canım benim çok haklısın birleikteyiz bayağıdır.ne kadar emek sarf ettiğini görüyoruz.süpersin gerçekten emeklerinin karşılığını alıyorsun işte.bende bugün kan verdim tam biyokimya için bakalım artık.ya sonucu diyetisyenemi yoksa endokrin bölümünemi göstereyim.diyetisyenne göstermek gerekiyorsa yarın giderim çünkü tartarsa fazla çıkarım bugün vücudum çok şişmiş.hugocuk ordaki kas yağ oranlarıda bu basküldeki gibimi görünecek hani yüde 23 gibi farklımı yoksa.:26:hani birdaha tartılmak için yer aramayayım.bulamıyorumda her gittiğimde eli boş dönüyorum.sağool tatlım hepimizin başarısı bu aslında burda beraber az yol katetmedik değilmi canım. şimdi artık ideal kilomdayım canım ama dediğim gibi yağ oranımı yüzde 20 ye düşürmek için uğraşcam yeni listemi birazdan yazıcam birde karın kısmında kan dolaşımını hızlandırmak yağları harekete geçirmek için eşit miktarda biberiye yağı susam yağı ve badem yağını sürücem duştta ham ipek kese veya kabak lifi ilen 5 dakika masaj yapıcam ardından soğuk su tutucam canım bu kan dolaşımını hızlandırıcakmış pilates zorlamazsa devam et dedi elbette edicem kardiyoya devam geri kalan yağcıklarda gitsin.
ne kadar güzel bir liste bu böyle.yeni listem
sabah uyanınca: 1 bardak bitki çayı ardından
1 kabuklu yeşil elma, 1 adet hurma, 1 dilim peynir, 1 yemek kaşığı lor, 1 dilim ekmek
öğlen: 3 köfte kadar et. haftada 3 gün beyaz et 3 gün yağı süzülmüş ton balığı 1 gün kırmızı et. et yağsız olacak ve ilave yağ konulmayacak
rokalı yeşilsoğanlı salata ve 1 dilim ekmek
1.ara: 3 adet yulaflı bisküvi, yeşilçay veya rezene çayı
2.ara: 1 adet yeşil elma
akşam yemeği: 5 kaşık sebze yemeği salata ve 1 dilim ekmek
ara: 1 su bardağı yarım yağlı süt tarçın ve kakao ilaveli
spor aynen devam birgün kardiyo diğer gün pilates.
kabak lifiyle banyoda masaj yapılacak karına. eşit miktarda biberiye yağı susamyağı bademyağı karıştırılıp sürülecek kabak lifiyle masaj yapılacak 5 dakika ardından soğuk suyla yıkanacak
yemekler yine 1 er yemek kaşığı yağlı olacak
bitki çayı günde 2 bardak. yeşilçay rezene çayı veya karışık bitki çayı
yeni listem
sabah uyanınca: 1 bardak bitki çayı ardından
1 kabuklu yeşil elma, 1 adet hurma, 1 dilim peynir, 1 yemek kaşığı lor, 1 dilim ekmek
öğlen: 3 köfte kadar et. haftada 3 gün beyaz et 3 gün yağı süzülmüş ton balığı 1 gün kırmızı et. et yağsız olacak ve ilave yağ konulmayacak
rokalı yeşilsoğanlı salata ve 1 dilim ekmek
1.ara: 3 adet yulaflı bisküvi, yeşilçay veya rezene çayı
2.ara: 1 adet yeşil elma
akşam yemeği: 5 kaşık sebze yemeği salata ve 1 dilim ekmek
ara: 1 su bardağı yarım yağlı süt tarçın ve kakao ilaveli
spor aynen devam birgün kardiyo diğer gün pilates.
kabak lifiyle banyoda masaj yapılacak karına. eşit miktarda biberiye yağı susamyağı bademyağı karıştırılıp sürülecek kabak lifiyle masaj yapılacak 5 dakika ardından soğuk suyla yıkanacak
yemekler yine 1 er yemek kaşığı yağlı olacak
bitki çayı günde 2 bardak. yeşilçay rezene çayı veya karışık bitki çayı
öğlen yemeğim:
3 dilim kepek ekmek,
2-3 kaşık salata,
izmir köfte (3 adet baş parmak büyüklüğünde köfte,3 adet elma dili patates,)
200 ml ayran,
1 çatal peynirli makarna.
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiim çok sevinçli olaraktan diyetisyenden döndüm ehehe 65 kiloyum artıkın :92: sallayın donları haydeee
bu ayda yağ vermişim ve artıkın yağ oranım yüzde 22.5 oldu kıslar ehehe çok sevindim kaldı 2.5 kilo yağ onuda verdimmi en düşük yağa sahip oluciiim.
yoli yoli dolim benim bana yeni bir çizelge hazırlasana kuzucum zahmet olmazsa başlangıç kilom 83 şimdi 65 hedef 62
yüüzde olarak hesaplıyo. farklı olsa bile sen yüzde olarak kaça tekabül ediyo sorarsın muhakkak öğren yağ oranını kas oranını her kilo verdiğindede sorarsın canım bakalım yağdanmı gitmiş yoksa kastanmı gitmiş anlarsın yağının düşmesi önemli. yğzde 20 ile 27 arası yağ için normal sayılır ancak estek olarak düşünürsek canım yüzde 20 ile 25 arası hoş oluyocanım benim çok haklısın birleikteyiz bayağıdır.ne kadar emek sarf ettiğini görüyoruz.süpersin gerçekten emeklerinin karşılığını alıyorsun işte.bende bugün kan verdim tam biyokimya için bakalım artık.ya sonucu diyetisyenemi yoksa endokrin bölümünemi göstereyim.diyetisyenne göstermek gerekiyorsa yarın giderim çünkü tartarsa fazla çıkarım bugün vücudum çok şişmiş.hugocuk ordaki kas yağ oranlarıda bu basküldeki gibimi görünecek hani yüde 23 gibi farklımı yoksa.:26:hani birdaha tartılmak için yer aramayayım.bulamıyorumda her gittiğimde eli boş dönüyorum.:84:
hugocuk lısten hayırlı olsun canım
su karına sürülen yagları bende duymustum ama sürdükten sonra streçfilmle karnı sarıp spor yapıyorlardı
anaaaa balımda gelmiş hoşgelmiş hemde yağ vermişte gelmiş:92: bende 100 gr vermişim balım dimek 2.5 kilo yağın kaldı ne güzelll yola devammmmmmm :92::92:
hugocuk tebrik ederimmmmmm
darısı bizim başımıza:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
ticker demişken ben yapıyorum çizelgeye yapıştırıyorum ama kaydetmiyor
bir yerde yanlışlık yapıyorum galiba bana yardım edermisin
sağol tatlım ellerine sağlık evet çok sportmen oldu tıkım b,lenem koşuyo
hıım uğurlu gelirde çabucak geri kalan yağlarımda gider. biliyosun yağ oranı düştükçe vermek güç oluyo direniyo
öğlen yemeğim
evden getirdiğim pırasa yemeği
salata
4 yk yoğurt
2 dilim kepek ekmek
tamam canım çok sağol saat 3 te çıkacak gidip sonucu alıp gösteririm.bakalım artık.ne olacak.yüüzde olarak hesaplıyo. farklı olsa bile sen yüzde olarak kaça tekabül ediyo sorarsın muhakkak öğren yağ oranını kas oranını her kilo verdiğindede sorarsın canım bakalım yağdanmı gitmiş yoksa kastanmı gitmiş anlarsın yağının düşmesi önemli. yğzde 20 ile 27 arası yağ için normal sayılır ancak estek olarak düşünürsek canım yüzde 20 ile 25 arası hoş oluyo
ama benim gibi yağdan nefret eder durumdaysan o zaman yüzde 20 ye düşürene kadar uğraşırsın canım. bende onu sordum yabancıların yüzde 18 nasıl oluyo dedim sağlıksızmış heleki bebek düşünülüyorsa yüzde 20nin altında olmamalıymış.
hamileliktende konuştuk tabiki normal doğum oluyosa en iyisi yenilenmme için dedi. birde dediki kefir için süt yapan sağlıklı şeyler yiyin bol bol emzirin hergün spor yapmış olun emzirmek kadar güzel spor varmı dedii.
sen tahlillerinde beraber endokrinoloji veya dahiliyeye çık canım anlat onlar yönlendirir seni birde direk diyetisyene çıkabilirmisin sor önce burda direk çıkamıyosun doktor yolluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?