60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kahvaltımı da yazayım...
1 dilim denge ekmek
2 kk beyaz peynir
1 domates
1 çarliston biber

merhaba kızlarrrrr

nasıl keyiflerrr

kahvaltımı yazayım hemen

*yarım patatesli yumurta

*1kk peynir

*1 salatalık

*3 çeri domates

*1 dilim denge ekmeği

*şekersiz yeşil çayy

hepinize afiyet olsun kızlar..

cimcimecim günaydın.

son günlerde menüne bakyorum ekmekleri artırmaya başladın..

önceden çok az yiyordun böyle iyi olmuş..

günaydınnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr,nassınızzzzzzzzzzzzzz.yoğun bir sabahtan daha herkeşşşşeeeee günaydınlaaaaaarrrrrr
kafffffaaaltımı yazim hemencik
2 dlm çok tahıllı ekmek
1 çaykaşığı salça
1 kk kaşar peynirden oluşan tostttttttttttttttt
1 biber
maydanoz
nane
marullll

akşam ne yedimmmmmm,ne yedimmmmmmmmmmmmmmmmmm
1 ısırıkkkk beyaz eppeekkli tosttt:26:
1 zeytin
semizotu salatasıı
1 kase yoğurt
1 tk sıvıyağ
1 hurma
4 bonibon
8 bayat beyaz leblebiii
1 badem
2 fıstıkkkk

çerez yeme açılışına başladım yineee

Bugün işe gelirken uzun süredir giymediğim bana dapdar olan bi pantolonumu giydim (en son 66 kiloyken giymiştim) ...Bacaklarımı sarmadı çok mutlu oldum Ama benim sorunum popo yaaa... Bacaklarım zaten vücuduma göre fazlasıyla ince şimdi yine onlardan gidio... Popodan azıcık gitmiş
Ben pek spor yapamıorum arkadaşlar... Evde basen ve popo için napabilirim? Basit hareketler olabilir... Evden internet kullanmak gibi bi şansım olsa inernetten videolar izlicem fakat öyle bi şansım yok, napabilirim sizce???

cimcimesude
ycl
nazende_87
yolanda
nilmısra
famir
Ecus

canlarımm günaydın ne guzel ya burda beraber olmakk

sabak 1 bardak maydonoz kuruumu içtim cimcime seni düsünerek

kahvaltım

1kk az peynir
1dilim ekmek
biraz maynodoz
2 zeytin

biraz az oldu cünkü evde bişi yoktu
pazara gitcem bugunnn

sporun çok iyi sana çok iyi gelecek

kahvaltın ve akşam yemeğinde güzelll

afiyet olsun

kocanla barıştınız mı ne oldu son durum???
evet canım barıştık c.tesi özür diledi bakalım inşallah bir daha aynı hatayı yapmaz..
Günaydın, afiyet olsun..
Spor da süper olmuş... sen beni geçeceksin bu sporlarla falan...

Günaydın
YO YO YO
Yolanda....
Peki bakalım hepsini beraber yaz..

canım benseni geçemem.ben takıldım kaldım.çıkıyorum inmiyorum.bu sabah hani sipor şişiriyor demişti hocam.test ettim kaç çıktım biliyormusunuz.63 çok şaşırdım,ayakkabımı çok zor giydim balon gibi olmuştu.vermiyorum ya durakladım.bir 59 bir 60 gösteriyorum.artık çarşamba günleri tartılacağım bakalım artık.

aaaaaaaaaaa canım benim teşekkür ederim.bende maydanoz kürü içmiştim yazmayı unutmuşum.birde sabah geldim tam biyokimya için kan verdim bakalım artık ne çıkacak..

Hayırlı sabahlar hanımlar..sabah kalkınca elma sirkeli,ballı sıcağa yakın bir bardak su,arkasından yarım saat kadar sonra 1 yumurta,az peynir,3 dal maydonoz,domates ve salatalıktan oluşan,bir dilim de ekmek,bir kahvaltı yapılmıştır tarafımdan..

Günaydın çerezci fambık..
Afiyet olsun....Aradaki bonibonları da görmedim sanma..
Hani kaçamak yoktu.. 20 gün kalmıştı..
Ben de 1 kare bitter yedim akşam.. Ama yememek lazım...

Sunumun nasıl geçti...

kızlar günaydın bugün iyiyim çünkü kızımda iyi ateşi düştü ve canlandı dün iğne yapmışlar iğnenin etkisi sanırsam.akşam eve gittim hemen anneme çıktım annem üst katta oturuyor kızımı gördüm yatıyodu ama beni görünce canlandı annem patlıcan biber dolması yapmış bir tane patlıcan dolması yedim annemde aşağıya indim evime evimdede kellogs ve mısır gevreği yidim süle karışık.bu arada 100 gr vermişim ne kadar zor ve yavaş veriyorum ama memnunum olsun vereyimde gerisin boşvereyim
sabah menümde şöyle
2 dilim ekmek ama unuttum ben ya ekmek poşetinin üstünde yazıyodu keten tohumlu falan neyse akşam bakayım bi adına unutmazsam yine sonracımaaa
bir yumurta
1 kk peynir
2 zeytin fambıkkk kız azalttım bak zeytinleri
domates-salatalık
roka dereotu

aaaaaaaaaaa canım benim teşekkür ederim.bende maydanoz kürü içmiştim yazmayı unutmuşum.birde sabah geldim tam biyokimya için kan verdim bakalım artık ne çıkacak..

canım bende 20 sinde yaptırcam ölçum ve yağ ölçümü ücretziz yapan bı yer bulursam onuda bulamazsam diyetisyene gitcem sırf yağ ölçumu için

Bu arada haftasonu kermes vardı ve ipin ucu kaçınca 61.1 olan kilom bu sabah itibariyle 61.4e çıkmış durumda..haftasonu kaçamaklarına hayırrrrrr....

günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrr.... ya bişi sorcamm uzun zamandır spor yapanlara.. bu dizin iç kısmındaki cıkıntı var ya ( herkeste yok tabi) kemikl degill et olduguna göre sporla azalıo mu acabaa??? azalıosa onunn içinn egzersiz isticem bugünnn

çok gecmiş olsun inşllh bıd aha olmasın ...canım ne guzel annenle alt üst oturmanız harıka

günaydın.afiyet olsun canım benim.süpersin ya bayat leblebi ha
cimcimecim günaydın.

son günlerde menüne bakyorum ekmekleri artırmaya başladın..

önceden çok az yiyordun böyle iyi olmuş..

aslında arttırmadım bir tek dün toplamda 6 dilim yedim.bu sabahta 3 yedim ama gün içinde dengelerim diye düşündüm.azda yesem çokta yesem bende fark yok.ekmek fazla yememdeki sebep yediğim şeyler doyurucu olmayınca ekmekle karnımı doyuruyorum bende..

süpersin canım seni rejim psilolojisine sokacak şeylerden olabildiğine uzak dur süper fikir bu ama sakın rejimde değilim psikolojisinde iken da abartı kaçırma hee
bu arada avatarın çok şirin

Teşekkür ederim
Yokkkk Gerçekten buraya yazmaya başladığımdan bı ıkı gun sonra ben kesın bır kararla saglıklı kılo verıcem ve aburcubur yemıcem sebze yıcem dedım... İlk başladığımda karbonhıdrat dıetı yapmak nıyetındeydım ama sanırım cimcimesude soylemıstı sen bizi yanlıs anladın galıba bız oyle rejımler yapmıoruz saglıklı beslenıoruz dıye... O gun bugundur sebze yıyorum normalde hayatta yemezdım ben... Engınarın tadını bılmezken yedım Şuana kadar aşırı bir kaçırmışlıgım hıc olmadı tatlı mesela hıc yemedım.. bi kere bi kaşık kısır yemişliğim var o kadar İstediğim kiloya ınene kadar da abartı bir kaçırma yapmayı düşünmüyorum... Bilio musun beni en çok ne tetıklıo; buraya yedıkten sonra ne yedıgımı yazacak olmak... Sİz cok guzel beslenıosunuz spor yapıosunuz ve karsılıgını goruosunuz, bende öyle olmaya calısıorum yavas yavas Her ne kadar şimdilik spor yapamasam da

ben birilerineakı verirken mutlak cozutmalıyımmmhuyum kurusun e miiiamaninnnnnnnnnn 17 gün kalmışşşşşşşşşşş :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…