neruda anteplimisin
anteptemi oturuyorsun
yaa kocişimm evde yok.. cnmm sıkıldı iicee.. sıkıldıkca yiyesim gelioo.. yarım yesil elma yidim simdii.. keser beni insallahh.. tv de de mustafa ceceli calıoo... duvar agladı ben agladımm dierektenn yastıkla dans etmeye baslıcam simdii.. regl döneminde böle salakk ruh halleri alıo benii.. sanki sevgilimden ayrılmısımm gibi hissettim simdi kendimii.. az öncede öyle bir gecer zamanki deki inci hoca oldum bi ara ölcem die agladımm.. sonra mete oldumm askım ölcek die agladımm..allah ım sen aklıma mukayet ol
yaa kocişimm evde yok.. cnmm sıkıldı iicee.. sıkıldıkca yiyesim gelioo.. yarım yesil elma yidim simdii.. keser beni insallahh.. tv de de mustafa ceceli calıoo... duvar agladı ben agladımm dierektenn yastıkla dans etmeye baslıcam simdii.. regl döneminde böle salakk ruh halleri alıo benii.. sanki sevgilimden ayrılmısımm gibi hissettim simdi kendimii.. az öncede öyle bir gecer zamanki deki inci hoca oldum bi ara ölcem die agladımm.. sonra mete oldumm askım ölcek die agladımm..allah ım sen aklıma mukayet ol
benim eşimde gelmedi daha bende sanat müziği dinliyorum içmeden sarhoş gibiyim aşkım depreşti kendime bidaha aşık oldum bugün değerim bidaha arttı gözümde limonda şarkılara eşlik ediyo kendi çapında takılıyoruz beraber
benim eşimde gelmedi daha bende sanat müziği dinliyorum içmeden sarhoş gibiyim aşkım depreşti kendime bidaha aşık oldum bugün değerim bidaha arttı gözümde limonda şarkılara eşlik ediyo kendi çapında takılıyoruz beraber
limon kim :122::122::122::122::122::122:
Canım ben Antepliyim; ama İstanbul'da yaşıyorum.Ailem Antep'te onalrı ziyarete gidiyorum tabii
limon benim 4 tane muhabbet kuşumdan bitanesi. herşeyim bitanecik büyümeyen bebeğim canım oğluşum yaramaz canavarım oyuncak bebeklerine kötü şeyler yapan bıdığım
limon benim 4 tane muhabbet kuşumdan bitanesi. herşeyim bitanecik büyümeyen bebeğim canım oğluşum yaramaz canavarım oyuncak bebeklerine kötü şeyler yapan bıdığım
kuss dedinn oyuncak bebek dedinn kötü seyler didinn.. dayanamıcamm bi aptallıgımı daha anlatcamm...
lise 3 teykene benn subay bi amcamızz bana bi kus hedie ettii. mavi renklii adı da damatt.. damaı bi sevdimm bi sevdimm dedimm ki aynayı gagalayıp duruoo buna bi es alayımm oglumunn mürüvvetini göreyimm babaanne olayımm.. tesadüff aynı tarihlerde dernegin balkonuna uzanann agac dalına bi kus konmuss.. o kadarr sarıı upppuzunn bi kuyrukk o kadarr güzell.. biri yakaldı getirdii.. tit tir titriodu yavrumm.. ne bu dedimm dişi dedii.... dişi deince hemenn sahiplendimm damadıma gelin ettim onu.. etmez olaydımm.. allahımm o sarı pislikk nelerr yaptı benimm damadıma.. didikk didikk etti tüylerinii.. damatt didimm anneemm didimm su cadaloz kadına sahip cık erkeksin sen ddimm.. mumlar mı yakmadımm üstlerini mi örtmedimm özel yem bile aldımm.. klasik müzik caldım ask sarkısı caldımm mum yaktımm.... olmadı olmadıı.. sonra didim ki bizim oglan kısırr.. ben babaanne olamıcamm.. tuttum kafesle bir dernege gittim.. subay mcamda ordaydı.. ne oldu dedii. bunlar dedimm naptısam ciftlesmedii.. bu kız bozuntusuda damadımı paraladı türlerini yoldu aksama kadar kavga ediolar didimm.. bosucam bunları kararr verdimm.. sanki kızı zorla aldık dedimm kendi geldi bizim balkonumuza konduu.. adamm ii de bu dişi degil kii hayvanlara tercihlerini mi degiştirtcen dedii.. ayyy dediimmm yerinn dibine gectimm.. damadımı harcıcaktıı sarı cıyann.. cabbar cıktıı.. hemenn bosandılarr tabii .. o gün bugünn bi daha kus almadımm
kıslarr kral da en sevdigim sarkı calıoo hüseyin turann_ söyleyemedimm... bu sarkıı tümm diyett yoldaslarına vee kocişi evde olmayanlara gelsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?