canım benim yenmiş artık üzme kendini...yapılacak tek şey diğer öğünlerini dengelemek birazcık totoşları kaldırıp spor yapmak.acımazsızmı oldum ne:26::26::26:
başlangıç 65
şimdi 65
ideal 56
kızlar çene kemiği ameliyatımdan çıktım ama çok kanamam varbugün annemin (beyazinci45) doğum günü ve ne yazık ki ben ola ola bugün ameliyat oldum
kızlar çene kemiği ameliyatımdan çıktım ama çok kanamam varbugün annemin (beyazinci45) doğum günü ve ne yazık ki ben ola ola bugün ameliyat oldum
canım boy demiştim ?
hugo biliyon mu kaaa ben ağustos falan senin ilk günlerını okuyorummm topikteki bakalım ne yemiş icmişşinidolummmm bende bugun 1 saat yuruyuşe başlıyorum inşallhhh
öğlen 3 kaşık falan erişteli yoortlu mercimek dünden kalan
yarım bardak yoor
2 biber
4 tane etli yaprak sarmasıı
bi değerlendirin hugo ylc cimcime nugiş yolişşş ayyyy hugom senin enerjin banada gecti kaaaaaa:122::122::122::122::122::122::122::119::119::119::119::119: mutlulğunun paylaşıyorummmm
canım çokk geçmiş olsun allh şifa versinnnkızlar çene kemiği ameliyatımdan çıktım ama çok kanamam varbugün annemin (beyazinci45) doğum günü ve ne yazık ki ben ola ola bugün ameliyat oldum
estağ. canım ya
acımasız olun bana
cozutmaya başlamayayım
canım benim yenmiş artık üzme kendini...yapılacak tek şey diğer öğünlerini dengelemek birazcık totoşları kaldırıp spor yapmak.acımazsızmı oldum ne:26::26::26:
1/2 kase domates çorba
3 yk yoğutrlu mantar
1 dlm kepek ekmeği
3 yk şehriyeli güveç(sadece etlerini yedim)
5 adet yeni dünyaa
şimdide 3 adet altın başak büskiviiii
ttalım o zamanlar korkuyodum kilom çoktu düşün yani 83 kiloydum yolum uzundu naparım ne ederim diye endişe vardı fakat zamanla kilo verdikçe azimlendim vermediğim dönemlerde oldu hiç üüzlmedim 1 ay durma oldu tamamen diğer aylar hep düzenli yağ verdim gerçi kilom şimdikinden dahada az olacaktı fakat kas miktarımda hep artış oldu 1 kilo yağ versen 1 kilo kas yapsan ağırlık aynı olur ancak görünüşte fark çok olur o yüzden takmamak lazım yağlara bakmak lazım benim şuanda heryanım kaslı sadece karnımda biraz var o da gidecek kardiyo ve diyetimle. aslında diyetisyen karnımın çok olmadığını hatta normal olduğunu benim taktığımı söyledi birde heryanında yağ fazlası kalmadı kaslar çıktı tek karnımda alt karında kaldı acuk yağ kıyafetten belli değil şükürde o da gitsin diye uğraşıyorum bende
kızzzzzzzz fambık kontrolden geldim yeni listemide yazdım bak bakem listem tamamen değişti canım
sana bişey dicemmmmmm
loxi bana didiki senin vücudunu şamşırtmna lazım didi,2 gün boyunca önüne ne gelirse yee,sonra yine kaldığın yerden devam et dediii,bu loxii beni yoldan çıkaracakk,bende sana sığınayım dedimdimdi:86:nası şamşırtsam kendimi bilemedim bak şimmdiiii
cipsleri,dondurmalrı götürsem mi ki
bak ne yap biliyomusun bana dediki 2 haftada bir yap dedi serbets günüm var sütlü tatlı dondurma olur. birde değişik bitki çayları iç. mesela 1 hafta hergün yeşilçay iç. diğer hafta rezene çayı iç. diğer hafta metabolizma hızlandırıcı içecek vardıya onu iç. sonra ara ver 2 hafta sonra yine başla. birdekoşu bandında ağırlıkla yürü bakemde nasıl kilo vermiyomuşun görem senibir spor günü ağırlıksız diğerinde ağırlıkla aynı temponda yürü bak nasıl etkiliyo. kaçamak ya haftada 1 gün veya 2 haftada 1 gün yap. loxi seni baştan çıkaracak valla ne yaramaz şey o öyle yaw ortalardada gözükmüyo acep sana verdiği tavsiyeyi kendimi uyguluyoki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?