canım benim hepimizin fazlalıkları var o yüzden burda değilmiyiz.hiç birşeye mıralini bozma.bazen fotoğraftanda kaynaklanıyor.insan olduğundan daha kilolu görünüyor.dünde benle eşim netteki resimlerimize bakıyordum.ramazanda çektirdiğim bir resim vardı.ogün bana herkes ne kadar zayıf ve güzelsin demişti.kıyafetim normal günlük bir kıafetti aslında zayıfta değildim 63-64 kg dım ama nedense öyle demişlerdi dünresme bakınca aaaaaaaaaa ne kadar şişkoymuşum millet yüzünden zayıfsın dedikleri için o zaman rejime girme gerğ bile dumuyordum.ama tabi resim sanki olduğundan daha şişman gösteriyordu.yani resimlerdende kaynaklanıyor.spor yapEki Görüntüle 188819
cimcimecimm bacagımın içini nasıl sakladıgıma dikkatt...evett kızlar... 2 aylıkk cerezsiz, kolasız,gazozsuz, pizzasız, hamburgrsiz,, midyesiz, kızartmasız günlerimin sonundaa vardıgım noktaa.. pilininn altından fırlamıss göbegimm,, kalınlıgını saklamaya calıstıgım bacaklarım,zırtlan gibi olmus kollarım ve kabak gibi suratımm.. valla fotografta hata varr yüzüm bu kadar yayvann deil benim.. hatta kücük surat diolar banaa... nasıl oldu böle annamadımmm.. ve verebildigimm sadece 1 kg.. bir tek seyle avunuyorumm selülitlerim beni terketmişş spordaki arkadişim öle dedii.. bi de bacagımın üst kısmı sallanmıo artıkk.. neyse durmak yok yola devamm
arkadaşlar ben 2 aydır adet duzensizliği yasıyorum ya bahsetmiştim 20 sinde kadın doguma gitcem ve o hafta emzirmeyi bırakcam ve doum kontrol hapı kullanmaya baslıycam hem adet düzensizliği polikistik over için hemde korunma amaçlı diyolarya bu haplar kilo aldırır vs siz kullnıyormusunuz
canım benim neden hiç tartılmadın.ama oluyorlarsa mutlaka vermişsindir.hadi bakalımgüzelleşeceksinCimcimecim şimdi sen böyle yazınca merak ettim
gidip üzerime oturan beni rahatsız eden giyemediğim pantolonlarımı denedim.
hepsi olduuuuuuuuuuuuu
İnsan acayip iyi hissediyor kendini yahu.
Kilomu bilmiyorum 1 ayı çoktan geçti tartılmadım ama oldukça hafifledim
ve çok sevdiğim kıyafetlerim olmaya başladı..
Eki Görüntüle 188819
cimcimecimm bacagımın içini nasıl sakladıgıma dikkatt...evett kızlar... 2 aylıkk cerezsiz, kolasız,gazozsuz, pizzasız, hamburgrsiz,, midyesiz, kızartmasız günlerimin sonundaa vardıgım noktaa.. pilininn altından fırlamıss göbegimm,, kalınlıgını saklamaya calıstıgım bacaklarım,zırtlan gibi olmus kollarım ve kabak gibi suratımm.. valla fotografta hata varr yüzüm bu kadar yayvann deil benim.. hatta kücük surat diolar banaa... nasıl oldu böle annamadımmm.. ve verebildigimm sadece 1 kg.. bir tek seyle avunuyorumm selülitlerim beni terketmişş spordaki arkadişim öle dedii.. bi de bacagımın üst kısmı sallanmıo artıkk.. neyse durmak yok yola devamm
1 hurma
5 yaban mersini
nar çilekli bitki çayııı
şimdiye kadar 1,5 lt suyum bitti
çok tatlısın yaaaa,kendini tarifin süper vallaa,kendi vücut tipimi dinler gibi oldummmm:26:tiplerimiz azcukkk banziyirrr,tatlıyı kestiğin vakittt göbek sorunun halldeceksin çünkü gördüğüm kadarıyla karın bel ve gögüs kısmında fazlalıklarınnnn,hallediciz inşallahhhh:13:
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr napıyosunuz bakiiiiiim bugün bir sessizlik durgunlukk varrrrr hayrolaaaaaaaaaa
Hugocuk da bugün kontorldeeee neler oliiiii acabaaaaaaaaa:82::82::82:inşallahhhh güzel güzel yağcıklar vermiştirrrrrrr
Kızzzzzzz fambiikussss loxiii nerdeeeee,merak ettim valla dün de yoktuu hiççççiyidir inşallahhhhh
fambık dedim de aklıma geldiii katzi ner deki daha uyanmadı herhaldeeeya da osmanları pataklıyooooooo
yokkk bebemmm gögüss kısmımdann memmnunumm ilk defa uygun cup lar buluyorum cünkükollarımm kötü olduu.. onunn dısında benimkii gobekkkkk ve popo olarakk armut kıvamınınn hakkını verdi yani diyetten degil ama spordan umutluyumm.. zayıflatckk benii b fit deryacımmm.. köpek işemesi yana köpek işemesi arkaya köpek işemesii caprazz benim sorunumu cözcemişş.. köpek gibi dört ayakk üstünde gecio yarım saatimm
arkadaşlar ben 2 aydır adet duzensizliği yasıyorum ya bahsetmiştim 20 sinde kadın doguma gitcem ve o hafta emzirmeyi bırakcam ve doum kontrol hapı kullanmaya baslıycam hem adet düzensizliği polikistik over için hemde korunma amaçlı diyolarya bu haplar kilo aldırır vs siz kullnıyormusunuz
arkidişlerrrrrrrr:86:ben ebruu destanın vücut tipini pek beğeniyorummm,öyle olmak istiyorummmm:26:ama hügocuk o hiç hoş gözükmüyor dediiiiii:44:eee sizce öyle olsammmmkötümü görünüürmmmmmm:44:sanki öyle oldum daaa dert etmesi mi kaldııı:86:[/QUOTE
bende cok begeniom onu.. boy itibariiyle öle olmamam amaen aızndan ana fikri yakalayabiliriz..
:44zman dediğin gibi ya resim ya da elbise seni öyle göstermişş,sanki alt ve üst karnında problem var gibi,bide göğüslerin dolgunca gibi,kalçan var ama çok değil yani orantılı vücudunla:44 ek armut tipi gibi gelmedi bana
bence ebru destanın vücut şekli güzelll ama yağlı yani şekil itibariyle gayet güzel görünüyo ama sallanıyo her yeri demek yağı çokkkk ya daa yemeden hareket ediyolar sürekli kasları gittiiiiii ama şeklen öyle olup sıkı da olursan süperr benceeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?