60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm benim gögsüm 14 kilo aldım ancak seksen 87 cıktı ölcümde .. belimm 74 dü galiba ama basenn 107 cıktı ona eminimm.. ama nedense kadın arkadasıma basen bana karın verdi 3 turr.. egzersizlerdede basen calıstırıolar...:97:

kimse doğum kontrol hapı kullanmıy miii

ben kullanıorum cnmm.. dahası kullanıodum.. 1 haftalık ara vermişştim dün baslamammaya kararr verdimm.. doktor ne derse desinn kullanmaya basladıgım tarihten itibaren 14 kg aldımm.. 8 ayda.. dr 3 kilo falan yapar dedii. ama arkadasım eczacıı kadın gelio gdio kilo almıs ama bilimsel acıklaması yok diolar dedi.. bide böle denicemm.. kimi de yasmin de kilo almıo bünye demekk

tamam canım senin dedğin gibi olsunn çünkü kendini daha iyi tanıyorsunn
benimde alt ve üst karın sorunum var bu nednele şekeri çok aza yakın tükettiğimden oldukça azalma oldu karnımdaa,en çok karnımdan verdim diyebilirmm,ama basen için ne yapmak gerek,ir bilmiyorumçünkü basen sorunum yoktu beniimmm

onu armut tipli canım arkadaşım neruşaaaa soralım öyleyseeeee:86:

banada öyle geldiiii,o nedenle beni tarif etmş gibisin dedimm ama yok armut tipliyim diyoooo:44:neyse canım kızdan iyi mi bilcezzz,armutum diyosa armuttur di mi ama

kız bende süpheye düstümm elma mıyım ben yoksaaaaaa dur bugün gidince sorcamm hocama bakın bakim dicem elma mıyım armut muu

Selam herkesee
Dün gelemedim ama diyetime devam tam gaaz
Sabahları kahvaltılarımda 2 dilim esmer ekmek, beyaz peynir, zeytin ve domates salatalık yiyorum.
Ara öğünlerimde ya meyve ya da yoğurtlu yulaflı meyveli bi karışım yapıyorum ondan yiyorum.
Öğlen ve akşam da bi öğün sebze bi öğün et, yanında yoğurt, salata, makarna-pilav(az tabi) vs. yiyorum.
Şimdilik uyguladığım diyetim bu. Her gün 45 dk 1 saat arası da stepper ya da yürüyüş yapmaya çalışıyorum ve bolca su içiyorum.
Yalnız bizim elektronik tartı bozuldu sanırım. Bi doğru gösteriyo bi yanlış. Geçen 40 kilo gösterdi beni Yenisini alana kadar kilomu tam olarak bilemiycem sanırım:44:
Şimdilik bu kadaarr. Görüşürüz kızlar herkese kolay gelsin

Öğlen yemeğimi yidimmm..
Kuru börülce domates maydanoz ve taze soğanla salata yapmıştım limon ve yağ ekledim onu yedim yağ 1yk na yakın koydum... Ama bi tas yedim valla güzel olmuş dayanamadım 1dlm de kepek ekmeği ile beraber... Müdürüme bol bol soğan kokuorum... Sabah yanıma alırken düşünemedim :78:

ben kullanmıştım genç kızken yumur talarımda kist vardı
ve 6 kilo almıştım üç ayda ilaç iştahını açıyor
tabi dr lar ilacın kilo aldırdığını kabul etmiyor
acuk yummrutliyim öyleyseee

kıss 13 kg vermişinn zatenn tam benim aldıgım kadarr dan 1 eksikk ayyyy darısı basıma yafrucum yaffff köpek durusu da cok komik yaaa.. zaten btmiş oluyorum onlara baslarkenn.. egzersizinn sonunda susuyorumm dilim de dısarı kacıooo konseptt tamamm hocamm diorumm sonraa

merhaba arkadaşlar.görevlendirme sebebiyle okulda bulunamadığım son günlerde giremedim.evde internetim yok.eve internet girmesine karşıyım da ben...
haftasonu yatılı misafirim vardı.tabi, yemekler, dolmalar vs...ama az yemeye dikkat ettim..
şimdi öğlen yemeğine incem.sabah menüm,
yağ koyulmadan(kendi içindeki yağla) pişirilmiş 5-6 dilim(bozuk para kadar) sucuk,
1 domates,
1 dilim ekmek...

birazdan öğle yemeğin incem...bu arada küt diye yaz geldi, dengem şaştı...sabah uyanamadım, 10 da geldim işe.bi de özel okuldayım :) müdür atacak beni...

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiim çok sevinçli olaraktan diyetisyenden döndüm ehehe 65 kiloyum artıkın :92: sallayın donları haydeee
bu ayda yağ vermişim ve artıkın yağ oranım yüzde 22.5 oldu kıslar ehehe çok sevindim kaldı 2.5 kilo yağ onuda verdimmi en düşük yağa sahip oluciiim.
yoli yoli dolim benim bana yeni bir çizelge hazırlasana kuzucum zahmet olmazsa başlangıç kilom 83 şimdi 65 hedef 62

bu arada ben bilem yarım kilo vermişim 10 günde..bence iyi.çok sıkı yapmıyorum çünkü.ama hayatımda ilk kez her gün su içiyorum ve ekmeği delirmiş gibi yemiyorumayda 1 kilo gitsin ve yenisi gelmesin yeter.

bu arada ben yanlış biliyormuşumdu benim başlangıçta yağ oranım yüzde 36 imişti. meğer ilk ölçüm kağıdım değilmişti elimdeki ilk kağıdım kendisindeymiş her hastasının kağıdını saklıyormuş bugün gösterdi. yüzde 36 yağ ile başladım şimdi yüzde 22.5 tam 14 kilo yağ vermişim toplamda bu zamana kadar kıslar.
listemi komple yeniledi ama yine bu ayda 1 kilo kasım artmış gülüyo diyette kas kaybını önlemeye çalışırken sende kas artışını durduramıyoruz diyo ama olsun önemli olan yağların gitmesi zaten

hade bakalımmm :92::92: bende seni takip edemm bariii... benle 1 kg var arada.. senn benii dürtt pıncıkla cokk yemiiimmmm... darısı da basıma olsunnnnn

Tebrik ederim hogocuk 14 kg yağ ne demek ya
Vallahi müthiş darısı başımıza inşallahh

hade bakalımmm :92::92: bende seni takip edemm bariii... benle 1 kg var arada.. senn benii dürtt pıncıkla cokk yemiiimmmm... darısı da basıma olsunnnnn

çok yesende ertesi gün aynen devam et bana şimdi iki haftada bir serbest gün verdi sonuçları görünce tabee o da seviniyo ne desem tamam diyo o gün istediğimi yicem tatlıda olur dedi ama benim tatlıyla işim olmaz

Tebrik ederim hogocuk 14 kg yağ ne demek ya
Vallahi müthiş darısı başımıza inşallahh

sağol tatlım listeme tam uydum sporumu yaptım sadece yağlar gitti ödem gitti kas kaybım hiç olmadığı gibi iki aydır artışta oluyo kas oranım şimdi yüzde 45 buçuk olmuş

Kızlar öğle yemeğimi yedim.

2 parça somon balığı ( kendi yağıyla az su ile tavada pişti )
bol salata
yarım dilim çavdar ekmeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…