60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

napıyosunuz ciciçler öpüyorum yanacıklarınızdan
salı gününe kadar işlerim var pek burda olamıcam haberiniz olsun

güzelliğimi görünce nutkun tutuldu dimiii,hiç beni böle hayal etmemiştin dimi,itiraf et bakimmmmm

Önceden de bitane yemiştim ama famir
Bi de birazdan bi tane armut yıcem... Ben hepsını bı arada deıl de ara ara yıyım dedım... Hata mı etmişim?

heeeeeeeee tamam o zman öğle ile akşam arasındaki ara öüğünün sadece 1 tanecek kayısı sandımmmmm.armut da yiyeceksen olur

madem öyle bugünden itibaren diyetii bırakıyorummm,herkes pek beğendi beniii,zayıflamaya ihtiyacım yokmuşş,fıstık kiminmişimmmmmm

diyeti bırakmakmı.biz diyettemiydik ki:26:hani sağlıklı besleniyorduk.sağlıksızmı beslenecen yani artık.fıstık bayan.dikkat et tekrar finduk olma

bana ne oldu ya böyle kafayımı yedim ne neler yapıyorum ben.geçen hafta 3 dilimden fazla yemedim.aaaaaaaaaa bu hafta maşallah 6 dilimden aşağısı kurtarmıyor..cozuttum iyice hemen silkinip kendime gelmeliyim.

canım o zamanlar sana az yiyosun diyodum yok yetiyo diyodun oysaki çok azdı o zaman iştahın kapandı şimdi açıldı gördüğün üzere

peki bırak ama neler yiyeceksin şimdi ile sonrası arasında ne fark olcek

eeeeeeeeeeeeeeeee şöyle olacak

sabah
4 kuru kayısı
1 elmalı kurabiye
avuç içi büyüklüğünde katmer

ara öğün
300 ml meyve suyu

öğle
1 kase kazandibi
5 dlm pizza
salata
meyve suyu

ara
süt
10 bademm

ara
60 leblebi

ara
15 bonibon

akşam
tavu-et-balık
ekmek
yoğurt
2 dlm baklava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…