60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar sabah odamdakiii hatunlardan biri(45lik plağın karşısındaki 65lik plak)yine sabah kahvaltısı için börek siparişi veririken,sen bu kadar aç geziyorsun kilo verebildin mi bari dediiii
Allahım ya bu insanlar kör olması lazım galiba insan 8 kilo verirde bu farkedilmez mi yani,bende az az söylüyorum kiii gözleri değmesin deyüü,6 kilo verdim dedimmmm inanmadıı gözleri ahanda böyleydiiiona göre okadar vermiş olamama imkan yokmuş gibi
bi gün hasetlerinden çat diye çatlayacaklarrrr o olacak valla

sporum bitti

kan ter içindeyim

koşa koşa duşa gidyorummm

ohhhhhhhhhhhhhhhhh maşallah canım süpperrsiiinnnnnngidecek bütün yağlarrrrr incecik fit fıstıklar olucazzzzz innnşallahhhhhhhh hepberaberrr:13::13::13:

eferimmmmmmmm

onların gözlerinin içinde bile yağ var benceee göremiyolar cınımmm o yüzdennnnn çok yaa böyle insan hasetlik,fesatlıkk parayla pulla mı işte nasıl göstericekler hasetlerinden çatladıklarınııı böyle böyleee çok da tınnnnnnnnnnnn yaneeeeeee

fotolarındaki sensen eğer pek güzelsin,fıstık kiminsin maşşllaaaahhhacilen zayıflaman lazımmmm,senii çıtır bir hatun olarak hayal bile edemiyorummm vallaaaa,süper olursun süppperrrrrr
nası iyi gaz verdim miiiiii

çok enterasan valla yaaa,o kadında 38-39 yaşlarında falan üst tarfı ince göğüsleri küçük falan ama kalçası,baseni ve bacakları çok kalın mesela,ama kendini mi görmüyooo artık karşındakinde kusur arıyooo.
vallahi içimde kinlik,hasetlik olsa bende onun poposuna sürekli bişeyler der dururum ama ben kimsenin kilo sorunu olmasını isemem ki,zor bişey yanii,bide vucut yapısı öyle belli ne kadar kilo versede o kalça sporsuz emeksiz zor erir yani ne gerek var moralini bozmaya dimi.amaaaannnn banane yaaa ben kendime bakarımm,eskisine göre çok çok yiyim hemdee eferim bana,dahada iyi olucam inşallahhh,ama kendim için olucammm

duşumu aldım

hazırlandım

kendime bir kupa kakaolu süt hazırladım şimdi onu içiyorum

yemeğim de hazırr pişti

evt cnmm benimm onlarrrrr.. profil resmimde 56 kiloyum orda daha zayıftımm siyah elbiseli fotografta taze cumartesi günü yanii.. balina kasa olmusumm vallla.. kızz elmacık kemiklerim kayboldu kilodann ama benim ii halimm 52 yanii. o zamann iyi görünüorumm haketten.. boyum daha uzun duruo hemm azyrıcaa o seninn güzelliginn datlummm.. eminim sende cok güzelsindir göremedim ama....derler kii cirkin kadınn yok bakımsız kadın var cokk inanırımm.. bugünn imajj yapcamm kendime sacımı kısaltcmm.. aksamm foto eklerim buraya yinee cokk heyecanlandımmmmm

Öyle deme ama Benim de öyle aslında üst kısmımda bişi yok ama yerleşmiş bi kalçam var ve ne kadar kılo verırsem verıyım gıtmıcek gbı Napçam ben ya ?

onlarınn gozlerii fosillesmişş bebemmm.. algı emri beyne gitmioo ondan annamıyolarr görmüyolar.. yada hasetliktenn yetileri kaybetmişlerr mukayese edemiyolarr.. bosver senn..

pazar günü bizim kuurmun açmış olduğu sınavda görevliyim ondan ahftasonu çalışıcam yaaaaaaaaailk defa haftasonu çalışıcam oda anneler gününe denk geldi iyi miiiii!
talihim yokkkkkkkkkkkkkkkkk bahtım karaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
böyle hayaaaaaaaaaattttttttttttt batsın yereeeeeeeeeeeeeeeeee
sinesineeee vura vuraaaaaaaaaaaaaaaaaaa(burda sesim gayet tiizzzzzzzzzzzzzzzz)
ölen var mı benim gibbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbiiiiiiiiiiiiiiiiii
oyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kızlar çok mutsuzum bu gün diyete aynen devam
ancak oyunla kafamı dağıtıyorum o zaman hiç bir şey düşünmüyorum Kendinize iyi bakın canlarım.

Son düzenleme:
Öyle deme ama Benim de öyle aslında üst kısmımda bişi yok ama yerleşmiş bi kalçam var ve ne kadar kılo verırsem verıyım gıtmıcek gbı Napçam ben ya ?

cnmm benimde yerlesik bi kalcam varr.. ama gidioo.. köpekk hareketi yapp bak cokk faydalıı.. köpek işemesi yana, köpek işemesi öne arkaya , köpek işemesi caprazz, bide elle öpüstürmedenn yan yatıp bacak kaldırr.. cokk farkedio bk

Minik bir toplantı arasından sonra sizlerleyim..
ara olarak 5 çilek 1 fincan yeşil çay...
şimdi de öğle yemeği saati ama ben işten dolayı gidemedim.
bugünkü salatasız olsun ne yapalım...

sporsuz ve emeksizz gitmezz dedim canımmm,tikkatini sündürürümmmmmmmmmmmmmmmmm

onlarınn gozlerii fosillesmişş bebemmm.. algı emri beyne gitmioo ondan annamıyolarr görmüyolar.. yada hasetliktenn yetileri kaybetmişlerr mukayese edemiyolarr.. bosver senn..

Evet canım maalesef böyle kendi eksiklerini başkalarını ezerek ya da üstlerine giderek bastırmaya çalışan çok insan varr ben de hiç kimsenin kilolu olmasını istemem hep isteyen emek veren herkes de versin derim içimdenneden kötülüğünü istiyeyim kii kötülük,hasetlik insanı kirleten bişey bencee allah korusunnn ben de mesela o kadın gibiyim basen-popo üst bacaklar kalınn ve kesinlikle spor olmadan gitmiyo bak 5 ay oldu hala kocaman popo basenler çıkık üst bacaklar kalınn bu iş sabır işi spor yapmak şart sporsuz basen-popo gitmezz sabredicezzz azimle spor yapıcazz kalanlar da gidenler gibi gidecek inşallahhhhh

Aferin bizeee, Allah isteyen herkese de bu azmi,sabrı iradeyi nasip etsinnn bizden de almasın inşallahhhhh hep beraber kalan tüm fazla yağlarımızdan kilolarımızdan da kurtulalım inşallahhhhh:13::13::13:

Minik bir toplantı arasından sonra sizlerleyim..
ara olarak 5 çilek 1 fincan yeşil çay...
şimdi de öğle yemeği saati ama ben işten dolayı gidemedim.
bugünkü salatasız olsun ne yapalım...

ara yaparken aklıma geldiydin,aşşşaaaaaaaaaa baktım yoktun bişey demdimdi bendee

Deneyelim bakalım akşamları evde inşallah işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…