1 kase kilis çorba(o kadar antepte kaldım hiç böle bi çorba içmedimm,içinde mercimek,patlıcan azcukda bulgur vardı galiba çözemedim)
7-8 yk pirinçli pazı
2 yk yoğurt
karnım ağrıdığından tıka basssa doymuş gibi oldum ekmek yemedim ayranda içemicem sanırımmmakşam okulda yerim ekmeğimi ve ayran içerimm
bahh sende pekk güzelsinnn sekerimmm.. at kuyrugu herkese yakısmazz yüzünn sacı patlatmıss yanee.. o sacınn hepsi senin mi yaffffbayagı gürmüşşş:97: osmanlı hatunları gibi cıkmıssın bakk belirgin kavisli kaslarr belirginn yüz hatlarıı.. osmanlıya cokk meraklıyımdır daa bide sanki uzun boylu hissi vrdin bana boyun kac sekerimmm???
1 kase kilis çorba(o kadar antepte kaldım hiç böle bi çorba içmedimm,içinde mercimek,patlıcan azcukda bulgur vardı galiba çözemedim)
7-8 yk pirinçli pazı
2 yk yoğurt
karnım ağrıdığından tıka basssa doymuş gibi oldum ekmek yemedim ayranda içemicem sanırımmmakşam okulda yerim ekmeğimi ve ayran içerimm
ben geldim.45 dak yürüdüm yine ayaklar çekti çileyi yani.eczaneye gittim kadın dediki bizde o aletten yok.ya millet benle dalga geçiyor bencebana git orda var biz ölçtük dediler.gittim kadın dediki bizim hiç öyle bir aletimiz olmadı. ayy sinir oldum yağıma kasıma bakamadım.yürüyerek sanırsam kas yaptım alışveriş yaptım süt aldım kepekli bisküvi aldım.kepek ekmek aldım.
daha sonra geldim yemeğim
öğlen yemeğimi de yedim:
5-6 kaşık etli bezelye,
2 dilim k. ekmek,
1 kase cacık,
2 kaşık p.pilavı,
4 tanede yeni dünya,
ya ben az önce birinde daha okudum kilis corbaa.. hatta pazı da okudum ama kıymalıydıı.. bütün memurlara aynı yemegimi veriolar yoksa.. yada o da sen midin????
ben geldim.45 dak yürüdüm yine ayaklar çekti çileyi yani.eczaneye gittim kadın dediki bizde o aletten yok.ya millet benle dalga geçiyor bencebana git orda var biz ölçtük dediler.gittim kadın dediki bizim hiç öyle bir aletimiz olmadı. ayy sinir oldum yağıma kasıma bakamadım.yürüyerek sanırsam kas yaptım alışveriş yaptım süt aldım kepekli bisküvi aldım.kepek ekmek aldım.
daha sonra geldim yemeğim
öğlen yemeğimi de yedim:
5-6 kaşık etli bezelye,
2 dilim k. ekmek,
1 kase cacık,
2 kaşık p.pilavı,
4 tanede yeni dünya,
sıkı yönetim ilan edildi habarın yok mu kızzzzzzzz
onu yazan bendimmm ,sanıırm tek mamurda benim burdaaa:44:kıymalı yazmışlar ama pirinçli çıktı kıymada vardı içinde azcık işte
Ben de kamuda çalışıyorum ama memur değilim.. Taşeron firma elemanıyım..
valla kızlar bır öğle yemeği yedim yemek mi beni yedi ben mi yemeği anlamadım kızımla ugrasmaktan farkedemedım
bol yeşillik yedim bunu biliyorum
et kavurma vardı bır kac kasıkta onu yedım herhalde
domates salatalık vardı kesin yemişimdir
1 dilim ekmeği yedim bunu da biliyorum
allahım ne zor işmiş anne olmak
7-8 yk pirinçli pazı
2 yk yoğurt
tam osmanlı kadını gibiyim valla etine dolgunca maşşallaahhh ,hürrem bir ben 2 zatiiiiboyum 163,5tan 164 canımmmmm:))
anammm pekk güzelll cıkmısınnn yafrummmmcek kızımm o fotoları ordann yirler seniii... allah tann erkekk yok burdaa ayy bende 164 ümm amma sen bayaaa uzunn duruonn alla allaaa inceciksin hemmmmmmmm
sıkı yönetim ilan edildi habarın yok mu kızzzzzzzz
onu yazan bendimmm ,sanıırm tek mamurda benim burdaaa:44:kıymalı yazmışlar ama pirinçli çıktı kıymada vardı içinde azcık işte
afiyet olsun canımmmm3 dlm ekemk etti ona göreeeeeeeeeeeeeee
öğle yemeğim
bir kepçe mercimek çorbası
3 tane ufak kadınbudu köfte
1 dilim kepek ekmeği
salata
yarım bardak portakal suyu
o ben değilim kızzzzzzzzzzzzz,öyle olsam daha neeeee
kepçeci başııııııııııı,kepçeci başııııııııııııııı,afiyet olsun dobişşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?