60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun...

tam osmanlı kadını gibiyim valla etine dolgunca maşşallaahhh ,hürrem bir ben 2 zatiiiiboyum 163,5tan 164 canımmmmm:))

Son düzenleme:

Afiyet olsun tıstıs fambık...

Afiyet olsun...

ya ben az önce birinde daha okudum kilis corbaa.. hatta pazı da okudum ama kıymalıydıı.. bütün memurlara aynı yemegimi veriolar yoksa.. yada o da sen midin????

sıkı yönetim ilan edildi habarın yok mu kızzzzzzzz
onu yazan bendimmm ,sanıırm tek mamurda benim burdaaa:44:kıymalı yazmışlar ama pirinçli çıktı kıymada vardı içinde azcık işte

afiyet olsun canımmmm3 dlm ekemk etti ona göreeeeeeeeeeeeeee

onu yazan bendimmm ,sanıırm tek mamurda benim burdaaa:44:kıymalı yazmışlar ama pirinçli çıktı kıymada vardı içinde azcık işte

Ben de kamuda çalışıyorum ama memur değilim.. Taşeron firma elemanıyım..

valla kızlar bır öğle yemeği yedim yemek mi beni yedi ben mi yemeği anlamadım kızımla ugrasmaktan farkedemedım

bol yeşillik yedim bunu biliyorum
et kavurma vardı bır kac kasıkta onu yedım herhalde
domates salatalık vardı kesin yemişimdir
1 dilim ekmeği yedim bunu da biliyorum

allahım ne zor işmiş anne olmak

Ben de kamuda çalışıyorum ama memur değilim.. Taşeron firma elemanıyım..

bu durumda tek mamurrr ben mişim yanii,mamurumda mamurummmmmmmamurumda mamurummmmm
ayyyyyyyyyyy hiç keyfim yok aslında heeeeeeeeeeeee,benim dilime vurduysa bilin ki iyi değilimmmm

afiyet olsunnnnnnn
kızınıda öperimmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmhhh mis missssssssssssss

Merhaba kızlar ben2sene evvel sıgarayı bıraktıgımda 55kg ıdım boy 170 8ayda tam20kgaldım 76oldum kendı cabalarımla 68e dustum ara ara dıyet yapıp bırakıyorum tekrar baslıyorum 2haftadır yedıklerıme dıkkat edıp yuruyus yapıyorum 500gram verdım ya kafayı yıcem kızlar 2hafta evvel68.3 ıdımsımdı67..8 2 hftada yarım kg cok az degılmı ya ac gezıyorum acım soonramı bellı olur tartıda bı bılen soylesın

Son düzenleme:

afiyet olsun cınımmmmmm ayrıca o çorbayı ben de duymadımmm

tam osmanlı kadını gibiyim valla etine dolgunca maşşallaahhh ,hürrem bir ben 2 zatiiiiboyum 163,5tan 164 canımmmmm:))

anammm pekk güzelll cıkmısınnn yafrummmm cek kızımm o fotoları ordann yirler seniii... allah tann erkekk yok burdaa ayy bende 164 ümm amma sen bayaaa uzunn duruonn alla allaaa inceciksin hemmmmmmmm

öğle yemeğim
bir kepçe mercimek çorbası
3 tane ufak kadınbudu köfte
1 dilim kepek ekmeği
salata
yarım bardak portakal suyu

anaaaammm tamm hürremi imm cnm benimm dicekktimmmmm kiii sabahh kocişime fırca attıydımm eve kapatytınn beni diee... gitmiş sinema bileti almıss.. memnunn olduydum ama hürrem varr bu aksammmmm:83::83::83: benn hürremsiz naparımm.. ayyyy aglıcam simdii nese pc den tekrarını izlerim bende.. kocişimden kıymetli mi haksızken haksız olmıyımm.. laff acılmıskenn aksam lahmacun yicemm bi tanee.. aseriyomm cokk canım cektii.. yemliyim mutlakk:78::78:

anammm pekk güzelll cıkmısınnn yafrummmm cek kızımm o fotoları ordann yirler seniii... allah tann erkekk yok burdaa ayy bende 164 ümm amma sen bayaaa uzunn duruonn alla allaaa inceciksin hemmmmmmmm

o ben değilim kızzzzzzzzzzzzz,öyle olsam daha neeeee

terbiyesiz bende meeeemurum tımammı turizmde santral memuruyum bende 14 yıldır tek sen değilsin bacuumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…