Ecirincim selam canım..
Bende birşey sormak istiyorum.
Diyetteyim ben ve yürüyüş yapıyorum koşu bantımda.
Yirmi dakika yapıyorum vücut tam ısınınca dinleniyorum ve
daha sonra çıkıp tekrar yirmi dakika kadar yapıyorum.
Çok iyi biliyorum tam o sırada yağ yakımının başladığını ama dayanamıyorm.
Yorulduğum için bu yolu seçtim..
Sizce faydasını görmez miyim arkadaşlar?
selamm bebemmmm.... sende mii zayıflıcannnn??? diger kıslarr daha tecrübelii hugocum falana ama ben spordaykenn acıdımı duruomm kaytarmakk yok deipp devam ettiriolarr:26: öle yapa yapa acıması gectiii
Canım acıması derken anlamadım ben orasını..Ayaklarımdan bahsediyorsan acıdığı için dinlenmiyorum canım.Fizik olarak yorulduğum için dinleniyorum.
Bakalım fazla kiloları vermek istiyorum yaz geldi tabi..
Sağlık içinde önemli tabi..
Teşekkür canım cevabın için..
Sen kaç kilo verdin peki?
Günde ne kadar yapıyorsun yürüyüş?
OO ecrinim sen almışsın yolunu maşallah.Olsun kilo veremesende sıkılaşırsın.
Yap hiç bırakmamaya çalış..
Benim karnım vs acımıyor hiç çok şükür.
Ne yapalım acısada dayanırdım dinlene dinlene
Görüşmek üzere canım..
bütün spor yapan herkesin yanaklarını mıncırarak sıkıyorum pıcık pıncık pıncıklıyorum ahanda hediyeniz
çoookkkk mutluyummmm
dün hashimoto tiroidi hastalığım nedeniyle endokronoloji uzmanına rutin kontrole gittim, sonuçlar harika; hem sağlığım hem de kilom açısından, 1,5 ay önceye göre kilo vermemişim amaaaaa vücudumda 22 kilo yağ varken 19 kilo yağa düşmüş, yani 1,5 ayda 3 kilo yağ vermişim , doktor bile inanamadı; ne yapıyorsan aynen devam et dedi
gevşemek yok, yaz geldi, tam yürüyüş zamanı, artık akşam işten gelince üşenmek yok yemeğimi yiyeceğim ve hooop sokağa yürüyüşe inşallah
günaydın nil mısraa günaydın kızlarrrr
daha kimseler yok
ben uyandım akşam yemeğimi pişrdim şimdi kahvaltı yapacağım sonra slim in 6 günü bugün onu yapacağım sonra bu gün yine yokum.arkadaşımla başka bir arkadaşa gideceğiz.
az soona kahvaltımı yazayım barii
kuss dedinn oyuncak bebek dedinn kötü seyler didinn.. dayanamıcamm bi aptallıgımı daha anlatcamm...
lise 3 teykene benn subay bi amcamızz bana bi kus hedie ettii. mavi renklii adı da damatt.. damaı bi sevdimm bi sevdimm dedimm ki aynayı gagalayıp duruoo buna bi es alayımm oglumunn mürüvvetini göreyimm babaanne olayımm.. tesadüff aynı tarihlerde dernegin balkonuna uzanann agac dalına bi kus konmuss.. o kadarr sarıı upppuzunn bi kuyrukk o kadarr güzell.. biri yakaldı getirdii.. tit tir titriodu yavrumm.. ne bu dedimm dişi dedii.... dişi deince hemenn sahiplendimm damadıma gelin ettim onu.. etmez olaydımm.. allahımm o sarı pislikk nelerr yaptı benimm damadıma.. didikk didikk etti tüylerinii.. damatt didimm anneemm didimm su cadaloz kadına sahip cık erkeksin sen ddimm.. mumlar mı yakmadımm üstlerini mi örtmedimm özel yem bile aldımm.. klasik müzik caldım ask sarkısı caldımm mum yaktımm.... olmadı olmadıı.. sonra didim ki bizim oglan kısırr.. ben babaanne olamıcamm.. tuttum kafesle bir dernege gittim.. subay mcamda ordaydı.. ne oldu dedii. bunlar dedimm naptısam ciftlesmedii.. bu kız bozuntusuda damadımı paraladı türlerini yoldu aksama kadar kavga ediolar didimm.. bosucam bunları kararr verdimm.. sanki kızı zorla aldık dedimm kendi geldi bizim balkonumuza konduu.. adamm ii de bu dişi degil kii hayvanlara tercihlerini mi degiştirtcen dedii.. ayyy dediimmm yerinn dibine gectimm.. damadımı harcıcaktıı sarı cıyann.. cabbar cıktıı.. hemenn bosandılarr tabii .. o gün bugünn bi daha kus almadımm
kıyamamm size kocişleri gelmemişş benimkii gibii.. olsunn ben varımmmsize gecedenn notlar aktarayımm .. 3.5 moduyum elektrik kesilirse die cünkü ben karanlıktan ve yalnızlıktann korkunc korkarımm:83::83::84: altt kat komsumuzz azz öncee nedenini bilmedigimm ama her gün tekrarr eden standart bögürtüsünü yaptıı... öncee hiaaaaiiiaaaaaa sonrada hraaaaaaaa diee.. tabi bunu büyükbass tınısıyla düsünün.. töbe töbeee.. sıcrıomm her seferinde.. mac varken maca mac yokkende ps de kendi yaptıgı maca bögürüoo..:97::97:
afiyet olsun canım benim..Gününüz güzel geçer İnşallah.
akşam ne yedim hemen yazayım ;
1 kase tavuk sulu şehriye çorbası
5-6 kaşık kıymalı taze fasülye
yarım dilim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt.
kahvaltıda ;
domates - salatalık - maydonoz - beyaz peynirli yağsız salata
1 dilim çavdar ekmeği
2 zeytin
4 bardak açık esmer şekerli çay.
Öptüm hepinizi Kızlar
çoookkkk mutluyummmm
dün hashimoto tiroidi hastalığım nedeniyle endokronoloji uzmanına rutin kontrole gittim, sonuçlar harika; hem sağlığım hem de kilom açısından, 1,5 ay önceye göre kilo vermemişim amaaaaa vücudumda 22 kilo yağ varken 19 kilo yağa düşmüş, yani 1,5 ayda 3 kilo yağ vermişim , doktor bile inanamadı; ne yapıyorsan aynen devam et dedi
gevşemek yok, yaz geldi, tam yürüyüş zamanı, artık akşam işten gelince üşenmek yok yemeğimi yiyeceğim ve hooop sokağa yürüyüşe inşallah
hugoya yolladımmmm yoliyle kuli kuliye de açtım gösterdim buluşuncaaaa yollarım sana daaaaaa ni demekkkkkk senden kaymak kıvamında göbeemi mi esirgiycemmmm
günaydın güzellikler...
dün akşam yemeğini yazmayacağım.cozuttumda cozuttum çünkü:26::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:
bu gün gene devam:
sabah kahvaltım:
1 bardak maydanoz kürü,
1 adet közlenmiş biber
1 k.k. pynir,
2 dilim k.ekmekle sandiviç yaptım yedim,
1 bardak çay..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?