60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tek kelimeyle iğğğğğğğ nasıl içilir bu yaaaa

o zaman söle ayacıgınınn dibinee katalitikk koysunlarr.. cokk kızdımm.. insan personelini üsütür müü.. o zaman caktırmadann ayaklarınıı kalorifere yapıstırr.. ayy kıyamamm yaa.. içme su bol bol ılık seyler içç.. süt de ii oluo regl zamanıı.. tabi iş yerinde süt bulabilir misin bilmemm:97: gecmişş olsunnn cnmm

geçmiş olsun,Allah şifa versinn canımmmmmm

kız diyetisyen yokmu koca hastanede su elini tutuyon ayak çıplak basılan makınadan yok muuu

devlet memuruyum ben burda personel mersonel yokk hepimiz maduruzda maduruzzzzelektirik sobası yaktık ama kendine faydası yok sobanınnnpaket sütüm var yanımdaaa,ara yapmak için herbişey taşıyorum yanımda sormabirazdan içim öyleyse,oda sıcaklığında olacak ama napalım bunada şükür

tebriklerrrrrrr:92::92::92:

geçmiş olsun canım benin

inşallah en yakın zamanda iyileşirsinn

yemeğimi yaptım koydum ocağa pişiyor

saat 12 de çıkacağım evden

1 saatim var

biraz spor yapayım

dönerimm birazdannn

üstünü iyicee örtt bebemmmm... kanma sen onlaraa ... kandırmaya calısıolar senii.. allahım nie hiçç salata yerkenn görmüos kendimizi

Bende geçen gün mercımek yıyodum buyuk bır ıstahla ruyamda... Canım cok cektı cok da sevmem ama... Yakın zamanda yapmazsam bı yerlerım sısıcek kesın Ruyamda yedıgım kadar lezzetlı gelmıcek emınıım ama yıne de yapmam lazım

canım benim çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte iyleşirsin.kıyamam dişte çok fena ya...:26:

ben gidiorum kızlar duşumua aldım ara öğün attım çantama
kuru incir
hurma
çıkıorum şimdi acaip te yağmur var valla:26:
iyikide gidiorum yalnız.yukarı katta tadilat var evin için de matkaplar çekiçler sanki bizim evde yapılıo gibiçok sinir bozucuuuen iyisi gideyim hemen yazarım gelnce yedklerimi içtklerimi öptümm hepiniziiiiii

üstünü iyicee örtt bebemmmm... kanma sen onlaraa ... kandırmaya calısıolar senii.. allahım nie hiçç salata yerkenn görmüos kendimizi

ayy bilmiyorum vallaaa ne güzel yiyodum yaa
diyetisyen bana canın tatlı istediği zaman çikolatalı süt iç dedi bende öyle yapıcam artık rüyama girmesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…