60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Öğle yemeğim
1 pt salata
1 dilim denge ekmek
2 tane biber dolması...

Şİmdi de 1 fincan yeşil çay içiyorum...

Su da an itibariyle 1 litre oldu..

Son düzenleme:
canım benim hoş geldin.tabiki gelebilirsin.boyu yazmışsın kilonu vede hedafinide yaz.bizlere katıl.
canım benim süpersin ya...

Öğle yemeğim
1 pt salata
1 dilim denge ekmek
2 tane biber dolması...

afiyet olsun kızlar...

hoşgeldin cnm ilk günler zor olur ama azimle inatla savaşırsan buraya sımsıkı sarılrsan yedklerini içtklerini yazarsan yardımcı oluruz amma yoookkkk olmuooo die bırakırsan gider.

afiyet olsun cnm ama yemeğini az buldum ben o kadarmı veriolar yemekhanedemi yoksa nerde yiosun bilmem ama tavuk sote 4-5 kaşık yiyebilrsn bence uyguladığın bir liste yosa tabi. diğerleri süper
az yediğin içinde kilo veremiyor olabilrsn ben eskiden öleymişim mesela buraya gelnce öğrendim buraya gelince eskiden yediğimden daha çok yedim ve sağlıklı beslenerek verdim kilo inşallah sende verirsin cnm

ama yolicimmmmmmmmmmmm ben dimedim ki adını sen didin açık açıkkkk,ben ima ettüydüm sadeceeee:26:

daha nasıl ima edicen kız çatlak kiremütt
ossun bee bilen bilsin alla alla ne var adımı severim ben nihehe

canım benim bizler burda kısa sürede kilovermek değil sağlıkla vermeyi ayrıca kas ve su değil yağ kaybetmeyi hedefliyoruz.günde 4-5 dilim esmer ekme,3 ana 3 ara öğün,
baklagiller:4-5 kaşık,
sebzegiller:6-7-8
mutlaka meyve,et grubu,süt ve süt grubundan tüketiyoruz.ölçülerimiz kaşık kepçe hesabı,tatlı hamur işleri yok,makarna,bulgur pilavı p.pilavı 2 kaşık 1 dilim ekmeğe denk geliyor.ona göre kendini dengelersin.haftada 3 dafa yumurta mutlaka,ayrıca spor.şimdilik aklıma gelenler bunlar.:26::26:

Son düzenleme:
Kızlar öğle yemeğimi yeni yedim.

6-7 kaşık kıymalı bulgurlu kabak yemeği
3 kaşık tavuk kavurma
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt.

afiyet olsun balumm beee
benim de canım üst kısmında fırın sütlaç istedi.yani iki tatlı kaşığı yeterdi zaten çok tatlı olduğunda yiyemirum alıştım tıkanıyorum hemen. haftasonu cipsi bile zor yedim yiyemiyorum süfer
ögle yimaamda dondurma vardı haftasonu kaçamaklarımdan dolayı neruşum hayıııııll didi izin vermedi bende yimedim. zaten zöttürük bi dondurmayı hiçte aklım takılmadı alacağım kaloriye degsin olacaksa magnum olsun dimi nihehe

kızlar bugün okul günüm olduğu için çok yoğundum

oturamadım bilgisayar başına

tebrik eden herkese teşekkürler sizin motivenizle oluyor bunlarrr

kilo veren arkadaşlara da tebrikler:92::92::92::92::92::92:

kahvaltım

*bir bardak maydanoz kürü

*bir kk peynir

*2 dilim denge ekmeği

*5 çeri domates

*şekersiz yeşilçay

öğle yemeğim

*1 kase şehriye çorbası

*5 yk bezelye yemeği

*2 yk yoğurt

* yarın ince dilim beyaz ekmek

canım ya evde yıyorum yemegımı yanı kayınvalıdem de sabah kahvaltısıyla ogle yemegı arasında cok vakıt yok o yuzden cok yemek ıstemıyorum..İLGİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Tatlım bence de doktora görün derim; sezeryan yapıp plates yapan çok kişi avr ama tabii herkesin vücudu farklı doktor kontorlünden sonra için daha rahat olur benceee

geçen 5 kilo ağırlıklarla yan karın çalışmıştıkya nasıl ertesi gün hissettim çalıştığını çok işe yaramış valla et kesildi :86:

hugocukk bak uyar dedinn uyarıyorummm demedin miii didinnnnnnn sen bu ay sadece kardiyo yapıcaktın ağırlık falan yokkkkdurmadın gene yaptın di miii yapmıycam didin yaptınn demedin mii hugoomm didinnnn neyse ki 1 kere falandıııı:86::86::86::86: akrdiyo yapıyoruuuz ayağları yakıyoruuuuzzzzzzz bak söyle didin uayr didin uyardımmm kaslandım diye gelmee yumrutlarımmmmm:86::86:

one beeeeeeeeeee delüüü fambıkkkkk hiç yime daha iyi neyseee hiçbişeycik olmaz ondannnn

ohhhhhhhhhhhh maşallah benim kuli kulimeeeeeeeee ivett ben de yaptımmm 25dk start ıt up 10dk karın egzersileri vee 25dk da koşu bandında yürüdüm 1 saate tamamladım sporumu mutluyummm huzurluyummmm gidecekk bu yağlar gidecekkkkk innşallah kurtuluciiiz hepberaberrr

Ben de kesinlikle basen-kalça problemi olanlara slım ın 6 sersini tavsiye ediyorummm ayrıca start ıt up da fenaymış hakikatennnn bol bol ter döktüm yetmedi 10dk lık karın videosunu yaptımm daha da ter döktüm o da yetmedi 25dk da koşu bandından yürüdümmmm daha da bi ter dötümmm eridim aktımm yağlarrr gidiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Buarada kuli kulim ben de sana dvd açıldı mı diye sorucaktımm slım ın 6 ya başaldığına göre açılmışşşş ohhh yakarızz bu yağalarıı yakarızzzzzzz

canım bende kalıcı kilo vermek istiyorum sadece yağlardan
zamanım var aceleye gerek yok
bugün diyete başladığım için
ben sabah 3 dilim beyaz ekmek domates salatalık bir dilim peynir yedim
4 bardak şekerli çay içtim

birazdan bir bardak süt içeceğim

ama çayı şekersiz nasıl içerim bilmiyorum

daha nasıl ima edicen kız çatlak kiremütt
ossun bee bilen bilsin alla alla ne var adımı severim ben nihehe

yolandaaaa canımcım nasılsın ?
cuma akşamı ne oldu biliyo musun
saat 10 gibi kapı tık tık dedi bir açtım eşim gelmişşşşşşşşşş
aynı gün içinde gelcem dedi gelemedi Ankara iptal oldu derken çıktı o geldi.
tabii birkaç gün sonra yine gidecek ama olsun..

bu arada eşim beni pek zayıflamış bulmadı

kalançoooo kız sen bize dombili derken şişman mı dimek istiyorsunnn hıı
napalım daha biz ideal kilomuza inemedik ivett dombülüüyüüz en azından ben

bu arada ivet slim in 6 pack süfer fikir deemii ama sıralama önemli canım ben geçen adı ilgimi çekti yag yakarım diye bundan başladım ama bu 3. hafta egzersizi deli gibi hızlı yapılıyo ve 52 dk filan ben 31 dk dayanabildim neruşl 25 dk yapabilmiş yani dicem o ki sırası önemli ben bu akşam start it up tan başliycim
gelişmelerle karşınızda olacam

hoşgeldin canımcımm
inan sende yaparsın burası bir mucize ama devamlı takılacaksın tımam mı
bende 65 civarıyım ve 40 bedenim senin boyun 160 filan mı ? ben 165 im de

Öğle yemeğim
1 pt salata
1 dilim denge ekmek
2 tane biber dolması...

canım bu pt salata ne oliyy ben anlamadımda plastik tabakmıki didimm

Canım tatlı bişiler böle kek filan istio
Keşke yanıma meyve fılan alsaydım ya, unutmusum sabah almayı

sporumu yaptımmmmmm

25dk slım ın fıt serisinin start ıt up videsouuuu (fambıkkkk bilimsel oldu ama isimleri böleeee)

10dk karın videosu

25dk koşu bandııı

ohhh kalça-popo eridi vallaaaaaa boll ter dötümmmm şimdi duşşş sonra öğle yemeğiiiiiiiii

hoşgeldin canımcımm
inan sende yaparsın burası bir mucize ama devamlı takılacaksın tımam mı
bende 65 civarıyım ve 40 bedenim senin boyun 160 filan mı ? ben 165 im de
[/QUOTE]

devamlı evdeyim çalışmıyorum yaramaz oğluma bakıyorum
siz benden bıkabilrsiniz
boyum 165 aynıyız beden 40 42 değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…