60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada sabah kahvaltımm

2 dilim kepekli ballı ekmek

arada 1 bardak ballı sütt

bi ball patlamasıı yasıyorumm gördügünüzz üzre... :78:

yok cnmm ya ett kilo aldıkca cıktı böle carpık bacak oldumm.. sürekli elimle kontrol ediyorummm baya baya et baglamıss.. igrenc yafff.. ne zamann zayıflıcam bennn:2:[/QUOTE]

etse canını sıkma siporla birde zayıfladıkça geçer.hepimiz bu soruyu soruyoruz.cevap belli sağlıklı beslen sporunu yaptan geçiyor galiba..

Son düzenleme:
nugyacımm bende darısıı basıma dierekktennnn seni teppprikk ediorummm.. 100 gr 100 grdır yaniii....hade bakalımmmm:13::87::118::119::129:

çok sağol cimcimecim

fambık fambukk fambikk fambekk :118::118::118::118:teşekkür ederim kuzucum.bayat çerezleride görmedin zannnnnnnnnnmaaaaaaaaa kıysssss sezonu açtın gene

yok cnmm ya ett kilo aldıkca cıktı böle carpık bacak oldumm.. sürekli elimle kontrol ediyorummm baya baya et baglamıss.. igrenc yafff.. ne zamann zayıflıcam bennn:2:

etse canını sıkma siporla birde zayıfladıkça geçer.hepimiz bu soruyu soruyoruz.cevap belli sağlıklı beslen sporunu yaptan geçiyor galiba..[/QUOTE]

panik biriyimm de hemen olsun bitsin istiyomm.. ben spor yapıyım yine ama yaz geldii bişiler giyebilimm artıkk.. arkadasımınn dügününde aaa cokk güzel oldumm ide havalı havalı dolandımmm.. geceninn sonundaa bi fotograff geldii töbe allahımm tabak gibi bi surat balon gibi bi vücutt.. o benn diildim yanee...

günaydın kızlar..
evimi topladım birazdan kahvaltı yapacağım
diyetimin 2. günü
malesef akşam 10 kadar antep fıstığı ve 2 küçük kurabiye yedim

kahvaltımı yazıyım
kalkınca 1 bardak maydanoz suyu
yarım saat sonra kahvaltıda

1 tost 3 çeri domatesi 1kk peynir yeşilçay

Cimcimecim şimdi sen böyle yazınca merak ettim
gidip üzerime oturan beni rahatsız eden giyemediğim pantolonlarımı denedim.
hepsi olduuuuuuuuuuuuu
İnsan acayip iyi hissediyor kendini yahu.
Kilomu bilmiyorum 1 ayı çoktan geçti tartılmadım ama oldukça hafifledim
ve çok sevdiğim kıyafetlerim olmaya başladı..

cimcimecimm bacagımın içini nasıl sakladıgıma dikkatt... evett kızlar... 2 aylıkk cerezsiz, kolasız,gazozsuz, pizzasız, hamburgrsiz,, midyesiz, kızartmasız günlerimin sonundaa vardıgım noktaa.. pilininn altından fırlamıss göbegimm,, kalınlıgını saklamaya calıstıgım bacaklarım,zırtlan gibi olmus kollarım ve kabak gibi suratımm.. valla fotografta hata varr yüzüm bu kadar yayvann deil benim.. hatta kücük surat diolar banaa... nasıl oldu böle annamadımmm.. ve verebildigimm sadece 1 kg.. bir tek seyle avunuyorumm selülitlerim beni terketmişş spordaki arkadişim öle dedii.. bi de bacagımın üst kısmı sallanmıo artıkk.. neyse durmak yok yola devamm

dimek ki hep içindeymişşş benzerini görünce çıkıveeeediiiiiiii:82::82::82::82::82:

(mesajdaki sarı kafalar çok geldi seninkileri sildim geneeee:86::86::86::86:)

iyi ki kalmamışşş daha ne bir arada süt 2 hurma diğer arada 2 hurma 10-15 yaban mersini timamdırrrrr ara bu maksat midene bişeyler gitsin yeter onlar sanaaaaaaa

çerez yeme kapanışını yap benceeeee ama kahvaltı falan çokgüzel fambığımmm afiyet olsunnnn çerezler de şaka bi yana çok abartmamışsınnn

canımcııııım benim de en büyük sorunum basen-kalça idi ki hala öyleeeee ama gidiyor yani düzenli spor şartttttt işteyken indirsen videoları bir dvd ye çeksen evde izleme şansın va rmı dvd?

başarılııııııııı afiyet olsun tatlımmmm

nugiiim çok çok geçmiş olsunn Allah bir daha göstermesin inşallahh ayrıcaaaaaaaaa gitsin 100 100 de olsa gitsinnn devamı daha güzel gelsin innşallahhhhhhhh hepimiz de kurtulalım tümmm fazla yağlardan kiloalrdan innnşallahhhhhhhhhhhhh:92::92::92::92:

ovvvvvvvvv cimcimikk sporun muhhhteşemmmmmm düzenli yaptın mı tamamdır bu işşşş yağ falan kalmazz valllaaa:13::13::13:

ohhhhhhhhhhhhhh titresin titresin benimkiler de ağrıyo valla gidecekkkkk işte tüm yağlarrrrrrrr kilolarrrrrrrr incecik sağlıklı fit fıstıklar oluciiiz inşallahhhhhhhhhhhhh

Ben de beşiktaştayım.. İş de leventte.. ne kadar yakınmışız....

aaaaaaaa gerçekteeeeeeeeeen nekadar yakınıııııııııııııııııızzzz mutlaka görüşelim yecaaleeciiim bak yoliyle kuli kuli de geliiirrrrrr süpr olurrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…