60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ne kursu

hele de kursa gidince insan çok yoruluyor

ben de 8 buçuk 9 gibi geliyom kurstan

inat ediyom sen gibi haftada 4 gün yapmaya çalışıyom

canım ne kursu

hele de kursa gidince insan çok yoruluyor

ben de 8 buçuk 9 gibi geliyom kurstan

inat ediyom sen gibi haftada 4 gün yapmaya çalışıyom

Lisan kursu canımcım. Rusça öğrenmeye karar verdim.
valla kurs daha başlamadı ama ben şimdiden üşenmeye başladım. bi yaştan sonra zor oluyo kurs murs okul mokul ama çoluk çocuğa karışmadan aldığım eğitim yanıma kardır diyorum

çok haklısın

üşenme sonuçta kendine yeni şeyler katacak bir kurs

başlayınca gerisi kolay:26::26:

çok haklısın

üşenme sonuçta kendine yeni şeyler katacak bir kurs

başlayınca gerisi kolay:26::26:

yok artık gidicem geri dönüşü yok daha fazla erteleyemem zaten. ya bu yıl yapacam bu işi ya hiç diyorum
sen 87 lisin sanırım ahh keşke senin yaşında olsaydım o zaman böyle şeylere enerjim çoktu gerçi yine buluurm ben onu da bu ara bi tuhafım düzelirim geçici

Herkese ii akşamlar...
akşam yemeğimde 4yk mercımek yemegı (evet ruyamda yedıkten sonra gercekte de yemek sonunda nasıp oldu )
3yk yogurt
bı dılım denge ekmk yedım...
ama yemekten once de 4tane de cılek yedım
Sizlere de afiyet olsunnn...

evet 87 liyim

insanın yaşı emli değil içindeki enerji önemli

çok arkadaşım var benim yükssek lisans yapmak için bile kılını kıpırdatmayan

o yüzden sen gibi olmak isterim ilerde

afiyet olsun canım benimm

ıyı akşamlar kızlar.. uzun süredir dıyetteyım ama tabı arada ipin ucunu kaçırdığım zamanlarda oldu
1 temmuzda 59 kılo olmak ıstıyorum. dıkkat edıyorum.
bende unıversıte mezunuyum bende nişantaşında oturuyorummm ne olurrr benı de alsanıza aranızaaa

evet 87 liyim

insanın yaşı emli değil içindeki enerji önemli

çok arkadaşım var benim yükssek lisans yapmak için bile kılını kıpırdatmayan

o yüzden sen gibi olmak isterim ilerde

canımm sagolasın ben bişi olmadım kii daaa
üsskek mektep lisans üstü filan feşmekan beni açmaz ben matematikten de çakmam bana lisan getir ögreniim o kadar hehehe

bu arada yemeklerini yani menülerini dimek istedim begeniyorum ama akşam hem ekmek hem pilav olmamış olabildiğince karbo alımını akşama bırakma derim

uşşgeldin canımmmm
bende olmak isterim 1 temmuzda 59 olamam da isterdim m
işte

Bu günkü menüm
Sabah
2 ince dilim ekmek
5 yeşil zeytin
kk peynir

Öğle
Mercimek çorbası
tavuklu nohutlu pilav
salata yoktu maalesef

Akşam
2 dilim ekmek
balık ızgara
bolca yeşillik

ayrıca akşama kadar
2 fincan yeşil çay
2 fincan form çayı
3 fincan siyah çay
2 lt su içtim

Şimdide giydim sauna şortumu oturuyorum.

ayın 14üne kadar biraz daha incelmem lazım ki kendime güzel bir abiye alayım

kızlar öğlen 4 kaşık karnabahar 3 kaşık yoğurt ve 1 dilim tost ekmeği yedim

akşam evde olmadığım için mecburen 1 tabak makarna yedim :26:

iyi akşamlar kızlar kızım rahatsız olduğu için arkadaşları ve komşular ziyarete gelen oluyor tabi kızım da katı birşey yemedi için ona bardakla içecek şeklinde sulu şeyler hazırlıyorum 2.3gün daha sonra birazdaha iyi olur salı günü dikişler alındığında rahatlar :13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13: r

arkadaşlar bende aranıza katılmak ıstıyorum 5 kılo verdım ama 6 kılo daha vermek ıstıyorum motıve olamıyorum bir türlü

diyetisyen kaçak yaptın mı dedi, arada tabi yaptım dedim, kaç kere dedi, 5 kere dedim, ne bileyim saymadım ki

son 1,5 ayda kaçak yapmış olsam da hiçbir zaman midemi doldurmadım, daha çok hareket ettim, her yediğimi yemeden önce çok düşündüm (bazen yine de yedim ) ve moralimi çoookkk yüksek tuttum

kesinlikle gevşemek yok artık daha fazla gaza geldim, yaza 38 beden bikini almayı düşünüyorum

çok geçmiş olsun ya.inşallah çabucak iyleşirde ikinizide aramızda görürüz.

nasılsınız bayanalarrrrrrrrrrrr
ben gittikçe kötü oluyorum sanırımm,sesim garip bişey olduuu ekekle kadın arası bir sese sahibim bugünlerdeee

akşam menümm
okulda
1 paket light çubuk kraker
200 ml ayran

eve gelince
1 hurma
6 yk pirinçli ıspanak
3 yk yoğurt
10 çilek yedimmm

artık eve geçde gelsem eve gelince yemek yemeye karar verdimm,abur cubur ,çerez yemektense 5-6 kaşık sebze yemek daha mantıklı sanırımm

sabah
1 biber
3 adet poğaça(evde kepekli undan neredeyse sıfır yağ ile yaptığım peynirli poğaça,her biri avuç içimin yarısı kadar)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…