60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayrıca bugun 1 saat yürüyüş yaptım
ay bi de yürüyüşe gitmeden önce internetten bi video buldum bacak hareketlerı vardı onları yaptım dizlerim tutmuyo fenayım

bütün spor yapan herkesin yanaklarını mıncırarak sıkıyorum pıcık pıncık pıncıklıyorum ahanda hediyeniz

yaa kocişimm evde yok.. cnmm sıkıldı iicee.. sıkıldıkca yiyesim gelioo.. yarım yesil elma yidim simdii.. keser beni insallahh.. tv de de mustafa ceceli calıoo... duvar agladı ben agladımm dierektenn yastıkla dans etmeye baslıcam simdii.. regl döneminde böle salakk ruh halleri alıo benii.. sanki sevgilimden ayrılmısımm gibi hissettim simdi kendimii.. az öncede öyle bir gecer zamanki deki inci hoca oldum bi ara ölcem die agladımm.. sonra mete oldumm askım ölcek die agladımm.. allah ım sen aklıma mukayet ol

benim eşimde gelmedi daha bende sanat müziği dinliyorum içmeden sarhoş gibiyim aşkım depreşti kendime bidaha aşık oldum bugün değerim bidaha arttı gözümde limonda şarkılara eşlik ediyo kendi çapında takılıyoruz beraber

Merhaba arkadaşlar,ben yeniyim.Aslında üye olmadan önce sürekli okuyordum ve üye olmaya karar verdim,buradaki arkadaşlıklar paylaşımlar çok güzel.Bende kendi zayıflama hikayemi paylaşmak istedim sizlerle :)Ben hayatımda hiç 70in üstüne çıkmamıştım,taki geçen ağustosta tartılana kadar 80in üzerine çıktığımıda görmemiştim:)))1 Ağustosta tartıldım ve yazan rakam 81 kiloydu.Şok oldum.Kışa doğruda nişanlanacaktım.Hemen kolları sıvadım.Şu an 64 kiloyum ama görünüş olarak daha zayıf gösteriyorum.Zayıflama sırrım şu;aldığım kaloriden daha fazlasını harcamak.Beynimi tok olduğuma dair yönlendirdim,nefsime hakim oldum ve porsiyonlarımı değil ama tabağımı küçülttüm böylece koyduğum yemekler tabaktan taşmaya başladı,hal böyle olunca mecburen daha az yemek koymaya başladım.Normal ekmeği bıraktım ve tam tahıllı ekmek yemeye başladım.Kahvaltı harici öğünlerde ekmek kesinlikle yemiyorum.İlk başlarda sadece günde bir saat yürüyüş yapıyordum,vücuduma fazla yüklenmek istemedim.Aralık ayında nişanım oldu.Ağustostan aralık ayına kadar 81den 73e düştüm.Ve işe girdim.Mart ayında işten çıktım evlilik hazırlıklarım için çünkü başka bir şehire gelin gideceğim nasipse.Marttan bu yana 73ten 64-63e düştüm.İşe başlayana kadar tek sporum yürüyüştü günde bir saat.Martta eve çok pahalı olmayan(150tl) kondisyon bisikleti aldım.Her sabah uyandığımda yarım saat yer hareketi yani mekik gibi hareketler yapıyorum ve yarım saat kondisyon bisikletine biniyorum.Akşam üzeri ve akşamlarıda 1 veya 2 saat göbek atıyorum:)Gerçekten oryantal tarzı hızlı dansın çok faydası var.Bu arada unutmadan söyleyeyim her sabah uyandığımda aç karnına bir bardak ılık suya 2 çay kaşığı elma sirkesi karıştırıp içiyorum.Düşük tansiyonum olduğu ve elma sirkesi tansiyonu düşürdüğü için günde sadece 1 bardak o da sabahları aç karnına içiyorum.Bademi çok severim,günde nerdeyse yarım pakette yerim,haftada 1 gün bir kase tatlımı yerim ama ondan aldığım kaloriyi mezdeke oynayarak yakmak şartıyla:)Aç kalmamaya özen gösteririm,dışarı çıkarken yanıma muhakkak yeşil elmamı alırım,midemi aç bırakmamaya özen gösteririm.Ağustosta aranıza katılsaydım farklı bir grupta olurdum ama çok şükür bende hafif kilolu bayanların grubundayım :)Darısı isteyen herkesin başına.Bu arada unutmadan söyleyeyim 10 Temmuz da nikahım var,umarım o zamana kadar 55 olurum:)

Son düzenleme:

benim koçiş de yok

daha gelmedi geç gelcek bugün

sıkıntıdan 3 salatalık 1 elma 2 kuru kayısı yedimm:26::26::26::26:

limon kim :122::122::122::122::122::122:

ol canımm valla hakkındırr... bu azimm bide basarıı.. bende hayran oldum sana.. limon kimm kii.. ayy kedim köpegim deme bide köpek alamadım die aglarım simdii

kıyamamm size kocişleri gelmemişş benimkii gibii.. olsunn ben varımmm size gecedenn notlar aktarayımm .. 3.5 moduyum elektrik kesilirse die cünkü ben karanlıktan ve yalnızlıktann korkunc korkarımm:83::83::84: altt kat komsumuzz azz öncee nedenini bilmedigimm ama her gün tekrarr eden standart bögürtüsünü yaptıı... öncee hiaaaaiiiaaaaaa sonrada hraaaaaaaa diee.. tabi bunu büyükbass tınısıyla düsünün.. töbe töbeee.. sıcrıomm her seferinde.. mac varken maca mac yokkende ps de kendi yaptıgı maca bögürüoo..:97::97:

kilo verdikçe sevin kendinize değer verin bu çok önemli her geçen gün güçlenirsiniz ne istiyorsanız ona konsantre olun güvenin korkmayın biyerinizden ssiz güçlendikçe orası gidecek sizle inatlaşır ama sizi yenemez sporunuza sağlıklı beslenmenize karşı tutunamaz. çok işim var daha diye sıkmayın başardıklarınıza bakınki başaracaklarınıza inanın
kendinizi sevin değer verinki o da size şans versin yaşlandıkça güzelleşeceğinizi bilin spor ve sağlıklı beslenme ile. 28 yaşında 20 yaşından daha güzelim genç kız sanıyorlar elbette spordan oldu. demekki 40 yaşında dahada güzel olucam
olgun yüz sportmen vücut daha ne isterim
salmak yok saadcece kilo değil sorun ömür boyu spora devam allah nasip ederse

limon benim 4 tane muhabbet kuşumdan bitanesi. herşeyim bitanecik büyümeyen bebeğim canım oğluşum yaramaz canavarım oyuncak bebeklerine kötü şeyler yapan bıdığım

kuss dedinn oyuncak bebek dedinn kötü seyler didinn.. dayanamıcamm bi aptallıgımı daha anlatcamm...
lise 3 teykene benn subay bi amcamızz bana bi kus hedie ettii. mavi renklii adı da damatt.. damaı bi sevdimm bi sevdimm dedimm ki aynayı gagalayıp duruoo buna bi es alayımm oglumunn mürüvvetini göreyimm babaanne olayımm.. tesadüff aynı tarihlerde dernegin balkonuna uzanann agac dalına bi kus konmuss.. o kadarr sarıı upppuzunn bi kuyrukk o kadarr güzell.. biri yakaldı getirdii.. tit tir titriodu yavrumm.. ne bu dedimm dişi dedii.... dişi deince hemenn sahiplendimm damadıma gelin ettim onu.. etmez olaydımm.. allahımm o sarı pislikk nelerr yaptı benimm damadıma.. didikk didikk etti tüylerinii.. damatt didimm anneemm didimm su cadaloz kadına sahip cık erkeksin sen ddimm.. mumlar mı yakmadımm üstlerini mi örtmedimm özel yem bile aldımm.. klasik müzik caldım ask sarkısı caldımm mum yaktımm.... olmadı olmadıı.. sonra didim ki bizim oglan kısırr.. ben babaanne olamıcamm.. tuttum kafesle bir dernege gittim.. subay mcamda ordaydı.. ne oldu dedii. bunlar dedimm naptısam ciftlesmedii.. bu kız bozuntusuda damadımı paraladı türlerini yoldu aksama kadar kavga ediolar didimm.. bosucam bunları kararr verdimm.. sanki kızı zorla aldık dedimm kendi geldi bizim balkonumuza konduu.. adamm ii de bu dişi degil kii hayvanlara tercihlerini mi degiştirtcen dedii.. ayyy dediimmm yerinn dibine gectimm.. damadımı harcıcaktıı sarı cıyann.. cabbar cıktıı.. hemenn bosandılarr tabii .. o gün bugünn bi daha kus almadımm

fıkra gibi olmuş senınkı yaa çokk güldümm

kıslarr kral da en sevdigim sarkı calıoo hüseyin turann_ söyleyemedimm... bu sarkıı tümm diyett yoldaslarına vee kocişi evde olmayanlara gelsinnn

kıslarr kral da en sevdigim sarkı calıoo hüseyin turann_ söyleyemedimm... bu sarkıı tümm diyett yoldaslarına vee kocişi evde olmayanlara gelsinnn

Ecirincim selam canım..

Bende birşey sormak istiyorum.
Diyetteyim ben ve yürüyüş yapıyorum koşu bantımda.
Yirmi dakika yapıyorum vücut tam ısınınca dinleniyorum ve
daha sonra çıkıp tekrar yirmi dakika kadar yapıyorum.
Çok iyi biliyorum tam o sırada yağ yakımının başladığını ama dayanamıyorm.
Yorulduğum için bu yolu seçtim..
Sizce faydasını görmez miyim arkadaşlar?

Bu arada koşmuyorum sadece yürüyorum..

Terliyorum sıcaktan yanıyorum ve tam kıvamında bırakıyorum dinleniyorum

Birde kızartma yiyor musunuz diyetteyken arkadaşlar?
Ben ucundan falan yiyorum kesmem gerek değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…