60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canımmmm,şişkinlik vardır üzerinde,yediklerinde en varki canım,ahala diyette gibi besleniyorsun,kaçamakların abartılı değil,sürekli spor yapıyorsun,yaptığınıda yakıyorsun sen zatennn.bence şişkinliktir sıkma cannı

Hügocum ne güzel yazmışsın.. dün kendimi nasıl zaptettim biliyor musun ..
dün biraz sinirden olsa gerek canım çok farklı şeyler çekti ama yemedim
dedim bu daha ne kadar böyle devam edecek Yarabbim dedim.. :26:
sonra sen aklıma geldin
ulen dedim daha 1,5 ay olmadı nerdeyse pes etcen kız ne yapsın 6 ay uğraştı da başardı :13:

bahar ayı ben en tehlikeli ayımdı. Aslan burcusun bilirsin sende belki
bu mevsim canım hep tatlı şeyler çeker çikolata gibi
tahin + pekmez gibi yedikçe yiyesim gelir..
Bide malesef depresyon baharda atak yapıyor sıkıntıdan insanın canı yemek istiyor.
Neyse. arada kendimi kötü hissediyorum ama mücadele ediyorum..

afiyet olsunnnnnakşam cozutma sabah cozut dimedikmi sanaaa

ama sabah cozutmak için birşey yokki.öğlende yemekhanenin durumu malum.eşimle ayarlamıştık diye o siparişi vermişti eve gittiğimde.hatta ekmek aldım giderken kahvaltılık birşeyler yeriz diye ama o siparişi verdim dedi.bende yedimde yedim.ama tabiki telafi edeceğim...

canım günaydın.
dombilibular güzel olmuş beyendim ben
afiyet olsun..

canım benim şişkinliktir sadece bugün çıktıysa çünkü yediklerinle kilo alamazsın.kaçamaklarda abartıltılı değil sıkma canını.ama sanki ben aldım mı ne o kadar az yemem rağmen 61 görünüyorum.1 haftadır böyle 59 dum nasıl oldu anlamadım aksine geçen hafta sürekli çilek yedim akşamları bile çilekli yoğurt.:26::26:neden ki acaba ben almışmıyım acaba yoksa kasmı yaptım çözemedimki:26:

afiyet olsun bonibon güzeli.

Son düzenleme:
sen nası alıntı yapıyon yaaaa,ben sana öğretmedim mi alıntı yapmanın altın kurallarını bakimmmm

günaydın güzel hanımlar
keyifli paylaşımlar

ben dünde paylaşmıştım çok yiyen biriydim şimdi yediklerimin beşte birini yiyorum ama açlık hissetmiyorum
sadece arada tatlı canım istiyor oda normaldir heralde
ben uyanır uyanmaz kahvaltı yapamıyorum uyandıktan 2 saat sonra yaparım
acaba diyettesorun oluştururmu

yaaaaaaaaaaaaa bana yardım edin.....

ne şekil yesem veremiyom aksine alıyorum..üffffffffff yaaaaaaaaaa doktorlar çok sağlıklısın diyet yapma diyiyorlar ama yapmasamda alırım kiloları.benim fazlalıklar ne olacak.az yiyiyorum olmuyor.çok yiyiyorum olmuyor.ortasınıda bulamıyorumne yapmalıyım ya cicişler:26::26:...

Günaydın Katrem.. çok sevindim ya.. ben de bu sabah gidip kan verdim tiroid ve kollestrol için bakalım ne çıkacak..

Günaydın afiyet olsun...

Günaydın, afiyet olsun.. Çozutuk seni.. Akşam akşam cozutulur mu diyeceğim ama senin ihtyacın yok ki, bizim gibi şişko değilsin kii. Cozut sen cozut..

GünaydımFambık.. Kız yeme akşam akşam şu bonibonları... Haftada 1 gün cozutma hakkı vermedi mi sana Hugocuk, ogün yersin.. töbe töbe...

Günaydın canım.. afiyet olsun..
Belki ödem falan olmuştur canım ya kilo değildir..
Ama seni anlıyorum istediğin kiloya inince 1 kilo fazlalık deli eder adamı..
sıkılaialım ozaman.. ben de 1 ay sonra başlayabilirim inşallah...

[

GünaydımFambık.. Kız yeme akşam akşam şu bonibonları... Haftada 1 gün cozutma hakkı vermedi mi sana Hugocuk, ogün yersin.. töbe töbe...

2 bonibonla cozutmuş hissetmedimdi kendimiii:26:benim için çok sıradan bir hal almış bu sanırım,peynir ekmek gibi gelmeye başladı sanırım bana:86:

Günaydın cici kızlar...

Akşam yemeğim
5 yk patlıcan yemeği
1 dilim denge ekmek
1 yt marul salatası

Başka da bişi yok...
Sabah da kan verdim tiroid ve kollestrol için.. Ama dr. dan anca haftaya pazartesiye randevu alabildim. Bakalım ne olacak. tiroid ilacını geç içtiğim için kahvaltımı daha yapamadım. şimdi yapacağım..

sebze ağırlık mı besleniyorsun yoksa daha çok karbonhidter ve et mi canımmm:44:ben senin menüleri nedense hepp çiğköfteli içliköfteli falan hatırlıyorum,az yiyosun ama bu tarz besleniyosun geneldi,canım ben geçen hafta sebzeye ağırlık vererk beslendim fazla bile yesem sebzeyi yine de kilo verdimm,bide böyle dene

Kızlarrrrr hepinize günaydın ve afiyett olsunnnn Bugün çok neşeliyim nedense
Dün akşam 5yk azyağlı kabak yemeği(pirinçsiz) 3 yk yooort 2 dlm kepek ekmeği yedim...
Ekmeğin bi parçasını lor peyniriyle yedim. Kaçamak sayılmaz di mi
Saat 8 gbı de lımonlu y.çay içtim...
Sabah ; 3 kuru kayısı 1 koca bardak su içtikten sonra
yarım fincan çay(artık sabahları çay içemıorum ya.. ki tomurcuklu çayı cok severım)
1 domates. kekik de koydum üzerineee ama yağ eklemedım
lor peynırı ıle 1 dlm kepek ekmeği yedim ....
Şimdi de limonlu y.çayımı içiorummm

2 bonibon ama her akşam yemeğe başladın diye cozuttun dedim..

yecalecimmmm benim en kötü alışkanlığım abur cubur tutkunluğu sanırım,diyetten önce cips,büskivi,çikolata yerdim şimdilerde onun yerini işte leblebi,badem,fıstık,bonibon aldıı.ağzıma bişeyler atmamı engelleyemiyorum.her mutfağa gitttiğmde tıkıştırıyorum bişeylerrrrrr,Allahım yaaaaaaaaa uyuz muyum neyimmm

afiyet olsun canım gayet iyi gidiyorsunnçalışıyormusun sen,sporyapmaya vaktin var mı yani

Aynı ben işte.. Benim sorunum da buydu, hala da içim gider..
Seni çok iyi anlıyorum canım... Ahhh ahhhh ne olacak bizim bu halimiz...

Aynı ben işte.. Benim sorunum da buydu, hala da içim gider..
Seni çok iyi anlıyorum canım... Ahhh ahhhh ne olacak bizim bu halimiz...

duygusal açlığım var sanırımm,kendimi mutlu ediyor sanıyorummmm,eskiye göre daha iyi durumda olmam tek tesellim,zamanla bunu da yenerizzz inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…