ayyyyyy kızlar bugün nasıl ucunu kaçırdım bilsenizama yarın güzel bir diyet programına başlıyorum geçen sene işe yaramıştı bi inceler misiniz..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/440570-kendi-diyetini-kendi-uyduranlar.html
tamamdır tıkırın özelinde tatlım güle güle kullan
benide aranıza alırmısınız ben 68 kilo ,1,68 boyundayım 1,5 sene boyunca 25 kilo verdim ara 2 sini aldım yaza kadar 60 olmak istiyorum sizden destek bekliyorum yaşım 20:93::
akşam yemeğinden sonra cok acıkıyorum ben... 6 7 gibi yiyorum normal sebze yemeği ama 9 gibi acayip acıkıyorummm... et yemem ben sebze de cok sevmem hatta yemem.. cok yemek seçerim
kız ne içeri çekmesiiii Allah Allahh vucudumu analiz et diye gönderecem heralde,kendimimi kandırıcam yaniii,ama cıbıldak göbeğimi koyamam,bady ile çekinirim ona göre ben neruş gibi genç kız mıyım evli barklı kadınımmm dimi amaaa.
valla kızım nası çekerse artıkk yüzümüde çekerse yüzümüde koyacam nedekkkk
sağol neruşum çok gaza geldim bendeneruşum bademyağı susamyağı biberiye yağını eşit miktarda koy göbişe yaların olduğu yere sür kabak lifinle 5 dakika masaj yap sonra yıka sonra soğuk suya tut kan dolaşımı hızlansın bak daha kolay gidecek canım.
tamam olur istediğin gibi çek yollaaçık renk badi olsun emi kuzucum
Timam onu da yaparımm zaten biberiye yağı falan almıştım da kullanmadım kabak lifim de varr yaparım daaa yaparımmm herşeyi yaparımmmmmmm
tamamdır akşam çalışmalar başliyim kzıımlaaapek eğlenceli olacak nasıl duruşlar istersin pekiii canımmmmm şöyleeeeeeeeeee önce bi karşıdan sonra yandan falan olsa iyi olur di miiii
önden çekersiniz yandanda çekin ve en önemlisi oturarak çekin nihahaha işte can alıcı nokta bakem ne kadar pörtlüyorniyse herşey senin iyiliğin için görelim bi kardiyomu yoksa pilatesmi neler yapcez kollarını havaya kaldırmadan sırtınında fotosunu çek. üste alıyosun onuda görelim başkada bişeyin yoktur tahmin ediyorum
o zaman diyetisyene gitsen sana uygun liste versin et olmayınca kas kaybı olur kaslar için protein lazım
hügocuumm
kaçamak günümde cipsde yiyebilirmiyimmmmmmmmmm:26:
yersin tabeee ama bence fırınlanmış cipsi ye yağlı olnı yeme zararlı. hadii çitosluyomuyuz hesabı ehehehe
bak diğer günler daha rahat edicen şimdi 2 haftada bir ödül günün var serbet istediğini yiceksin ve diğer günler daha rahat etcen birde evden getirdinmi yemekleri az yağlı olcak birde size az yemek veriyorlar zaten daha rahat etcen. nugiş gibi seferr tasınla gelir gidersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?