günaydın.afiyet olsun canım benim.süpersin ya bayat leblebi ha
:
Günaydın, afiyet olsun..
Spor da süper olmuş... sen beni geçeceksin bu sporlarla falan...
Günaydın
YO YO YO
Yolanda....
Peki bakalım hepsini beraber yaz..
Teşekkür ederim
Yokkkk Gerçekten buraya yazmaya başladığımdan bı ıkı gun sonra ben kesın bır kararla saglıklı kılo verıcem ve aburcubur yemıcem sebze yıcem dedım... İlk başladığımda karbonhıdrat dıetı yapmak nıyetındeydım ama sanırım cimcimesude soylemıstı sen bizi yanlıs anladın galıba bız oyle rejımler yapmıoruz saglıklı beslenıoruz dıye... O gun bugundur sebze yıyorum normalde hayatta yemezdım ben... Engınarın tadını bılmezken yedımŞuana kadar aşırı bir kaçırmışlıgım hıc olmadı tatlı mesela hıc yemedım.. bi kere bi kaşık kısır yemişliğim var o kadar İstediğim kiloya ınene kadar da abartı bir kaçırma yapmayı düşünmüyorum... Bilio musun beni en çok ne tetıklıo; buraya yedıkten sonra ne yedıgımı yazacak olmak... Sİz cok guzel beslenıosunuz spor yapıosunuz ve karsılıgını goruosunuz, bende öyle olmaya calısıorum yavas yavas Her ne kadar şimdilik spor yapamasam da
günaydın tatlımcimcimesude
ycl
nazende_87
yolanda
nilmısra
famir
Ecus
canlarımm günaydın ne guzel ya burda beraber olmakk
sabak 1 bardak maydonoz kuruumu içtim cimcime seni düsünerek
kahvaltım
1kk az peynir
1dilim ekmek
biraz maynodoz
2 zeytin
biraz az oldu cünkü evde bişi yoktu
pazara gitcem bugunnn
evet canım barıştık c.tesi özür diledi bakalım inşallah bir daha aynı hatayı yapmaz..
canım benseni geçemem.ben takıldım kaldım.çıkıyorum inmiyorum.bu sabah hani sipor şişiriyor demişti hocam.test ettim kaç çıktım biliyormusunuz.63 çok şaşırdım,ayakkabımı çok zor giydim balon gibi olmuştu.vermiyorum ya durakladım.bir 59 bir 60 gösteriyorum.artık çarşamba günleri tartılacağım bakalım artık.
kızlar günaydın bugün iyiyim çünkü kızımda iyi ateşi düştü ve canlandı dün iğne yapmışlar iğnenin etkisi sanırsam.akşam eve gittim hemen anneme çıktım annem üst katta oturuyor kızımı gördüm yatıyodu ama beni görünce canlandı annem patlıcan biber dolması yapmış bir tane patlıcan dolması yedim annemde aşağıya indim evime evimdede kellogs ve mısır gevreği yidim süle karışık.bu arada 100 gr vermişim ne kadar zor ve yavaş veriyorum ama memnunum olsun vereyimde gerisin boşvereyim
sabah menümde şöyle
2 dilim ekmek ama unuttum ben ya ekmek poşetinin üstünde yazıyodu keten tohumlu falan neyse akşam bakayım bi adına unutmazsam yine sonracımaaa
bir yumurta
1 kk peynir
2 zeytin fambıkkk kız azalttım bak zeytinleri
domates-salatalık
roka dereotu
kızlar günaydın bugün iyiyim çünkü kızımda iyi ateşi düştü ve canlandı dün iğne yapmışlar iğnenin etkisi sanırsam.akşam eve gittim hemen anneme çıktım annem üst katta oturuyor kızımı gördüm yatıyodu ama beni görünce canlandı annem patlıcan biber dolması yapmış bir tane patlıcan dolması yedim annemde aşağıya indim evime evimdede kellogs ve mısır gevreği yidim süle karışık.bu arada 100 gr vermişim ne kadar zor ve yavaş veriyorum ama memnunum olsun vereyimde gerisin boşvereyim
sabah menümde şöyle
2 dilim ekmek ama unuttum ben ya ekmek poşetinin üstünde yazıyodu keten tohumlu falan neyse akşam bakayım bi adına unutmazsam yine sonracımaaa
bir yumurta
1 kk peynir
domates-salatalık
roka dereotu
ben birilerineakı verirken mutlak cozutmalıyımmmhuyum kurusun e miii amaninnnnnnnnnn 17 gün kalmışşşşşşşşşşş :26:
vay azimli biri gördüm sankiiii harikasın canımm
avatarınada bayılıyorum bu arada,nickin ecüşşşşş müü yoksa ecus muuukızımın balığının ismide ecüşteee 2 tanelerdi ecüş ile bücüşşşşş ama biri öldüüü allahım katziye benziyorum git gide alakasız msjlarım devam ediyyyyyyyyyyyyyyyy,çık içimden katziii çıkkkkkkkkkkkkkkkkk
Teşekkür ederim
Yokkkk Gerçekten buraya yazmaya başladığımdan bı ıkı gun sonra ben kesın bır kararla saglıklı kılo verıcem ve aburcubur yemıcem sebze yıcem dedım... İlk başladığımda karbonhıdrat dıetı yapmak nıyetındeydım ama sanırım cimcimesude soylemıstı sen bizi yanlıs anladın galıba bız oyle rejımler yapmıoruz saglıklı beslenıoruz dıye... O gun bugundur sebze yıyorum normalde hayatta yemezdım ben... Engınarın tadını bılmezken yedımŞuana kadar aşırı bir kaçırmışlıgım hıc olmadı tatlı mesela hıc yemedım.. bi kere bi kaşık kısır yemişliğim var o kadar İstediğim kiloya ınene kadar da abartı bir kaçırma yapmayı düşünmüyorum... Bilio musun beni en çok ne tetıklıo; buraya yedıkten sonra ne yedıgımı yazacak olmak... Sİz cok guzel beslenıosunuz spor yapıosunuz ve karsılıgını goruosunuz, bende öyle olmaya calısıorum yavas yavas Her ne kadar şimdilik spor yapamasam da
çok gecmiş olsun inşllh bıd aha olmasın ...canım ne guzel annenle alt üst oturmanız harıka
vay azimli biri gördüm sankiiii harikasın canımm
avatarınada bayılıyorum bu arada,nickin ecüşşşşş müü yoksa ecus muuukızımın balığının ismide ecüşteee 2 tanelerdi ecüş ile bücüşşşşş ama biri öldüüü allahım katziye benziyorum git gide alakasız msjlarım devam ediyyyyyyyyyyyyyyyy,çık içimden katziii çıkkkkkkkkkkkkkkkkk
sağol yolandacım teşekkür ederimgünaydın tatlım
cimicim bende aynen öyleyim
tam üç hafta oldu iki üç gün 65 lerdeyim bir ara 64.7 ayol daha da altına inmiyor yani 100 gr bile gitmiyiiiiiiiiiiiii spora devam ediyorum inatla
günaydın nügücümmm
kızının iyi olmasına çok sevindim canımcımmm
ayrıca 100 gr vermişsin tepprik kaydırıyorum sanaaaaaaaaaa :92::92::92:
Günaydın canım.. gözünaydın...
Afiyet olsun...
çozutuk fambık...
canım bol sebze yemek harikaaa
eger etyemez değilsen et balık ve tavukta yemelisin ki protein alasın bu kaslarının erimemesi için gerekli..
eger etyemez isen bakliyattan bunu karşılamalısın mesela soya kıymaları var bununla yemek yapılıyormuş ben etyemez değilim detaylarını bilmiyorumama protein şart. ister hayvansal ister bitkisel protein olsun mutlaka protein şart diyorum başka da bişi de..
hee diyorum
süt yogurt peynir üçlüsü önemli içerdikleri kalsiyum yag yakımında etkili
canım benim eğer et ise tabiki gider çünkü et erir gider sıkılaşır daha doğrusu çıkıntı görünmez ama kemikse yapacak birşey yok ne kadar incelsede çıkıntı durur.yan.günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrr.... ya bişi sorcamm uzun zamandır spor yapanlara.. bu dizin iç kısmındaki cıkıntı var ya ( herkeste yok tabi) kemikl degill et olduguna göre sporla azalıo mu acabaa??? azalıosa onunn içinn egzersiz isticem bugünnn
sabah menümde şöyle
bir yumurta
1 kk peynir
domates-salatalık
roka dereotu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?