60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aslında alışveriş yapayım dedim ama sonra düşündüm şımarırım işi sıkı tutmam diye almadım koşa koşa eve geldim anlatayım gelişmeleri size diye :86:

canım benim çok haklısın birleikteyiz bayağıdır.ne kadar emek sarf ettiğini görüyoruz.süpersin gerçekten emeklerinin karşılığını alıyorsun işte.bende bugün kan verdim tam biyokimya için bakalım artık.ya sonucu diyetisyenemi yoksa endokrin bölümünemi göstereyim.diyetisyenne göstermek gerekiyorsa yarın giderim çünkü tartarsa fazla çıkarım bugün vücudum çok şişmiş.hugocuk ordaki kas yağ oranlarıda bu basküldeki gibimi görünecek hani yüde 23 gibi farklımı yoksa.:26:hani birdaha tartılmak için yer aramayayım.bulamıyorumda her gittiğimde eli boş dönüyorum.:84:

ne kadar güzel bir liste bu böyle.

hugocuk lısten hayırlı olsun canım
su karına sürülen yagları bende duymustum ama sürdükten sonra streçfilmle karnı sarıp spor yapıyorlardı

Son düzenleme:

anaaaa balımda gelmiş hoşgelmiş hemde yağ vermişte gelmiş :92: bende 100 gr vermişim balım dimek 2.5 kilo yağın kaldı ne güzelll yola devammmmmmm :92::92:

yüüzde olarak hesaplıyo. farklı olsa bile sen yüzde olarak kaça tekabül ediyo sorarsın muhakkak öğren yağ oranını kas oranını her kilo verdiğindede sorarsın canım bakalım yağdanmı gitmiş yoksa kastanmı gitmiş anlarsın yağının düşmesi önemli. yğzde 20 ile 27 arası yağ için normal sayılır ancak estek olarak düşünürsek canım yüzde 20 ile 25 arası hoş oluyo
ama benim gibi yağdan nefret eder durumdaysan o zaman yüzde 20 ye düşürene kadar uğraşırsın canım. bende onu sordum yabancıların yüzde 18 nasıl oluyo dedim sağlıksızmış heleki bebek düşünülüyorsa yüzde 20nin altında olmamalıymış.
hamileliktende konuştuk tabiki normal doğum oluyosa en iyisi yenilenmme için dedi. birde dediki kefir için süt yapan sağlıklı şeyler yiyin bol bol emzirin hergün spor yapmış olun emzirmek kadar güzel spor varmı dedii.
sen tahlillerinde beraber endokrinoloji veya dahiliyeye çık canım anlat onlar yönlendirir seni birde direk diyetisyene çıkabilirmisin sor önce burda direk çıkamıyosun doktor yolluyo

hugocuk lısten hayırlı olsun canım
su karına sürülen yagları bende duymustum ama sürdükten sonra streçfilmle karnı sarıp spor yapıyorlardı

yokk sarma yok canım amaç ordaki kan dolaşımını hızlandırmak zaten spor olacak yağ yakmak için gerek yok

anaaaa balımda gelmiş hoşgelmiş hemde yağ vermişte gelmiş :92: bende 100 gr vermişim balım dimek 2.5 kilo yağın kaldı ne güzelll yola devammmmmmm :92::92:

hee tatlım geldim çok şükür sevindim. 2 haftada bir gün serbest gün istedim kabul etti tatlıda o gün sütlü tatlı dondurma bitter olur dedi haberin olsun canım

hugocuk tebrik ederimmmmmm

darısı bizim başımıza:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

yeni listem diğerinden tamamen farklı bademcikler sütlü kahfeler yok akşam meyvede yok sadece yeşilelmalı bi liste kesin etkili olur bu sefer yine

ticker demişken ben yapıyorum çizelgeye yapıştırıyorum ama kaydetmiyor
bir yerde yanlışlık yapıyorum galiba bana yardım edermisin

ederim tabi canımcımm
sen yaz bana boy başlangıç kilo şimdiki ve ideal kilon yapem sanada

evvet yag az olunca zor oluyooo hatta o kadar zor ki bir aydır yarımn kilo vermişim
ay delircem

sanki benimdemi yagım az yahuuuu

tamam canım çok sağol saat 3 te çıkacak gidip sonucu alıp gösteririm.bakalım artık.ne olacak.
ayy heyecanlandım daha önce hiç yağ kas oranımı ölçtürmemiştim.kaç çıkacak acaba..:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…