60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar ben 2 aydır adet duzensizliği yasıyorum ya bahsetmiştim 20 sinde kadın doguma gitcem ve o hafta emzirmeyi bırakcam ve doum kontrol hapı kullanmaya baslıycam hem adet düzensizliği polikistik over için hemde korunma amaçlı diyolarya bu haplar kilo aldırır vs siz kullnıyormusunuz

canım benim hepimizin fazlalıkları var o yüzden burda değilmiyiz.hiç birşeye mıralini bozma.bazen fotoğraftanda kaynaklanıyor.insan olduğundan daha kilolu görünüyor.dünde benle eşim netteki resimlerimize bakıyordum.ramazanda çektirdiğim bir resim vardı.ogün bana herkes ne kadar zayıf ve güzelsin demişti.kıyafetim normal günlük bir kıafetti aslında zayıfta değildim 63-64 kg dım ama nedense öyle demişlerdi dünresme bakınca aaaaaaaaaa ne kadar şişkoymuşum millet yüzünden zayıfsın dedikleri için o zaman rejime girme gerğ bile dumuyordum.ama tabi resim sanki olduğundan daha şişman gösteriyordu.yani resimlerdende kaynaklanıyor.spor yap pes etme emin ol vereceksin. bu verenler nasıl verdiyse bizde vereceğiz şekr..

canım benim adet düzensizliği için kısa süreli kullanacaksan tamam ama bence koruma için tercih etme.gerçi bazılarında zayıflatıyormuş ama .sen tahlil yaptır.vicuna yan etki etmeyecekse kullan.ben ilk evlendiğimde kullanmıştım 1 yıl kadar oda sürekli değil.ankaradaydım eşim yoktu her ay kullanmıyordum.eşimin yanına geleceğim ay kullanıyordum.51 kg dan 62 kiloya çıktım 1 yılda çok dengeli besleniyordum .asla ekmek kulanmazdım düşün artık.etkisi ne kadar.test yaptır mutlaka ondan sonra başla.

canım benim neden hiç tartılmadın.ama oluyorlarsa mutlaka vermişsindir.hadi bakalımgüzelleşeceksin tam bir fıstık olacaksın.tam gaz devam.

çok tatlısın yaaaa,kendini tarifin süper vallaa,kendi vücut tipimi dinler gibi oldummmm:26:tiplerimiz azcukkk banziyirrr,tatlıyı kestiğin vakittt göbek sorunun halldeceksin çünkü gördüğüm kadarıyla karın bel ve gögüs kısmında fazlalıklarınnnn,hallediciz inşallahhhh:13:

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr napıyosunuz bakiiiiiim bugün bir sessizlik durgunlukk varrrrr hayrolaaaaaaaaaa

Hugocuk da bugün kontorldeeee neler oliiiii acabaaaaaaaaa:82::82::82:inşallahhhh güzel güzel yağcıklar vermiştirrrrrrr

Kızzzzzzz fambiikussss loxiii nerdeeeee,merak ettim valla dün de yoktuu hiçççç iyidir inşallahhhhh

fambık dedim de aklıma geldiii katzi ner deki daha uyanmadı herhaldeee ya da osmanları pataklıyooooooo

yokkk bebemmm gögüss kısmımdann memmnunumm ilk defa uygun cup lar buluyorum cünkü kollarımm kötü olduu.. onunn dısında benimkii gobekkkkk ve popo olarakk armut kıvamınınn hakkını verdi yani diyetten degil ama spordan umutluyumm.. zayıflatckk benii b fit deryacımmm.. köpek işemesi yana köpek işemesi arkaya köpek işemesii caprazz benim sorunumu cözcemişş.. köpek gibi dört ayakk üstünde gecio yarım saatimm

arkidişlerrrrrrrr:86:ben ebruu destanın vücut tipini pek beğeniyorummm,öyle olmak istiyorummmm:26:ama hügocuk o hiç hoş gözükmüyor dediiiiii:44:eee sizce öyle olsammmmkötümü görünüürmmmmmm:44:sanki öyle oldum daaa dert etmesi mi kaldııı:86:

kız valla bende bilmiyorummmm,sabah aramıştı ama geri dönemedimmm habrım yokturrr,dur bi ariyim bakim netmişş:26:

:44 zman dediğin gibi ya resim ya da elbise seni öyle göstermişş,sanki alt ve üst karnında problem var gibi,bide göğüslerin dolgunca gibi,kalçan var ama çok değil yani orantılı vücudunla:44ek armut tipi gibi gelmedi bana

kimse doğum kontrol hapı kullanmıy miii

bence ebru destanın vücut şekli güzelll ama yağlı yani şekil itibariyle gayet güzel görünüyo ama sallanıyo her yeri demek yağı çokkkk ya daa yemeden hareket ediyolar sürekli kasları gittiiiiii ama şeklen öyle olup sıkı da olursan süperr benceeee

Ara öğün olarak kayınvalidemlerin umreden getirdikleri hurmalardan 4 adet yedim,fazla mı olduki..hurmayıda yerken dur demek zor oluyo..

bence ecrin elma tipinde yada kıyafetten öle görünmüs

heeeeeeeeeee:44:hügocumda öyle dediydi koşunca herbi yeri sallanıyo dedi,bende hügocum e öyleyse bende koşmam hiç bi yerim sallnamz dediydimmmm:86:
azcuk sıkı olsammmm evet güzel görünebilirrr,göğüs itibariyle sanırım kendime pek yakın buldum kendisini:86:bende boydan kaybederim ama,ossuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…