canım benim eğer et ise tabiki gider çünkü et erir gider sıkılaşır daha doğrusu çıkıntı görünmez ama kemikse yapacak birşey yok ne kadar incelsede çıkıntı durur.yan.
yok cnmm ya ett kilo aldıkca cıktı böle carpık bacak oldumm.. sürekli elimle kontrol ediyorummm baya baya et baglamıss.. igrenc yafff.. ne zamann zayıflıcam bennn:2:
çok sağol cimcimecimcanım benim eğer et ise tabiki gider çünkü et erir gider sıkılaşır daha doğrusu çıkıntı görünmez ama kemikse yapacak birşey yok ne kadar incelsede çıkıntı durur.yan.
canım benim çok geçmiş olsun.sevndim kuzucuğunun iyi olmasına.
kızın iyileşmişşş çok sevindimm canımmmm,Allah bir daha hastalık göstermesin mini yavurunaaa
kiloda vermişin tebriklerr canımmmm,havalar düzeliyo sporada başlayında daha iyi vereceksin inşallahhhh,Ahanda sallıyorummm hayddeeeeeeeeeeeeeeeeee:92::92::92::92: :92::92::92:
yok cnmm ya ett kilo aldıkca cıktı böle carpık bacak oldumm.. sürekli elimle kontrol ediyorummm baya baya et baglamıss.. igrenc yafff.. ne zamann zayıflıcam bennn:2:
nazendecim sende maydonoz kürü bi etki yaptımı
nugyacımm bende darısıı basıma dierekktennnn seni teppprikk ediorummm.. 100 gr 100 grdır yaniii....hade bakalımmmm:13: :87::118::119::129:
teşekkür ederim nazendecimnugyacım tebrik ederim giden 100 gr içinnn:92::92::92::92::92::92::92:
nugya nugya nugya...:giden 100 gr için sallıyorum:92::92:
kızlar dün evde bir pantolonum vardı onu giymiştim.eşimde bana döndü dediki neden benim pantolonumu giymişsin dedi. bende bir panikle yok senin kahve pantolonun yokki dedim.bir gülmeye başladı.yok deli dedi o kadar zayıflamışsınki bosbol duruyor ondan dedim dedi.çok güldüm ya.tartnın ne dediği okada önemli değil aslında görüntü önemli değilmi kızlar aslında.nasılda kendimi kandırıyorum ama
vay azimli biri gördüm sankiiii harikasın canımm
avatarınada bayılıyorum bu arada,nickin ecüşşşşş müü yoksa ecus muuukızımın balığının ismide ecüşteee 2 tanelerdi ecüş ile bücüşşşşş ama biri öldüüü allahım katziye benziyorum git gide alakasız msjlarım devam ediyyyyyyyyyyyyyyyy,çık içimden katziii çıkkkkkkkkkkkkkkkkk
ya kızlarrrrrr evde ara yapacak malzemem kalmamış sadece süt getirdimmm,bide hügo gibi bitmesin diye azar azar yediğim hurmalarımdan 4 tenee,bide yaban mersini aldım ama loxiii bunlar işlenmiş çok tatlu dedi,o dedikten sonra farkettim evet işlenmiş tatlandırılmış gibi,onlardanda aldımm yanıma onu yicem artık akşama kadar okuldada bunları yicemmm,öffff alışveriş yapmam lazımmmmm
Alakasız msjlar 2 sona erdi
günaydınnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr,nassınızzzzzzzzzzzzzz.yoğun bir sabahtan daha herkeşşşşeeeee günaydınlaaaaaarrrrrr
kafffffaaaltımı yazim hemencik
2 dlm çok tahıllı ekmek
1 çaykaşığı salça
1 kk kaşar peynirden oluşan tostttttttttttttttt
1 biber
maydanoz
nane
marullll
akşam ne yedimmmmmm,ne yedimmmmmmmmmmmmmmmmmm
1 ısırıkkkk beyaz eppeekkli tosttt:26:
1 zeytin
semizotu salatasıı
1 kase yoğurt
1 tk sıvıyağ
1 hurma
4 bonibon
8 bayat beyaz leblebiii
1 badem
2 fıstıkkkk
çerez yeme açılışına başladım yineee
Bugün işe gelirken uzun süredir giymediğim bana dapdar olan bi pantolonumu giydim (en son 66 kiloyken giymiştim) ...Bacaklarımı sarmadı çok mutlu oldumAma benim sorunum popo yaaa... Bacaklarım zaten vücuduma göre fazlasıyla ince şimdi yine onlardan gidio... Popodan azıcık gitmiş
Ben pek spor yapamıorum arkadaşlar... Evde basen ve popo için napabilirim? Basit hareketler olabilir... Evden internet kullanmak gibi bi şansım olsa inernetten videolar izlicem fakat öyle bi şansım yok, napabilirim sizce???
Hayırlı sabahlar hanımlar..sabah kalkınca elma sirkeli,ballı sıcağa yakın bir bardak su,arkasından yarım saat kadar sonra 1 yumurta,az peynir,3 dal maydonoz,domates ve salatalıktan oluşan,bir dilim de ekmek,bir kahvaltı yapılmıştır tarafımdan..
kızlar günaydın bugün iyiyim çünkü kızımda iyi ateşi düştü ve canlandı dün iğne yapmışlar iğnenin etkisi sanırsam.akşam eve gittim hemen anneme çıktım annem üst katta oturuyor kızımı gördüm yatıyodu ama beni görünce canlandı annem patlıcan biber dolması yapmış bir tane patlıcan dolması yedim annemde aşağıya indim evime evimdede kellogs ve mısır gevreği yidim süle karışık.bu arada 100 gr vermişim ne kadar zor ve yavaş veriyorum ama memnunum olsun vereyimde gerisin boşvereyim
sabah menümde şöyle
2 dilim ekmek ama unuttum ben ya ekmek poşetinin üstünde yazıyodu keten tohumlu falan neyse akşam bakayım bi adına unutmazsam yine sonracımaaa
bir yumurta
1 kk peynir
2 zeytin fambıkkk kız azalttım bak zeytinleri
domates-salatalık
roka dereotu
pilatese gittim.öncesinde 45 dak.ayrobik yaptırdılar.bayağı terledim..daha somra yarım saat pilates süper oldu.
akşam menüm:
2 adet kabak ,2 havuç haşlama 1 kepçe yoğurt karışımı,
2 dilim k. ekmek,
1 tatlı k. çiğköfte
2 bardak çay,
sabah kahvaltım:
3 dilim k.ekmek,
1 adet domates,
1 çerliston biber.
2 tatlı k.peynir.
1 bardak çay..
Günaydın kızlar
gün güzel sıcak ama güneş yok olsun soguk olmasın da buna da razıyım.
gerçi alçak basınç mıdır nedir bazen böyle kapalı günlerde nefsim daralıyor hafiften bugünde böyle yahu:18::18:
neyse ofise geldim işte sabah sabah kahvaltı ettim dabe ama size akşamüstü full menü paylaşımı yapacam. tek tek paylaşım hem çok sayfaların akmasına sebep oluyor hemde ne yediğiniz tüm gün yediklerimizle dengelediklerimizle tüm gün neden ne kadar yediğimizle belli oluyor o yüzden eccük sabredin ehhehehe
yidiler yidilerrr yimediler deee totişşlşler
start it up tan sonra titriyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii titriyiii kııız
Ben de beşiktaştayım.. İş de leventte.. ne kadar yakınmışız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?