60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vay azimli biri gördüm sankiiiiharikasın canımm
avatarınada bayılıyorum bu arada,nickin ecüşşşşş müü yoksa ecus muuukızımın balığının ismide ecüşteee2 tanelerdi ecüş ile bücüşşşşş ama biri öldüüüallahım katziye benziyorum git gide alakasız msjlarım devam ediyyyyyyyyyyyyyyyy,çık içimden katziii çıkkkkkkkkkkkkkkkkk

günaydın tatlım

cimicim bende aynen öyleyim
tam üç hafta oldu iki üç gün 65 lerdeyim bir ara 64.7 ayol daha da altına inmiyor yani 100 gr bile gitmiyiiiiiiiiiiiii spora devam ediyorum inatla

günaydın nügücümmm
kızının iyi olmasına çok sevindim canımcımmm
ayrıca 100 gr vermişsin tepprik kaydırıyorum sanaaaaaaaaaa :92::92::92:

Günaydın canım.. gözünaydın...
Afiyet olsun...

ben birilerineakı verirken mutlak cozutmalıyımmmhuyum kurusun e miiiamaninnnnnnnnnn 17 gün kalmışşşşşşşşşşş :26:

çozutuk fambık...

Teşekkürler
Canım benim ikisini de diebilirsin çünkü normalde de arkadaşlarım bana ecuş veya ecüş der o yüzden hiç farketmıo... ama asıl nick yapmak ıstediğim ecuştu

Son düzenleme:

canım bol sebze yemek harikaaa
eger etyemez değilsen et balık ve tavukta yemelisin ki protein alasın bu kaslarının erimemesi için gerekli..
eger etyemez isen bakliyattan bunu karşılamalısın mesela soya kıymaları var bununla yemek yapılıyormuş ben etyemez değilim detaylarını bilmiyorumama protein şart. ister hayvansal ister bitkisel protein olsun mutlaka protein şart diyorum başka da bişi de..
hee diyorum
süt yogurt peynir üçlüsü önemli içerdikleri kalsiyum yag yakımında etkili

çok gecmiş olsun inşllh bıd aha olmasın ...canım ne guzel annenle alt üst oturmanız harıka

sağol canım benim evet evlendiğimizden beri annemin alt katında oturuyorum teyzemin evi zaten kira veriyorum tabikide çok faydası var akşamları annemlerde yiyoruz yemeğimizi

ya kızlarrrrrr evde ara yapacak malzemem kalmamış sadece süt getirdimmm,bide hügo gibi bitmesin diye azar azar yediğim hurmalarımdan 4 tenee,bide yaban mersini aldım ama loxiii bunlar işlenmiş çok tatlu dedi,o dedikten sonra farkettim evet işlenmiş tatlandırılmış gibi,onlardanda aldımm yanıma onu yicem artık akşama kadar okuldada bunları yicemmm,öffff alışveriş yapmam lazımmmmm
Alakasız msjlar 2 sona erdi

sağol yolandacım teşekkür ederim
Günaydın canım.. gözünaydın...
Afiyet olsun...

çozutuk fambık...

sağol ycl cim

Salata yediğim zaman tavuklu veya peynirli yiyorum... Her sabah b.peynir yemeğe özen gösteriorum... Bi de dısarıda yemek yedıgımde kofte yıyorum o da en az haftada bır kez oluo oyle karsılıorum... Yemeklerın ıcınde et sevmıorum pek ama et yemez de deılım... Yogurt genelde aksam yemeklerıyle yıyorum... Sütü de sabah nesfitle kahvaltı yapıosam içiorum... Yani bunların hiçbirini eksik tutmuorum... maşallah yiyorum da yiyorum baya bi yiyomuşum ben de buraya yazınca anladım

Günaydın kızlar hepinize afiyetler olsun
bende kahvaltıda kepek ekmeğiyle tost yedim birde az şekerli çay,kivi.
Sanki hafifledim valla iki gündür

canım benim eğer et ise tabiki gider çünkü et erir gider sıkılaşır daha doğrusu çıkıntı görünmez ama kemikse yapacak birşey yok ne kadar incelsede çıkıntı durur.yan.

canım benim çok geçmiş olsun.sevndim kuzucuğunun iyi olmasına.

kızın iyileşmişşş çok sevindimm canımmmm,Allah bir daha hastalık göstermesin mini yavurunaaa
kiloda vermişin tebriklerr canımmmm,havalar düzeliyo sporada başlayında daha iyi vereceksin inşallahhhh,Ahanda sallıyorummm hayddeeeeeeeeeeeeeeeeee:92::92::92::92::92::92::92:

kızlar dün evde bir pantolonum vardı onu giymiştim.eşimde bana döndü dediki neden benim pantolonumu giymişsin dedi. bende bir panikle yok senin kahve pantolonun yokki dedim.bir gülmeye başladı.yok deli dedi o kadar zayıflamışsınki bosbol duruyor ondan dedim dedi.çok güldüm ya.tartnın ne dediği okada önemli değil aslında görüntü önemli değilmi kızlar aslında.nasılda kendimi kandırıyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…