seni pıncıklarım benne güzelde anlatmış
evet doğum yaptıtan sonra önceki kilonusz dönsenide bel kalınlaşıyor
benim kalınlaştı belki spor yapmadığımdan
bide nekada zamanda bu kiloyu verdin
geldim ben okuldan ama yoksunuz. herkes çoluk çombalak koca moca takılıyo tabi oh mis.
bende yok çoluk çocuk çombalak koca da yok evde
spor yapıyordum start it up bitti şimdi karın hareketlerine geçicem
osman filan seyrederler şimdi onlar
hee bende de yokkk çomabalakkk çörten cücüüü falannnnama çombalak sayılabilecek erkek arkadaşım varrr o da şuan emektar oltasını temziliiiiiiiii bir yandan snooker maçı izliyoruz fimal var çok heyecanlııııı
Akşam yemeemi de yazayımmm
1bk salata (ne zamandır yememiştim bugün fambık aklıam düşürdü)
2 adet avuç içi büyüklüğünde took köttesi
1 kaase yoort
1 minnak kepçe alaca çorba
yoliiiii kıyyzzzzzzzzzz buraya yazacak kadar ara mı veriyon sen sporaaaaa çıbık çıbık yap bakiiim sooomaaaaaama ben msnden yazıyosam falan, konuşman gerekirse o zaman ara verebilirsin bir tek buna izin verebilirimmmm
merhaba ben de size katılabilir miyim kuzum.benim 14 aylık bir kızım var.61 kiloyum 56 olmak niyetindeyimdoğumda kalan fazla lık 3 kilo ama sezeryanın marifetleri karın için mekik spor şart.:18:zaten karın bölgem hep biraz fazlaydı birde sezeryan olunca daha bombeli kaldı.ama inşallah başarırım.herkese kolay gelsin.bana tavsiyeleriniz olursa lütfen yazın.iyi geceler
beni kimse duymadı mı?sesimi duyan yok mu? imdat kurtarın beni
afiyet olsun beybi
napem kızım spor yaparken size laf yetiştirmekten ayrı kalmiim didimm yeaneeee ( anladın sen onu.)
sen msnden yazarsın da bi dk spor yapıyorum diyip sana hayıll dimemek için msn yi bilem açmadım bi keremmm sana hayıll diyemiuolummmmmmm :86::86::86:
duşumu da aldım şimdi yatma zamanıı. akşam yimeginden sora açtım hala ama yimeyince midem sustu bagırmamaya başladı spordan sonra da bişi yemezdim ama bişi yimek lazım o yüsden süt hakkım vardı zaten onu kullandımmm
iyi geceler dodişlerimmmm ( her gün bi lakap buluyorum sizeheee sevildiinizi bilin nen )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?