3 sene önce diyetisyene gitmişti 1.500 tl para verdim 5 ayda 4 kilo verdim.. birde akapunktur da yaptırdım hayatta gitmem bir daha.. boşuna parama yazık.. kas yapım iyi proteini başka besinlerden alıyorum zaten ek gıda takviyeleri kullanıyorum vitamin mineral protein omega vs yiyeceklerden almasamda olur... tek merak ettiğim bir şey var çay çok içerim ben ama acık değil kiloypıyor mu o?duymuştum yag yapar die ama cok önemsememiştim.. bilen var mı?
aşkolsun dün sana o kadar yazdım eski ölçümlerini inceledikya kızz niye böyle diyosun hee
yaa kimse benim menüme yorum yapmamış.yanlışlık falan varmı az mı aşırımı diye
yaa ama o kadar yediklerimi yazıyorum soru soruyorum bakmıyosunuz banaaaa
kız neruşşşşş,sen benden önce kimlere yolladın fotolarını bakimmmmmmmmmbende görmek istiyom bendeeeee
5 kaşık bulgur pilavı 2 buçuk dilim ekmek eder buna göre ayarlarsın canım. birde reçel filan acıktırır seni yeme tavsiye etmem öğlen sebze veya et yemeği olsa yanında olurmuştu. akşamada öyle. hergün sebze yemeğin olsun.. etliyse yemekler hem öğlen hem akşam yiyebilirisin ama değilse bi öğün et diğer öğün sebze olsunslm herkese nasılsınız?sabah kahvaltım
2 dilim kepek ekmeği
1 bardak açık çay
1 dilim beyaz peynir az yağlı
1 tanecik salam
az yağlı omlet
bir tanecik vişne reçeli
bol domates sdalatalık
ara beşi bir yerde
2 tane kayısı
paltesimi yaptım
1lt su
öğle
5 kaşı9k bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
2 tane acı biber turşu
ara yeşil çay
bidaha sor bakem
ya miktar olarak çok aşırı bişey yoksa veya eksik ben menülere yorum yapmıyorum çünkü herkesin metosu farklı hızı farklı kimi günde 4 dilim ekmek yemeli kimi 6 yemeli. 4 dilim yemesi gereken 6 dilim yerse kilo vermesi zor olur 6 dilim yemesş gerekende 4 dilim yerse kas kaybı olur hızlı verir metosu yavaşlar falan pişman o yüzden bunun ayarlamasını yapmak anlamak benim yapabileceğim iş değil o yüzden yönlendirmek istemiyorum ama dikkatimi çeken olursada diyorum canım
hugoya yolladımmmm yoliyle kuli kuliye de açtım gösterdim buluşuncaaaa yollarım sana daaaaaa ni demekkkkkk senden kaymak kıvamında göbeemi mi esirgiycemmmm
tamam hemen soruyorum
şimdi ben 2 litre su içiyorum ama o su benı sankı ıyıce şişiriyo gibi. kılo olarak kalıyo sankı tartıda :26:
ayrıca o kadar fazlada tuvalte gitmiyorum okadar yeşilçaya maydanoza ragmen
içimde kalıyo butun su
yolanda çok teşekkür ederim
o kadar suya tuvalete gitmiyosun hemi çok ilginç ödemmi oluşuyorki acaba valla ben tuvaletten çıkamıyorum desem doğrudur yani. yeşilçay maydonozda var ve buna rağmen çıkamıyosun acep rahatsızlığın filanmı varki bilmiyorumki şaşırdım şimdi bişey desem yanlış olur valla
reçel yemiyorum zaten cnm çekti 1 tanecik aldım.sebze yemeği de yiyorum bugünlük öle oldu.bide hugocul mantı ne kadar yiyorsunuz?yani kaç kaşık?
he valla kaymak gibi beyendim ben
gerçi tabee kilo vermiş yumuşama olmuşta olsun yağlar gittimikilo verme durdumu sıkılaşır kaslandırır göbeğini. ama deformasyon göremedim ben
valla neruş bi açtın göbeğini açış o açış patladı gittiherkes görmek istiyo şimdi bak fambıkta istiyo
evtt kızlarr hocamaa sordumm bakınn didimm ben elma mıyımm armut muyumm.. baktıı söööle bii armutsun sen göbegin cok hızlı erio cünkü didiii.. armut musumm....
Selamlar, aranıza benide katın60 kiloydum bir yıl da zayıflayıp 47 oldum gene bir yıl içinde şişmanlayıp 68 kilo oldum ve durmuyor ibre biraz daha kilo almaya devam edersem korkarım bu grubada sığamayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?