kızlar çene kemiği ameliyatımdan çıktım ama çok kanamam varbugün annemin (beyazinci45) doğum günü ve ne yazık ki ben ola ola bugün ameliyat oldum
kızlar siz neli yeşilçay içiyosunuz?
ben tarçınlı aldım en son. bu bitince değiştirmeyi düşünüyorum önerebileceğiniz çeşit var mı??
bide metabolizma hızlandırıcı içecek demişsiniz o ney :26:
peki kaçamakda ne yemek lazımmm:44:yani kaçamak yapmayada korkar oldumm,sanki hepsini 1 günde geri alcakmışım gibi geliyooo.
dün öğlen 1/3 baklava yedim am yine pişmanlık yine pişmanlık netcem bilmiyorum
canım benim yeşil çayım sade kendim demliyorum yani attardan alıyorum.ama bazen sallama olarak yaseminli var birde ballı olan onlarda güzel.
hugocuk senin tahliller çıktımı acaba.benimkileri söylesem karşığını bilirmisin acaba..
şimdi şöyle devamlı kaçamak yerine 2 haftada bir kaçamak olacak. hergün kaçamak olunca düzen bozuluyomuş evet kalorisi az bişey yiyosun mesela azcık yiyosun ama o azcık şey senin yağ vermeni yavaşlatabiliyomuş o yüzden diyetisyenim 2 haftada bir kez serbets gün istediğinizi yiyin ama şerbetli tatlı yasak tatlı oalrak sütlü tatlı sade dondurma veya bitter dedi. gün boyu serbest yani zaten ne kadar yiyeceksinki 1 kilo tatlıda yiyemezsinya en fazla 1 porsiyon olur yani. mesela ben o günlerde şöyle yapcam sabah eşimle sucuk yerim biriki dilim simit yerim arada meyve yerim öğlen artık kayınvalidem ne yemek yaptıysa yerim dışardaysam ya pizza ayran salata veya ızgara yerim. pizza 3 dilim oluyo zaten ama daha çok ızgara tavuk kanat yiyorum onu daha çok seviyorumtavuk kanat ızgara yanında avuçiçi lavaş bikaç çatalda bulgur yeşillik filan çok tıkabasa doyuyorum zaten. bitter yerim nescafe içerim akşamda meyve yerim tamamdır benim genelde kaçamaklar böyle oluyo canım
hemen hügomun sözünü diledimm
1 tarçınlı yeşil çay
yanında 1 hurma
3 yaban mersini
tatlım doktor şoka girdi konuşmaktan tahlil yaptırmayı unutmuş malesef olamadım tahlil yapılan yer hastane dışındaydı bana dediki sen git ben şimdi bilgisayardan isticem dedi gittim yok istememiş tekrarda gidemedim çok kalabalıktı ama eşim izin alacako zaman sadece tahlil için gidicem birde doktor ısrarla gel dedi onun için gidicem
tahlillerim olmadı yani. sadece ölçüm cihazı oluyo diyetisyende ona çıktınsa ondan çıkan sonuçları dersen söylerim ondan anlıyorum çıkarttımı diyetisyen bi makina var böyle tutuyosun iki elle çıplak ayakla ondan bi kağıt çıkıyo o kağıt sendeyse kolay anlarız
tamam canım sevdimm bunuuuilk kaçamak günümü bu haftasonu ilan ediyorum öyleyseee loxi gardaşımla pikneğeeeeeeeeee gitcezde inşalallahhh,mangallerı gönül rahatlığı ile götürebilirm sanıırmmmmm
sağol hügocuğum canım benim iyiki varsın kızzzzzzzzzzzzzzzz
eneeeeem pekte söz dinlermiş akıllı bıdığım benim
loxi nerelerde senide baştan çıkaracakönüne ne gelirse 2 gün ye demiş öldürcek bu kız beni ya nirelerde o niye gelmiyo
tabee ızgara olur elbette yanında ayranın olsun salata yersin ekmek yersin zaten doyarsın istersen tatlıda yersin emme dediğim gibi sütlü tatlı dondurma veya bitter olsun ızgara kanat yapacaksanız çokta güzel olur haa hiç dayanamam en sevdiğim yemektir benim
tamam canım sevdimm bunuuuilk kaçamak günümü bu haftasonu ilan ediyorum öyleyseee loxi gardaşımla pikneğeeeeeeeeee gitcezde inşalallahhh,mangallerı gönül rahatlığı ile götürebilirm sanıırmmmmm
sağol hügocuğum canım benim iyiki varsın kızzzzzzzzzzzzzzzz
çok geçmiş olsun
kanaman da durur en kısa sürede
165 canım görmemişim
ayyyyyyyyyyyy hügocummm sende bize yakın olsan ne güzel olurdu heeeeeeeee,berabercene giderdik işteeee
tamamdırrr,bu hafta hastalığımdan sporda yapamadım tabi duraklamsının sebebini çok da uzaklarda arammak gerekir di mii:44:inşallah ihmal etmicem sporumuda okulumun bitmesine 3 hafta kaldı akşamları rahatım artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?