60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Spor yapanlara çok özeniyorum vallahi..özeneceğine yap dediğinizi duyar gibiyim,arada yapsamda düzenli değil,zaten oğluştan yapmak ne mümkün..

7 aydır hergün yediğim bulgur pilavı kalktı artık valla zaten iyice bıkmıştım iyi oldu kalktığı
kız yolicim yemek yer yemez spor yaparsan heleki karın egzerszleri çok zorlar miden bulanır dikkat et yoliii
doliii
öyle tok karnınına olmiyiii
sonra nolii
miden bulanii

bende akşam yemeğinde

şehriye çorbası
kımızılahanalı yoğt salatası
1 dilim ekmek yedim

30 dk plates yaptım

birazdan çay içeceğim

aklıma bişey takıldı ben hayatımda ilk kez diyet yapıyorum
normalde çook yiyen insanlardanım normal menülerimi görseniz yuh dersiniz
şimdi benim vucut kıtlıkta kaldığını zannedip kilo vermek için direnç kazanır mı acep:18:

kıslar yarın burda olmayabilirim hiç giremeyebilirim merak etmeyin
eşim izin alabilirse annemlere gitcez merak etmeyin

ilkkez diyet yapıyosun daha şanslısın aslında
merak etme direnç gösterene kadar sen epeyce vermiş olursun kilo zaten

yok hugocum mide bulantısı yokta bi tuhaf şişkinlik oliiy yanı agırlaşıyor gibi karnım

slim in six pack serisi nasıl,iyi oluyomu yolanda,bende bişilere başlamak istiyorum..

canım bende yeni başladım iki gün oldu ama yararı olacağına inancım tamm
cocuum var diye hareketsiz olmak zorunda değilsin mesela markete giderken yolu uzat çocuunla dans et merdiven kullan asansörü terket ne bileyim mesela bi adımsayar al akşama kadar 7000 adım atmış olduğunu kontrol et koşu bandı al her gün çocuk uyurken 30-45 dk arası yürü bilemiycim sen daha iyi bilirsin hayat tarzını

evet daha bugün kouştuk diyetisyenle bebeği alırım yanıma öyle spor yaparım gözüm onda olur dedim napalım çocuklada spor olur insan yeterki istesin bu seviyeye kolay gelmedik aylarca uğraştık anne olduk diye koyuvermek yok çıtır anne olcez biz çıtır :81:

havalar güzelleşiyo alın çocuğu gidin parka oynayın beraber oturmayın yürüyün gezin çocukta sevecektir hem koşun oynayın beraber

çocuk yaramazsa sizde yaramaz olun durmayın hareketli olun sizde onla oynayın durmayın bu bile çok hoş bir spor olur spora ekstra vakit ayıramayanlar için benim çocuğum olsaydı şşimdi atardım kendimi dışarı gez babam gez hem o mutlu olur hem ben spor yapmış olurum
alacaksın bebeğini kırlarda yuvarlanacaksın süper olur

kızlar benim koçiş çok fena bebek istiyor

aslında ben de sıcak bakıyorum

tek aklıma takılan kilolarımmm

ne yapmalıyım

Ay evet onu da çok yaparım ben antepte zaten bulgurla yapılan köfteli yemekler çoktur ufak köfte falan çok severim bezelyeyle de yapıyorummm. Ben bide geçen tavuk kıyması aldım hugocukccuuumm onunla köfte yaptım ızgara çokk güze oldu tavsiye ederimmm

ohhh maşallah benim yolimeeeeeee yolcudurrrr yağlarrrr bağlasak durmaazzlar artıkkkk

kocişin elmalı cevizli kekide oldu hımm bi ara esmer unlu eklamlı cevizli pekmezli az yağlı yapmak lazım

ohh missssss ellerine sağlık cınımmm valla ben diyetten öcne de yapıyodum en son hatta pekmezli,tarçınlı,kuru üzümlü,cevizli,sıvı yağ ile yapmıştımm normalde de öyle yapardım zaten ve çokk nefis olurrrrrr

oyyyyyyyyyy canım evet birkez bana da olmuştu spordan 1-2 saat önce yemek lazımmış mide ne çok boş olacakmış ne de çok dolu; başıma gelince öğrendim ben dee

kociş sağlıklı şeyleri beyenmiyor canım o yüzden ona sağlıksız kek oluyo
tavuk kıymasıda güzel olur

Ben de 45 dk sporumu yaptım geldiimm. Gerçi gün içinde bugün çok koşturdum ama o ayrı spor ayrı. Ahh ahh şu yağlar bi gitsee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…