60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ah be canım 3 aya yakındır diyetteyim ama sadece 2 defa çiğ köfte yedim oda ya tatlı kaşığı kadar yada 1 y.k. yemekhanede etli,beyaz etli sebzeli yemekler çıkıyor.hepsinden gün içinde tüketiyorum.akşamları zaten sebze tarzı yiyiyorum genelde mantar,karnıbahar,vs.bazen sadece meyveli yoğurt akşamları ne bileyim ya olmuyor..eşime dün söylüyorum neden daha fazla veremiyorum.birde sanki alıyorum gibi offff.oda bana diyiyor fazla zorlama belki bu kadardır fazlası gitmiyordur diye.ama eskiden kilolu değildim dedim sonuçta verebilirim.ama çabalarım hüsran oluyor.pes etmeyeceğim ama bilemedim bir yerlerde yanlış yapıyorum ya inşallah bulurum..:26::26::26:

Son düzenleme:
Herkese günaydınlar..
Sabah kahvaltım içi peynirli krep,yanında domates ve salatalık...

hugooo annesine gitti biliyoruz da,nugi nerde,yoli nerdeeee,nerde bu devlet nerdeeeeee

yettim gıyzzzzzzzzz
günaydın herkeşlere dombülü zombişlerim nasılsınız bakalım
benim her yerim agrıyor şu yeni başladığım slim in six pack beni fena yaptı ön-arka bacaklarım ve totişim çok fena. bide bi güneş bi yagmur dengem şaştı bahar yorgunluu çöktü reglim de yakın poff işte böle

bütün spor yapan herkesin yanaklarını mıncırarak sıkıyorum pıcık pıncık pıncıklıyorum ahanda hediyeniz

ay bende mıncırıldım galibaa. hügo çok sıkma kızz ellerin yaba gibi olmuş kaslı kaslı canımı yakıyiiiiiiii

benim koçiş de yok

daha gelmedi geç gelcek bugün

sıkıntıdan 3 salatalık 1 elma 2 kuru kayısı yedimm:26::26::26::26:

hatunlar benim kociş altı aydır yok eheeeyy
hemi yalnızım hemi de o gittikten sonra 10 kilo verdim

canım benim afiyet olsun ..

inşallah öledir kızlar şişkinlktir yani.:44:
bebişim sana gelince yedklerinde biraz değişklik yap.bak benm kilo vermem allah a şükür hiç durmamıştı ama neruşun ve dier kızların durdu zman zaman onlar hep değişklik yaptılar yedklerinde vücudu şaşırtmak metabolzimayı afalatmak lazım.ve bence artır hep diorum ya sana az yediğin içinde kilo veremio olabilrsin bak bi hafta artır veremezsen sonra azalt yine mesela öğlenleri işyerine geitr evden bişiler( iş yerinde az veriolar sanırım) akşamları daha hafif ye ne bilim böle şeyler. inşallah verirsin

bir bakalım bir değişiklik düşünüyorum ama nerden başlasam bilemedim.

kızllaaaaaarr öldümm öldüümmm dilim dışında köpekler gibi soludum resmen
dizlerimden göğüs altıma kadar olan yeri kalçalarımda dahil hissetmiorum bu slim in 6 süper bişi vallaa
25.dk start it up

8 dk.karın videosu

10 dk pilates hareketleri (karın kalça bacak)

çok fena terledim ben hiç spor yaparken bu kadar terlediğimi hatrlamıorum:44:hemen duşa gidiorum.

bu arada ben duşta bacaklarımı popomu fırçayla fırçalıorum bi kaç dk.sonra yosun sabunu ile ovuyorum selülitler için ve sıkılşamak için çok iyi geliomuş bi kaç ünlü mankenden ayrıca kk da kızlardan öğrendim dimedi dimeyin ben yeni başladım 1-2 hafta oldu bakalım faydası olcekmi?

afiyet olsun canım gayet iyi gidiyorsunnçalışıyormusun sen,sporyapmaya vaktin var mı yani
Çalışıorum canım... Geçen ay spora yazıldım çok yakındı işyerıme de evıme de... 4 kg verdım 2 kg da kasım arttı.. Vücudumdakı yag obez dıe gozukuodu o derece yanı ama 2 kg yagdan verınce duzeldi... Ordakı egıtmen bıle sasırdı hıc bole gozukmuosun dedı.. Ama 2 sene once ac kalarak 2 ayda 16 kg verdıgımı soleyınce ee olur tabı o zmn dedı...ama tartıya bakınca sadece 2 kg verdım gozukuodu cok sınır oldum
Bu ay bıraktım sporu 55 kıloya ınıyım oyle baslarım evde artık ugrasırım bıseylerle dıodum ama evde de hcbısı yapamıorum maalesef... tamamıyle üşengeclıkten bılıorum bunu bi de size özenıorum ınternetten vıdeo fılan ızlıosunuz yapıosunuz evde benım oyle bı sansım yok ısyerımden ındırıp cd ye cekemıorum cnku ıs yerım hcbı sıteyı acmıo
Hava guzel oldugu ve yorgun olmadıgım zamanlar eve yuruyorum 25-30 dk suruo yol... Ama kılo versem de bılıorum kı gobegım oyle durucak yaglı yaglı çünkü 2 sene önce hata yaptım onun getırlerı bana bunlarrr

günaydın bayanlarrrrrr

bugün üniversite günüm öğleden sonra gideceğim için evdeyim

sözde çarşıdaki işlerimi halledecektim ama şakır şakır yağmur yağıyor

hemen kahvaltımı yazayım

*bir buçuk dilim kepek ekmeği

*1 kk peynir

*2 salatalık

*1 çy kırmızı biber közlemesi sosu

*şekersiz yeşilçay

şimdi evin işleriyle biraz uğraşayım

çalışınca kalıyor arkası hep bir de şu akşamki kurs olayı elimi kolumu bağlıyor
:95::95:

bende bu akşam lesli değilde slim in 6 yı bende deneyeyim bakalım.bugün sporumu evde yapacağım.yarında yürüyüş yaparım cumayada pilatesim var.hadi bakalım.

kızlar ben ebrunun bunu yapmıştım 5 gün çok faydasını gördüm.ama ben enginar bulamamıştım.bulursam tekrar yapacağım.sizlerede tavsiye ederim inanınki gözle görülür fark yaratıyor.birde bağırsaklarıda çok güzel çalıştırıyor..
EBRU ŞALLI DİYETİ
Ebru Şallı fazla kilolarından ve selülitlerinden kurtulmak isteyenler için bir içecek formülü geliştirdi.

Detoks etkisi yapan içecek 5 günde etkisini gösteriyor. Mankenliğin yanında yemekle, platesle ilgilenen ve kitap yazan Ebru Şallı kendisinin keşfettiği ve özellikle selülite çok iyi geldiğini söylediği bir içeceğin formülünü verdi.

5 GÜNDE FARK ETTİ
Şallı keşfinin sonuçlarının kanıtlandığı bir detoks içeceği olduğunu belirtti. Herkesin evinde yapabileceği bu içeceği her sabah kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak alan birisinin, 5 günde kendisindeki değişimi fark edeceğini söyleyen Şallı, bu konuda hayli iddialı. Ebru Şallı şöyle konuştu: “Formülümü yıllardır yemekle, kaloriyle ve neyin zararlı, neyin faydalı olduğunu öğrendiğim için inceleyerek buldum. Bu içecek vücuttaki toksinleri atıp, yağların hızlı bir şekilde yakılmasına yardımcı oluyor. 5 günde farkı gördüm. Selilütli bölgeleri sıkılaştırıyor. Herkes bu içeceği evinde yapabilir.”

İŞTE EBRU ŞALLI’NIN KEŞFi
3 Kabak
2 Enginar
1 Avuç Brokoli
1 Avuç Maydanoz
1 Orta boy soğan
Yarım limon suyu
Sebzeleri az suda haşlıyorsunuz.
Daha sonra bu suyla birlikte sebzeleri blendırdan geçiriyorsunuz. Üzerine limon suyunu da ekleyip tekrar blendırda karıştırdıktan sonra soğuk veya sıcak olarak içebiliyorsunuz. İçine başka hiçbir şey katmıyorsunuz. Sabahları günde 1 bardak içiyorsunuz.

günaydın arkadaşlar..

ben de bir süredir kkda sağlıklı beslenme gruplarını takip ediyorum.. 28martta sizler gibi azmederek başladım kilo verme serüvenime.. 75 kiloyla başladım, su anda 68li rakamlardayım.. 70*79 topiğinde aktif olarak bulunuyorum ama sizlerle de paylaşımda bulunmak isterim

şu şişkocuğa sığabilceği bir yer açabilirmisinizzz? söz bir kaç ay sonra bu kadar cok yer kaplamıcak

canım benim afiyet olsun...

hoş geldin canım hemen boy kilo ve hedefini yaz katıl aramıza.ayrıca şişkoda olsak mutlaka yerimiz vardır.

Bugünü yürüyüş günü ilan ettim kendime,azsonra evden çıkacağım,anneme gideceğim,yol 45 dakika ortalama..birde dönüşü var,yeter sanırım..hergün böle yürüsem daha ne..

sabah kahvaltımm
1 bardak maydanoz suyu yarım litre su

kahvaltıda 1 tost 3 çeri domatesi 1kk peynir şekersiz yeşilçay

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınlarrrrr canlar kuşlar çıtırlar cazibelü kızlarrrrrrrrrrrrrrrr.nasılsınız bugün iyi olmanız dileğimle ben iyiyim bugün bi sorun yok şu anda menülerimi yazayım

akşam
4-5 yk tavuk çorbası
2-3 çayal yoğurtlu kızartma
4-5 çatal salata
az oldu biliyorum ama hem acelem vardı bi yere gidecektim hemde kızıma yemek yedirmeye çalıştım.
sonrasında
2 bardak çay
2 çatal su böreği (2 lokmadan az ama)
bir dilimde pepino yidim
sabah
2 dilim tane ekmek miş adı (ayçekirdekli ve keten tohumlu)

domates-salatalık
2 kk peynir
2 zeytin
roka-maydanoz-dereotu yidim

regl olucam galiba belim ağrıyooooo:44:ankarada hava güzel ama bina okadar soğuk ki elektirikli ocak ve üzerimizde şalla oturuyoruzzzzz,donuyorum resmen yaa,sesimde kısılmış,boğazım şiş azcıkkk

afiyet olsunnnn
ne kızartması yidin kız,Allah seni emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…