selam gençlik
haha işte bizim köyün delisi de geldi
hoşgeldin kız naber
kızz yoliiiiineruşa didim zatii haftaya waffle yiicedimö kaçamak olaraktan ne zmandır yemiorum ammma velakin sen benm aklıma eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokar misali magnumu soktun acep napsam waffle mı magnum mu?:44::44:
ivvvet bebeemm size şişko şişman balık etli dombili demek istiorum ama nie ölediorum bi sorrr?
taner survivor da dio ya kzılara hiç bi işe yaramıosunuz güçsüzsünüz fln diomuş aslında taktik yapıomuş kızları gaza geitiromuş o öle diince kızlar daha azimli olomuşşbende onun gibi yapıom sırf sizin iyiliğinz için gaza geln incecik olun diüüüü
oo süfer o zaman her zaman takılabilirsin. burdaki kızların çogu çalıştıkları için haftaiçi daha bir yogundur burası haftaiçi daha sessizdir. hayde bakem resmi olarak hoşgeldin diyelim...
evet bazı kalıbı dar markalarda bende 42 giyebiliyorum koton gibi ama şu an üstümdeki lc waikiki pantolon 40 beden ve gayet iyi hatta ön kısımda boşluk bilem var allam allam 38 olmak istiyorumm
ama mayıs ayı için umutluyum yeniliklere gebe mayıs ayı yeni ve daha ince bir beden getirsin hepiciiimizeeeeeeeee
cimicimcim tombicim siyah çayı azaltsan çok iyi olur günde 3-4 bardak bile fazla bence hani kansızlık problemin yoksa sorun yok ama ben yeşilçaya başladığımdan beri herşey daha güzel
akşam iş yaparken aklıma geliyo yaaa benimdeeeeenteresannnn msjları varrrr
öğlen yimeeemi yidimmmmm
6yk bugurlu-kabaklı-toz acı kırmızı biberli,kimyonlu lahana(çok lezzetli olduuuu çorbamsı ama bulamaç da denebülüüü)
1 kase yoort
1 dilim öavdar ekmeee
2 yeşil biberrrr
desene oğlun sana hergün spor yaptırıyor onun peşinde koşmaktan incecik kalırsın iyi oluroo süfer o zaman her zaman takılabilirsin. burdaki kızların çogu çalıştıkları için haftaiçi daha bir yogundur burası haftaiçi daha sessizdir. hayde bakem resmi olarak hoşgeldin diyelim...
evet bazı kalıbı dar markalarda bende 42 giyebiliyorum koton gibi ama şu an üstümdeki lc waikiki pantolon 40 beden ve gayet iyi hatta ön kısımda boşluk bilem var allam allam 38 olmak istiyorumm
ama mayıs ayı için umutluyum yeniliklere gebe mayıs ayı yeni ve daha ince bir beden getirsin hepiciiimizeeeeeeeee
canım ben öğretmenim ama çalışmıyorum
oğlum çok yaramaz kimseye emenet edilemez herhalde
evet markadan markaya çok değişiyor
inşallah incecik oluruz
ayol buda soru mu ?waffle da neymiş dabe ki magnum yauu
dimek öyle hıh
tımam biliyosss şişkoyusss zayıflamamıss lazımm ama dombülü deyliizz süper sportmenüüzz bi keremmm
iki ahmet
üç hüsnü
dört selami
benim boyum 63,5dan 64 ama ben 38 giyiyorummm:44:benimkice şu maymunlu markadannngeçici olarak alınan en ucuz yer sanıırm
iyiyim valla saçma sapan geçen bi haftasonunun ardından sizlerleyim. birazdan okula gidicem. burda hava acaip sıcakladı gerçi hala kapalı ama neyse. puzzle'ın başına oturdum allahım o da öyle yaaa.. canım cıktı valla.. hem çok zor hem de 2000parça... düz renkler filan çok yoğun. ama çok şirin bişey. bone filan aldım işte.. yarın yüzmeye gidicem.
osman strese girmiş. kustu bugün. veterinere götürdük. stresten mide spazmı geçirmiş hayvan
iyiyim valla saçma sapan geçen bi haftasonunun ardından sizlerleyim. birazdan okula gidicem. burda hava acaip sıcakladı gerçi hala kapalı ama neyse. puzzle'ın başına oturdum allahım o da öyle yaaa.. canım cıktı valla.. hem çok zor hem de 2000parça... düz renkler filan çok yoğun. ama çok şirin bişey. bone filan aldım işte.. yarın yüzmeye gidicem.
osman strese girmiş. kustu bugün. veterinere götürdük. stresten mide spazmı geçirmiş hayvan
Afiyet olsun ...
habudi yar habudi yar neruda neruda neruda yardidindi. bende o yüzden bikerecik yaptım ama sana kesinlikle tavsiye ederim oyuyo beli süper etkili zaten çabuk bitiyo kolaylıkla yaparsın
osmişe geçmiş olsun
haftasonları herkese bi haller oluyo cozutanzi herkeşşler yaneee
hadi biz çalışanları anlıyorum evdeki kızlarda öyle haftasonlarının lanetinden kimse kaçameyyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?