60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim hoş geldin senin adına çok sevindim süpersinayrıca kiloda vermişsimn tebrik ederim.:92::92::92::92::92:

kimse doğum kontrol hapı kullanmıy miii

Ben de kullanmıştım canım.. Ben de çok kilo aldım 4-5 kilo..
Ama kilo aldıran ilaç değil, hakikatten iştah açıyo..
Biraz da ödem yapmıştı bana ama dr. 2 kilo en fazla ödemin demişti..
Boğazını tutarsan kilo almazsın demişti ama.. işte tutamadım sanırım..

sabah 1 domates 1 salatalık
bir dilim peynir
2 dilim çavdar ekmeği
3 bardak çay şekeri yarıya indirdim

ara
bir bardak süt tarçınla
bir elma

öğlen yemeğim:

3 dilim kepek ekmek,
2-3 kaşık salata,
izmir köfte (3 adet baş parmak büyüklüğünde köfte,3 adet elma dili patates,)
200 ml ayran,
1 çatal peynirli makarna.

Canımcım çok tebrik ediyorum seni ..
bende merak ediyordum hugocuk ne yaptı diye..
darısı bana olsun İnşallah canımmmmmmm bende kas işi zor ama yağlar giderse süpper olur.

8 ayda 14 kg aldım yaa.. dr da kendini paraladı durdu 2_3 kg die.. ama aldım yani aynı tarihte basladı işte.. doymak bilmio insann o kadar özün döndükten sonra nasıl tutcan ki kendinii.. su içsen yararr moda soktu beni.. küstümm bende içmicem artıkk

canım benim hoş geldin senin adına çok sevindim süpersinayrıca kiloda vermişsimn tebrik ederim.:92::92::92::92::92:

sağool tatlım hepimizin başarısı bu aslında burda beraber az yol katetmedik değilmi canım. şimdi artık ideal kilomdayım canım ama dediğim gibi yağ oranımı yüzde 20 ye düşürmek için uğraşcam yeni listemi birazdan yazıcam birde karın kısmında kan dolaşımını hızlandırmak yağları harekete geçirmek için eşit miktarda biberiye yağı susam yağı ve badem yağını sürücem duştta ham ipek kese veya kabak lifi ilen 5 dakika masaj yapıcam ardından soğuk su tutucam canım bu kan dolaşımını hızlandırıcakmış pilates zorlamazsa devam et dedi elbette edicem kardiyoya devam geri kalan yağcıklarda gitsin.

sağol tatlım listeme tam uydum sporumu yaptım sadece yağlar gitti ödem gitti kas kaybım hiç olmadığı gibi iki aydır artışta oluyo kas oranım şimdi yüzde 45 buçuk olmuş

süper süper süper valla... Ben de spor yapsam keşke yumuduk bişi olarak kalıcam kılo versem de ya

öğlen yemeğim:

3 dilim kepek ekmek,
2-3 kaşık salata,
izmir köfte (3 adet baş parmak büyüklüğünde köfte,3 adet elma dili patates,)
200 ml ayran,
1 çatal peynirli makarna.

Afiyet olsun canım...

Ben de küstüm içmiyorum dedim , 1 ay sonra daha hızlı kilo almaya başladım ve 9 ay da 24 kilo aldım... İlacı içsem daha iyiymiş...

bu arada kan tahlili yaptıracaktım o yüzden aç gittim dahiliyeyede çıktım doktor benim kilo vermek için ilkk başvurduğum doktordu inanamadı şoka girdi yapıştı yakama bırakmıyo çok güzel olmuşun diye ölçüm kağıtlarımı aldı karşılaştırıp duruyo yağ oranımın yüzde 22.5 buçuğa düştüğünü görünce adam şoka girdi illa gel bi ara şimdi hastam çok ama muhakkak bekliyorum konuşmamız lazım dedi durdu bi arada ona giderim artık

tebrik ederim canımmm darısı başımızaaa:92::92::92::92::92::92::92:
anaa senle aynı kilodayız artık kız. ama sen benden 5 cm uzunsunz
tıkırını da özeline attım canımcım güle güle kulllan

bende ebru destan ı çok hoş buldum fiziği gerçekten hoş..
her açıdan güzel kadın makyajsız da güzel hatun.

yeni listem
sabah uyanınca: 1 bardak bitki çayı ardından
1 kabuklu yeşil elma, 1 adet hurma, 1 dilim peynir, 1 yemek kaşığı lor, 1 dilim ekmek

öğlen: 3 köfte kadar et. haftada 3 gün beyaz et 3 gün yağı süzülmüş ton balığı 1 gün kırmızı et. et yağsız olacak ve ilave yağ konulmayacak
rokalı yeşilsoğanlı salata ve 1 dilim ekmek

1.ara: 3 adet yulaflı bisküvi, yeşilçay veya rezene çayı
2.ara: 1 adet yeşil elma

akşam yemeği: 5 kaşık sebze yemeği salata ve 1 dilim ekmek

ara: 1 su bardağı yarım yağlı süt tarçın ve kakao ilaveli

spor aynen devam birgün kardiyo diğer gün pilates.
kabak lifiyle banyoda masaj yapılacak karına. eşit miktarda biberiye yağı susamyağı bademyağı karıştırılıp sürülecek kabak lifiyle masaj yapılacak 5 dakika ardından soğuk suyla yıkanacak
yemekler yine 1 er yemek kaşığı yağlı olacak
bitki çayı günde 2 bardak. yeşilçay rezene çayı veya karışık bitki çayı

tebrik ederim canımmm darısı başımızaaa:92::92::92::92::92::92::92:
anaa senle aynı kilodayız artık kız. ama sen benden 5 cm uzunsunz
tıkırını da özeline attım canımcım güle güle kulllan

ticker demişken ben yapıyorum çizelgeye yapıştırıyorum ama kaydetmiyor
bir yerde yanlışlık yapıyorum galiba bana yardım edermisin

güle güle kullan canımmm senin gibi sportmen bir kadın için sportmen bir tıkır olduı iyi oldu hheee

sağol tatlım ellerine sağlık evet çok sportmen oldu tıkım b,lenem koşuyo
hıım uğurlu gelirde çabucak geri kalan yağlarımda gider. biliyosun yağ oranı düştükçe vermek güç oluyo direniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…