60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlaaarrrr çok mutluyummmm...
bugün sabah minibüsle işe gderken dikkatımı cektı bızım burda yenı bı eczane acıldı asırı luks ama... Bi ilan asmışlar bu cuma gunu ucretsız kas su yag ölçümü yapıolarmıs
HEm de bi beslenme uzmanı eşliğinde.... Ve beslenme önerileri de veriomuş kadın.. Ay cokmutlu oldummmm... Hemen aradım randevu aldım iş çıkışı gidicem

merabalar...
oğumu parka götürdüm bir buçuk saat koşturduk
şimdi kahvaltımı yapacağım
ne yisemki

cnm nerede bu eczane, istanbul mu

ayyyyyyy ne güzelmiş ya....süpermiş.şansın varmış...

işte aklında yemek var demekk... yapp kıss mercimektenn bişi olmass ye doya doyaa.. daaaa ben kendimi hepp elbise denerkenn görüomm o ne olcakkk.. gidiiimm elbise mi deniyim bende.. elbiselerle bogusuomm hepp psikolojimm bozulmuss

benim de enn kötü alışkanlığımmmm abur cuburr zaten yemek yemezdim kii habire abur cubur yerdimmmm allahım şükürler olsun ben de daha iyi durumdayım ama hala öyle minnak şeyler atıyorum ağzımaaaa bundan tamamne kurtulmak lazımmm 1-2 1-2 derkennn en tehlikelisi buuu

Aynı ben işte.. Benim sorunum da buydu, hala da içim gider..
Seni çok iyi anlıyorum canım... Ahhh ahhhh ne olacak bizim bu halimiz...

ben deeeeeeeeeeeeee

regl olucam galiba belim ağrıyooooo:44:ankarada hava güzel ama bina okadar soğuk ki elektirikli ocak ve üzerimizde şalla oturuyoruzzzzz,donuyorum resmen yaa,sesimde kısılmış,boğazım şiş azcıkkk

Canım benimm geçmiş olsunnnnn burda da çokk yağmur var epey de sook

Canımmm çok geçmiş olsun yaa inşallah toparlanırsın biran önceeee

işte aklında yemek var demekk... yapp kıss mercimektenn bişi olmass ye doya doyaa.. daaaa ben kendimi hepp elbise denerkenn görüomm o ne olcakkk.. gidiiimm elbise mi deniyim bende.. elbiselerle bogusuomm hepp psikolojimm bozulmuss

Sorma valla insan aç yatınca gece yemekten başka bişi göremıo ruyasında

ayy bilmiyorum vallaaa ne güzel yiyodum yaa
diyetisyen bana canın tatlı istediği zaman çikolatalı süt iç dedi bende öyle yapıcam artık rüyama girmesinler

ballı da olur datlumm.. ben bayılırım ballı süte.. 2 top sade dondurmada verio.. yaz da göz kırpıokenn atesli ateslii dondurma cokkk tatmin edicii olurr bencee:131::131::131:

arkadaşlar şuan karşı toplantı odasında öğlen için hazırlık yapıyorlar.doktorlar gene yemek veriyorlar bizlere..baklavalar, börekler, içli köfteler, sarmalar, lahmacınlar.üffffffffffffffff daha neler neler.ayyyyyyyyyyyyyyy onlardan yesem miki...gözümüze sokoyular.yemezse bu gözler ağlarmı acaba...:26::26:

akşam cozutmasaydın yerdin işte şimdiii

hımm ye tabeeeeee 8 baklava 4 lahmacun 12 içli köfte yeeee ama yanında da kola içmen lazımmm yoksa olmazz işe yaramaz detoks olsun urfa detoksuuu ben de 2 hafta sonra antebe gidicem bi antep detoksu çekerim artıkkkk

Canım kilo veremiyorum diyosun bence az yiyosun vücut kıtlık sinyali veriyo belki ondan gitmiyo senin kilolarrr sabırlı olmak lazım ve bence biraz daha fazla yemen lazımmm ama tabii baklava-lahmacun-içli köfte değil kastettiğimmmmm onların de accuk tadına bak okadar davet veriyolarmış ama abartmaaaa

ayyyyyyyyyyyy sen beni güldürdünallahta seni güldürsün.yok girmeyeceğim bile gidip yemek hanede ne çıktıysa mis gibi yiyeceğim.:26::26:acaba yemekte ne varki..sonrada markete gidip ara için birşeyler alayım bari.süt mesela...

kıymalı pazı
kilis çorba
yanında 1 dlm ekmek bürodada ayran içicimmm

börekle kompostoda varmışşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…