60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bak ya yaramaz işte anlatıyomuş bilmiş bilmiş bide
neyse özledik zaten onu gelsin bianönce

ayy valla çok doğru diyosun ne güzel mangal yapardık. hiç üşenmem mangal için valla ben
ben yaparım mangalı yakarım etleri pişiririm salata filan ne gerekse hazırlarım eşimde ellerini yıkar başına oturur sağolsun

ara öğünümde yok ve sanki acıktım...birdaha bu konuda doktora gitmeyeceğim.diyetisyenede gitmeyeceğim.bana hepsi tahlillere bakıyor diyet yapma diyiyorlar ya her yanım bıngıl bıngıl.körmü bunlar..:84::84 yüzden karar aldıma rtık doktor yok.kendi bildiğim yoldan gideceğim.anlaşıldı ben çok sağlıklı bir insanım.korkmadan diyet yapabilirim.hani bazen doktora sor diyiyoruz ya benim kanıtlandı no problemçok sağlıklıyım.artık kafama göre takılacağım.

Bugün ara yapamıyorum.. elmayı görünce midem bulanıyor..
su da içemiyorum.
zorlaya zorlaya 800 ml oldu, 1 litre bile olamadı..
ay ne oldu bana..

kaç kilodan sonra bir ay kilo vermen durdu hugocumcummm
şu an benim de durdu ama spora verdim kendimi valla özel sorunlarımda bile spor çok iyi geliyor ben normalde çok kafasına takan bi tipim devamlı bi dert bulurum kendime ama spor tam bir terapi gibi geliyor rahatlıyorum yaaa
geçen haftadan önce spora üşeniyordum bir hafta arka arkaya yaptım kendimi zorladım şimdi sporsuz duramaz oldum harika bi duygu inşallak hayat boyu da sürecek

su da içemiyorum.
ay ne oldu bana..

canım benim bende seninle aynı durumdayım 1 lt bile olmadı canım hiç içmek istemiyor.ayrıca acıktım ara öğünümde yok.akşamada eşimi aradım ciğer söyleyeceğiz mis gibi hüpleteceğim.tak etti çok sağlıklı vede ideal kilodayımyahani doktorun dediğine göre ozamna bir ödülü hak ettim herhalde.

kızlar çene kemiği ameliyatımdan çıktım ama çok kanamam var bugün annemin (beyazinci45) doğum günü ve ne yazık ki ben ola ola bugün ameliyat oldum

Canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm
umarım çabuk toparlanırsın..
daha önce burada yazdın mı ameliyat olacağını ?
şimdi gördüm.

üzülme annenin daha nice doğum günlerini sağlıkla sıhhatle huzur içinde beraber görürsünüz İnşallah
kısmet böyleymiş..

Kızlar 45 dk. tempolu yürüyüşümü yaptım.
1 bardak kakaolu tarçınlı sütümü de içtim..

oğlumun canı sıkılmış markete gidelim diyor.
ben ona sürpriz yapıp parka götüreyim mutlu olsun oğlüçüm...

sefan olsun.. ohhhhh....
sağlıklı, ince, diyete ihtiyacı olmayan kadın....

canım tarif ettiğin şeyi anladım bende çoktu ve sporla yok oldu şimdi dümdüz oldu sende yürüyüşle gider

İnşallah canım benim de daha yolum varrrr ama gidecek inşallah hepsii kurtulucazz tüm fazla yağlardan kiloalrdannnn sabırla azimlee inşallahhhh

Oyyyy hugommm gelmişşşşşş nekadar merake tmiştim dua ettim valla inşallah yağ vermişsindir diyeee ohhhh süpper olmuş canım tebrik ediyorummmmmm:92::92::92::92::92::92:kalan 2,5kg yağ da boll kardiyoyla gider artıkkk inşallah süpersin beeebeeeemmm maşallahhhh darısı tüm emek verenlerinnn hepimizin başınaaaaaaaaaaaa

Canım yaaa nasıl sevindim anlatamammmm kendim vermiş gibi hissettim vericem de inşallahhhhhhh ahh ahh benim de tüm fazlalıklarımın gittiğiiiiiii sıkılaşmakkk için zevk için spor yaptığım günler gelecek innnşallahhhhhhhhhhh ama ben de çok gaza gelmiş durumdayımmmm sporaa kardiyoya tam gaz devammmmmm kurtulucazz tüm yağlardan hepberaber inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh:13::13::13::13::13:

kızlar çene kemiği ameliyatımdan çıktım ama çok kanamam var bugün annemin (beyazinci45) doğum günü ve ne yazık ki ben ola ola bugün ameliyat oldum

Canımmm çok geçmiş olsun biran önce toparlanırsın inşallahhhhh annenin de doğum günün kutluyorummmm nice nice yıllara sağlıkla,mutlulukla,huzurla inşallahhh sevdikleriyleee

14 kilo verince durdu ne yağ ne kas hiçbir değişiklik olmadı sporda değişiklik uyguladım birde listemde değişiklik oldu canım. mesela sabah ara öğünü meyveyi kaldırıp akşam ara öğünde 2 porsiyon yaptı. yanii yine aynı liste sadece saatleri farklı bu da çok işe yaradı canım
evet sporla ruhsal fiziksel olarak çok güçlenirsin depresyon için bile spor diyorlar

sağol neruşum çok gaza geldim bende neruşum bademyağı susamyağı biberiye yağını eşit miktarda koy göbişe yaların olduğu yere sür kabak lifinle 5 dakika masaj yap sonra yıka sonra soğuk suya tut kan dolaşımı hızlansın bak daha kolay gidecek canım.

hee tabeee canım tabeee bayat leblebileride yanına al baride kalabalıkta bitsin şu çerezler hem hava durumuna bakmadanmı gediyon pikniğe kıysss

dimek sadece hugocuk ha tabi canım güzel olurdu ipte atlardınız topta oynardınız

gel kız sensiz olur muuuuuuuama hügocum pek marifetli yaww baksana her pikniğe lazım valla kendisinden bi denehemide eğlenceliiii,çok iyi olurdu ya hep beraber gitsekkkkk

su da içemiyorum.
ay ne oldu bana..

canım hastalanıcak mısın acabaaa,dikkat et kendine,su içme fazla oda mide bulantısı yapar,yani bana öyle olur

nugişimde gıymatlı kilocuğundan 100 gram vermiş sallayayım :92: :92: :92: :92: :92: :92: eferim sana giden yağcııklarından olsun

selam millet:)
dün çok yediğimi yazmıştım. Gece oturayım bari dedim hemen yatmayayım. Gece saat 2ye geliyordu eski diyetisyen kağıtlarıma baktım.Gidenler bilirler orada bir insan vücudu vardır over optimal ve under seçenekleri olur tabi yağ olarak. Baktım kağıtlarıma ilk önceleri bazıları over(yüksek) diğerleri optimal(normal) sonra son kağıdımda underlar(düşük) var. Gaza geldim. Aslında gaza gelmedim... Zayıfken nasıl hissettiğimi bacaklarımın ve karnımın nasıl olduğunu hatırladım.İki ay diyet yaptım ve sadece diyete başladığım günün aydönümünde 'değişik şeyler' yiyiyordum. Koşu bandında her adımda ruhsal olarak nirvanaya koşuyordum. İnsanlar ne kadar zayıflamışsın diyordu! Hayatımda 36 beden pantolon giymek gibi bir olgu vardı. Daha da önemlisi o bol gelen kıyafetler...Tanrım...
İşte bunları hatırladım ve şu an tam gaz gidiyorum.Bir sürü meyve aldım marketten akşamlarımı meyve salatası tarzında şeyler yemek istiyorum.

Neler yedim?
Sabah 10.30
bir yumurta içine bir hindi jambon 2-3 yemek kaşığı beyaz peynirle omlet
bir paket activia
(malesef arada dersteydim ve ara öğün yiyemedim)
öğlen 15.00
Bir küçük ton balığı ,biberle ve yarım havuçla göbek salata

İşte şimdilik bu kadar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…