60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bişi sorucam size; canınız tatlı istediğinde kakaolu süt içiosunuz ya...
kullandığınız kakao pasta kek yapımında kullanılan kakao mu yoksa toz halinde hazır sıcak kakao mu alıosunuz? Canım feci tatlı istio bari böle bişi yapıyım...

oy oy oy oyyyyyyy kolay gelsin fambıkk sultannnnn hemencik anlat da kurtul inşallahhhhhhh kız anneler günü 8 mayıs pazara gelmiyo muuuu sen nasıl çalışıyosun küneeeeee

canımcım biliyor musun bekarken belim tam 60 cm di.
kalçamla orantısızdı kalçam daha büyüktü.
kıyafet alırken sorun yaşıyordum.

şimdi sen yazınca merak ettim ölçtüm 71 cm geldi.
ölçüyü çok dar alsam 70 geliyor 1 cm geniş aldım rahatlığı açısından
4 senede nasıl genişledi bu bel ?

cevap veriyorum

Evet pastalara konan-üzerinde içilebilir sen bilirsin yazan kakao

ayrıcaaaa

1- kakaolu sütt

2- bol tarçınlı süttt

3- muz ya da elma üzerine tarçınnn

4- portakal-yoort -tarçın üçlüsü de tatlı isteği için birebirrr cınımmm

yap ya yeee yap yap iççç afiyet olsunnn

dök dök yeeee gibi oldu emmeeeeee sen dökmeeee

canımcım ben şimdi içtim.
kakao bildiğimiz pasta kakaosu.
ama nestlenin ki daha güzel oluyormuş arkadaşlar öyle söylediler.
ben içne tarçın da koyuyorum biraz cezvede eritiyorum ılık içiyorum.

yok canım bildiğin toz kakao pasta kek yapımında kullanılan kakao.süte karışttıp içioruz ama ondan ziyade süte tarçın koyup içersen o daha iyi bastirıo tatlı isteğini yada muzu doğra tabağa üzerine tarçın serp ye o da durdurur tatlı isteğini yada yoğurt içine meyve doğra portakal elmakivi çilek ne olursa üzerine de tarçın dök ye süperdir kendisi tecrübeyle denenmişş tir topik imizn milli tatlısıdır.tarçın kan şekerini dengede tutar cnm bu yüzden de şeker ihtiyacını bastırı.

Nerudaaaaaaaaaaaa ben iyice coştum galiba..

şu ticker ın üzerinde ki uğur böceğimi sağa doğru kayıyormuş gibi gördüm

bir an gerçekten öyle gördüm

artık halüsülasyon görmeye başladım ben

canımcım ben şimdi içtim.
kakao bildiğimiz pasta kakaosu.
ama nestlenin ki daha güzel oluyormuş arkadaşlar öyle söylediler.
ben içne tarçın da koyuyorum biraz cezvede eritiyorum ılık içiyorum.

Ay acıktım bı de ac karnına tatlı super oluo sımdı sız boyle anlatınca acaıp canım cektı fenaaa
Muzu cok sevıorum ama muz bagırsakları sıkı tutuo bıraz o yuzden yemegı tercıh etmıorum yoksa cok severmmmmtarcını herseye koyuyosunuz tatlı ıhtıyacını bastırmak ıcın anladıgım kadarıyla... Hemen denıcem bu aksam inşallah bende severım

canım benim 18 temmuzda iki yıl olacak 33 yaşındayım ama kesin bebek planı yok. sen de epey yeni evlisin canım allah mutlu mesut etsin inşalla
hamilelikte ilgili planlarım evet böyle olabildiğimce zayıf olmak istiyorum hamile kalmadan zaten yaşım var kilo vermem çok zor olur ondan sonra :26:

canım bebek filan yapınca bel yaglanmıuştır ondan kalınlaşmıştır peki kilo neydi o zaman ?
ben 75 kiloyken benim 84 cm geliyordu demek ki 9 cm incelmişiz

:86::86::86::86labilerrrrrrr arada oluyor bu tür şeylerrrrrrr ben de yaşıyorum bi bakıyorum tıkırım 55 gösteriyo falanmalum oluyor olacak inşallah yakındaaaa sağlıklaaaa

nilcimmmmm sen beni çok seviyosun di miiiiiiiibiliyoruuum biliyoruuum seviyosuuuunnnnncümleye neruda diye başlıyosun bayılıyorum yaaaaaa neruda diyen ağzını yirimmmmmmmmm

nilcimmmmm sen beni çok seviyosun di miiiiiiiibiliyoruuum biliyoruuum seviyosuuuunnnnncümleye neruda diye başlıyosun bayılıyorum yaaaaaa neruda diyen ağzını yirimmmmmmmmm

evet canımcım tabii ki seviyorum profil resmine baktım çok güler yüzlü içtensin.

Allah hep güldürsün İnşallah.

canım bebek filan yapınca bel yaglanmıuştır ondan kalınlaşmıştır peki kilo neydi o zaman ?

evet doğum yaptıtan sonra önceki kilonusz dönsenide bel kalınlaşıyor
benim kalınlaştı belki spor yapmadığımdan

bide nekada zamanda bu kiloyu verdin

Son düzenleme:

canım ben doğum yapmadan önce 46 - 47 kg arasındaydım.
ama açıkçası o halime geri dönmek istemiyorum.
hamileyken 22 kg aldım e doğal olarak da genişledim..

sonra uykusuz gecelerle beraber 50 kg. indim bekarlık kıyafetlerimi giymeye başladım
sonraaa oğlumun uykusu düzene girince biraz da yanlızlıktan sürekli yedim.. :26:
işte en son halim bu ama benim için 52-53 kg olmam ideal.

sonuçta manken olcak değilim

evet canımcım tabii ki seviyorum profil resmine baktım çok güler yüzlü içtensin.

Allah hep güldürsün İnşallah.

canım benimmm teşekkür ederimmmm inşallah hepimizin gönlüne göre olsun herşeyy Allah hep güldürsün yüzümüzüüüü sevdiklerimizin de bizlerin de inşallahhhhh

ayy giremiorum 2 gündür kzlarrr.. eriyo mu yaglar bakemmm.. falla spora vurdum kendimi kilo vercem die.. bugünn kilo almama sebep oldugunu düsündügümm dogum kontrol hapını da bıraktımm.. sabah

1 kk peynir
bi pıncık biber salcası
bi pıncık tereyag
1 rafadan yumurta

öglen,

2 kepce mercimek corbasıı
minnacık 2 dilim ekmekk incecikk ekmekk

arada yarım elma

aksam yemegim
mercimek yemegi
yogurt
1 dilim ekmek belkiii

seni pıncıklarım ben ne güzelde anlatmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…