:44zman dediğin gibi ya resim ya da elbise seni öyle göstermişş,sanki alt ve üst karnında problem var gibi,bide göğüslerin dolgunca gibi,kalçan var ama çok değil yani orantılı vücudunla:44 ek armut tipi gibi gelmedi bana
bence ecrin elma tipinde yada kıyafetten öle görünmüs
kimse doğum kontrol hapı kullanmıy miii
cnm benim gögsüm 14 kilo aldım ancak seksen 87 cıktı ölcümde.. belimm 74 dü galiba ama basenn 107 cıktı ona eminimm.. ama nedense kadın arkadasıma basen bana karın verdi 3 turr.. egzersizlerdede basen calıstırıolar...:97:
banada öyle geldiiii,o nedenle beni tarif etmş gibisin dedimm ama yok armut tipliyim diyoooo:44:neyse canım kızdan iyi mi bilcezzz,armutum diyosa armuttur di mi ama
heeeeeeeeeee:44:hügocumda öyle dediydi koşunca herbi yeri sallanıyo dedi,bende hügocum e öyleyse bende koşmam hiç bi yerim sallnamz dediydimmmm:86:
azcuk sıkı olsammmm evet güzel görünebilirrr,göğüs itibariyle sanırım kendime pek yakın buldum kendisini:86:bende boydan kaybederim ama,ossuun[/QUOT]
hee aferin dur öyleeeeee manyahhhh ya boya çare var giyersin toppkukluyu olur biteeeerrrrr önemli olan vücudn istediğin gibi olmasıııı tip olarak güzel bence de ama yağı fazla kas vermiş o benceee sen kas vermiyosun belki de okadar sallanmıyodur seninkielr koşarken accuk daha versen sporla tabeee gayet güzel olursun benceee
kız bende süpheye düstümm elma mıyım ben yoksaaaaaadur bugün gidince sorcamm hocama bakın bakim dicem elma mıyım armut muu
cınımmmm valla ben mesela tam bir kum saatiyimmmomuzlarım da biraz genişçe,üst kollarım tommik göğüslerim de iyidir yaneeee bel ince göbek yokk basen popo varrr kum saati:86::86::86: göbek için nette pekçok hareket var yani göbeğim yok dediysem tipim göbekli değil ama tabi kilo alınca göbek de aldı karın hareketleri de yapıyorum ama özellikle üst bacak-basen-popo için bol bol yürüyorum, ayrıca o köpek duruşunda yapılan hareketler da gerçekten çok faydalı basen-popo için ayrıca slım ın fıt serisi var nette ordaki hareketler tam üst bacak popo basen inceltmelik onlara başladımmm.İnşallah gidecekkk basendeki,popodaki yağlar daaa
arkadaşlar ben 2 aydır adet duzensizliği yasıyorum ya bahsetmiştim 20 sinde kadın doguma gitcem ve o hafta emzirmeyi bırakcam ve doum kontrol hapı kullanmaya baslıycam hem adet düzensizliği polikistik over için hemde korunma amaçlı diyolarya bu haplar kilo aldırır vs siz kullnıyormusunuz
acuk yummrutliyim öyleyseee
heeeeeeeeeee:44:hügocumda öyle dediydi koşunca herbi yeri sallanıyo dedi,bende hügocum e öyleyse bende koşmam hiç bi yerim sallnamz dediydimmmm:86:
azcuk sıkı olsammmm evet güzel görünebilirrr,göğüs itibariyle sanırım kendime pek yakın buldum kendisini:86:bende boydan kaybederim ama,ossuun[/QUOT]
hee aferin dur öyleeeeee manyahhhh ya boya çare var giyersin toppkukluyu olur biteeeerrrrr önemli olan vücudn istediğin gibi olmasıııı tip olarak güzel bence de ama yağı fazla kas vermiş o benceee sen kas vermiyosun belki de okadar sallanmıyodur seninkielr koşarken accuk daha versen sporla tabeee gayet güzel olursun benceee
cınımmmm valla ben mesela tam bir kum saatiyimmmomuzlarım da biraz genişçe,üst kollarım tommik göğüslerim de iyidir yaneeee bel ince göbek yokk basen popo varrr kum saati:86::86::86: göbek için nette pekçok hareket var yani göbeğim yok dediysem tipim göbekli değil ama tabi kilo alınca göbek de aldı karın hareketleri de yapıyorum ama özellikle üst bacak-basen-popo için bol bol yürüyorum, ayrıca o köpek duruşunda yapılan hareketler da gerçekten çok faydalı basen-popo için ayrıca slım ın fıt serisi var nette ordaki hareketler tam üst bacak popo basen inceltmelik onlara başladımmm.İnşallah gidecekkk basendeki,popodaki yağlar daaa
kadının hatları güzel
bende ölçülerimi yazayım
100
75
104
bende en kısa zamanda platese başlamak istiyorum topu ve lastiğini alıyım yapanlar çok memnun
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiim çok sevinçli olaraktan diyetisyenden döndüm ehehe 65 kiloyum artıkın :92: sallayın donları haydeee
bu ayda yağ vermişim ve artıkın yağ oranım yüzde 22.5 oldu kıslar ehehe çok sevindim kaldı 2.5 kilo yağ onuda verdimmi en düşük yağa sahip oluciiim.
yoli yoli dolim benim bana yeni bir çizelge hazırlasana kuzucum zahmet olmazsa başlangıç kilom 83 şimdi 65 hedef 62
bu arada ben yanlış biliyormuşumdu benim başlangıçta yağ oranım yüzde 36 imişti. meğer ilk ölçüm kağıdım değilmişti elimdeki ilk kağıdım kendisindeymiş her hastasının kağıdını saklıyormuş bugün gösterdi. yüzde 36 yağ ile başladım şimdi yüzde 22.5 tam 14 kilo yağ vermişim toplamda bu zamana kadar kıslar.
listemi komple yeniledi ama yine bu ayda 1 kilo kasım artmış gülüyo diyette kas kaybını önlemeye çalışırken sende kas artışını durduramıyoruz diyo ama olsun önemli olan yağların gitmesi zaten
hade bakalımmm:92::92: bende seni takip edemm bariii... benle 1 kg var arada.. senn benii dürtt pıncıkla cokk yemiiimmmm... darısı da basıma olsunnnnn
Tebrik ederim hogocuk 14 kg yağ ne demek ya
Vallahi müthiş darısı başımıza inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?