60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selamm bebemmmm.... sende mii zayıflıcannnn??? diger kıslarr daha tecrübelii hugocum falana ama ben spordaykenn acıdımı duruomm kaytarmakk yok deipp devam ettiriolarr:26: öle yapa yapa acıması gectiii

selamm bebemmmm.... sende mii zayıflıcannnn??? diger kıslarr daha tecrübelii hugocum falana ama ben spordaykenn acıdımı duruomm kaytarmakk yok deipp devam ettiriolarr:26: öle yapa yapa acıması gectiii

Canım acıması derken anlamadım ben orasını..Ayaklarımdan bahsediyorsan acıdığı için dinlenmiyorum canım.Fizik olarak yorulduğum için dinleniyorum.

Bakalım fazla kiloları vermek istiyorum yaz geldi tabi..
Sağlık içinde önemli tabi..
Teşekkür canım cevabın için..
Sen kaç kilo verdin peki?
Günde ne kadar yapıyorsun yürüyüş?

yok datlum ayak degill hem yorgunlukk hem bacagım karnım falan acıoo ondann.. ben daha bişi veremedimm.. b fit e gidiorumm ben.. orda normal programı bi yapıorum 3 tur artı egzersiz olarakk.. sonra matta karın ve kalca calısıorumm.. sonrada gidipp twister bisiklet mekikk ve iç bacaklk aletlerinde calısıorumm.. kilo veremedim ama selülitimm azaldı

OO ecrinim sen almışsın yolunu maşallah.Olsun kilo veremesende sıkılaşırsın.
Yap hiç bırakmamaya çalış..
Benim karnım vs acımıyor hiç çok şükür.
Ne yapalım acısada dayanırdım dinlene dinlene
Görüşmek üzere canım..

bütün spor yapan herkesin yanaklarını mıncırarak sıkıyorum pıcık pıncık pıncıklıyorum ahanda hediyeniz

:86::86::86::86::86::86::86::86: pıncırıldımmmmmmm mıncırarak yanaklarım sıkıldıııııı :76::76::76::76::76::76::76::76:

çoookkkk mutluyummmm

dün hashimoto tiroidi hastalığım nedeniyle endokronoloji uzmanına rutin kontrole gittim, sonuçlar harika; hem sağlığım hem de kilom açısından , 1,5 ay önceye göre kilo vermemişim amaaaaa vücudumda 22 kilo yağ varken 19 kilo yağa düşmüş, yani 1,5 ayda 3 kilo yağ vermişim , doktor bile inanamadı; ne yapıyorsan aynen devam et dedi

gevşemek yok, yaz geldi, tam yürüyüş zamanı, artık akşam işten gelince üşenmek yok yemeğimi yiyeceğim ve hooop sokağa yürüyüşe inşallah

Gününüz güzel geçer İnşallah.

akşam ne yedim hemen yazayım ;

1 kase tavuk sulu şehriye çorbası
5-6 kaşık kıymalı taze fasülye
yarım dilim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt.

kahvaltıda ;

domates - salatalık - maydonoz - beyaz peynirli yağsız salata
1 dilim çavdar ekmeği
2 zeytin
4 bardak açık esmer şekerli çay.

Öptüm hepinizi Kızlar

günaydın nil mısraa günaydın kızlarrrr
daha kimseler yok
ben uyandım akşam yemeğimi pişrdim şimdi kahvaltı yapacağım sonra slim in 6 günü bugün onu yapacağım sonra bu gün yine yokum.arkadaşımla başka bir arkadaşa gideceğiz.
az soona kahvaltımı yazayım barii

Canıııııııııııııııımmmmmmmm tebrik ederim .. ne güzel.

bende mi acep pizza kola aralarda kurabiye götürsem

bunları yemene rağmen yağlar gitmiş

Ayol kıskandım ben şimdi ne olcak böyleeeee :84: :84:

Şaka şaka çok sevindim biraz boğazına dur desen nasıl inceleceksin kimbilir ...

Günaydın Canıııımmmm

ecrinn çok tatlısın yaa,Allahım her msjında kopuyorum heeeeeeeeeee

afiyet olsun canım benim..

tebrik ederim canım benim..

günaydın güzellikler...

dün akşam yemeğini yazmayacağım.cozuttumda cozuttum çünkü:26::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:

bu gün gene devam:

sabah kahvaltım:

1 bardak maydanoz kürü,

1 adet közlenmiş biber
1 k.k. pynir,
2 dilim k.ekmekle sandiviç yaptım yedim,
1 bardak çay..

hepimizinuyduruk isimler bulmakta üstümüze yok maşşallaahhhh heeeeeee
nasıınızz bakem bende iyiyim çok şükürr,bugünnn üzerimde üniversite yıllarımda giydiğim kumaş pantalonummm duriyiiii(yaklaşık 7 yıllık bir mazisi var kendisininnn)pek fazla giyemediğim içinde gıcır gıcı maşşllaahhh,ama ben o zmanlar daha zayıftım kilo olarak ama bunun içine nası girdimm hala anlamış değilimmmm:44:

akşam yimaamm şöle oldu
avuç içi büyüklüğünde tavuk(tavada)
1 kase şehriyeli tavuk çorba
2 adet mısır patlağıııı(şu pakette satılanlar varya ondan yuvarlak bişiyyyyyy)
2 bonibon
3 fıstık
1 kase light yoğurt
1/3 muz

işte yine sapır sampalak bişeyler yedim durdumm:78:

sabah kaffaallltım
1 dlm çok esmer ekmek(pakette tahıllı yazıyor ama değişik bişiyy)
1 kk çok yağlı peynir(peynirimi alamadım henüz)
2 zeytin
maydanoz
nane
marul
biber

Son düzenleme:
kahvaltıcığımmmmm

1 fincan şekersiz açık çay
2 kk peynir
1 domates
maydonoz
2 zeytn
1 köy biberi
2 yk yoort
2 tk pekmez
2 dilim tam buğday ekmeği

dün hiç yaramazlık yapmadım hiç cozutmadım.
çok akıllı usluydum.
sabah kahvaltımhergün ki gibydi.2 dilim ekmek yedim.arada 4-5 hurma yedim.

öğlen pazarda ( 3 saat dolaştık)1 simit alıp arkadaşla bölüştük eve gelince koca bir kase salata ve 2 yk yoort yedim
sonra ara 1 kupa kakaolu süt

akşamda
2 yk bulgur pilavı
4-5 yk etli kuru fasülye
salata
2 yk yooort yedim.
amma velakiiinnnnnn öle bişi varki sabah sabah canım sıkıldı tartı beni 1 kilo fazla gösterdi:44:acep yaptığım kaçamaklarmı tırmaladıııı benii..çğnkü geçen hafta hep misafir vardı çok cozutmadım ama demmki biraz fazla kaçmış:44:galiba heralde sanırsam çünkü başka bişi yapmadım onun dışında:44:
şimdi tutulmuş bacaklarımla slim in 6 yapmaya gidiorum 1 kilo fazlalık bile istemiorum sıkılaşmak isitiorum sımsıkı olmak istiorum.

afiyet olsunnnnnakşam cozutma sabah cozut dimedikmi sanaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…