60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah kahvaltımm
1 bardak maydanoz suyu yarım litre su

kahvaltıda 1 tost 3 çeri domatesi 1kk peynir şekersiz yeşilçay

afiyet olsun dünya güzellleri...

çamaşırlarımı atım

yenilerini makinaya attım
,
kıymalı kabak ndolması yapacağım şimdi

akşama hazır elime gelsin yemekkk

regl olucam galiba belim ağrıyooooo:44:ankarada hava güzel ama bina okadar soğuk ki elektirikli ocak ve üzerimizde şalla oturuyoruzzzzz,donuyorum resmen yaa,sesimde kısılmış,boğazım şiş azcıkkk

olmuşum bileeee
ara yapıyorum
10 yaban mersini
1 kupa tarçınlı yeşilçay

canım moralını bozma ben de dun kendımı aksama dogru coook kotu hıssettım sıstım ya su az ıcebıldım dun bısı vardı ustumuzde bende eşimle konustum kıloyu oda taktın ıyce dedı bana spor yapmamam rağmen mutlu olmadım yalnız degılsın ve verıcez bu kıloları cıtır olcazzz.. ben eskıden özel dıyetısyene gıtmıstım valla 140 tl vermıstım bırıne bırınede aylık 70 verıyodum . dun hugo dıyınce arastırma hastanelerı gıtın dıye. bugun hastaneyı aradım meram tıpı dıyetısyen için dedıler dahılıyeye gelıp dıyetıyene gıdıcem deyın randevu aldım 18 mayısa ucretı yok zaten saglık guvencem var hıc olmazsa yağğ su ölçtürcem sende gıt tıp fakultesıne dun demıstın ya doktor ben yağdan su dan anlamam dedı dıye canım sıkma canını

regl olucam galiba belim ağrıyooooo:44:ankarada hava güzel ama bina okadar soğuk ki elektirikli ocak ve üzerimizde şalla oturuyoruzzzzz,donuyorum resmen yaa,sesimde kısılmış,boğazım şiş azcıkkk

yazık bebemm sana yaaa... evde klima vs yok muu acc odayı ısıt iicee.. regl ken tahammül edemedigim seylerin basındaa mekanınn soguk olması gelirr.. izmir gibi bi sehirde bizim semtte hala medeniyett olmadıgındann dogalgaz yokk ve bütün kıss ev buz gibiydii... düsün benimm sinir katsayımıı en güselii sıck su torbasıı.. doldur ayacıgınınn altına koyy.. benn 2 günn o torbayla karı koca hayatı yasıyorumm.. ama tehlikeli diolarr sen sadece ayagınınn altına koyy.. cok iyi gelioo..

gunaydın canım cımmm

canlarımmmmmmmmm günaydınnn.. esiminnn dürtüsüylee tartıya cıktımm sabahh.. 64.3 olduydumm ama cetvele yansıtmadıydımmm.. bugünn 63.7 cıktımmm.. bu demektir kii 600 gr vermişim.. o kadarr kosturmaya vermeliydim zatenn.. allah ımmm 50 leri görürsemm benden mesudu olmucakkk bu arada daha kahvaltı da etmedimm.. cnm istemio hiçç.. ne yicem ben yaaa:97:

Günaydın....Afiyet olsun Nugi...

Geçmiş olsun canım.. Ben de olsam da kurtulsam.. O kadar gerginim ki...

gunaydın canım nasılsın nasıl oldunn

sadece sizinle yazışabiliyorum ya da face de..ağrılarım azaldı biraz canım ama dudağımı kıpırdatamıyorum zaten doktorum da tembih etti ama tembih etmese de inan okadar acıyor ki zorlanıyorum..tam sayısını bilmiyorum ama minimum 4-5 tane dikişim var..Çene kemiğim de iki yerden kırılıp iltihap alındı..bakalım toparlanacağım yavaş yavaş

evde olsam bataniyey sarılıp ayaklarımı uzatmakda yeterli olurdu ancak iş yerindeyim çalışıyorum canım,habire açılıp duran kapının yanında masamm ayaklarım donuyo,belim ağrıyoooooyeşil çay azcık içimi ısıttı ancak su içtikçe üşüyorum,bugün fazla içimiyim bari

canım benim tebrik ederim darısı başımıza..:92::92::92::92::92:

ahhhhhhhhhhhhhhhh mağdurumda mağdurum. gülüm benim ben zaten tıp fakültesinde çalışıyorum vede araştırma hastanesine gittim.ama mahrumiyet hastaneyide vurmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…