he yawwwwwwww bide bilmiş bilmişş anlatıyokiii valla az daha dinlesemmm bi kaç pakett cipsi götürecektim akşam heeeeeeeeee
dün diş dohtoruna gitmişşşş,azcık işi varmışşşş,çocular rahat bırakmıyoki netsin garibimmmm,gelir vakit buldukça
ayyyyyyyyyyyy hügocummm sende bize yakın olsan ne güzel olurdu heeeeeeeee,berabercene giderdik işteeee
tamamdırrr,bu hafta hastalığımdan sporda yapamadım tabi duraklamsının sebebini çok da uzaklarda arammak gerekir di mii:44:inşallah ihmal etmicem sporumuda okulumun bitmesine 3 hafta kaldı akşamları rahatım artıkın
hee tabeee canım tabeee bayat leblebileride yanına al baride kalabalıkta bitsin şu çerezlerhem hava durumuna bakmadanmı gediyon pikniğe kıysss
kaç kilodan sonra bir ay kilo vermen durdu hugocumcummmttalım o zamanlar korkuyodum kilom çoktu düşün yani 83 kiloydum yolum uzundu naparım ne ederim diye endişe vardı fakat zamanla kilo verdikçe azimlendim vermediğim dönemlerde oldu hiç üüzlmedim 1 ay durma oldu tamamen diğer aylar hep düzenli yağ verdim gerçi kilom şimdikinden dahada az olacaktı fakat kas miktarımda hep artış oldu 1 kilo yağ versen 1 kilo kas yapsan ağırlık aynı olur ancak görünüşte fark çok olur o yüzden takmamak lazım yağlara bakmak lazım benim şuanda heryanım kaslı sadece karnımda biraz var o da gidecek kardiyo ve diyetimle. aslında diyetisyen karnımın çok olmadığını hatta normal olduğunu benim taktığımı söyledi birde heryanında yağ fazlası kalmadı kaslar çıktı tek karnımda alt karında kaldı acuk yağ kıyafetten belli değil şükürde o da gitsin diye uğraşıyorum bende
Bugün ara yapamıyorum.. elmayı görünce midem bulanıyor..
su da içemiyorum.
zorlaya zorlaya 800 ml oldu, 1 litre bile olamadı..
ay ne oldu bana..
nugiş nirelerdeydin kızz yine gözlerinimi dinlendiriyodun
kızlar çene kemiği ameliyatımdan çıktım ama çok kanamam varbugün annemin (beyazinci45) doğum günü ve ne yazık ki ben ola ola bugün ameliyat oldum
canım benim bende seninle aynı durumdayım 1 lt bile olmadı canım hiç içmek istemiyor.ayrıca acıktım ara öğünümde yok.akşamada eşimi aradım ciğer söyleyeceğiz mis gibi hüpleteceğim.tak etti çok sağlıklı vede ideal kilodayımyahani doktorun dediğine göre ozamna bir ödülü hak ettim herhalde.
günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrr.... ya bişi sorcamm uzun zamandır spor yapanlara.. bu dizin iç kısmındaki cıkıntı var ya ( herkeste yok tabi) kemikl degill et olduguna göre sporla azalıo mu acabaa??? azalıosa onunn içinn egzersiz isticem bugünnn
kıss 13 kg vermişinn zatenn tam benim aldıgım kadarr dan 1 eksikkayyyy darısı basıma yafrucum yaffff köpek durusu da cok komik yaaa.. zaten btmiş oluyorum onlara baslarkenn.. egzersizinn sonunda susuyorumm dilim de dısarı kacıooo konseptt tamamm hocamm diorumm sonraa
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiim çok sevinçli olaraktan diyetisyenden döndüm ehehe 65 kiloyum artıkın :92: sallayın donları haydeee
bu ayda yağ vermişim ve artıkın yağ oranım yüzde 22.5 oldu kıslar ehehe çok sevindim kaldı 2.5 kilo yağ onuda verdimmi en düşük yağa sahip oluciiim.
yoli yoli dolim benim bana yeni bir çizelge hazırlasana kuzucum zahmet olmazsa başlangıç kilom 83 şimdi 65 hedef 62
ayy ne kadar mutluyum hepinizi mıncıklayasım pıncırasım var artık ideal kilomda olmak gerisini zevk için yapacak olmak dahada gaza getirdi beni valla
kilo derdi yok bişey yok yağım düşük artıkın zevk için güzellik için vericem ama spora acayip konsantre oldum valla heleki yağ verdikçe süper konsantre oldum bu sefer açılın açılın devirecem koşu bantlarını yıkacam heryeriii tutmayın beni
kızlar çene kemiği ameliyatımdan çıktım ama çok kanamam varbugün annemin (beyazinci45) doğum günü ve ne yazık ki ben ola ola bugün ameliyat oldum
kaç kilodan sonra bir ay kilo vermen durdu hugocumcummm
şu an benim de durdu ama spora verdim kendimi valla özel sorunlarımda bile spor çok iyi geliyor ben normalde çok kafasına takan bi tipim devamlı bi dert bulurum kendime ama spor tam bir terapi gibi geliyor rahatlıyorum yaaa
geçen haftadan önce spora üşeniyordum bir hafta arka arkaya yaptım kendimi zorladım şimdi sporsuz duramaz oldum harika bi duygu inşallak hayat boyu da sürecek
hee tabeee canım tabeee bayat leblebileride yanına al baride kalabalıkta bitsin şu çerezlerhem hava durumuna bakmadanmı gediyon pikniğe kıysss
dimek sadece hugocuk hatabi canım güzel olurdu ipte atlardınız topta oynardınız
Bugün ara yapamıyorum.. elmayı görünce midem bulanıyor..
su da içemiyorum.
zorlaya zorlaya 800 ml oldu, 1 litre bile olamadı..
ay ne oldu bana..
sefan olsun.. ohhhhh....
sağlıklı, ince, diyete ihtiyacı olmayan kadın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?