60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

terbiyesiz bende meeeemurum tımammı turizmde santral memuruyum bende 14 yıldır tek sen değilsin bacuumm

kız özelde çalışmıyon mu sennnn,nası memur oluyon bakemmmmmm:44:tamam sen memrsunn al bütün memuriyetler senin olsun allllll
kız sen 31 yaşında değilmisin nası 14 yıldır çalışıyon bakimmmmm:44:

öğle yemeğim
bir kepçe mercimek çorbası
3 tane ufak kadınbudu köfte
1 dilim kepek ekmeği
salata
yarım bardak portakal suyu
afiyet olsun canım benim...
afiyet olsun...

allah seni emi delüüü gızım sürekli fehriye evcenin fotosunu goyup durmasan şuraya bende hep sen sanıyom valla.hem biz fehriyeden daha güzel ve çekiciyiz kendi fotonu goy şuraya:82:

kendi fotom beni motive etmiyo amaaslında şöle herbiyerimin pörtlemiş hallerini profilime koysammmm belki motive edebilirrrrbu konuyu bi düşünimmm bakim bennnn

mersüüü cicim bende az kaldı valla bu fotoyu nerde çektirdin bembeyaz biyer burası diyecektimki kıl payı döndüm ve dimedim

aaaaa böle bir poz vermek şart oldu öyleyseeeeşöle dombili halimle bu pozu vermek istiyorum sonra iki resmi yanyana koyupp arasındaki 25 farkı bulmanızı isticemmmm

Öğle yemeğim
1 dilim denge ekmek
2 tane biber dolması
1 tane domates
1/2 kırmızı biber
su da daha 600 ml oldu sadece...

Öğle yemeğim
1 dilim denge ekmek
2 tane biber dolması
1 tane domates
1/2 kırmızı biber

afiyet olsunnnnnnn,listedeki dolmalar midede yerini almış bakıyorummmm
ayy bende içemdim bugünnn üşüyorum içtikçe,bugünlük böle olsun bakalım,ama sen içççççççç akşama çok var daha

Kızlar herkese afiyet olsunn...Öğle yemeğimm;
yine taze soğanlı domatesli maydanozlu börülce salatam (1yk ısvıyaglı)
1 dlm kepek ekmeği
şimdi de limonlu y.çayımı içtimmm

1 dlm kepek ekmeği

ara öğün mü buuu
bu ne kızzz,böyle menümü olur hani bunun sebzesi hani bunun eti,yoğurduuuuu.olmaz böleeeeee

anasına gitcekti,analar gününü kutlayacak sanırsamm
hıııı anladım pazar günü anneler günü ya
Afiyet olsun Nugi can...
teşekkür ederim ycl cim
aaaaa böle bir poz vermek şart oldu öyleyseeeeşöle dombili halimle bu pozu vermek istiyorum sonra iki resmi yanyana koyupp arasındaki 25 farkı bulmanızı isticemmmm
kız o zaman desene sen böyle foto çektirirsen arkdaki o beyazlık neyse artıkım oda gözükmeyecek senden
Öğle yemeğim
1 dilim denge ekmek
2 tane biber dolması
1 tane domates
1/2 kırmızı biber
afiyet olsun ycl keşke ekmeği yemeseydin
1 dlm kepek ekmeği

afiyet olsun canım

yaşasın kızlar urfada yeni açılan osm hastanesi vardı orayı aradım birbir diyetisyenle görüştüm.cihazları varmış.şikayetlerimide söyledim.gel biz sana göre diyet uygulayalım dei çok sevindim ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…