60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sporumu yaptım duşumu aldım geldim :76: ilk yarım saat 3 kiloyla sonra 6 kiloyla koştum değişik oldu. şimdi yeşilçay demliyorum canım çekti ara öğün saatim gelmiş yeşilçay 6 badem 1 portakal yicem belki 1 hurmada yirim 2 tanecik hurmam kalmış kavonozumda bakıp duruyorum

ayol buda soru mu ? waffle da neymiş dabe ki magnum yauu

dimek öyle hıh
tımam biliyosss şişkoyusss zayıflamamıss lazımm ama dombülü deyliizz süper sportmenüüzz bi keremmm
iki ahmet
üç hüsnü
dört selami

benim boyum 63,5dan 64 ama ben 38 giyiyorummm:44:benimkice şu maymunlu markadannngeçici olarak alınan en ucuz yer sanıırm[/QUOTE]

aloooww fambukk
hatlar karıştıı kızz yazıya bakıyorum benim yazı ama resim isim senin isim birden şok geçirdim hesabımı ele geçirmişsin gibiydi hahaha
alooow adana çık aradannnnnnnnnn

öğlen yimeeemi yidimmmmm

6yk bugurlu-kabaklı-toz acı kırmızı biberli,kimyonlu lahana (çok lezzetli olduuuu çorbamsı ama bulamaç da denebülüüü)

1 kase yoort

1 dilim öavdar ekmeee

2 yeşil biberrrr

kuşlarımın yumurta mamasınıda hazırladım. yaramaz limon sabah beri elime ayağıma dolanıyo bişeyler istiyo yiyecek şimdide yumurtayı yemiyo yeni aldığım oyuncağına sarmış vaziyette gözü görmüyo mamasını

oo süfer o zaman her zaman takılabilirsin. burdaki kızların çogu çalıştıkları için haftaiçi daha bir yogundur burası haftaiçi daha sessizdir. hayde bakem resmi olarak hoşgeldin diyelim...
evet bazı kalıbı dar markalarda bende 42 giyebiliyorum koton gibi ama şu an üstümdeki lc waikiki pantolon 40 beden ve gayet iyi hatta ön kısımda boşluk bilem var allam allam 38 olmak istiyorumm
ama mayıs ayı için umutluyum yeniliklere gebe mayıs ayı yeni ve daha ince bir beden getirsin hepiciiimizeeeeeeeee

canım ben öğretmenim ama çalışmıyorum
oğlum çok yaramaz kimseye emenet edilemez herhalde
evet markadan markaya çok değişiyor
inşallah incecik oluruz

selam katzi selam dosti selam kocaman dünyanın minnak insanı :86: nettin bakem haftasonu diyetini bozmadınya spor nasıl neler yaptın anlat bakalım özlettin kendini

Kızlar bugün ne sıkıcı bi gündür ya geçmek bilmio... saat daha 3 olmuş 6 ya kadar olan 3 saati de ben bi 6saat gibi yaşarsam bugün delririm yani
aaaa

desene oğlun sana hergün spor yaptırıyor onun peşinde koşmaktan incecik kalırsın iyi olur

iyiyim valla saçma sapan geçen bi haftasonunun ardından sizlerleyim. birazdan okula gidicem. burda hava acaip sıcakladı gerçi hala kapalı ama neyse. puzzle'ın başına oturdum allahım o da öyle yaaa.. canım cıktı valla.. hem çok zor hem de 2000parça... düz renkler filan çok yoğun. ama çok şirin bişey. bone filan aldım işte.. yarın yüzmeye gidicem.
osman strese girmiş. kustu bugün. veterinere götürdük. stresten mide spazmı geçirmiş hayvan

aloooww fambukk
hatlar karıştıı kızz yazıya bakıyorum benim yazı ama resim isim senin isim birden şok geçirdim hesabımı ele geçirmişsin gibiydi hahaha
alooow adana çık aradannnnnnnnnn
[/QUOTE]

:86::86::86::86::86::86::82::82::82::82:

burası çok neşeli ymiş
süper ya

yeşil çayı sallama kullansak oluyormu
yoksa demlememi daha iyi

offf kolayı severim ama napalım sağlık için

habudi yar habudi yar neruda neruda neruda yar didindi. bende o yüzden bikerecik yaptım ama sana kesinlikle tavsiye ederim oyuyo beli süper etkili zaten çabuk bitiyo kolaylıkla yaparsın

geçmiş olsun osmancığa ayy kıyamam ya biraz ilgini arttır canım benimkilerde öyle oluyo şimdi elimde yeşilçay var yaramaz kızım elimde çaya geliyo kabarttı tüylerini içine girip yıkanmak istiyor izin vermiyorum kıızıyo bana. ikidir geliyo ısrarla

osmişe geçmiş olsun
haftasonları herkese bi haller oluyo cozutanzi herkeşşler yaneee
hadi biz çalışanları anlıyorum evdeki kızlarda öyle haftasonlarının lanetinden kimse kaçameyyo

Afiyet olsun ...

sağol yeecaaleemmmmmmmmbebeemmmmm minnak davşanımmmm

habudi yar habudi yar neruda neruda neruda yar didindi. bende o yüzden bikerecik yaptım ama sana kesinlikle tavsiye ederim oyuyo beli süper etkili zaten çabuk bitiyo kolaylıkla yaparsın

hee timam ozaman bikereden bişey olmazz bell oyulsunn kas olmasın inşallahhhh:86::86::86: benim belim epey oyukkk o yüzden kazı çalışmalarımaa kalça-basen-popo bölgesinde devam ediyorumm inşallah defineye ulaşıcam yakındaaaaa ama bu fazlalıkların hepsi gitsin inşallah o zaman beli de biraz daha oyarımm hugocukcuğummm şimdilik kardiyoyaaa tam gaz devammmmmmyağlarr gitsinnnnnn inşallahhhh biran öncee sağlıklaaaa

osmişe geçmiş olsun
haftasonları herkese bi haller oluyo cozutanzi herkeşşler yaneee
hadi biz çalışanları anlıyorum evdeki kızlarda öyle haftasonlarının lanetinden kimse kaçameyyo

Evet ya ben de 3 haftasonu dayanabildim..
sonra tam cozusttum ama..
Önümüzdeki haftasonu da anneler günü..
Benim ilk anneler günüm.. Bi yerlere gideriz ve ben gene cozuturum korkarım ki...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…