60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım çayla aram yok benim bilgim yok nadir çay içerim hafta sonları eşimle içerim şeker asla kullanmıyorum 7 aydır ne çaya ne kahveye. kahve severim nescafeyi bıraktım türk kahvesi içerim
bende diyetisyene gittim 14 kilo yağ verdim ücretsiz çok ilgileniyo çok tatlı kadın her kontrolde yağ kas durumuna bakıyo ona göre ayarlamalar yapıyo. üstelik ücretsiz. araştırma uygulama hastanesine gidiyorum çok memnunum çokta motive ediyo moralde veriyo diyetle sporla hallettim ben

yaa ama o kadar yediklerimi yazıyorum soru soruyorum bakmıyosunuz banaaaa

bidaha sor bakem
ya miktar olarak çok aşırı bişey yoksa veya eksik ben menülere yorum yapmıyorum çünkü herkesin metosu farklı hızı farklı kimi günde 4 dilim ekmek yemeli kimi 6 yemeli. 4 dilim yemesi gereken 6 dilim yerse kilo vermesi zor olur 6 dilim yemesş gerekende 4 dilim yerse kas kaybı olur hızlı verir metosu yavaşlar falan pişman o yüzden bunun ayarlamasını yapmak anlamak benim yapabileceğim iş değil o yüzden yönlendirmek istemiyorum ama dikkatimi çeken olursada diyorum canım

kız neruşşşşş,sen benden önce kimlere yolladın fotolarını bakimmmmmmmmmbende görmek istiyom bendeeeee

hugoya yolladımmmm yoliyle kuli kuliye de açtım gösterdim buluşuncaaaayollarım sana daaaaaa ni demekkkkkk senden kaymak kıvamında göbeemi mi esirgiycemmmm

Son düzenleme:
5 kaşık bulgur pilavı 2 buçuk dilim ekmek eder buna göre ayarlarsın canım. birde reçel filan acıktırır seni yeme tavsiye etmem öğlen sebze veya et yemeği olsa yanında olurmuştu. akşamada öyle. hergün sebze yemeğin olsun.. etliyse yemekler hem öğlen hem akşam yiyebilirisin ama değilse bi öğün et diğer öğün sebze olsun

KALKINCA 07.10
1bardak ılık süt

KAHVALTI SAAT : 07.25
1 kk peynir 1 yumurta 1/2 çk
tereyağ ile omlet
1/2 salatalık minnak domates ve taze
nane ile salata
1,5 dilim tam tahıllı ekmek
2 zeytin

ARA - SAAT: 10.30
2 hurma
11:00 1 adet incir 1 fincan form çayı

ÖGLE SAAT: 12:25
2 kepçe tavuk çorbası
4-5 kaşık kuru kasulye
1 dilim ekmek
bol domates salatalık

SAAT: 14.30
1 türk kahvesi 1 hurma

SAAT: 15.30
1 portakal 8 malta erigi

AKŞAM YEMEGİ : 17.30
1 kase tavuk gögüs ızgaralı salata
1 dilim ekmek

AKŞAM ARA : Yarım Tatlı Kaşığı kakao ile süt

SU: 1,5 Litre akşam sporla 2 yi geçer
YEŞİLÇAY 2 fincan
TÜRK KAHVESİ 1 fincan
FORM ÇAYI 1 fincan

SPOR 15-20 DK ELİPTİK BİSİKLET
START IT UP FITNESS VIDEOSU
12 DK SLIM IN 6 PACK KARIN HAREKETLERİ VİDEOSU

Son düzenleyen: Moderatör:

tamam hemen soruyorum
şimdi ben 2 litre su içiyorum ama o su benı sankı ıyıce şişiriyo gibi. kılo olarak kalıyo sankı tartıda :26:
ayrıca o kadar fazlada tuvalte gitmiyorum okadar yeşilçaya maydanoza ragmen
içimde kalıyo butun su

hugoya yolladımmmm yoliyle kuli kuliye de açtım gösterdim buluşuncaaaayollarım sana daaaaaa ni demekkkkkk senden kaymak kıvamında göbeemi mi esirgiycemmmm

he valla kaymak gibi beyendim ben
gerçi tabee kilo vermiş yumuşama olmuşta olsun yağlar gittimikilo verme durdumu sıkılaşır kaslandırır göbeğini. ama deformasyon göremedim ben
valla neruş bi açtın göbeğini açış o açış patladı gitti herkes görmek istiyo şimdi bak fambıkta istiyo

Ara öğün 4 badem
şekersiz çay
Akşamada bir parça yağsız tavada pişmiş et
kocaman tabak yeşillik salata
yarım dilim ekmek
hepinize iyi akşamlar

o kadar suya tuvalete gitmiyosun hemi çok ilginç ödemmi oluşuyorki acaba valla ben tuvaletten çıkamıyorum desem doğrudur yani. yeşilçay maydonozda var ve buna rağmen çıkamıyosun acep rahatsızlığın filanmı varki bilmiyorumki şaşırdım şimdi bişey desem yanlış olur valla

reçel yemiyorum zaten cnm çekti 1 tanecik aldım.sebze yemeği de yiyorum bugünlük öle oldu.bide hugocul mantı ne kadar yiyorsunuz?yani kaç kaşık?

bilmiyorum ki bende anlamadım :26:
o yuzden sureklı şişkinlik hissediyorum
zaten regl olamadım o da ayrı bı dert of :95:
boyle bunları dusundukce iyice kasılıyorum yaaa

reçel yemiyorum zaten cnm çekti 1 tanecik aldım.sebze yemeği de yiyorum bugünlük öle oldu.bide hugocul mantı ne kadar yiyorsunuz?yani kaç kaşık?

henüz mantı yiyecek kıvama gelen o aşamaya geçen olmadı aramızda ancak ödül gününde yiyenler olabilir veya kaçamak yapıp bi tabak mantıyı mideye indirip sonrasında pişman olanlar olabilir
ama tavsiyem mantıyı kendin yap esmer unlu az yağlı yap bolca yaparsan buzukta saklarsın esmer unlu olunca daha tok tutar sağlıklı olur iştah açmaz
ben eskiden beri öyle yaparım gerçi eşim sevmez hep der sağlıklı şeyler güzel olmuyo der ama benim damak tadım alıştı bana en lezzetli mantı bu oluyo öbür mantı saman gibi ağızda dağılıyo hiçbierşey anlamıyorum ben o yüzden böyle yaparım ama tabee listem olduğundan yapmadım yemedim uzun zmaandır ama ilerde yaparım elbette

işte evet benimd e kayaktan kastımmm beyaz ve yımışşş olmasıııı:86::86::86:tabii yumuşadı ama karın egzersizleriiiii ilee yağalr da gittikçe sımsıkı olucak inşallahhh hugocukcuuummmmm valla iştah kabarttın hep senin yüzünden göbek fetişi oldu herkesss

evtt kızlarr hocamaa sordumm bakınn didimm ben elma mıyımm armut muyumm.. baktıı söööle bii armutsun sen göbegin cok hızlı erio cünkü didiii.. armut musumm....

Selamlar, aranıza benide katın 60 kiloydum bir yıl da zayıflayıp 47 oldum gene bir yıl içinde şişmanlayıp 68 kilo oldum ve durmuyor ibre biraz daha kilo almaya devam edersem korkarım bu grubada sığamayacağım.

uşgeldin buyur ikramımızdır kır çiçekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…