 dk karın hareketleri
10 dk pilates karın kalça hareketleri yaptım.duş aldım şimdik ara öğün olarak
1 kupa kakaolu süt
1 kırmızı elma yedim.
bu slim in 6 i kesnlkle özellkle kalça basen bacak iç bacak (yumoş bacak ebrunun dediği)
sorunu olanlar a tavisyemdir kesnlkle süper şu an çalışmamış bacak ve karın kasımın kaldığını sanmıorum süper çok sevdim yaaa
1 hafta start it up
2.hafta burn it up
3.hafta ramp it up yaıpıiciğiiimm bende yoliiii iyi fikir verdin kızzz.çünkü 3 hafta sonra muhtemelen annemlere kalmaya gitcem yada onlar gelcek o ara yapamayacağım için böle yapayım dedim.
start it up böle ise ben dierlerini düşünemiorum
bu arada internet im de sorun var bağlantım kopup duruo olaki gder de gelmezsem bundan dır bilesiniz
Öğle yemeğim
1 pt salata
1 dilim denge ekmek
2 tane biber dolması...
Şİmdi de 1 fincan yeşil çay içiyorum...
Su da an itibariyle 1 litre oldu..
kızlar kızlar gelem mi yananızdan öpem mi siz zayıflamaya devam ederken benim kilolar durdu ne
yapayım ölem mi
canlar herkese afiyet olsun benim menüm
2 yk tavuk sote
dometes salatalık
2 yk yoğurt
1 dilim ekmek
1.5 lt suyu hüplettim simdiye kadar
hoşgeldin cnm ilk günler zor olur ama azimle inatla savaşırsan buraya sımsıkı sarılrsan yedklerini içtklerini yazarsan yardımcı oluruz amma yoookkkk olmuooo die bırakırsan gider.meraba bayanlar
ticherlarınıza baktım hepinize hayran kaldım çok tebrik ediyorum azminizden dolayı
bedenim 42 malesef
afiyet olsun cnm ama yemeğini az buldum ben o kadarmı veriolar yemekhanedemi yoksa nerde yiosun bilmem ama tavuk sote 4-5 kaşık yiyebilrsn bence uyguladığın bir liste yosa tabi. diğerleri süperkızlar kızlar gelem mi yananızdan öpem mi siz zayıflamaya devam ederken benim kilolar durdu ne
yapayım ölem mi
canlar herkese afiyet olsun benim menüm
2 yk tavuk sote
dometes salatalık
2 yk yoğurt
1 dilim ekmek
1.5 lt suyu hüplettim simdiye kadar
canım benim hoş geldin.tabiki gelebilirsin.boyu yazmışsın kilonu vede hedafinide yaz.bizlere katıl.
hoşbulduk teşekkür ederim
boyum 165 kilom 65
58 kilo olursam inşallah süper olur
bana neler yediğinizi nasıl kilo verdiğinizi yazarsanız sevinirim
kendi kendime diyet yapamıyorum ama burada inş veririm desteklerinizle
ama yolicimmmmmmmmmmmm ben dimedim ki adını sen didin açık açıkkkk,ben ima ettüydüm sadeceeee:26:
hoşgeldin cnm ilk günler zor olur ama azimle inatla savaşırsan buraya sımsıkı sarılrsan yedklerini içtklerini yazarsan yardımcı oluruz amma yoookkkk olmuooo die bırakırsan gider.
hoşbulduk
bu kez çok azimliyim
artık mağazalarda beğendiğim kıyafetlerin olmamasından
bazı yerlerimi (göbek kol...kilolarımı) saklıyacağım diye bol giymekten çok yoruldum
bugün yediklerimi yazmaya başlarım
hoşbulduk teşekkür ederim
boyum 165 kilom 65
58 kilo olursam inşallah süper olur
bana neler yediğinizi nasıl kilo verdiğinizi yazarsanız sevinirim
kendi kendime diyet yapamıyorum ama burada inş veririm desteklerinizle
afiyet olsun balumm beee1 kk büyüklüğünde,başparmağım kalınlığında pahlavanunnnnnn 1/3ünü hüpletmiş bulunuyorummm
mıncıklaya mıncıklaya yedimm hiçbişey de anlamadımmmnese o kadarcıktan bişey olmaz di mi amaaaa
olmaz dimiii:26:
afiyet olsun cnm ama yemeğini az buldum ben o kadarmı veriolar yemekhanedemi yoksa nerde yiosun bilmem ama tavuk sote 4-5 kaşık yiyebilrsn bence uyguladığın bir liste yosa tabi. diğerleri süper
az yediğin içinde kilo veremiyor olabilrsn ben eskiden öleymişim mesela buraya gelnce öğrendim buraya gelince eskiden yediğimden daha çok yedim ve sağlıklı beslenerek verdim kilo inşallah sende verirsin cnm
Kızlaaaaaarr herkese merhaba. Nasılsınız ?
temizlikti yemekti derken ancak fırsat buldum da geldim.
haftasonu 1 kaçamağım oldu sonunda Halleeeeeeeyyyyy yedim ohhh
onun dışında herşey normaldi hergün kü gibiydi.
şimdi de portakal yiyorum. az sonra da bir Türk kahvesi içeyim yorgunluğum gitsin..
Nerudaaaaa canımcım bu plates galiba bana yaramadı.
sezeryanlıyım ben doğum yapalı 3 yıl oldu ama alt karın çalışım dedim hep dikiş yerlerim acıdı
hala da acıyor
geçen 5 kilo ağırlıklarla yan karın çalışmıştıkya nasıl ertesi gün hissettim çalıştığını çok işe yaramış valla et kesildi :86:
1 kk büyüklüğünde,başparmağım kalınlığında pahlavanunnnnnn 1/3ünü hüpletmiş bulunuyorummm
mıncıklaya mıncıklaya yedimm hiçbişey de anlamadımmmnese o kadarcıktan bişey olmaz di mi amaaaa
olmaz dimiii:26:
dombiliii gombirikleerrrrrrimmmmm
25dk.start it up
8 dk karın hareketleri
1 kupa kakaolu süt
1 kırmızı elma yedim.
bu slim in 6 i kesnlkle özellkle kalça basen bacak iç bacak (yumoş bacak ebrunun dediği)
sorunu olanlar a tavisyemdir kesnlkle süper şu an çalışmamış bacak ve karın kasımın kaldığını sanmıorum süper çok sevdim yaaa
1 hafta start it up
2.hafta burn it up
3.hafta ramp it up yaıpıiciğiiimm bende yoliiii iyi fikir verdin kızzz.çünkü 3 hafta sonra muhtemelen annemlere kalmaya gitcem yada onlar gelcek o ara yapamayacağım için böle yapayım dedim.
bu arada internet im de sorun var bağlantım kopup duruo olaki gder de gelmezsem bundan dır bilesiniz
canım benim bizler burda kısa sürede kilovermek değil sağlıkla vermeyi ayrıca kas ve su değil yağ kaybetmeyi hedefliyoruz.günde 4-5 dilim esmer ekme,3 ana 3 ara öğün,
baklagiller:4-5 kaşık,
sebzegiller:6-7-8
mutlaka meyve,et grubu,süt ve süt grubundan tüketiyoruz.ölçülerimiz kaşık kepçe hesabı,tatlı hamur işleri yok,makarna,bulgur pilavı p.pilavı 2 kaşık 1 dilim ekmeğe denk geliyor.ona göre kendini dengelersin.haftada 3 dafa yumurta mutlaka,ayrıca spor.şimdilik aklıma gelenler bunlar.:26::26:
daha nasıl ima edicen kız çatlak kiremütt
ossun bee bilen bilsin alla alla ne var adımı severim ben nihehe
tühhhhhhhhhh yazıklar olsun sana geçen perşembe günü masamın üstünde tabakta 3 tane tulumba tatlısı vardı çaycı ablaya vercem diye duruyodu bir saati geçkin durdu ama bi koklamadım bile tatlıyı yimedimmmm ama sen iradesiz işte ne oldu yedinde bişeyde anlamamışın zaten ee yedinde rahatladınmı
dombiliii gombirikleerrrrrrimmmmm
25dk.start it up
8 dk karın hareketleri
1 kupa kakaolu süt
1 kırmızı elma yedim.
1 hafta start it up
2.hafta burn it up
meraba bayanlar
bedenim 42 malesef
Öğle yemeğim
1 pt salata
1 dilim denge ekmek
2 tane biber dolması...
Şİmdi de 1 fincan yeşil çay içiyorum...
Su da an itibariyle 1 litre oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?