dadlumm benimmmmmmmmmmmmmmmmEvet canım maalesef böyle kendi eksiklerini başkalarını ezerek ya da üstlerine giderek bastırmaya çalışan çok insan varr ben de hiç kimsenin kilolu olmasını istemem hep isteyen emek veren herkes de versin derim içimdenneden kötülüğünü istiyeyim kii kötülük,hasetlik insanı kirleten bişey bencee allah korusunnn ben de mesela o kadın gibiyim basen-popo üst bacaklar kalınn ve kesinlikle spor olmadan gitmiyo bak 5 ay oldu hala kocaman popo basenler çıkık üst bacaklar kalınn bu iş sabır işi spor yapmak şart sporsuz basen-popo gitmezz sabredicezzz azimle spor yapıcazz kalanlar da gidenler gibi gidecek inşallahhhhh
Aferin bizeee, Allah isteyen herkese de bu azmi,sabrı iradeyi nasip etsinnn bizden de almasın inşallahhhhh hep beraber kalan tüm fazla yağlarımızdan kilolarımızdan da kurtulalım inşallahhhhh:13::13::13:
ara yaparken aklıma geldiydin,aşşşaaaaaaaaaa baktım yoktun bişey demdimdi bendee
geçmiş olsun,Allah şifa versinn canımmmmmm
geçmiş olsun canım benin
inşallah en yakın zamanda iyileşirsinn
canım benim çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte iyleşirsin.kıyamam dişte çok fena ya...:26:
benim de enn kötü alışkanlığımmmm abur cuburr zaten yemek yemezdim kii habire abur cubur yerdimmmm allahım şükürler olsun ben de daha iyi durumdayım ama hala öyle minnak şeyler atıyorum ağzımaaaa bundan tamamne kurtulmak lazımmm 1-2 1-2 derkennn en tehlikelisi buuu
ben deeeeeeeeeeeeee
Canım benimm geçmiş olsunnnnnburda da çokk yağmur var epey de sook
Canımmm çok geçmiş olsun yaa inşallah toparlanırsın biran önceeee
Deneyelim bakalım akşamları evde inşallah işe yarar
kıslarrsu ifadeninn diline dikkat !!ayy bayılıomm yaaa cocugum gibi görmeye basladım .. tutupp koparıveceeemm o dilinii
peki o zaman...
sen bi de şuna bakkkkkkkkkkk:125::125:neruşla birbirimizi yidikten sonraki ifademiz buuu
bide kışın mandalina yerken şu hoşumuza gidiyodu
lölp diye atıveriyo ağzınaaaaa
karamsar olma halldersin yaaa,ama sporu ihmal etme,kalça daha zor tabiiii,ama sporla halledersinn.benimde koccaaa bir göbeğim var ne giysem pörtlüyoooooo
dadlumm benimmmmmmmmmmmmmmmmsen başaracaksın neruşuum inanıyorumm,fıstık kimin olacaksınnnnnnnnn
sen bi de şuna bakkkkkkkkkkk:125::125:neruşla birbirimizi yidikten sonraki ifademiz buuu
bide kışın mandalina yerken şu hoşumuza gidiyodu
lölp diye atıveriyo ağzınaaaaa
valla famirimm avatarındaki fahriyeyle bütünlestin benle..o nedenle gobegi hayal edemedim..yolda görsem kızıı famiiiiiiir benim benn armuuuutt die atlayabilirimm yanii o derece...
ben de kum saatiiiiii
valla famirimm avatarındaki fahriyeyle bütünlestin benle..o nedenle gobegi hayal edemedim..yolda görsem kızıı famiiiiiiir benim benn armuuuutt die atlayabilirimm yanii o derece...
kum saati mkbuldur ama daha sexy olurr sekerimm.... dolgun üstt ince bell ve tekrarr dolgun popoo...
neruş sadece ikimiz kalmışız kaa
ahanda resmimi değiştirdiiimmmmm,senün içinnnn bu dobiş halim emmmeee
1 kase kilis çorba(o kadar antepte kaldım hiç böle bi çorba içmedimm,içinde mercimek,patlıcan azcukda bulgur vardı galiba çözemedim)
7-8 yk pirinçli pazı
2 yk yoğurt
karnım ağrıdığından tıka basssa doymuş gibi oldum ekmek yemedim ayranda içemicem sanırımmmakşam okulda yerim ekmeğimi ve ayran içerimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?