60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Nereye gelmişiz gıyyyzzzzzzzz aluruk daa sen nerdesin küneeeeeeee ben bi yere mi gittik dedimmmm nereye didimmmmmm ben ni dedimmmmm:86::86::86::86:

Kukuletayla Beşiktaş iskelede buluşacaktınız gibi okudum sanki.. yanlış mı okudum ki...

canım yaa ilk anneler günüü canım şimdiden kutlu olsun

Teşekkür ederim canım...

6 adet küçük köfte yedim
1 bardak ayran içtim

akşama 18 30 da
4 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık et sote
salata

yemeyi düşünüyorum

offf off keşke bende evde olsaydım iş yerinde alternatif çok az karnım acıkmaya başladı akşam yemegi için ton balıım var ama salatam yok ekmek te yemek istemiyorum gidim mutfaa bakım havuçların içinden ayıklayabilcek miyim yeşillikleri offf of :26::26::26::26:

inşallah cnm inceksin tabiii 10 kiloyu veren sen deilmisin kesnlikle ideal kilona geliceksn elbetee ben inanıorumm
evet cnm belim fln ince olduğu içinde göbüş fazla göze batıo malesef ama gidecek inşallah:26:

cnm ben öğrenciyken basketbol oynuodum sonra bıraktım. arada pilates yapıodum ama çok düzenli deil ilk defa buraya başladığımdan beri 5 ay oldu bu gün hatta 5 aydır spor düzenli yapıorum.kilo vermeye başladım spora başladım kardio yaptım hep
birer gün ara ile sonra pilates ekledim ideal kiloma yaklaşınca. ayağımda b rahatsızlık oldu leslie yi bıraktım pilatese devam ama hiç bırakmadım.havalar iyice ısınnca da dışarda yürüycem inşallah ozmana kadar da slim in 6 i bitrmiş olurum inşallah böle düşüorum pilatese hep devam

bebeem ist.da waffle die satılanların hepsi tatlı içine sarella fınfık fıstık damla çikolata meyve aklına ne gelirse koyup sarıolar. ben hiç tuzlusunu görmedim yanlışmıyım neruşş yolii ycl siz benden daha uzun süredir istanbuldasnz.tuzlu olan içine peynir pataes kıyma vs koyarsın ozman krep tir o bence. tuzlu waffle olmaz orijinali tatlıdır.

Cevap veriyorum.. Evet waffle tatlıdır..

doğru canım yaa balığın yanında salata iyi oluyor.
dün akşam soslu alabalık yedim ama yanında salatam yoktu
akşam bir yere gidecektik aceleye geldi yetiştiremedim.
bende ton balığını salataya doğrayıp yemesini seviyorum.

salata demişken geçen günlerde çiğ kabak ve salatalığı rendeledim
sarımsaklı yoğurt tuz ve naneyi karıştırdım akşam yemeğimin yanında yedim
çoook güzel oluyor. bu salatayı yaklaşık 3 yıldır yapacaktım aklıma gelmiyordu
kısmet diyeteymiş ..

evet canım yaa inşallah kalan 10-15 kiloda gider inşallah. henüz karar vermemiş olsakta 50 kilo civarında hamile kalmak istiyorum ki dogumdan sonra işim daha kolay olsun....
10 kilo verdik ama fazlam çoktu her ay iki kg civarı gitti şimdi sanki zor döneme girdik çünkü ben hiç zayıf olmadım en zayıf hallerim zaten buydu yani şimdi bedenim baştan aşağı yenilencek kilo verirsemm
tanrımm beni baştan yaratıcak ee buda yeni bir dogum demek her dogum sancılı olur dimi
amma da felsefe yaparmışım yauuu noliyyy banaaa
neyse yazın işimin daha kolay olacağına dair duyumlar alıyorum inşallah ayda 2 kiloyu aştığımda olur allahın izniyle..
ee sen sporu hiç bırakmamışsın zaten ama göbek en zor eriyen bölge biliyorsun tamamen yag hücrelerinin kaybolması bir yılı buluyormuş diyorlar o yüzden sabırlı olmak lazım en azından belin ince benim bel en son 75 cm idi

:98: canım aslında ikisi de kreptir yani mantık olarak öyle. waffle'da şekill var birde tatlı yapılıyor. içinde meyve vs üstünde de değişik tatlı soslar oluyor ama tuzlu waffle bende görmedim ama krep hem tuzlu hem tatlı olabilir ki ben kendisini çok sever sık sık eşimle ph sonları kahvaltıuda yapıp yerim içine koyduğum içe göre tatlı tuzlu olabilir

Kukuletayla Beşiktaş iskelede buluşacaktınız gibi okudum sanki.. yanlış mı okudum ki...

Teşekkür ederim canım...

ay ivettttttttttttttttttttttttben de zannettim ki haftasonu bi yere gittik sizin oralardaaaaallah allah diyorum nereye gittikcumayı diyosuuuuunnnn evet evet buluştukkk canım benim ben senin istanbulda olduğunu unuttuuummmm hatta tam bilmiyodum da denebilirrr:86::86::86: deli söyleseneeeee yaaaa buluşalım tabiiiii bak yoliiyle de buluştuuukkkkkk hepberaber de buluşalımmmm ben de mecidiyeköydeyimmmm ne zaman istersen çok sevindim yaaaa süperrr bir arkidişşş grubu olduuuuu:13::13::13: incecikkk fitt hatunlarrr grubuuuuu ya da o yolda ilerleyennnnn

salata + et ikilisi çok doyurucu oluyor benim için. her zaman yerim de severim de yanında ekmekte aramam
kız bi salatayı yapmak için 3 yıl mı bekledin tozutuuuukkk
valla çok açım kızlar ama akşam yemegim 17.30 da saptırmak istemiyorum açım ama tutuyorum kendimi aralarda meyve filanda yedim ama tutmadı son zamanlarda tozutunca şimdi eski diyetsel düzenime dönmek zor tabii ama metocuk şaşırsın diye herşey ahh ahh :18::18:

bende o yüzden waffle=krep mi diiye sordum.

Evet aslında bunun adı krep; ama waffle tatlı olarak orataya çıkmış bişey, içine bilimum zararlı minnaklar yerleştirilmek suuuretiyle yapılan hamuru da vanilyalı olan bir tatlı çeşidi. Yani ataları kreppp ama tatlı olarak yapılana waffle deniyorr ve diğer bilimum tuzlu yapım şeklleri de krep oluyor öyle bir ayrım oldu waffle çıkınca ama evde yapınca ben topuna krep der geçerimmm.

ben çıkıyorum arkadaşlarrrr

malum kursum var görüşürüzz

daha akşam için ne yiyeceğimi kararlaştıramadım

KALKINCA 07.10 1bardak ılık süt 1 kuru incir
( süt içinde gaz sorunu olanlara tavsiyem
sütü ılıtıp içmeleridir,tecrübe ile sabittir )

KAHVALTI SAAT : 07.30
1 parça erimiş kaşar peyniri
2 yk kepekli makarna salatası
1 küçük domates
2 lokma ekmek 2 pembiş zeytin

09.20 1 adet hurma eşliğinde 1 şekersiz türk kahvesi

ARA : '10.:50
4 yk kepekli makarna salatası 1 fincan yeşilçay
10 dk sonra da 1 Portakal

ÖGLE SAAT : 12.30
4-5 yk et döner
1 çatalcık pilav
az salata 2 lokma ekmek
2 kepçe yoort çorbası

ARA - SAAT: 14.30
1 hurma 1 şekersiz türk kahve
Ara :'15:20
1 minnak muz
5-6 malta erigi 20 leblebi

AKŞAM YEMEGİ : 17:30
1 küçük kutu ton balıklı salata

AKŞAM ARA :
Muhtemelem 1 bardak yoğurt

SU: 2,5LİTRE
YEŞİLÇAY : 2 FİNCAN
TÜRK KAHVESİ 2 ADET ŞEKERSİZ

15-20 DK ELİPTİK BİSİKLET
START IT UP FITNESS VIDEOSU
12 DK SLIM IN 6 PACK KARIN HAREKETLERİ VİDEOSU

ben anneler gününde çalışıyor olicimmmmmmkatzinin msjları gibi oldu dimi,aradan alakasız bişey diyiverdimmmm
ben okula gidiyiyrimmmmm,sunumum varrr,bu dönemin son sunumu inşallahhh,sunum yapacağım dersin hocasıda beni bir seviyo bir seviyooooooooo anlatamaaaammmmsapık adam nolcekkk,hemen anlatamda kurtulam bariii
yarın görüşürüzzzzzzzzzzzzzz

olsun cnm zor olsada 10 kiloyu verdkten sonra geriside zor da olsa gelir cnm inanıorum ben sana valla çok azimlisin ve bırası olduktan sonra fazla kilomilo kalmaz inşallah.
bende öle düşünüorum cnm ben daha 9 aylık evliyim ama bende hamile kalacağımda biraz daha vereyim diorum.daha zamanı var ama.böle daha mantıklı bencede sende ne kadar zayıken hamile kalırsan yani kalırsak kar.
hatta eşimn arkadaşıda öle yaptı kız çok iyi yaptı valla zaten balık etlydi kilo verdi hamile kalmadan sonra hamileyken aldığı kilolalrıda doğumdan sonra verdi emzirrken şimdi normal yani ama kiloluyken hamile kalmak daha fecii:26:
benm belimde cnm 64kiloyken 76 flndı şimdi en son 67 idi bi daha da ölçmedim ne zmandr.
olsun cnm olur valla emin ol kilo verdkçe spor da yapıosun toparlanır sarkmada olmaz hatta idela kilona yaklaştıkça pilates te yaparsın toparlanır.sıkılaşırsın.
bu arada sen ne kadarlık evlisin cicim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…