60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kıslarr su ifadeninn diline dikkat !!ayy bayılıomm yaaa cocugum gibi görmeye basladım .. tutupp koparıveceeemm o dilinii

dadlumm benimmmmmmmmmmmmmmmmsen başaracaksın neruşuum inanıyorumm,fıstık kimin olacaksınnnnnnnnn

geçmiş olsun,Allah şifa versinn canımmmmmm

geçmiş olsun canım benin

inşallah en yakın zamanda iyileşirsinn

canım benim çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte iyleşirsin.kıyamam dişte çok fena ya...:26:

Deneyelim bakalım akşamları evde inşallah işe yarar

kızlar hepinize çoook teşekkür ederim...benim için duan edin nolur dikişlerim atmasın

2 k peynir
2 dilim kepek ekmeği
yarım su bardağından az fazla yoort
nane maydonoz dereotu salatalık

kıslarr su ifadeninn diline dikkat !!ayy bayılıomm yaaa cocugum gibi görmeye basladım .. tutupp koparıveceeemm o dilinii

sen bi de şuna bakkkkkkkkkkk:125::125:neruşla birbirimizi yidikten sonraki ifademiz buuu
bide kışın mandalina yerken şu hoşumuza gidiyodu
lölp diye atıveriyo ağzınaaaaa

Deneyelim bakalım akşamları evde inşallah işe yarar

yararr cnmm aynı anda alt karın da calıstırıoo... bide sırt üstü yatıppellerini poponun altına destek koyuyosunn.. bacaklarını yere degdirmedenn yarım kaldırıpp indiriosunn.. ben ilk günler cok zorlandım ama harika bişiii.. korkuncc karın calıstırıo ve arka üst bacakmıss ip te atlıom arada ben ama o ne işe yarıo bilmiorumm.. bulunca yapıom işte

sen bi de şuna bakkkkkkkkkkk:125::125:neruşla birbirimizi yidikten sonraki ifademiz buuu

ilkininn dişleri cok güzelmişşş... bu arada

kahvaltımm;

1 salalık 1 domates 2 dilim kepekli ekmek 1 kk teneke peyniri

ara da : 3 cilekk

karamsar olma halldersin yaaa,ama sporu ihmal etme,kalça daha zor tabiiii,ama sporla halledersinn.benimde koccaaa bir göbeğim var ne giysem pörtlüyoooooo

valla famirimm avatarındaki fahriyeyle bütünlestin benle..o nedenle gobegi hayal edemedim.. yolda görsem kızıı famiiiiiiir benim benn armuuuutt die atlayabilirimm yanii o derece...

dadlumm benimmmmmmmmmmmmmmmmsen başaracaksın neruşuum inanıyorumm,fıstık kimin olacaksınnnnnnnnn

Canımm benimmm ben de inanıyorum kiiii sen de başarıcaksınnn hepberaber kurtulucazz tatlım inşallahhhhhh

hee bak aklıma geldi accuk yiyim fambuuumuuuu:125::125::125:

valla famirimm avatarındaki fahriyeyle bütünlestin benle..o nedenle gobegi hayal edemedim.. yolda görsem kızıı famiiiiiiir benim benn armuuuutt die atlayabilirimm yanii o derece...

ben de kum saatiiiiii

ahanda resmimi değiştirdiiimmmmm,senün içinnnn bu dobiş halim emmmeee

kum saati mkbuldur ama daha sexy olurr sekerimm.... dolgun üstt ince bell ve tekrarr dolgun popoo...

ivet ivet deeeeeeee kilo fazlaysa çok biçimsiz oluyo insannnn o yüzden tüm yağalar fazlalar gitmeliiiiiiii sonra minnak bir kum saatiii olarakk seksüüüü olabilirimmmmmmolucammm inşallahhhhhh azimleeeeeeeee

neruş sadece ikimiz kalmışız kaa

1 kase kilis çorba(o kadar antepte kaldım hiç böle bi çorba içmedimm,içinde mercimek,patlıcan azcukda bulgur vardı galiba çözemedim)
7-8 yk pirinçli pazı
2 yk yoğurt

karnım ağrıdığından tıka basssa doymuş gibi oldum ekmek yemedim ayranda içemicem sanırımmmakşam okulda yerim ekmeğimi ve ayran içerimm

ahanda resmimi değiştirdiiimmmmm,senün içinnnn bu dobiş halim emmmeee

bahh sende pekk güzelsinnn sekerimmm.. at kuyrugu herkese yakısmazz yüzünn sacı patlatmıss yanee.. o sacınn hepsi senin mi yaffff bayagı gürmüşşş:97: osmanlı hatunları gibi cıkmıssın bakk belirgin kavisli kaslarr belirginn yüz hatlarıı.. osmanlıya cokk meraklıyımdır daa bide sanki uzun boylu hissi vrdin bana boyun kac sekerimmm???

ya ben az önce birinde daha okudum kilis corbaa.. hatta pazı da okudum ama kıymalıydıı.. bütün memurlara aynı yemegimi veriolar yoksa.. yada o da sen midin????

ben geldim.45 dak yürüdüm yine ayaklar çekti çileyi yani.eczaneye gittim kadın dediki bizde o aletten yok.ya millet benle dalga geçiyor bencebana git orda var biz ölçtük dediler.gittim kadın dediki bizim hiç öyle bir aletimiz olmadı.ayy sinir oldum yağıma kasıma bakamadım.yürüyerek sanırsam kas yaptımalışveriş yaptım süt aldım kepekli bisküvi aldım.kepek ekmek aldım.
daha sonra geldim yemeğim
öğlen yemeğimi de yedim:

5-6 kaşık etli bezelye,
2 dilim k. ekmek,
1 kase cacık,
2 kaşık p.pilavı,
4 tanede yeni dünya,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…