60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalaaaar ben aranıza yeni katıldım, ismim İrem ben de 2 ay önce yediklerime dikkat etmeye başladım. Herhangi bir diyet programı uygulamıyorum, yalnızca dikkatli yiyorum. Başladığımda 71 kiloydum, sonra 65 kiloya düştüm fakat son günlerde biraz saldım kendimi, 67yim şu anda ben de aranıza katılmak istiyoruum, hep beraber verelim kilolarımızı

hoşgeldin canım:)

ay ne güzel meyveler yedim:)
4-5 arası beş çilek
sade maden suyu

6.30
bir malta eriği
bir ısırık ananas
bir küçük papino
bir ısırık kivi
yanında da küçük bir kase yoğurt
ulala!

Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm

55dk sporumu yaptım 20dk koşu bandı+25dk start ıt up +10dk karın videosuuuuuuuu vuvvvv sımmsıkı hiisediyorumm boll ter döktümmmm süperriizizzzzzz yakarııızz bu yağlarıı yakarııızzzzzzzzzz incecikk fit fıstıklar oluciiiizzz inşallahhhhhh:13::13::13:

Akşama bezelyeli enginar varrrrr yanında yoort yirim sanırımmmmmm şimdi koşarakk duşa gidiyorummmmmmm

köfteli bezelye yaptınmı hiç süper oluyo köfteyi yapıyorum ama harcını kendim yapıyorum sarımsak soğan rendelerim maydonoz koyarım ekmek ufalarım baharatlarımda soonra yoğuruyorum bulgurda ekliyorum minik toplar hallinde yapıyorum bu şekildede bezelyeli nefis oluyo canım

sağol bitanem çok şükür bitti..bir de dikişlerim atmadan bu bir haftayı atlatırsam çok iyi olacak..

geçer cancanım oda geçer sıkma canınıııı en zor olanını atlatmışsın zaten

canımmm süpersin harikasınnn gidecek bu kilolar gidiceeeek sırt sırta omuz omuza virip kovuşturcizz bu kilocuklar heyt beeeee neruşumm benim
çok pis gaza geldim kıs bende kalkacam şimdi spor yapacam bu akşam pazara gidicektim ama çok yagmur vardı gidemedim ben eve girdim yagmur bitti ama artık çıkamam evden minibüsten iki durak sonra inicektim şimdi o kadar yolu git gel üşenirim zaten cumartesi de yakında pazar var oraya giderim bi kaç gün idare edecek meyvem sebzem de var zaten

eve geldim miniminnacık bir adet yerli muzu 4 yk yoorda dogradım üstüne 1 tk harnup pekmezi döktüm üstüne de suuymu içinceee mis gibi doydummm

şimdi kaçanzi sporanzi hatunnar size dakka dakka gelişmeleri aktarıcam

kocişin elmalı cevizli kekide oldu hımm bi ara esmer unlu eklamlı cevizli pekmezli az yağlı yapmak lazım

öğleden sonraki magnm kazasından sonra

akşam yemeğinde dengelemek için

ton balıklı mısırlı semizotu salatası yedim sadece

kurstan gelince de elma yedim şimdi

Akşam yemeğim 5 kaşık taze fasulye ile 3 kaşık tel şehriyeli bulgur bilavı ve tereli salata..

selam cinconlarım
10 dk eliptikle ısındıktan sonra start it up bitti ama çok zorlandım
dün akşam akşam arasını yapmadan spor yapmıştım bugün yoortta yesem ki üzerine çokça suda içmiştim spor yapmak beni çöok zorladı yaa
siz siz olun spordan hemen önce bişi yiyip içmeyin ben kötü oldummmm

şimdi de karın hareketleri ile sporumu tamamlıycam yine saç diplerim ter içinde kaldı kadın bide mekik çektiriyo yaaa yarım bile olsa

oyhhhhhh canım enginar cektiiii

yolanda sen hergün mü yapıyorsun sporu??*

cinconlarım yine ben
karın hareketleri videosu da bitti ama bu start it up beni 2. günümde acayip zorlamaya başladı. bi kere dün ki ilkinden sonra bacaklarım acayip agrıyo öyle böyle değil

yolanda sen hergün mü yapıyorsun sporu??*

Evet canım bu hafta ve geçen hafta öyle gerçi geçen hafta aralıklı oldu ama bu slim in six pack serisi bu seride 3 kısım da ikişer hafta yapılacak ve haftanın 6 günü yapıyorsun 1 gün ara veriyorsun o yüzden başka şansım yok

neruşta bende yapıyoruz her gün iki gün oldu şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…