60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar siz neli yeşilçay içiyosunuz?
ben tarçınlı aldım en son. bu bitince değiştirmeyi düşünüyorum önerebileceğiniz çeşit var mı??

bide metabolizma hızlandırıcı içecek demişsiniz o ney :26:

canım benim yeşil çayım sade kendim demliyorum yani attardan alıyorum.ama bazen sallama olarak yaseminli var birde ballı olan onlarda güzel.

peki kaçamakda ne yemek lazımmm:44:yani kaçamak yapmayada korkar oldumm,sanki hepsini 1 günde geri alcakmışım gibi geliyooo.
dün öğlen 1/3 baklava yedim am yine pişmanlık yine pişmanlık netcem bilmiyorum

şimdi şöyle devamlı kaçamak yerine 2 haftada bir kaçamak olacak. hergün kaçamak olunca düzen bozuluyomuş evet kalorisi az bişey yiyosun mesela azcık yiyosun ama o azcık şey senin yağ vermeni yavaşlatabiliyomuş o yüzden diyetisyenim 2 haftada bir kez serbets gün istediğinizi yiyin ama şerbetli tatlı yasak tatlı oalrak sütlü tatlı sade dondurma veya bitter dedi. gün boyu serbest yani zaten ne kadar yiyeceksinki 1 kilo tatlıda yiyemezsinya en fazla 1 porsiyon olur yani. mesela ben o günlerde şöyle yapcam sabah eşimle sucuk yerim biriki dilim simit yerim arada meyve yerim öğlen artık kayınvalidem ne yemek yaptıysa yerim dışardaysam ya pizza ayran salata veya ızgara yerim. pizza 3 dilim oluyo zaten ama daha çok ızgara tavuk kanat yiyorum onu daha çok seviyorum tavuk kanat ızgara yanında avuçiçi lavaş bikaç çatalda bulgur yeşillik filan çok tıkabasa doyuyorum zaten. bitter yerim nescafe içerim akşamda meyve yerim tamamdır benim genelde kaçamaklar böyle oluyo canım

SABAH :1 kb kutu peynir.2 dilim ekmek şekersiz çay
ara :2 ad kayısı
ÖĞLE:1 kase nesle nesfit meyveli
şimdi minik tatlışımı parka götürüyorum..yürüyüş ve parkta oyun ardından da karın hareketleri yapıcam düzenli bakalım..bu arada benim bel ölçüm :80 cm şu an önemli olan belin incelmesi..

hugocuk senin tahliller çıktımı acaba.benimkileri söylesem karşığını bilirmisin acaba..

tatlım doktor şoka girdi konuşmaktan tahlil yaptırmayı unutmuş malesef olamadım tahlil yapılan yer hastane dışındaydı bana dediki sen git ben şimdi bilgisayardan isticem dedi gittim yok istememiş tekrarda gidemedim çok kalabalıktı ama eşim izin alacako zaman sadece tahlil için gidicem birde doktor ısrarla gel dedi onun için gidicem
tahlillerim olmadı yani. sadece ölçüm cihazı oluyo diyetisyende ona çıktınsa ondan çıkan sonuçları dersen söylerim ondan anlıyorum çıkarttımı diyetisyen bi makina var böyle tutuyosun iki elle çıplak ayakla ondan bi kağıt çıkıyo o kağıt sendeyse kolay anlarız

tamam canım sevdimm bunuuuilk kaçamak günümü bu haftasonu ilan ediyorum öyleyseeeloxi gardaşımla pikneğeeeeeeeeee gitcezde inşalallahhh,mangallerı gönül rahatlığı ile götürebilirm sanıırmmmmm
sağol hügocuğum canım benim iyiki varsın kızzzzzzzzzzzzzzzz

hemen hügomun sözünü diledimm
1 tarçınlı yeşil çay
yanında 1 hurma
3 yaban mersini

eneeeeem pekte söz dinlermiş akıllı bıdığım benim
loxi nerelerde senide baştan çıkaracak önüne ne gelirse 2 gün ye demiş öldürcek bu kız beni ya nirelerde o niye gelmiyo

biz mahrumiyet bölgesindemiyiz ne hiç birşey yok diyetisyende dandik bir baskül var başkada birşey yok mağdurumda mağdurum.birde geçen ölçümlerime göre bazı değerlerim yükselmiş bazıları düşmüş.karaciğer yağ oranı ast 13,alt 9 yağ yokmuş anlamadımki.mağdurumda mağdurum.:84::84::84::84:

tabee ızgara olur elbette yanında ayranın olsun salata yersin ekmek yersin zaten doyarsın istersen tatlıda yersin emme dediğim gibi sütlü tatlı dondurma veya bitter olsun ızgara kanat yapacaksanız çokta güzel olur haa hiç dayanamam en sevdiğim yemektir benim

eneeeeem pekte söz dinlermiş akıllı bıdığım benim
loxi nerelerde senide baştan çıkaracak önüne ne gelirse 2 gün ye demiş öldürcek bu kız beni ya nirelerde o niye gelmiyo

he yawwwwwwww bide bilmiş bilmişş anlatıyokiii valla az daha dinlesemmm bi kaç pakett cipsi götürecektim akşam heeeeeeeeee
dün diş dohtoruna gitmişşşş,azcık işi varmışşşş,çocular rahat bırakmıyoki netsin garibimmmm,gelir vakit buldukça

ayyyyyyyyyyyy hügocummm sende bize yakın olsan ne güzel olurdu heeeeeeeee,berabercene giderdik işteeee
tamamdırrr,bu hafta hastalığımdan sporda yapamadım tabi duraklamsının sebebini çok da uzaklarda arammak gerekir di mii:44:inşallah ihmal etmicem sporumuda okulumun bitmesine 3 hafta kaldı akşamları rahatım artıkın

hee tabeee canım tabeee bayat leblebileride yanına al baride kalabalıkta bitsin şu çerezler hem hava durumuna bakmadanmı gediyon pikniğe kıysss

dimek sadece hugocuk ha tabi canım güzel olurdu ipte atlardınız topta oynardınız

Selamlar,

Kendimi bildim bileli hep 51 kiloydum. Ta ki araba alıncaya kadar. 53, 55, 58 derken 61 kilodayken kendime dur deme ihtiyacı hissettim. Kendime sorduğum soru şuydu, hedeflediğim kilo olan 53'e inmek için 8 kilo vermek mi kolay yoksa bu gidişle 20-30 kilo alıp sonra vermek mi kolay?

Derhal araba kullanmayı bıraktım, toplu taşımaya binmek için (ki o zamanki evimin önünden vızır vızır geçiyordu) 20 dk sabahları 20 dk akşamları yürümeye başladım. Sabah kahvaltılarını abartmadan, ama atlamadan düzgün yapıyordum, saat 10.30 gibi mutlaka bir altınbaşak vb. atıştırmalığım veya bir meyvem oluyordu. Öğle yemeğini ise bazen süt ve nesfit'le, bazen sadece besleyici bir sebze çorbasıyla geçirmeye başladım. Gene akşam üzeri biraz bisküvi veya sağlıklı atıştırmalık yedim, akşam yemeğinin porsiyonunu da çok ama çok azalttım. Nutella'yı hayatımdan çıkardım, çikolata istediğimde de bitter çikolata yedim. Nutella konusunda inanılmaz fanatiğimdir, hala da dayanamayacağımı bildiğim tek şey. O yüzden çok çok regl dönemlerinde iyice fenalaşmadığım sürece almıyorum eve. Çok ama çok su içtim, nescafeyi hayatımdan çıkardım - kahve benim canımı çok çikolata istetiyordu. Şekersiz çay ve bitki çaylarına alıştım.

Ve geceleri de çekirdek vb. atıştırmalıkları çok sevdiğim halde bir küçücük avuçtan öteye geçirmedim.

Sonuç hızlı olmadı, ama ben 9 ayda 53 kilodaydım. Ve en önemlisi, 53 kiloya geldiğimden beridir de (2 sene olacak neredeyse) kilomda bir artış hiç olmadı, aynı kiloda kaldım.

Spor yaptım mı? En büyük eksikliğim buydu, yapmadı,bir tek olabilecek her yere yürüdüm. Ancak son 4-5 aydır haftanın 3 sabahı 20 dklık egzersizler yapıyorum, bunun bile inanılmaz faydasını gördüm ciddi derecede sıkılaştım.

Ve hala aynı şekilde besleniyorum, kahvaltı + atıştırma + öğlen hafif bir yemek + atıştırma + akşam da az bir porsiyon + belki çok az kuruyemiş

Sizlere tek tavsiyem kafanıza çok takmayın, rahat olun, en önemlisi kendi iradenize inanın. İlk etapta vücut direnç gösterir gibi daha çok acıkıyor gibi gelebilir - en azından bende öyle olmuştu - ancak vazgeçmeyin. Çok daraldığınızda bir parça bitter çikolata veya az bir tatlı yiyin ama akşam bunu mutlaka porsiyonunuzla dengeleyin, haftanın bir günü gene abartmamak kaydıyla çok sevdiğiniz bir şey varsa porsiyonunuzu abartmadan onu da yiyin. Belki yavaş kilo verin ama kalıcı olsun. Kilo vereceğinize de inanın, 20 yaşındayken 2 gün hiçbir şey yemesem anında 1 kilo veriyordum, 30larında insanın öyle bir metabolizması kalmıyor, boşuna zorlamayın. Benim düşük tansiyon problemim de var, kan şekerim de düşüktür, ama ben bile aç kalmadan hepsini verdim. Yapabileceğinize inanın ve vazgeçmeyin. Siz istedikçe herşey olur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…