Kızlaaarrrr çok mutluyummmm...
bugün sabah minibüsle işe gderken dikkatımı cektı bızım burda yenı bı eczane acıldı asırı luks ama... Bi ilan asmışlar bu cuma gunu ucretsız kas su yag ölçümü yapıolarmıs
HEm de bi beslenme uzmanı eşliğinde.... Ve beslenme önerileri de veriomuş kadın.. Ay cokmutlu oldummmm... Hemen aradım randevu aldım iş çıkışı gidicem
Kızlaaarrrr çok mutluyummmm...
bugün sabah minibüsle işe gderken dikkatımı cektı bızım burda yenı bı eczane acıldı asırı luks ama... Bi ilan asmışlar bu cuma gunu ucretsız kas su yag ölçümü yapıolarmıs
HEm de bi beslenme uzmanı eşliğinde.... Ve beslenme önerileri de veriomuş kadın.. Ay cokmutlu oldummmm... Hemen aradım randevu aldım iş çıkışı gidicem
cnm nerede bu eczane, istanbul mu
Bende geçen gün mercımek yıyodum buyuk bır ıstahla ruyamda... Canım cok cektı cok da sevmem ama... Yakın zamanda yapmazsam bı yerlerım sısıcek kesın Ruyamda yedıgım kadar lezzetlı gelmıcek emınıım ama yıne de yapmam lazım
yecalecimmmm benim en kötü alışkanlığım abur cubur tutkunluğu sanırım,diyetten önce cips,büskivi,çikolata yerdim şimdilerde onun yerini işte leblebi,badem,fıstık,bonibon aldıı.ağzıma bişeyler atmamı engelleyemiyorum.her mutfağa gitttiğmde tıkıştırıyorum bişeylerrrrrr,Allahım yaaaaaaaaa uyuz muyum neyimmm
Aynı ben işte.. Benim sorunum da buydu, hala da içim gider..
Seni çok iyi anlıyorum canım... Ahhh ahhhh ne olacak bizim bu halimiz...
regl olucam galiba belim ağrıyooooo:44:ankarada hava güzel ama bina okadar soğuk ki elektirikli ocak ve üzerimizde şalla oturuyoruzzzzz,donuyorum resmen yaa,sesimde kısılmış,boğazım şiş azcıkkk
sadece sizinle yazışabiliyorum ya da face de..ağrılarım azaldı biraz canım ama dudağımı kıpırdatamıyorum zaten doktorum da tembih etti ama tembih etmese de inan okadar acıyor ki zorlanıyorum..tam sayısını bilmiyorum ama minimum 4-5 tane dikişim var..Çene kemiğim de iki yerden kırılıp iltihap alındı..bakalım toparlanacağım yavaş yavaş
işte aklında yemek var demekk... yapp kıss mercimektenn bişi olmass ye doya doyaa..daaaa ben kendimi hepp elbise denerkenn görüomm o ne olcakkk.. gidiiimm elbise mi deniyim bende.. elbiselerle bogusuomm hepp psikolojimm bozulmuss
ayy bilmiyorum vallaaa ne güzel yiyodum yaa
diyetisyen bana canın tatlı istediği zaman çikolatalı süt iç dedi bende öyle yapıcam artık rüyama girmesinler
loxsi nerde bilen varmı..:84::84:
arkadaşlar şuan karşı toplantı odasında öğlen için hazırlık yapıyorlar.doktorlar gene yemek veriyorlar bizlere..baklavalar, börekler, içli köfteler, sarmalar, lahmacınlar.üffffffffffffffff daha neler neler.ayyyyyyyyyyyyyyy onlardan yesem miki...gözümüze sokoyular.yemezse bu gözler ağlarmı acaba...:26::26:
çocuklarla boğuşuyoooazcıkda ipin ucunu kaçırmışş,ondan girmiyirrrrr
arkadaşlar şuan karşı toplantı odasında öğlen için hazırlık yapıyorlar.doktorlar gene yemek veriyorlar bizlere..baklavalar, börekler, içli köfteler, sarmalar, lahmacınlar.üffffffffffffffff daha neler neler.ayyyyyyyyyyyyyyy onlardan yesem miki...gözümüze sokoyular.yemezse bu gözler ağlarmı acaba...:26::26:
akşam cozutmasaydın yerdin işte şimdiii
hımm ye tabeeeeee 8 baklava 4 lahmacun 12 içli köfte yeeee ama yanında da kola içmen lazımmm yoksa olmazz işe yaramaz detoks olsun urfa detoksuuu ben de 2 hafta sonra antebe gidicem bi antep detoksu çekerim artıkkkk
Canım kilo veremiyorum diyosun bence az yiyosun vücut kıtlık sinyali veriyo belki ondan gitmiyo senin kilolarrr sabırlı olmak lazım ve bence biraz daha fazla yemen lazımmmama tabii baklava-lahmacun-içli köfte değil kastettiğimmmmm onların de accuk tadına bak okadar davet veriyolarmış ama abartmaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?