ay ivettttttttttttttttttttttttben de zannettim ki haftasonu bi yere gittik sizin oralardaaaa allah allah diyorum nereye gittik cumayı diyosuuuuunnnn evet evet buluştukkk canım benim ben senin istanbulda olduğunu unuttuuummmm hatta tam bilmiyodum da denebilirrr:86::86::86: deli söyleseneeeee yaaaa buluşalım tabiiiii bak yoliiyle de buluştuuukkkkkk hepberaber de buluşalımmmm ben de mecidiyeköydeyimmmm ne zaman istersen çok sevindim yaaaa süperrr bir arkidişşş grubu olduuuuu:13::13::13: incecikkk fitt hatunlarrr grubuuuuu ya da o yolda ilerleyennnnn
günaydıııın cicişlerrrr bebişlerrr sevgülü dombürük davşanlaarrrrr
nasılsınız herkese güzel br gün diliorum bugün de.
az sonra arkadaşım gelcek kahvaltıya.sonra beraber salı pazarına gideceğiz.bugün yokum anlaşaılan merak etmeyn beni.
hepiniziii öptüüümmmm
Canlarım Gününüz umarım güzel geçsin..
dün akşam ne yedim yazayım ;
5-6 kaşık kıymalı taze fasülye
1 kase tavuk sulu şehriye çorbası
yoğurtlu havuç salatası
1 dilim çavdar ekmeği
sabah kahvaltım ;
3 kaşık yumurtalı pırasa kavurması ( komşum dün akşam getirmişti çok güzeldi )
1 domates
1 salatalık
biraz peynir
1 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
2 bardak esmer şekerli çay
Günaydınlarrrr ve herkese afiyet olsun....
Dün akşamki menüm: 4 yk mantar sote 1dlm kepek ekmeği ve 2yk yogurt ıle
bi de cnm çekti 1 dilim labneli kepek ekmeği yedim
1yk yogurdun üzerine tarçın attım yedim tadı fena deilmiş kızlar sonunda bende denedim
Sabahta; 1dlm kepek ekmeği 1 fincan çay 1dlm taze kaşar yedim...
Şimdi de yeşilçayımı hüpletiorummmm
Ben de beşiktaştayım.. İş de leventte.. ne kadar yakınmışız....
kız senle çok yakınmışız biz
4 leventte oturyorum
iş kağıthane merkez
Evde yaptım kahvaltımı öğle yemeğimi hazırladım evden o yüzden kahvaltıya pek vaktim kalmadı....
merhaba kızlarrrrr
nasıl keyiflerrr
kahvaltımı yazayım hemen
*yarım patatesli yumurta
*1kk peynir
*1 salatalık
*3 çeri domates
*1 dilim denge ekmeği
*şekersiz yeşil çayy
Yakınmışız hakikatten...
Anladım canım bazen oluyor öyle..
İnşallah acıkmazsın öğlene kadar çok.. ben domates biber yemezsem sabah çok aç hissediyorum..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (tarzan bağırığııı) tutmayın uleynnn beniiiiiiiii bu gazlaaaaa ağaçlardan hoplar zıplarrr yanına bilemmm gelirimmm yolimmmmmmmmmmmmmmama bu gecelik rüyana gireyim bareeeeeeeeeeeeeeeeeee:90::90::90::90::90::90::90:
buuubiiinaaaaaaaaa iyi gecelerrrrrrrrrrrr totişini yisinn cücelerrrr (benimkini de yisinlerrrrr)
merhaba kızlarrrrr
nasıl keyiflerrr
kahvaltımı yazayım hemen
*yarım patatesli yumurta
*1kk peynir
*1 salatalık
*3 çeri domates
*1 dilim denge ekmeği
*şekersiz yeşil çayy
Sabahları domates salatalık fılan yıyınce nedense aklıma hep rejım yaptıgım kabus zamanlar gelıo :s rejim kahvaltısı gbı dusunuorum.. o yuzden normalde de pek yemem domates vs.. Ancak pazar günü yumurtanın yanında yiyorum
pilatese gittim.öncesinde 45 dak.ayrobik yaptırdılar.bayağı terledim..daha somra yarım saat pilates süper oldu.
akşam menüm:
2 adet kabak ,2 havuç haşlama 1 kepçe yoğurt karışımı,
2 dilim k. ekmek,
1 tatlı k. çiğköfte
2 bardak çay,
sabah kahvaltım:
3 dilim k.ekmek,
1 adet domates,
1 çerliston biber.
2 tatlı k.peynir.
1 bardak çay..
pilatese gittim.öncesinde 45 dak.ayrobik yaptırdılar.bayağı terledim..daha somra yarım saat pilates süper oldu.
akşam menüm:
2 adet kabak ,2 havuç haşlama 1 kepçe yoğurt karışımı,
2 dilim k. ekmek,
1 tatlı k. çiğköfte
2 bardak çay,
sabah kahvaltım:
3 dilim k.ekmek,
1 adet domates,
1 çerliston biber.
2 tatlı k.peynir.
1 bardak çay..
Günaydın kızlar
gün güzel sıcak ama güneş yok olsun soguk olmasın da buna da razıyım.
gerçi alçak basınç mıdır nedir bazen böyle kapalı günlerde nefsim daralıyor hafiften bugünde böyle yahu:18::18:
neyse ofise geldim işte sabah sabah kahvaltı ettim dabe ama size akşamüstü full menü paylaşımı yapacam. tek tek paylaşım hem çok sayfaların akmasına sebep oluyor hemde ne yediğiniz tüm gün yediklerimizle dengelediklerimizle tüm gün neden ne kadar yediğimizle belli oluyor o yüzden eccük sabredin ehhehehe
[/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?