canım benim hoş geldin senin adına çok sevindim süpersinbu arada ben yanlış biliyormuşumdu benim başlangıçta yağ oranım yüzde 36 imişti. meğer ilk ölçüm kağıdım değilmişti elimdeki ilk kağıdım kendisindeymiş her hastasının kağıdını saklıyormuş bugün gösterdi. yüzde 36 yağ ile başladım şimdi yüzde 22.5 tam 14 kilo yağ vermişim toplamda bu zamana kadar kıslar.
listemi komple yeniledi ama yine bu ayda 1 kilo kasım artmış gülüyo diyette kas kaybını önlemeye çalışırken sende kas artışını durduramıyoruz diyo ama olsun önemli olan yağların gitmesi zaten
kimse doğum kontrol hapı kullanmıy miii
bu arada ben yanlış biliyormuşumdu benim başlangıçta yağ oranım yüzde 36 imişti. meğer ilk ölçüm kağıdım değilmişti elimdeki ilk kağıdım kendisindeymiş her hastasının kağıdını saklıyormuş bugün gösterdi. yüzde 36 yağ ile başladım şimdi yüzde 22.5 tam 14 kilo yağ vermişim toplamda bu zamana kadar kıslar.
listemi komple yeniledi ama yine bu ayda 1 kilo kasım artmış gülüyo diyette kas kaybını önlemeye çalışırken sende kas artışını durduramıyoruz diyo ama olsun önemli olan yağların gitmesi zaten
Ben de kullanmıştım canım.. Ben de çok kilo aldım 4-5 kilo..
Ama kilo aldıran ilaç değil, hakikatten iştah açıyo..
Biraz da ödem yapmıştı bana ama dr. 2 kilo en fazla ödemin demişti..
Boğazını tutarsan kilo almazsın demişti ama.. işte tutamadım sanırım..
canım benim hoş geldin senin adına çok sevindim süpersinayrıca kiloda vermişsimn tebrik ederim.:92::92::92: :92::92:
sağol tatlım listeme tam uydum sporumu yaptım sadece yağlar gitti ödem gitti kas kaybım hiç olmadığı gibi iki aydır artışta oluyo kas oranım şimdi yüzde 45 buçuk olmuş
slm canım benduyuyorum bızım menulerımze dıkkat et emın ol verırsın ben 1.5 ayda 2.5 kılo verdım deneyımlı dostlar var canımm
öğlen yemeğim:
3 dilim kepek ekmek,
2-3 kaşık salata,
izmir köfte (3 adet baş parmak büyüklüğünde köfte,3 adet elma dili patates,)
200 ml ayran,
1 çatal peynirli makarna.
8 ayda 14 kg aldım yaa.. dr da kendini paraladı durdu 2_3 kg die.. ama aldım yani aynı tarihte basladı işte.. doymak bilmio insann o kadar özün döndükten sonra nasıl tutcan ki kendinii.. su içsen yararr moda soktu beni.. küstümm bende içmicem artıkk
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiim çok sevinçli olaraktan diyetisyenden döndüm ehehe 65 kiloyum artıkın :92: sallayın donları haydeee
bu ayda yağ vermişim ve artıkın yağ oranım yüzde 22.5 oldu kıslar ehehe çok sevindim kaldı 2.5 kilo yağ onuda verdimmi en düşük yağa sahip oluciiim.
yoli yoli dolim benim bana yeni bir çizelge hazırlasana kuzucum zahmet olmazsa başlangıç kilom 83 şimdi 65 hedef 62
çok sağol yolim benim ellerine sağlık
arkidişlerrrrrrrr:86:ben ebruu destanın vücut tipini pek beğeniyorummm,öyle olmak istiyorummmm:26:ama hügocuk o hiç hoş gözükmüyor dediiiiii:44:eee sizce öyle olsammmmkötümü görünüürmmmmmm:44:sanki öyle oldum daaa dert etmesi mi kaldııı:86:
tebrik ederim canımmm darısı başımızaaa:92::92::92::92::92::92::92:
anaa senle aynı kilodayız artık kız. ama sen benden 5 cm uzunsunz
tıkırını da özeline attım canımcım güle güle kulllan
güle güle kullan canımmm senin gibi sportmen bir kadın için sportmen bir tıkır olduı iyi oldu hheee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?