60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım yapan kişide dediği üzere sonrasında kilo almış. bikere süt yok yoğurt yokk yani calsiyum grubu yok calsiyum eksikliği oluşur sonra ekmek bana az geldi akşamlarıda 1 dilim olmalı ayrıca protein yok et hergün muhakkak olmalı yoksa kas kaybı olur
eksikleri olan bir liste kısa zamanda hızlı verirsinde işte geri alırsın bırakınca. o yüzden daha sağlıklı yapmalısın hegün yoğurt veya sütt olsun peynir sebze yemeği balık tavuk veya kırmızı et olsun meyve olsun buna göre ayarlarsın kendine göre

benide aranıza alırmısınız ben 68 kilo ,1,68 boyundayım 1,5 sene boyunca 25 kilo verdim ara 2 sini aldım yaza kadar 60 olmak istiyorum sizden destek bekliyorum yaşım 20:93::

hoşgeldin canım maşallah ne güzel kilo vermişsin nasıl verdin bakem yaşında pek gençmiş

akşam yemeğinden sonra cok acıkıyorum ben... 6 7 gibi yiyorum normal sebze yemeği ama 9 gibi acayip acıkıyorummm... et yemem ben sebze de cok sevmem hatta yemem.. cok yemek seçerim

o zaman diyetisyene gitsen sana uygun liste versin et olmayınca kas kaybı olur kaslar için protein lazım

tamam olur istediğin gibi çek yolla açık renk badi olsun emi kuzucum

Timam onu da yaparımm zaten biberiye yağı falan almıştım da kullanmadım kabak lifim de varr yaparım daaa yaparımmm herşeyi yaparımmmmmmm

tamam olur istediğin gibi çek yolla açık renk badi olsun emi kuzucum

tamamdır akşam çalışmalar başliyim kzıımlaaapek eğlenceli olacaknasıl duruşlar istersin pekiii canımmmmmşöyleeeeeeeeeee önce bi karşıdan sonra yandan falan olsa iyi olur di miiii

bugün çok mutlu olduk limongilleride mutlu ettik çilek verdim çok sevindiler limon teyyare gibi kafamın üzerinde uçup duruyo kocişe sıra geldi onada elmalı cevizli kek yaparım hem annemlere gidersek götürürümde

öğle
5 kaşık orman kebabı az yağlı
1 küçük kase yoğurt
2 dilim ekmek

canım çooook tatlı istiyor offfffffff

Timam onu da yaparımm zaten biberiye yağı falan almıştım da kullanmadım kabak lifim de varr yaparım daaa yaparımmm herşeyi yaparımmmmmmm

kız neruşşşşş,sen benden önce kimlere yolladın fotolarını bakimmmmmmmmmbende görmek istiyom bendeeeee

tamamdır akşam çalışmalar başliyim kzıımlaaapek eğlenceli olacaknasıl duruşlar istersin pekiii canımmmmmşöyleeeeeeeeeee önce bi karşıdan sonra yandan falan olsa iyi olur di miiii

önden çekersiniz yandanda çekin ve en önemlisi oturarak çekin nihahaha işte can alıcı nokta bakem ne kadar pörtlüyor niyse herşey senin iyiliğin için görelim bi kardiyomu yoksa pilatesmi neler yapcez kollarını havaya kaldırmadan sırtınında fotosunu çek. üste alıyosun onuda görelim başkada bişeyin yoktur tahmin ediyorum

zor ooldu ama çok istedim lise yeni bitmişti ünv falan olur mu olmaz mı çok kilo aldım yedikce yedim akapuntura gittim 6 ay da 17 kilo verdim gerisini de akapunturu bırakıp kendim verdim bu şekilde :93:

sen demesende oturark çekecektim zatii,malum hergün 10 saat oturuyorummm,en çok göründüğüm pozisyon bu,en iyi şekilde görünmem lazımmmmm

3 sene önce diyetisyene gitmişti 1.500 tl para verdim 5 ayda 4 kilo verdim.. birde akapunktur da yaptırdım hayatta gitmem bir daha.. boşuna parama yazık.. kas yapım iyi proteini başka besinlerden alıyorum zaten ek gıda takviyeleri kullanıyorum vitamin mineral protein omega vs yiyeceklerden almasamda olur... tek merak ettiğim bir şey var çay çok içerim ben ama acık değil kiloypıyor mu o?duymuştum yag yapar die ama cok önemsememiştim.. bilen var mı?
o zaman diyetisyene gitsen sana uygun liste versin et olmayınca kas kaybı olur kaslar için protein lazım

hügocuumm
kaçamak günümde cipsde yiyebilirmiyimmmmmmmmmm:26:

yersin tabeee ama bence fırınlanmış cipsi ye yağlı olnı yeme zararlı. hadii çitosluyomuyuz hesabı ehehehe
bak diğer günler daha rahat edicen şimdi 2 haftada bir ödül günün var serbet istediğini yiceksin ve diğer günler daha rahat etcen birde evden getirdinmi yemekleri az yağlı olcak birde size az yemek veriyorlar zaten daha rahat etcen. nugiş gibi seferr tasınla gelir gidersin

bencedeeeee
hadi ben kaçar öyleyse öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…