60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrikler canımmm:92::92::92::92::92::92::92:inan gaza geldim sanki kendim verdimm vercem bende

doktor bayandır umarımmmm

canım yoort neden yok v e meyve sadece yeşil elmamı bitki çayı yine bi hafta bi hafta mı

ayy ne kadar mutluyum hepinizi mıncıklayasım pıncırasım var artık ideal kilomda olmak gerisini zevk için yapacak olmak dahada gaza getirdi beni valla
kilo derdi yok bişey yok yağım düşük artıkın zevk için güzellik için vericem ama spora acayip konsantre oldum valla heleki yağ verdikçe süper konsantre oldum bu sefer açılın açılın devirecem koşu bantlarını yıkacam heryeriii tutmayın beni

doktor erkek genç aramızda kalssın kociş duymasın hafifiten beyendi saki ama çok yardımı oldu onun sayesinde erken zamana alınmıştı ilk kontrolum yoksa aylarca bekliyosun çok kalabalık çünkü o yüzden hatırı büyük
yoğurt bu seferlik yok canım bu zamana kadar süt yoğurt çoktu bu sefer değiştirdi hep aynı listeye alışıyo diye ama ben açıkçası kefirde içmeyi düşünüyorum zaten alıcam bu hafta

öğlen 3 kaşık falan erişteli yoortlu mercimek dünden kalan
yarım bardak yoor
2 biber
4 tane etli yaprak sarmasıı

bi değerlendirin hugo ylc cimcime nugiş yolişşş ayyyy hugom senin enerjin banada gecti kaaaaaa :122::122::122::122::122::122::122::119::119::119::119::119: mutlulğunun paylaşıyorummmm

kızlar yağ oranı deyip duruyorum ama siz yinede doktorunuza danışın illa yüzde 20 olcak en iyisi o diye bişey yok. benim kasım fazla o yüzden vücut ağırlığım fazla olduğu için yağ oranımı en düşük seviyeye indirme şansım var ancak bu seviveye 3 yılda geldim hemen olmadı bu kaslar o yüzden bende yüzde 20 sorun olmaz ancak başka birinde olabilir özellikle hamilelikte oluyo sorun yağ oranı düşük olunca hamile kalma zorlaşıyormuş o yüzden kimseye kötü örnek olmayayım doktorunuz ne derse o herkes farklı. bende yüzde 20 en düşük olur sizde belki yüzde 23 olur en düşük bunun kararını doktor verir ama sporu ömür boyu yapıcam bırakmam kaslı yağsız seviyorum derseniz spora devam edin zaten sporla ve sağlıklı yiyeceklerle yağınız zaten düşer. ben mesela doğumdan sonra çok kilo verme durumu olmaz dedi diyetisyen eğer dediklerini yaparsam işte doğumdan sonra bikaç aya toplandıktan sonra koşmaya başlıycam zaten hedefim kiloları verip koşmaktı başlıycam koşmaya yeterki allah sağlık sıhhat versin hepiciği olur

hugo biliyon mu kaaa ben ağustos falan senin ilk günlerını okuyorummm topikteki bakalım ne yemiş icmişşin idolummmm bende bugun 1 saat yuruyuşe başlıyorum inşallhhh

ben çok kötü bişey yaptım çok pişmanım

nasıl telafi edeceğim yaaa
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

magnum yedim:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Öğle yemeğim
1 dilim denge ekmek
2 kk beya peynir
1 pt salata
200 ml yoğurt
afiyet olsun canım benim...

bence gayet güzel canım benim afiyet bal şeker olsun.

cimcimecim thanks şekerrrrrr başka gören olmadı galiba

270 kaloriymiş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

kandım arkadaşlara

kızlar çene kemiği ameliyatımdan çıktım ama çok kanamam var bugün annemin (beyazinci45) doğum günü ve ne yazık ki ben ola ola bugün ameliyat oldum

ben çok kötü bişey yaptım çok pişmanım

nasıl telafi edeceğim yaaa
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

magnum yedim:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

canım benim yenmiş artık üzme kendini...yapılacak tek şey diğer öğünlerini dengelemek birazcık totoşları kaldırıp spor yapmak.acımazsızmı oldum ne:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…