kahvaltıcığımmmmm
1 fincan şekersiz açık çay
2 kk peynir
1 domates
maydonoz
2 zeytn
1 köy biberi
2 yk yoort
2 tk pekmez
2 dilim tam buğday ekmeği
dün hiç yaramazlık yapmadım hiç cozutmadım.
çok akıllı usluydum.
sabah kahvaltımhergün ki gibydi.2 dilim ekmek yedim.arada 4-5 hurma yedim.
öğlen pazarda ( 3 saat dolaştık)1 simit alıp arkadaşla bölüştük eve gelince koca bir kase salata ve 2 yk yoort yedim
sonra ara 1 kupa kakaolu süt
akşamda
2 yk bulgur pilavı
4-5 yk etli kuru fasülye
salata
2 yk yooort yedim.
amma velakiiinnnnnn öle bişi varki sabah sabah canım sıkıldıtartı beni 1 kilo fazla gösterdi:44:acep yaptığım kaçamaklarmı tırmaladıııı benii..çğnkü geçen hafta hep misafir vardı çok cozutmadım ama demmki biraz fazla kaçmış:44:galiba heralde sanırsam çünkü başka bişi yapmadım onun dışında:44:
şimdi tutulmuş bacaklarımla slim in 6 yapmaya gidiorum1 kilo fazlalık bile istemiorum sıkılaşmak isitiorum sımsıkı olmak istiorum.
kilo verdikçe sevin kendinize değer verin bu çok önemli her geçen gün güçlenirsiniz ne istiyorsanız ona konsantre olun güvenin korkmayın biyerinizden ssiz güçlendikçe orası gidecek sizle inatlaşır ama sizi yenemez sporunuza sağlıklı beslenmenize karşı tutunamaz. çok işim var daha diye sıkmayın başardıklarınıza bakınki başaracaklarınıza inanın
kendinizi sevin değer verinki o da size şans versin yaşlandıkça güzelleşeceğinizi bilin spor ve sağlıklı beslenme ile. 28 yaşında 20 yaşından daha güzelim genç kız sanıyorlar elbette spordan oldu. demekki 40 yaşında dahada güzel olucam
olgun yüz sportmen vücut daha ne isterim
salmak yok saadcece kilo değil sorun ömür boyu spora devam allah nasip ederse
afiyet olsunnnnnakşam cozutma sabah cozut dimedikmi sanaaa
hepimizinuyduruk isimler bulmakta üstümüze yok maşşallaahhhh heeeeeee
nasıınızz bakem bende iyiyim çok şükürr,bugünnn üzerimde üniversite yıllarımda giydiğim kumaş pantalonummm duriyiiii(yaklaşık 7 yıllık bir mazisi var kendisininnn)pek fazla giyemediğim içinde gıcır gıcı maşşllaahhh,ama ben o zmanlar daha zayıftım kilo olarak ama bunun içine nası girdimm hala anlamış değilimmmm:44:
akşam yimaamm şöle oldu
avuç içi büyüklüğünde tavuk(tavada)
1 kase şehriyeli tavuk çorba
2 adet mısır patlağıııı(şu pakette satılanlar varya ondan yuvarlak bişiyyyyyy)
2 bonibon
3 fıstık
1 kase light yoğurt
1/3 muz
işte yine sapır sampalak bişeyler yedim durdumm:78:
sabah kaffaallltım
1 dlm çok esmer ekmek(pakette tahıllı yazıyor ama değişik bişiyy)
1 kk çok yağlı peynir(peynirimi alamadım henüz)
2 zeytin
maydanoz
nane
marul
biber
canım benim şişkinliktir sadece bugün çıktıysa çünkü yediklerinle kilo alamazsın.kaçamaklarda abartıltılı değil sıkma canını.ama sanki ben aldım mı ne o kadar az yemem rağmen 61 görünüyorum.1 haftadır böyle 59 dum nasıl oldu anlamadım aksine geçen hafta sürekli çilek yedim akşamları bile çilekli yoğurt.:26::26:neden ki acaba ben almışmıyım acaba yoksa kasmı yaptım çözemedimki:26:kahvaltıcığımmmmm
2 kk peynir
1 domates
maydonoz
2 zeytn
1 köy biberi
2 yk yoort
2 tk pekmez
çok akıllı usluydum.
öğlen pazarda ( 3 saat dolaştık)1 simit alıp arkadaşla bölüştük eve gelince koca bir kase salata ve 2 yk yoort yedim
akşamda
2 yk bulgur pilavı
4-5 yk etli kuru fasülye
salata
2 yk yooort yedim.
amma velakiiinnnnnn öle bişi varki sabah sabah canım sıkıldıtartı beni 1 kilo fazla gösterdi:44:acep yaptığım kaçamaklarmı tırmaladıııı benii..çğnkü geçen hafta hep misafir vardı çok cozutmadım ama demmki biraz fazla kaçmış:44:galiba heralde sanırsam çünkü başka bişi yapmadım onun dışında:44:
şimdi tutulmuş bacaklarımla slim in 6 yapmaya gidiorum1 kilo fazlalık bile istemiorum sıkılaşmak isitiorum sımsıkı olmak istiorum.
nasıınızz bakem bende iyiyim çok şükürr,bugünnn üzerimde üniversite yıllarımda giydiğim kumaş pantalonummm duriyiiii(yaklaşık 7 yıllık bir mazisi var kendisininnn)pek fazla giyemediğim içinde gıcır gıcı maşşllaahhh,ama ben o zmanlar daha zayıftım kilo olarak ama bunun içine nası girdimm hala anlamış değilimmmm:44:
akşam yimaamm şöle oldu
2 bonibon
3 fıstık
1 kase light yoğurt
1/3 muz
sabah kaffaallltım
2 zeytin
maydanoz
nane
marul
biber
sen nası alıntı yapıyon yaaaa,ben sana öğretmedim mi alıntı yapmanın altın kurallarını bakimmmm
çoookkkk mutluyummmm
dün hashimoto tiroidi hastalığım nedeniyle endokronoloji uzmanına rutin kontrole gittim, sonuçlar harika; hem sağlığım hem de kilom açısından, 1,5 ay önceye göre kilo vermemişim amaaaaa vücudumda 22 kilo yağ varken 19 kilo yağa düşmüş, yani 1,5 ayda 3 kilo yağ vermişim , doktor bile inanamadı; ne yapıyorsan aynen devam et dedi
gevşemek yok, yaz geldi, tam yürüyüş zamanı, artık akşam işten gelince üşenmek yok yemeğimi yiyeceğim ve hooop sokağa yürüyüşe inşallah
Gününüz güzel geçer İnşallah.
akşam ne yedim hemen yazayım ;
1 kase tavuk sulu şehriye çorbası
5-6 kaşık kıymalı taze fasülye
yarım dilim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt.
kahvaltıda ;
domates - salatalık - maydonoz - beyaz peynirli yağsız salata
1 dilim çavdar ekmeği
2 zeytin
4 bardak açık esmer şekerli çay.
Öptüm hepinizi Kızlar
günaydın güzellikler...
dün akşam yemeğini yazmayacağım.cozuttumda cozuttum çünkü:26::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:
bu gün gene devam:
sabah kahvaltım:
1 bardak maydanoz kürü,
1 adet közlenmiş biber
1 k.k. pynir,
2 dilim k.ekmekle sandiviç yaptım yedim,
1 bardak çay..
akşam yimaamm şöle oldu
2 bonibon
3 fıstık
1 kase light yoğurt
1/3 muz
sabah kaffaallltım
2 zeytin
maydanoz
nane
marul
biber
kahvaltıcığımmmmm
2 kk peynir
1 domates
maydonoz
2 zeytn
1 köy biberi
2 yk yoort
2 tk pekmez
çok akıllı usluydum.
akşamda
2 yk bulgur pilavı
4-5 yk etli kuru fasülye
salata
2 yk yooort yedim.
[
GünaydımFambık.. Kız yeme akşam akşam şu bonibonları... Haftada 1 gün cozutma hakkı vermedi mi sana Hugocuk, ogün yersin.. töbe töbe...
2 bonibonla cozutmuş hissetmedimdi kendimiii:26:benim için çok sıradan bir hal almış bu sanırım,peynir ekmek gibi gelmeye başladı sanırım bana:86:
yaaaaaaaaaaaaa bana yardım edin.....
ne şekil yesem veremiyom aksine alıyorum..üffffffffff yaaaaaaaaaa doktorlar çok sağlıklısın diyet yapma diyiyorlar ama yapmasamda alırım kiloları.benim fazlalıklar ne olacak.az yiyiyorum olmuyor.çok yiyiyorum olmuyor.ortasınıda bulamıyorumne yapmalıyım ya cicişler:26::26:...
2 bonibon ama her akşam yemeğe başladın diye cozuttun dedim..
Kızlarrrrr hepinize günaydın ve afiyett olsunnnnBugün çok neşeliyim nedense
Dün akşam 5yk azyağlı kabak yemeği(pirinçsiz) 3 yk yooort 2 dlm kepek ekmeği yedim...
Ekmeğin bi parçasını lor peyniriyle yedim. Kaçamak sayılmaz di mi
Saat 8 gbı de lımonlu y.çay içtim...
Sabah ; 3 kuru kayısı 1 koca bardak su içtikten sonra
yarım fincan çay(artık sabahları çay içemıorum ya.. ki tomurcuklu çayı cok severım)
1 domates. kekik de koydum üzerineeeama yağ eklemedım
lor peynırı ıle 1 dlm kepek ekmeği yedim ....
Şimdi de limonlu y.çayımı içiorummm
yecalecimmmm benim en kötü alışkanlığım abur cubur tutkunluğu sanırım,diyetten önce cips,büskivi,çikolata yerdim şimdilerde onun yerini işte leblebi,badem,fıstık,bonibon aldıı.ağzıma bişeyler atmamı engelleyemiyorum.her mutfağa gitttiğmde tıkıştırıyorum bişeylerrrrrr,Allahım yaaaaaaaaa uyuz muyum neyimmm
Aynı ben işte.. Benim sorunum da buydu, hala da içim gider..
Seni çok iyi anlıyorum canım... Ahhh ahhhh ne olacak bizim bu halimiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?