7 aydır hiç yemedin mi bulgur pilavı hugocuk..ben yapamazdım herhalde..
aklıma bişey takıldı ben hayatımda ilk kez diyet yapıyorum
normalde çook yiyen insanlardanım normal menülerimi görseniz yuh dersiniz
şimdi benim vucut kıtlıkta kaldığını zannedip kilo vermek için direnç kazanır mı acep:18:
7 aydır hergün yediğim bulgur pilavı kalktı artıkvalla zaten iyice bıkmıştım iyi oldu kalktığı
kız yolicim yemek yer yemez spor yaparsan heleki karın egzerszleri çok zorlar miden bulanır dikkat et yoliii
doliii
öyle tok karnınına olmiyiii
sonra nolii
miden bulanii
slim in six pack serisi nasıl,iyi oluyomu yolanda,bende bişilere başlamak istiyorum..
evet daha bugün kouştuk diyetisyenle bebeği alırım yanıma öyle spor yaparım gözüm onda olur dedim napalım çocuklada spor olur insan yeterki istesin bu seviyeye kolay gelmedik aylarca uğraştık anne olduk diye koyuvermek yok çıtır anne olcez biz çıtır :81:
yok hugocum mide bulantısı yokta bi tuhaf şişkinlik oliiy yanı agırlaşıyor gibi karnım
canım bende yeni başladım iki gün oldu ama yararı olacağına inancım tamm
cocuum var diye hareketsiz olmak zorunda değilsin mesela markete giderken yolu uzat çocuunla dans et merdiven kullan asansörü terket ne bileyim mesela bi adımsayar al akşama kadar 7000 adım atmış olduğunu kontrol et koşu bandı al her gün çocuk uyurken 30-45 dk arası yürü bilemiycim sen daha iyi bilirsin hayat tarzını
kızlar benim koçiş çok fena bebek istiyor
aslında ben de sıcak bakıyorum
tek aklıma takılan kilolarımmm
ne yapmalıyım
köfteli bezelye yaptınmı hiç süper oluyo köfteyi yapıyorum ama harcını kendim yapıyorum sarımsak soğan rendelerim maydonoz koyarım ekmek ufalarım baharatlarımda soonra yoğuruyorum bulgurda ekliyorum minik toplar hallinde yapıyorum bu şekildede bezelyeli nefis oluyo canım
geçer cancanım oda geçer sıkma canınıııı en zor olanını atlatmışsın zaten
canımmm süpersin harikasınnn gidecek bu kilolar gidiceeeek sırt sırta omuz omuza virip kovuşturcizz bu kilocuklar heyt beeeee neruşumm benim
çok pis gaza geldim kıs bende kalkacam şimdi spor yapacam bu akşam pazara gidicektim ama çok yagmur vardı gidemedim ben eve girdim yagmur bitti ama artık çıkamam evden minibüsten iki durak sonra inicektim şimdi o kadar yolu git gel üşenirim zaten cumartesi de yakında pazar var oraya giderim bi kaç gün idare edecek meyvem sebzem de var zaten
eve geldim miniminnacık bir adet yerli muzu 4 yk yoorda dogradım üstüne 1 tk harnup pekmezi döktüm üstüne de suuymu içinceee mis gibi doydummm
şimdi kaçanzi sporanzi hatunnar size dakka dakka gelişmeleri aktarıcam
kocişin elmalı cevizli kekide oldu hımm bi ara esmer unlu eklamlı cevizli pekmezli az yağlı yapmak lazım
selam cinconlarım
10 dk eliptikle ısındıktan sonra start it up bitti ama çok zorlandım
dün akşam akşam arasını yapmadan spor yapmıştım bugün yoortta yesem ki üzerine çokça suda içmiştim spor yapmak beni çöok zorladı yaa
siz siz olun spordan hemen önce bişi yiyip içmeyin ben kötü oldummmm
şimdi de karın hareketleri ile sporumu tamamlıycamyine saç diplerim ter içinde kaldı kadın bide mekik çektiriyo yaaa yarım bile olsa
Ay evet onu da çok yaparım benantepte zaten bulgurla yapılan köfteli yemekler çoktur ufak köfte falan çok severim bezelyeyle de yapıyorummm. Ben bide geçen tavuk kıyması aldım hugocukccuuumm onunla köfte yaptım ızgara çokk güze oldu tavsiye ederimmm
ohhh maşallah benim yolimeeeeeee yolcudurrrr yağlarrrr bağlasak durmaazzlar artıkkkk
ohh missssss ellerine sağlık cınımmmvalla ben diyetten öcne de yapıyodum en son hatta pekmezli,tarçınlı,kuru üzümlü,cevizli,sıvı yağ ile yapmıştımm normalde de öyle yapardım zaten ve çokk nefis olurrrrrr
oyyyyyyyyyy canım evet birkez bana da olmuştuspordan 1-2 saat önce yemek lazımmış mide ne çok boş olacakmış ne de çok dolu; başıma gelince öğrendim ben dee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?