60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım çok tebrik ediyorum

sallansın donlar :92: :92: :92:

bakalım ben ne zaman sallıcam bu donları

öğle yemeğim

2 dilim tam buğday ekmeği

2yk light yoğurt

9 yemek kaşığı kuru kabak-biberyemeği ( 2 kaşık z.yağlı)
(çorbam olmadığı için bu kadar çok)

bol limonlu yeşil salata

canım benim zamanla alışılıyor.en azında şeker oranını tek şekere düşür önce daha sonra şekersiz içersin zamanla.bede kaçak çay tüketiyorum o biraz acı bir çay olduğu için tek şeker atıyorum.gerçi eskiden günde enaz 15 bardak en fazla 20-25 bardak felan içiyordum şimdi günde en fazla 3-4 içiyorumbazen sadece 1 bardak belli olmuyor.birde güzelim beyaz ekmek olayını bitir.esmer ekmek bundan sonra.okey mi.

o kadar döktürmüşsünüz ki

oku oku bitmedi geçmiş

bugün çok su içemedim yoğunluk vereceğim

işten çıkıncaya kadar 1 buçuk litreyi tamamlayyım

akşam da bilgisayar kursu var yine yaaa

afiyrt olsun canım benim.baklavayı yedin.rahatladın mı bari.:26:rahatladıysan problem yok ama rahatlamadıysan işte boşuna yenmiş bir kalori..

Afiyet olsun.. yemişsin artık.. Azucuk zaten.. O kadardan bişi olmaz..
Bişi anlamamış olman yazık olmuş sadece..

one beeeeeeeeeee delüüü fambıkkkkk hiç yime daha iyi neyseee hiçbişeycik olmaz ondannnn

:

offffffffffffffff evet haftasonu kaçamak yapmamıştım ama sapur supur şeyler yidiydimmm
bu pek iyi olmadı hakketen fazla yemediğimin farkındayım dengelemkte kolay olacak ama saçma sapan bişey yidimmmmyerine 1 dlm daha ekmek yesem ondan iyiydi dimi amaaaa
nese artıkımmmm olan oldduuuuuuu

canım bu pt salata ne oliyy ben anlamadımda plastik tabakmıki didimm

pasta tabağı oliyyy. ama plastik tabak da olabiler.. aynı büyüklükte...

Ohhhh süpermiş.....

Afiyet olsun canım...

şekeri azaltacağım çayı bende çok tüketiyorm
evet bugün esmer ekmek alacağım

ohhhhhhhhhhhhhh tepppriklerrr kuzummmm amaaaaaaaaan dondurmada neymişş yanan yağların yanındaa onun hiç bir değeri yokkkk süpersinnnnnn azimm,iradeee,sabırrr,sporrrrrr gidecekk bu yağlarrrr fazla kilolarrrr hepberaberrr hepsinden dee kurtulucazzzzz inşallah canım benimmmmm:13::13::13:

o npasta tabağı oliyyyyyyyyyy
bk da borcam kapağı oliyyyyyy,ancak bu kısaltmayı sadece neruşşş kullanıyo çünk biz kapakta salata yemeyizzzzzzzz

:86::86::86::86:heee ben yirim benimmm canım bkmmmmmmmmmmmmm sen yimeee sen ancaaaaaaaaa didikle baklavayııı mundarr etttt onu kemirrrrr

iyiyim nilücüm sen de iyisin görüyorum
kız ne oldu senin şu tartı filan hıı ? içimde dert oldu arasada şu hepsiburadayı ne kötü bi servisleri varmış yaaa ala alaaa çatlıyoruz meraktan burda
ayy eşinin sürprizi çok güzelmiş benimki de erken geldi bu hafta cuma günü eve geldim evdeydi süferdi yaa gerçi o gelince spor diyet filan kalmıyo ama olsunnnn
pazar gecesi de yolladım gitti
senin ki kaç gün görmedi ki seni ? hemen o kadar fark olur mu yahuuu accuk sabret biliyorum ki bişiler farketmiştik aynada filan farketmesen de geçenlerde diyordun eşofmanım bollaştı diyee sıkma canını yaaww

hoşgeldin canımcımm
inan sende yaparsın burası bir mucize ama devamlı takılacaksın tımam mı
bende 65 civarıyım ve 40 bedenim senin boyun 160 filan mı ? ben 165 im de

devamlı evdeyim çalışmıyorum yaramaz oğluma bakıyorum
siz benden bıkabilrsiniz
boyum 165 aynıyız beden 40 42 değişiyor[/QUOTE]

oo süfer o zaman her zaman takılabilirsin. burdaki kızların çogu çalıştıkları için haftaiçi daha bir yogundur burası haftaiçi daha sessizdir. hayde bakem resmi olarak hoşgeldin diyelim...
evet bazı kalıbı dar markalarda bende 42 giyebiliyorum koton gibi ama şu an üstümdeki lc waikiki pantolon 40 beden ve gayet iyi hatta ön kısımda boşluk bilem var allam allam 38 olmak istiyorumm
ama mayıs ayı için umutluyum yeniliklere gebe mayıs ayı yeni ve daha ince bir beden getirsin hepiciiimizeeeeeeeee

cimicimcim tombicim siyah çayı azaltsan çok iyi olur günde 3-4 bardak bile fazla bence hani kansızlık problemin yoksa sorun yok ama ben yeşilçaya başladığımdan beri herşey daha güzel

kızz yoliiiii neruşa didim zatii haftaya waffle yiicedimö kaçamak olaraktan ne zmandır yemiorum ammma velakin sen benm aklıma eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokar misali magnumu soktun acep napsam waffle mı magnum mu?:44::44:

ooohhh süper bebişim harika oldu valla saol cnm benm.ben leslie yaparken neredeyse 15 dk.dan sonra terlemeye başlıodum ama bunda daha 7-8 dk.da terlemeye başladım bacaklarım kaslarım titredi adeta süperdiiiiiii bu arada flv uzantılı olanalr youtube dosyaları yani açılmadı dierleri açıldı. flv uzantılılar için codec indrcem o hepsini çalıştrr.

ivvvet bebeemm size şişko şişman balık etli dombili demek istiorum ama nie ölediorum bi sorrr?
taner survivor da dio ya kzılara hiç bi işe yaramıosunuz güçsüzsünüz fln diomuş aslında taktik yapıomuş kızları gaza geitiromuş o öle diince kızlar daha azimli olomuşş bende onun gibi yapıom sırf sizin iyiliğinz için gaza geln incecik olun diüüüü
şekeri azaltacağım çayı bende çok tüketiyorm
evet bugün esmer ekmek alacağım
cnm şekersiz bile olsa günde 7-8 bardaktan fazla çay metabolizmayı yavaşalatıomuş birden fazla diyetsyenden duydum bunu.ki sen şekerli içiosun bir bardağa 2 şeker atsan 4-5 bardak içsen bile 8-10 kesme şeker yapar nerdeyse bir avuçhiç gereği yok.ben 10 yıldan fazladır şekersiz içiorum çayı kahveyi.ben birden kestim bi öle dene olomuosa azalt.bakk görüceksinki şekersiz çayın kahvenin tadı gerçekten çay kahve tadı gelio şekerli daha kötü bunu anlıycaksın.
bu arada şeker demişken şekerli limonata meyve suyu gazoz vs .de tüketmioruz onalrın yerine sıkma taze meyve suyu yada mesela bazı markaların % 100 meyve suları var şekersiz.onalrdan içiorum ben arada.kola zaten çok xzararlı.ayran süper hiç içmezdim çok fena alıştımmm

devamlı evdeyim çalışmıyorum yaramaz oğluma bakıyorum
siz benden bıkabilrsiniz
boyum 165 aynıyız beden 40 42 değişiyor

oo süfer o zaman her zaman takılabilirsin. burdaki kızların çogu çalıştıkları için haftaiçi daha bir yogundur burası haftaiçi daha sessizdir. hayde bakem resmi olarak hoşgeldin diyelim...
evet bazı kalıbı dar markalarda bende 42 giyebiliyorum koton gibi ama şu an üstümdeki lc waikiki pantolon 40 beden ve gayet iyi hatta ön kısımda boşluk bilem var allam allam 38 olmak istiyorumm
ama mayıs ayı için umutluyum yeniliklere gebe mayıs ayı yeni ve daha ince bir beden getirsin hepiciiimizeeeeeeeee

cimicimcim tombicim siyah çayı azaltsan çok iyi olur günde 3-4 bardak bile fazla bence hani kansızlık problemin yoksa sorun yok ama ben yeşilçaya başladığımdan beri herşey daha güzel
[/QUOTE]

benim boyum 63,5dan 64 ama ben 38 giyiyorummm:44:benimkice şu maymunlu markadannngeçici olarak alınan en ucuz yer sanıırm

geeeel gelll gombürük davşana geeeel çifter çifter geeeel

al bi tandaaa gombürük
ivett yimedimm yime didin yimedim seni dinledim zaten geçen çarşambadan beri zöttürdüm zöttürdüm yidim gece gündüz dimedim yidim içtim hatta cuma akşamı vodka viski karıştırıpta da içtim cozuttum tozuttum muha muha daha ne yiyicim yahuuu

kızlar ben azıcık kaçıyım uzaklaşıyım buaralardan bi yemek çorba neyim yapayım evi süpüreyim sileyim vs. gizli gizli takip etcem sizi arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…