günaydın herkeseeeee
sabah kalktım duşumu aldım
maydanoz kürümü içtim
hazırlanıp kahvaltı yapacağım
sabah duşa gitmeden bi tartılayım dedim
ne göreyim
65,6 şok oldummmmm
famir famir cumaya kalmadı kızzzzzzzz
65 i gördüm çok şükürrrr
canım bende kalıcı kilo vermek istiyorum sadece yağlardan
zamanım var aceleye gerek yok
bugün diyete başladığım için
ben sabah 3 dilim beyaz ekmek domates salatalık bir dilim peynir yedim
4 bardak şekerli çay içtim
birazdan bir bardak süt içeceğim
ama çayı şekersiz nasıl içerim bilmiyorum
tühhhhhhhhhh yazıklar olsun sana geçen perşembe günü masamın üstünde tabakta 3 tane tulumba tatlısı vardı çaycı ablaya vercem diye duruyodu bir saati geçkin durdu ama bi koklamadım bile tatlıyı yimedimmmm ama sen iradesiz işte ne oldu yedinde bişeyde anlamamışın zaten ee yedinde rahatladınmı
afiyrt olsun canım benim.baklavayı yedin.rahatladın mı bari.:26:rahatladıysan problem yok ama rahatlamadıysan işte boşuna yenmiş bir kalori..
Afiyet olsun.. yemişsin artık.. Azucuk zaten.. O kadardan bişi olmaz..
Bişi anlamamış olman yazık olmuş sadece..
afiyet olsun balumm beee
benim de canım üst kısmında fırın sütlaç istedi.yani iki tatlı kaşığı yeterdi zaten çok tatlı olduğunda yiyemirum alıştım tıkanıyorum hemen. haftasonu cipsi bile zor yedim yiyemiyorum süfer
ögle yimaamda dondurma vardı haftasonu kaçamaklarımdan dolayı neruşum hayıııııll didi izin vermedi bende yimedim. zaten zöttürük bi dondurmayı hiçte aklım takılmadı alacağım kaloriye degsin olacaksa magnum olsun dimi nihehe
one beeeeeeeeeeedelüüü fambıkkkkk hiç yime daha iyi neyseee hiçbişeycik olmaz ondannnn
:
canım bu pt salata ne oliyy ben anlamadımda plastik tabakmıki didimm
canım bu pt salata ne oliyy ben anlamadımda plastik tabakmıki didimm
sporumu yaptımmmmmm
25dk slım ın fıt serisinin start ıt up videsouuuu (fambıkkkk bilimsel oldu ama isimleri böleeee)
10dk karın videosu
25dk koşu bandııı
ohhh kalça-popo eridi vallaaaaaa boll ter dötümmmm şimdi duşşş sonra öğle yemeğiiiiiiiii
öğle yemeğim
2 dilim tam buğday ekmeği
2yk light yoğurt
9 yemek kaşığı kuru kabak-biberyemeği ( 2 kaşık z.yağlı)
(çorbam olmadığı için bu kadar çok)
bol limonlu yeşil salata
o npasta tabağı oliyyyyyyyyyy
bk da borcam kapağı oliyyyyyy,ancak bu kısaltmayı sadece neruşşş kullanıyo çünk biz kapakta salata yemeyizzzzzzzz
canım benim zamanla alışılıyor.en azında şeker oranını tek şekere düşür önce daha sonra şekersiz içersin zamanla.bede kaçak çay tüketiyorum o biraz acı bir çay olduğu için tek şeker atıyorum.gerçi eskiden günde enaz 15 bardak en fazla 20-25 bardak felan içiyordum şimdi günde en fazla 3-4 içiyorumbazen sadece 1 bardak belli olmuyor.birde güzelim beyaz ekmek olayını bitir.esmer ekmek bundan sonra.okey mi.
afiyet olsun balumm beee
benim de canım üst kısmında fırın sütlaç istedi.yani iki tatlı kaşığı yeterdi zaten çok tatlı olduğunda yiyemirum alıştım tıkanıyorum hemen. haftasonu cipsi bile zor yedim yiyemiyorum süfer
ögle yimaamda dondurma vardı haftasonu kaçamaklarımdan dolayı neruşum hayıııııll didi izin vermedi bende yimedim. zaten zöttürük bi dondurmayı hiçte aklım takılmadı alacağım kaloriye degsin olacaksa magnum olsun dimi nihehe
o npasta tabağı oliyyyyyyyyyy
bk da borcam kapağı oliyyyyyy,ancak bu kısaltmayı sadece neruşşş kullanıyo çünk biz kapakta salata yemeyizzzzzzzz
yolandaaaa canımcım nasılsın ?
cuma akşamı ne oldu biliyo musun
saat 10 gibi kapı tık tık dedi bir açtım eşim gelmişşşşşşşşşş
aynı gün içinde gelcem dedi gelemedi Ankara iptal oldu derken çıktı o geldi.
tabii birkaç gün sonra yine gidecek ama olsun..
bu arada eşim beni pek zayıflamış bulmadı
:86::86::86::86:heee ben yirim benimmm canım bkmmmmmmmmmmmmmsen yimeee sen ancaaaaaaaaa didikle baklavayııı mundarr etttt onu kemirrrrr
hoşgeldin canımcımm
inan sende yaparsın burası bir mucize ama devamlı takılacaksın tımam mı
bende 65 civarıyım ve 40 bedenim senin boyun 160 filan mı ? ben 165 im de
canım benim zamanla alışılıyor.en azında şeker oranını tek şekere düşür önce daha sonra şekersiz içersin zamanla.bede kaçak çay tüketiyorum o biraz acı bir çay olduğu için tek şeker atıyorum.gerçi eskiden günde enaz 15 bardak en fazla 20-25 bardak felan içiyordum şimdi günde en fazla 3-4 içiyorumbazen sadece 1 bardak belli olmuyor.birde güzelim beyaz ekmek olayını bitir.esmer ekmek bundan sonra.okey mi.
kızz yoliiiiiafiyet olsun balumm beee
Tatlım bence de doktora görün derim; sezeryan yapıp plates yapan çok kişi avr ama tabii herkesin vücudu farklı doktor kontorlünden sonra için daha rahat olur benceee
hugocukk bak uyar dedinn uyarıyorummm demedin miii didinnnnnnnsen bu ay sadece kardiyo yapıcaktın ağırlık falan yokkkk durmadın gene yaptın di miii yapmıycam didin yaptınn demedin mii hugoomm didinnnn neyse ki 1 kere falandıııı:86::86::86::86: akrdiyo yapıyoruuuz ayağları yakıyoruuuuzzzzzzz bak söyle didin uayr didin uyardımmm kaslandım diye gelmee yumrutlarımmmmm :86::86:
one beeeeeeeeeeedelüüü fambıkkkkk hiç yime daha iyi neyseee hiçbişeycik olmaz ondannnn
ohhhhhhhhhhhh maşallah benim kuli kulimeeeeeeeee ivett ben de yaptımmm 25dk start ıt up 10dk karın egzersileri vee 25dk da koşu bandında yürüdüm 1 saate tamamladım sporumu mutluyummm huzurluyummmm gidecekk bu yağlar gidecekkkkkinnşallah kurtuluciiiz hepberaberrr
Ben de kesinlikle basen-kalça problemi olanlara slım ın 6 sersini tavsiye ediyorummm ayrıca start ıt up da fenaymış hakikatennnn bol bol ter döktüm yetmedi 10dk lık karın videosunu yaptımm daha da ter döktüm o da yetmedi 25dk da koşu bandından yürüdümmmm daha da bi ter dötümmm eridim aktımm yağlarrr gidiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Buarada kuli kulim ben de sana dvd açıldı mı diye sorucaktımm slım ın 6 ya başaldığına göre açılmışşşşohhh yakarızz bu yağalarıı yakarızzzzzzz
kalançoooo kız sen bize dombili derken şişman mı dimek istiyorsunnn hıı
napalım daha biz ideal kilomuza inemedik ivett dombülüüyüüz en azından ben
bu arada ivet slim in 6 pack süfer fikir deemii ama sıralama önemli canım ben geçen adı ilgimi çekti yag yakarım diye bundan başladım ama bu 3. hafta egzersizi deli gibi hızlı yapılıyo ve 52 dk filan ben 31 dk dayanabildim neruşl 25 dk yapabilmiş yani dicem o ki sırası önemli ben bu akşam start it up tan başliycim
gelişmelerle karşınızda olacam
cnm şekersiz bile olsa günde 7-8 bardaktan fazla çay metabolizmayı yavaşalatıomuş birden fazla diyetsyenden duydum bunu.ki sen şekerli içiosun bir bardağa 2 şeker atsan 4-5 bardak içsen bile 8-10 kesme şeker yapar nerdeyse bir avuçşekeri azaltacağım çayı bende çok tüketiyorm
evet bugün esmer ekmek alacağım
devamlı evdeyim çalışmıyorum yaramaz oğluma bakıyorum
siz benden bıkabilrsiniz
boyum 165 aynıyız beden 40 42 değişiyor
ohhhhhhhhhhhhhh tepppriklerrr kuzummmm amaaaaaaaaan dondurmada neymişş yanan yağların yanındaa onun hiç bir değeri yokkkk süpersinnnnnn azimm,iradeee,sabırrr,sporrrrrr gidecekk bu yağlarrrr fazla kilolarrrr hepberaberrr hepsinden dee kurtulucazzzzz inşallah canım benimmmmm:13::13::13:
:86::86::86::86:heee ben yirim benimmm canım bkmmmmmmmmmmmmmsen yimeee sen ancaaaaaaaaa didikle baklavayııı mundarr etttt onu kemirrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?