60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar herkese afiyet olsunn...Öğle yemeğimm;
yine taze soğanlı domatesli maydanozlu börülce salatam (1yk ısvıyaglı)
1 dlm kepek ekmeği
şimdi de limonlu y.çayımı içtimmm

tamm benlikk menüü vallaa.. ama benn domatessiz sumaklı tercih ediorummmm.. afiyett olsun cnmmmm

ara öğün mü buuu
bu ne kızzz,böyle menümü olur hani bunun sebzesi hani bunun eti,yoğurduuuuu.olmaz böleeeeee

domates maydanoz al sana sebze
Baklagilde yedim börülce az buz da deıl bı tas yedım yanı
yogurdu aksam yıyorum 2 veya 3 yk böyle de olmazmı ki ?

afiyet olsun ycl keşke ekmeği yemeseydin

Listemde var canım ekmek...

Yufffffffffffiiiiiiiiiii o zaman...

kizlar selam nasilsiniz???ben geldim yeniden eskilerden taniyanlar var bir ara bu topikteydim bende sonra diyete ara vermek zorunda kaldim ayrildim...simdi yeniden basladim nasilsiniz???

kendimi yemek tariflerine bakarken buldum çok acıktım canım etli kuru bamya yemeği çekti aş mı eriyorum ne aaa ateş bsıyo beni 200 gr 8 tl ydi almamıştım marketten yavv simdi alımm kasabada ugruyum kusbası minik mnik yaptırıyım aksama pişiriyim barii

acaba akşam ne yesem ki ekmek hakkımı doldurdum çünkü:26::26::26:fikri olan varmı ekmek kullanmayacağım vede doyacağım birşeyler olsun aklıma gelmiyor...

sabah
1 domates
1 salatalık
1dilim kepek ekmeği üzerinde kaşar erittim
3 bardak çay

öğle
4 kaşık kısır
2 kaşık yoğurt

egzersiz yaptım 30 dk oğlanla parkada gittk gitti kaloriler
akşama kadarda ayaktayım yolculuk için hazırlık
öpüldünüz

eşim aradı.dediki akşam yemeğinizi ben yapacağım.kendinizi şefin ellerine bırakın dedi.sordum söylemedi.acaba ne yapacak ki.:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…