selam millet:)
dün çok yediğimi yazmıştım. Gece oturayım bari dedim hemen yatmayayım. Gece saat 2ye geliyordu eski diyetisyen kağıtlarıma baktım.Gidenler bilirler orada bir insan vücudu vardır over optimal ve under seçenekleri olur tabi yağ olarak. Baktım kağıtlarıma ilk önceleri bazıları over(yüksek) diğerleri optimal(normal) sonra son kağıdımda underlar(düşük) var. Gaza geldim. Aslında gaza gelmedim... Zayıfken nasıl hissettiğimi bacaklarımın ve karnımın nasıl olduğunu hatırladım.İki ay diyet yaptım ve sadece diyete başladığım günün aydönümünde 'değişik şeyler' yiyiyordum. Koşu bandında her adımda ruhsal olarak nirvanaya koşuyordum. İnsanlar ne kadar zayıflamışsın diyordu! Hayatımda 36 beden pantolon giymek gibi bir olgu vardı. Daha da önemlisi o bol gelen kıyafetler...Tanrım...
İşte bunları hatırladım ve şu an tam gaz gidiyorum.Bir sürü meyve aldım marketten akşamlarımı meyve salatası tarzında şeyler yemek istiyorum.
Neler yedim?
Sabah 10.30
bir yumurta içine bir hindi jambon 2-3 yemek kaşığı beyaz peynirle omlet
bir paket activia
(malesef arada dersteydim ve ara öğün yiyemedim)
öğlen 15.00
Bir küçük ton balığı ,biberle ve yarım havuçla göbek salata
İşte şimdilik bu kadar:)
nugişimde gıymatlı kilocuğundan 100 gram vermiş sallayayım :92: :92: :92: :92: :92: :92: eferim sana giden yağcııklarından olsun
ara öğünlere nekadar alışmışım ya yokluğu çok belliacıktım neyseki mesainin bitmesine az kaldı...
bak eskiden ne güzelmişsindi şimdide istediğin gibi olabirisin canım
merhaba... 200 gr vermişim :) yağmı su mu kas mı bilmiyorum ama tartıda 200gr gördüm :) :)
normal yemeğimi yiyorum bir tek öğlen ya da akşamları corun flex yiyorum diğer öğünlerdede tam buğday ekmeği yiyorum az yiyorum ama çokk açıkıyorum..
aman dikkat et canım ara öğün yemedin akşam aç olacaksın ipin ucu kaçmasın sakın çok kaçırma
bugün çozutacağım.kendimi ödüllendirdim.hani süperim ya ondan.
kız hügooo sana fotolarımı yollicimmmmmmm
ama nası yapcam heç bilmiyorum,mail adresine mi yollasam kine,şu vücudumu bir analiz etttt.ama fotolarımı kime çektirecemmmmm:44:kızım becerebilirmi acabaa,eşime dersem dalga geçer benle oa diyememmmmm:26:
tatlım sadece o gevrekler acıktırır ve karbonhidrattır zaten o yüzden bi öğün sebze yemeği yesen diğer öğün et yesen veya etli sebze yemeği yesen falan az yağlı salata yanında ekmek yoğurt daha tok kalırsın bu şekilde zorlanmıyomusun
esw aynada çekmişti canım aynadaki görüntüsünü yollamıştı bende heç anlamıyorum o foto yollama durumlarından ama mailime yolla bakalım ahvalineyolla fotonu okuyayım falcazını istersen yüzünü saklayabilirisinde o şekilde yollarsın veya kızınada çektir bakalım karnın yağmı yoksa kilo vermeden dolayı deformasyonmu var durumun ne anlarız canım birde karnını içeri çekme hiç o zaman zor oluyo anlamak rahat bırak yabancı değiliz gocuncak durum yok hepimiz aynıyız kilo vermeye çalışıyoruz sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?