ben anneler gününde çalışıyor olicimmmmmmkatzinin msjları gibi oldu dimi,aradan alakasız bişey diyiverdimmmm
ben okula gidiyiyrimmmmm,sunumum varrr,bu dönemin son sunumu inşallahhh,sunum yapacağım dersin hocasıda beni bir seviyo bir seviyooooooooo anlatamaaaammmmsapık adam nolcekkk,hemen anlatamda kurtulam bariii
yarın görüşürüzzzzzzzzzzzzzz
evet canım yaa inşallah kalan 10-15 kiloda gider inşallah. henüz karar vermemiş olsakta 50 kilo civarında hamile kalmak istiyorum ki dogumdan sonra işim daha kolay olsun....
10 kilo verdik ama fazlam çoktu her ay iki kg civarı gitti şimdi sanki zor döneme girdik çünkü ben hiç zayıf olmadım en zayıf hallerim zaten buydu yani şimdi bedenim baştan aşağı yenilencek kilo verirsemm
tanrımm beni baştan yaratıcak ee buda yeni bir dogum demek her dogum sancılı olur dimi
amma da felsefe yaparmışım yauuu noliyyy banaaa
neyse yazın işimin daha kolay olacağına dair duyumlar alıyorum inşallah ayda 2 kiloyu aştığımda olur allahın izniyle..
ee sen sporu hiç bırakmamışsın zaten ama göbek en zor eriyen bölge biliyorsun tamamen yag hücrelerinin kaybolması bir yılı buluyormuş diyorlar o yüzden sabırlı olmak lazım en azından belin ince benim bel en son 75 cm idi
kızlar bişi sorucam size; canınız tatlı istediğinde kakaolu süt içiosunuz ya...
kullandığınız kakao pasta kek yapımında kullanılan kakao mu yoksa toz halinde hazır sıcak kakao mu alıosunuz? Canım feci tatlı istio bari böle bişi yapıyım...
kullandığınız kakao pasta kek yapımında kullanılan kakao mu yoksa toz halinde hazır sıcak kakao mu alıosunuz? Canım feci tatlı istio bari böle bişi yapıyım...
cevap veriyorum
Evet pastalara konan-üzerinde içilebilir sen bilirsin yazan kakao
ayrıcaaaa
1- kakaolu sütt
2- bol tarçınlı süttt
3- muz ya da elma üzerine tarçınnn
4- portakal-yoort -tarçın üçlüsü de tatlı isteği için birebirrr cınımmm
yap ya yeee yap yap iççç afiyet olsunnn
dök dök yeeee gibi oldu emmeeeeee sen dökmeeee
cevap veriyorum
Evet pastalara konan-üzerinde içilebilir sen bilirsin yazan kakao
ayrıcaaaa
1- kakaolu sütt
2- bol tarçınlı süttt
3- muz ya da elma üzerine tarçınnn
4- portakal-yoort -tarçın üçlüsü de tatlı isteği için birebirrr cınımmm
yap ya yeee yap yap iççç afiyet olsunnn
dök dök yeeee gibi oldu emmeeeeee sen dökmeeee
canımcım ben şimdi içtim.
kakao bildiğimiz pasta kakaosu.
ama nestlenin ki daha güzel oluyormuş arkadaşlar öyle söylediler.
ben içne tarçın da koyuyorum biraz cezvede eritiyorum ılık içiyorum.
yok canım bildiğin toz kakao pasta kek yapımında kullanılan kakao.süte karışttıp içioruz ama ondan ziyade süte tarçın koyup içersen o daha iyi bastirıo tatlı isteğini yada muzu doğra tabağa üzerine tarçın serp ye o da durdurur tatlı isteğini yada yoğurt içine meyve doğra portakal elmakivi çilek ne olursa üzerine de tarçın dök ye süperdir kendisi tecrübeyle denenmişş tir topik imizn milli tatlısıdır.tarçın kan şekerini dengede tutar cnm bu yüzden de şeker ihtiyacını bastırı.
olsun cnm zor olsada 10 kiloyu verdkten sonra geriside zor da olsa gelir cnm inanıorum ben sana valla çok azimlisin ve bırası olduktan sonra fazla kilomilo kalmaz inşallah.
bende öle düşünüorum cnm ben daha 9 aylık evliyim ama bende hamile kalacağımda biraz daha vereyim diorum.daha zamanı var ama.böle daha mantıklı bencede sende ne kadar zayıken hamile kalırsan yani kalırsak kar.
hatta eşimn arkadaşıda öle yaptı kız çok iyi yaptı valla zaten balık etlydi kilo verdi hamile kalmadan sonra hamileyken aldığı kilolalrıda doğumdan sonra verdi emzirrken şimdi normal yani ama kiloluyken hamile kalmak daha fecii:26:
benm belimde cnm 64kiloyken 76 flndı şimdi en son 67 idi bi daha da ölçmedim ne zmandr.
olsun cnm olur valla emin ol kilo verdkçe spor da yapıosun toparlanır sarkmada olmaz hatta idela kilona yaklaştıkça pilates te yaparsın toparlanır.sıkılaşırsın.
bu arada sen ne kadarlık evlisin cicim?
canımcım biliyor musun bekarken belim tam 60 cm di.
kalçamla orantısızdı kalçam daha büyüktü.
kıyafet alırken sorun yaşıyordum.
şimdi sen yazınca merak ettim ölçtüm 71 cm geldi.
ölçüyü çok dar alsam 70 geliyor 1 cm geniş aldım rahatlığı açısından
4 senede nasıl genişledi bu bel ?
Nerudaaaaaaaaaaaa ben iyice coştum galiba..
şu ticker ın üzerinde ki uğur böceğimi sağa doğru kayıyormuş gibi gördüm
bir an gerçekten öyle gördüm
artık halüsülasyon görmeye başladım ben
Nerudaaaaaaaaaaaa ben iyice coştum galiba..
şu ticker ın üzerinde ki uğur böceğimi sağa doğru kayıyormuş gibi gördüm
bir an gerçekten öyle gördüm
artık halüsülasyon görmeye başladım ben
nilcimmmmm sen beni çok seviyosun di miiiiiiiibiliyoruuum biliyoruuum seviyosuuuunnnnn cümleye neruda diye başlıyosun bayılıyorum yaaaaaa neruda diyen ağzını yirimmmmmmmmm
canım bebek filan yapınca bel yaglanmıuştır ondan kalınlaşmıştır peki kilo neydi o zaman ?
ben 75 kiloyken benim 84 cm geliyordu demek ki 9 cm incelmişiz
canım bebek filan yapınca bel yaglanmıuştır ondan kalınlaşmıştır peki kilo neydi o zaman ?
ben 75 kiloyken benim 84 cm geliyordu demek ki 9 cm incelmişiz
evet canımcım tabii ki seviyorumprofil resmine baktım çok güler yüzlü içtensin.
Allah hep güldürsün İnşallah.
ayy giremiorum 2 gündür kzlarrr.. eriyo mu yaglar bakemmm.. falla spora vurdum kendimi kilo vercem die.. bugünn kilo almama sebep oldugunu düsündügümm dogum kontrol hapını da bıraktımm.. sabah
1 kk peynir
bi pıncık biber salcası
bi pıncık tereyag
1 rafadan yumurta
öglen,
2 kepce mercimek corbasıı
minnacık 2 dilim ekmekk incecikk ekmekk
arada yarım elma
aksam yemegim
mercimek yemegi
yogurt
1 dilim ekmek belkiii
seni pıncıklarım benne güzelde anlatmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?