uşgeldin buyur ikramımızdır kır çiçekleri
Merhabalaaaar ben aranıza yeni katıldım, ismim İremben de 2 ay önce yediklerime dikkat etmeye başladım. Herhangi bir diyet programı uygulamıyorum, yalnızca dikkatli yiyorum. Başladığımda 71 kiloydum, sonra 65 kiloya düştüm fakat son günlerde biraz saldım kendimi, 67yim şu anda ben de aranıza katılmak istiyoruum, hep beraber verelim kilolarımızı
canımm geçmiş olsunnn
bak o kadar korkuyordun olduda bittiiiiii
annenin dogumgünü de kutlu oslunn
sağol bitanem çok şükür bitti..bir de dikişlerim atmadan bu bir haftayı atlatırsam çok iyi olacak..
Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm
55dk sporumu yaptım 20dk koşu bandı+25dk start ıt up +10dk karın videosuuuuuuuuvuvvvv sımmsıkı hiisediyorumm boll ter döktümmmm süperriizizzzzzz yakarııızz bu yağlarıı yakarııızzzzzzzzzz incecikk fit fıstıklar oluciiiizzz inşallahhhhhh :13::13::13:
Akşama bezelyeli enginar varrrrr yanında yoort yirim sanırımmmmmmşimdi koşarakk duşa gidiyorummmmmmm
sağol bitanem çok şükür bitti..bir de dikişlerim atmadan bu bir haftayı atlatırsam çok iyi olacak..
55dk sporumu yaptım 20dk koşu bandı+25dk start ıt up +10dk karın videosuuuuuuuuvuvvvv sımmsıkı hiisediyorumm boll ter döktümmmm süperriizizzzzzz yakarııızz bu yağlarıı yakarııızzzzzzzzzz incecikk fit fıstıklar oluciiiizzz inşallahhhhhh :13::13::13:
Akşama bezelyeli enginar varrrrr yanında yoort yirim sanırımmmmmmşimdi koşarakk duşa gidiyorummmmmmm
hımm güzelmiş yemekler az yağlı değilmi canım
selam cinconlarım
10 dk eliptikle ısındıktan sonra start it up bitti ama çok zorlandım
dün akşam akşam arasını yapmadan spor yapmıştım bugün yoortta yesem ki üzerine çokça suda içmiştim spor yapmak beni çöok zorladı yaa
siz siz olun spordan hemen önce bişi yiyip içmeyin ben kötü oldummmm
şimdi de karın hareketleri ile sporumu tamamlıycamyine saç diplerim ter içinde kaldı kadın bide mekik çektiriyo yaaa yarım bile olsa
yolanda sen hergün mü yapıyorsun sporu??*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?