sebze ağırlık mı besleniyorsun yoksa daha çok karbonhidter ve et mi canımmm:44:ben senin menüleri nedense hepp çiğköfteli içliköfteli falan hatırlıyorum,az yiyosun ama bu tarz besleniyosun geneldi,canım ben geçen hafta sebzeye ağırlık vererk beslendim fazla bile yesem sebzeyi yine de kilo verdimm,bide böyle dene
hugooo annesine gitti biliyoruz da,nugi nerde,yoli nerdeeee,nerde bu devlet nerdeeeeee
bütün spor yapan herkesin yanaklarını mıncırarak sıkıyorum pıcık pıncık pıncıklıyorum ahanda hediyeniz
yaa kocişimm evde yok.. cnmm sıkıldı iicee.. sıkıldıkca yiyesim gelioo.. yarım yesil elma yidim simdii.. keser beni insallahh.. tv de de mustafa ceceli calıoo... duvar agladı ben agladımm dierektenn yastıkla dans etmeye baslıcam simdii.. regl döneminde böle salakk ruh halleri alıo benii.. sanki sevgilimden ayrılmısımm gibi hissettim simdi kendimii.. az öncede öyle bir gecer zamanki deki inci hoca oldum bi ara ölcem die agladımm.. sonra mete oldumm askım ölcek die agladımm..allah ım sen aklıma mukayet ol
benim koçiş de yok
daha gelmedi geç gelcek bugün
sıkıntıdan 3 salatalık 1 elma 2 kuru kayısı yedimm:26::26::26::26:
Günaydın cici kızlar...
Akşam yemeğim
5 yk patlıcan yemeği
1 dilim denge ekmek
1 yt marul salatası
Başka da bişi yok...
Sabah da kan verdim tiroid ve kollestrol için.. Ama dr. dan anca haftaya pazartesiye randevu alabildim. Bakalım ne olacak. tiroid ilacını geç içtiğim için kahvaltımı daha yapamadım. şimdi yapacağım..
inşallah öledir kızlar şişkinlktir yani.:44:canım benim şişkinliktir sadece bugün çıktıysa çünkü yediklerinle kilo alamazsın.kaçamaklarda abartıltılı değil sıkma canını.ama sanki ben aldım mı ne o kadar az yemem rağmen 61 görünüyorum.1 haftadır böyle 59 dum nasıl oldu anlamadım aksine geçen hafta sürekli çilek yedim akşamları bile çilekli yoğurt.:26::26:neden ki acaba ben almışmıyım acaba yoksa kasmı yaptım çözemedimki:26:
inşallah öledir kızlar şişkinlktir yani.:44:
bebişim sana gelince yedklerinde biraz değişklik yap.bak benm kilo vermem allah a şükür hiç durmamıştıama neruşun ve dier kızların durdu zman zaman onlar hep değişklik yaptılar yedklerinde vücudu şaşırtmak metabolzimayı afalatmak lazım.ve bence artır hep diorum ya sana az yediğin içinde kilo veremio olabilrsin bak bi hafta artır veremezsen sonra azalt yine mesela öğlenleri işyerine geitr evden bişiler( iş yerinde az veriolar sanırım) akşamları daha hafif ye ne bilim böle şeyler. inşallah verirsin
Çalışıorum canım... Geçen ay spora yazıldım çok yakındı işyerıme de evıme de... 4 kg verdım 2 kg da kasım arttı.. Vücudumdakı yag obez dıe gozukuodu o derece yanı ama 2 kg yagdan verınce duzeldi... Ordakı egıtmen bıle sasırdı hıc bole gozukmuosun dedı.. Ama 2 sene once ac kalarak 2 ayda 16 kg verdıgımı soleyınce ee olur tabı o zmn dedı...ama tartıya bakınca sadece 2 kg verdım gozukuodu cok sınır oldumafiyet olsun canım gayet iyi gidiyorsunnçalışıyormusun sen,sporyapmaya vaktin var mı yani
bende bu akşam lesli değilde slim in 6 yı bende deneyeyim bakalım.bugün sporumu evde yapacağım.yarında yürüyüş yaparım cumayada pilatesim var.hadi bakalım.kızllaaaaaarr öldümm öldüümmm dilim dışında köpekler gibi soludum resmen
dizlerimden göğüs altıma kadar olan yeri kalçalarımda dahil hissetmiorum bu slim in 6 süper bişi vallaa
25.dk start it up
8 dk.karın videosu
10 dk pilates hareketleri (karın kalça bacak)
çok fena terledim ben hiç spor yaparken bu kadar terlediğimi hatrlamıorum:44:hemen duşa gidiorum.
bu arada ben duşta bacaklarımı popomu fırçayla fırçalıorum bi kaç dk.sonra yosun sabunu ile ovuyorum selülitler için ve sıkılşamak için çok iyi geliomuş bi kaç ünlü mankenden ayrıca kk da kızlardan öğrendim dimedi dimeyin ben yeni başladım 1-2 hafta oldu bakalım faydası olcekmi?
günaydın bayanlarrrrrr
bugün üniversite günüm öğleden sonra gideceğim için evdeyim
sözde çarşıdaki işlerimi halledecektim ama şakır şakır yağmur yağıyor
hemen kahvaltımı yazayım
*bir buçuk dilim kepek ekmeği
*1 kk peynir
*2 salatalık
*1 çy kırmızı biber közlemesi sosu
*şekersiz yeşilçay
şimdi evin işleriyle biraz uğraşayım
çalışınca kalıyor arkası hep bir de şu akşamki kurs olayı elimi kolumu bağlıyor
:95::95:
günaydın arkadaşlar..
ben de bir süredir kkda sağlıklı beslenme gruplarını takip ediyorum.. 28martta sizler gibi azmederek başladım kilo verme serüvenime.. 75 kiloyla başladım, su anda 68li rakamlardayım.. 70*79 topiğinde aktif olarak bulunuyorum ama sizlerle de paylaşımda bulunmak isterim
şu şişkocuğa sığabilceği bir yer açabilirmisinizzz? söz bir kaç ay sonra bu kadar cok yer kaplamıcak
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınlarrrrr canlar kuşlar çıtırlar cazibelü kızlarrrrrrrrrrrrrrrr.nasılsınız bugün iyi olmanız dileğimle ben iyiyim bugün bi sorun yok şu anda menülerimi yazayım
akşam
4-5 yk tavuk çorbası
2-3 çayal yoğurtlu kızartma
4-5 çatal salata
az oldu biliyorum ama hem acelem vardı bi yere gidecektim hemde kızıma yemek yedirmeye çalıştım.
sonrasında
2 bardak çay
2 çatal su böreği (2 lokmadan az ama)
bir dilimde pepino yidim
sabah
2 dilim tane ekmek miş adı (ayçekirdekli ve keten tohumlu)
domates-salatalık
2 kk peynir
2 zeytin
roka-maydanoz-dereotu yidim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?