60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bak eskiden ne güzelmişsindi şimdide istediğin gibi olabirisin canım

Nasılsınız kızlar??
Bugün iş yerine gelen gidenden kafamı kaldıramadım.
Müşteri olsa neyse. tanıdıklar biri geçiyormuş uğramış öteki çarşıya çıkmış uğrayayım demiş.
neyse iyiki varlar kimse gelmeyincede otur otur insanın canı sıkılıyor :86::86::86::86:
ara öğün yine elma
öğlen bir küçük tabak yoğurtlu brokoli
yeşillik salata
az şekerli çay

Son düzenleme:
merhaba... 200 gr vermişim :) yağmı su mu kas mı bilmiyorum ama tartıda 200gr gördüm :) :)
normal yemeğimi yiyorum bir tek öğlen ya da akşamları corun flex yiyorum diğer öğünlerdede tam buğday ekmeği yiyorum az yiyorum ama çokk açıkıyorum..

tatlım sadece o gevrekler acıktırır ve karbonhidrattır zaten o yüzden bi öğün sebze yemeği yesen diğer öğün et yesen veya etli sebze yemeği yesen falan az yağlı salata yanında ekmek yoğurt daha tok kalırsın bu şekilde zorlanmıyomusun

Kızlar bu börülce tok tutuomuş ya daha dogru duzgun acıkmadım soğan moğan kokuo ama iimiş ya sevdim arkadasımın soylemesı uzerıne yaptım memnun kaldım tavsıye ederım valla...
Ara öğünde şimdi; 1 kuru kayısı 1 bardak su içtim...
Su: bugun 2 lt oldu kızlaaaarrr

kız hügooo sana fotolarımı yollicimmmmmmm
ama nası yapcam heç bilmiyorum,mail adresine mi yollasam kine,şu vücudumu bir analiz etttt.ama fotolarımı kime çektirecemmmmm:44:kızım becerebilirmi acabaa,eşime dersem dalga geçer benle oa diyememmmmm:26:

benide aranıza alırmısınız ben 68 kilo ,1,68 boyundayım 1,5 sene boyunca 25 kilo verdim ara 2 sini aldım yaza kadar 60 olmak istiyorum sizden destek bekliyorum yaşım 20:93::

esw aynada çekmişti canım aynadaki görüntüsünü yollamıştı bende heç anlamıyorum o foto yollama durumlarından ama mailime yolla bakalım ahvaline yolla fotonu okuyayım falcazını istersen yüzünü saklayabilirisinde o şekilde yollarsın veya kızınada çektir bakalım karnın yağmı yoksa kilo vermeden dolayı deformasyonmu var durumun ne anlarız canım birde karnını içeri çekme hiç o zaman zor oluyo anlamak rahat bırak yabancı değiliz gocuncak durum yok hepimiz aynıyız kilo vermeye çalışıyoruz sonuçta

slm herkese nasılsınız?sabah kahvaltım
2 dilim kepek ekmeği
1 bardak açık çay
1 dilim beyaz peynir az yağlı
1 tanecik salam
az yağlı omlet
bir tanecik vişne reçeli
bol domates sdalatalık
ara beşi bir yerde
2 tane kayısı
paltesimi yaptım
1lt su
öğle
5 kaşı9k bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
2 tane acı biber turşu
ara yeşil çay

akşam yemeğinden sonra cok acıkıyorum ben... 6 7 gibi yiyorum normal sebze yemeği ama 9 gibi acayip acıkıyorummm... et yemem ben sebze de cok sevmem hatta yemem.. cok yemek seçerim

kız ne içeri çekmesiiii Allah Allahh vucudumu analiz et diye gönderecem heralde,kendimimi kandırıcam yaniii,ama cıbıldak göbeğimi koyamam,bady ile çekinirim ona göre ben neruş gibi genç kız mıyım evli barklı kadınımmm dimi amaaa.
valla kızım nası çekerse artıkk yüzümüde çekerse yüzümüde koyacam nedekkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…