sporum bitti
kan ter içindeyim
koşa koşa duşa gidyorummm
ayyyyyyyyyyyy sen beni güldürdünallahta seni güldürsün.yok girmeyeceğim bile gidip yemek hanede ne çıktıysa mis gibi yiyeceğim.:26::26:acaba yemekte ne varki.. sonrada markete gidip ara için birşeyler alayım bari.süt mesela...
kızlar sabah odamdakiii hatunlardan biri(45lik plağın karşısındaki 65lik plak)yine sabah kahvaltısı için börek siparişi veririken,sen bu kadar aç geziyorsun kilo verebildin mi bari dediiii
Allahım ya bu insanlar kör olması lazım galiba insan 8 kilo verirde bu farkedilmez mi yani,bende az az söylüyorum kiii gözleri değmesin deyüü,6 kilo verdim dedimmmm inanmadıı gözleri ahanda böyleydiiiona göre okadar vermiş olamama imkan yokmuş gibi
bi gün hasetlerinden çat diye çatlayacaklarrrr o olacak valla
onların gözlerinin içinde bile yağ var benceee göremiyolar cınımmm o yüzdennnnn çok yaa böyle insan hasetlik,fesatlıkk parayla pulla mı işte nasıl göstericekler hasetlerinden çatladıklarınııı böyle böyleee çok da tınnnnnnnnnnnn yaneeeeeee
fotolarındaki sensen eğer pek güzelsin,fıstık kiminsin maşşllaaaahhhacilen zayıflaman lazımmmm,senii çıtır bir hatun olarak hayal bile edemiyorummm vallaaaa,süper olursun süppperrrrrr
nası iyi gaz verdim miiiiii
çok enterasan valla yaaa,o kadında 38-39 yaşlarında falan üst tarfı ince göğüsleri küçük falan ama kalçası,baseni ve bacakları çok kalın mesela,ama kendini mi görmüyooo artık karşındakinde kusur arıyooo.
vallahi içimde kinlik,hasetlik olsa bende onun poposuna sürekli bişeyler der dururum ama ben kimsenin kilo sorunu olmasını isemem ki,zor bişey yanii,bide vucut yapısı öyle belli ne kadar kilo versede o kalça sporsuz emeksiz zor erir yani ne gerek var moralini bozmaya dimi.amaaaannnn banane yaaa ben kendime bakarımm,eskisine göre çok çok yiyim hemdee eferim bana,dahada iyi olucam inşallahhh,ama kendim için olucammm
kızlar sabah odamdakiii hatunlardan biri(45lik plağın karşısındaki 65lik plak)yine sabah kahvaltısı için börek siparişi veririken,sen bu kadar aç geziyorsun kilo verebildin mi bari dediiii
Allahım ya bu insanlar kör olması lazım galiba insan 8 kilo verirde bu farkedilmez mi yani,bende az az söylüyorum kiii gözleri değmesin deyüü,6 kilo verdim dedimmmm inanmadıı gözleri ahanda böyleydiiiona göre okadar vermiş olamama imkan yokmuş gibi
bi gün hasetlerinden çat diye çatlayacaklarrrr o olacak valla
Öyle deme amaBenim de öyle aslında üst kısmımda bişi yok ama yerleşmiş bi kalçam var ve ne kadar kılo verırsem verıyım gıtmıcek gbı Napçam ben ya ?
Öyle deme amaBenim de öyle aslında üst kısmımda bişi yok ama yerleşmiş bi kalçam var ve ne kadar kılo verırsem verıyım gıtmıcek gbı Napçam ben ya ?
onlarınn gozlerii fosillesmişş bebemmm.. algı emri beyne gitmioo ondan annamıyolarr görmüyolar.. yada hasetliktenn yetileri kaybetmişlerr mukayese edemiyolarr.. bosver senn..
çok enterasan valla yaaa,o kadında 38-39 yaşlarında falan üst tarfı ince göğüsleri küçük falan ama kalçası,baseni ve bacakları çok kalın mesela,ama kendini mi görmüyooo artık karşındakinde kusur arıyooo.
vallahi içimde kinlik,hasetlik olsa bende onun poposuna sürekli bişeyler der dururum ama ben kimsenin kilo sorunu olmasını isemem ki,zor bişey yanii,bide vucut yapısı öyle belli ne kadar kilo versede o kalça sporsuz emeksiz zor erir yani ne gerek var moralini bozmaya dimi.amaaaannnn banane yaaa ben kendime bakarımm,eskisine göre çok çok yiyim hemdee eferim bana,dahada iyi olucam inşallahhh,ama kendim için olucammm
Minik bir toplantı arasından sonra sizlerleyim..
ara olarak 5 çilek 1 fincan yeşil çay...
şimdi de öğle yemeği saati ama ben işten dolayı gidemedim.
bugünkü salatasız olsun ne yapalım...
cnmm benimde yerlesik bi kalcam varr.. ama gidioo.. köpekk hareketi yapp bak cokk faydalıı.. köpek işemesi yana, köpek işemesi öne arkaya , köpek işemesi caprazz, bide elle öpüstürmedenn yan yatıp bacak kaldırr.. cokk farkedio bk
sporsuz ve emeksizz gitmezz dedim canımmm,tikkatini sündürürümmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?