sağol yeecaaleemmmmmmmmbebeemmmmm minnak davşanımmmm
hee timam ozaman bikereden bişey olmazz bell oyulsunn kas olmasın inşallahhhh:86::86::86: benim belim epey oyukkk o yüzden kazı çalışmalarımaa kalça-basen-popo bölgesinde devam ediyorumm inşallah defineye ulaşıcam yakındaaaaaama bu fazlalıkların hepsi gitsin inşallah o zaman beli de biraz daha oyarımm hugocukcuğummm şimdilik kardiyoyaaa tam gaz devammmmmmyağlarr gitsinnnnnn inşallahhhh biran öncee sağlıklaaaa
osmişe geçmiş olsun
haftasonları herkese bi haller oluyo cozutanzi herkeşşler yaneee
hadi biz çalışanları anlıyorum evdeki kızlarda öyle haftasonlarının lanetinden kimse kaçameyyo
sağol yeecaaleemmmmmmmmbebeemmmmm minnak davşanımmmm
Haftasonu bizim buralara mı geldiniz Neruş.. Bi dahakine beni de alın ..
ayol buda soru mu ?waffle da neymiş dabe ki magnum yauu
dimek öyle hıh
tımam biliyosss şişkoyusss zayıflamamıss lazımm ama dombülü deyliizz süper sportmenüüzz bi keremmm
iki ahmet
üç hüsnü
dört selami
waffleninde sağlıklısını yapmak mümkün zaten sağlıklı waffleyi ben buldum. biirgün dedim yapalım
eyvah evde un kalmamış dedim esmer undadan olur bu dedim
deyiş o deyiş patladı gitti :76:
şöyle esmer unlu kaşarlı maydonozlu tuzlu küsel olur
valla öbür osman geldi ondan giremedim ben nete yadün kalıcaktı bunaldım. git dedim bozuldu biraz gerçi de.. napıyım ben sürekli evde birileri olunca rahat edemiyorum. koltukta yattım 1 gece her yerim agrıdı zaten evde o var diye kakamı bile yapamadım. o gider gitmez tam oh diyip tuvalete atıcaktım kendimi. bu sefer ev arkadasımın arkadasları geldi gece herkes uyuduktan sonra girdim elimde kitabımla
Evet ya ben de 3 haftasonu dayanabildim..
sonra tam cozusttum ama..
Önümüzdeki haftasonu da anneler günü..
Benim ilk anneler günüm.. Bi yerlere gideriz ve ben gene cozuturum korkarım ki...
waffleninde sağlıklısını yapmak mümkün zaten sağlıklı waffleyi ben buldum. biirgün dedim yapalım
amaan sende eminim bişi yokturrrrrayy öle demeeeeeee yoliii ben waffle ı da çok severimmmmmmmmmagnum zaten vazegeçilmezimm bişmiorum çok karasızım napıcam her ikisini farklı günlerde yemekten korkuorumm gözüm ölesine döndü yaniiii
ivvet bebişşşşş acaipp sportmanizzzzzzzz slimi n six ler leslie ler pilateslerrr kardiolar yürüyüşlerrrrşişko fln da deilizzz hem
bu spora yağmı dayanır göbüşmü dayanırrr
ziraa benim göbüş bile sinmiye başladıktan sonraaaneruş gördü benm göbeciğiii anlatsın size nasıl olduğunu boşuna demiorum göbüşüm var die valla var hemde kocama nnn
iyiyim nilücüm sen de iyisin görüyorum
kız ne oldu senin şu tartı filan hıı ? içimde dert oldu arasada şu hepsiburadayı ne kötü bi servisleri varmış yaaa ala alaaa çatlıyoruz meraktan burda
ayy eşinin sürprizi çok güzelmiş benimki de erken geldi bu hafta cuma günü eve geldim evdeydi süferdi yaa gerçi o gelince spor diyet filan kalmıyo ama olsunnnn
pazar gecesi de yolladım gitti
senin ki kaç gün görmedi ki seni ? hemen o kadar fark olur mu yahuuu accuk sabret biliyorum ki bişiler farketmiştik aynada filan farketmesen de geçenlerde diyordun eşofmanım bollaştı diyee sıkma canını yaaww
amaan sende eminim bişi yokturrrrr
bmi bile 20 diyo inceciksindir senn ivet ben dombülüyüm ama çok kiloluymuşum şimdi anlıyorum verdikçe şişko olduumu gödüm bende hügü gibiiii
hem sen ideal kilondasın aynı gün yine bi gün waffle bi gün magnum yi ama bu çok spor yaptığın bi gün olsun ve akşama bırakma
yok kız inceciğim evetkiloma bişi demiorum ama göbeğim var valla bakk neruşa sor senlede buluştuğumuzda gösteryyim istersen çünkü ben tatlıya çok düşkünüm tam olarak hiç bi zman bırakmadım kilo vermeye başladığım ilk haftalarda çok çok azalttım ama hiç bırakmadım hep yiorum yani baklavalar sütlü tatlılar künefeler yedim yiorum yani. ondan da göbek gitmio öle kolay kolay.. ama gidecek yanii çare yokk tatlı da yesem ben sporla karın egzersizleri ile o göbeği en düşük minimum seviyeye kadar eriteceğim kafaya koydum
ozman ben hafta içi kardio yaptığım gün magnum yiim hafta sonuda waffle yyiiim çünkü bizim hafta sonları hep bu hafta sonu gibi hareketli geçer.erisin gitsinn inş.:26:
wafflenin hem tatlısı hem tuzlusu olur ben içine az kaşarda rendelerim teflonda yapıyorum az yağlı çünkü makinam yok keserken beyle beyle kaşarlar içinde uzuyo çok lezzetli oluyo. valla herşeyin sağlıklısı mümkün unu esmer un olur yağını az koyarsın tamamdır ben tatlı tuzlusunu yapıyorum ama tatlı olarak yapılacaksa pekmezli olur içinede meyve filan konur olur tabiki
fambık ders çalışıyodur yolicim loxandra yok hiç gelmedi bugün eswde yok mesaj attım eswye
nugişin kızı hasta ateşi düşmüyomuş morali bozuk o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?