60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ecus günaydın canım sabah kahvaltın çok az ama senin afiyet olsun

hayırlı sabahlar canım sanada

Sabahları o kadar çok bişe yıyemıorum ki her sabah klasık peynır ekmek acele yemek zorunda kalınca canım bişi istemıo, bazen domates fılan yıyorum ... Pazar günü rahat rahat kahvaltı ederken götürüyorum yemeklerı ben

Günaydın Nugi, afiyet olsun.. Evet senin spor yapman lazım sanırım... Hareket lazım biraz...

Afiyet olsun ...Cozutmamışsın hiç.. eferin sana..

Afiyet olsun.. kilo da verilmiş, süper....

evet canım benim az yiyince beğen medin mi dedi yok gün içinde çok karbonhidrat tükettim ekmek yemiyeceğim dedim.doymam sandım ama doydumgene burda pastalar börekler havada ucuyor.ben bu doktorları öldüreceğim ya...

kızlar ben ticker imı değiştireceğim çünkü baskül bir haftadır 61 gösteriyor aldım ben yada kas yaptım bilmiyorum ama baskül öyle gösteriyor.:84::84::84::84::84:

cimcimesude ycl nursena07 Ecus ecrinnn nazende_87

günaydın kızlar herkese günaydın ve güzel sağlıklı kahvaltılar içinde afiyet olsunnn

dünkü iknidi ara biraz kötüydü
cips beren saatin cipslerden bonibon 7 tane 1 bardak ballı kakolu sut

aksam 5kasık kabak yemeği
salata
yoğurt

ara çağla ve çilek sayısısız

3 lt su içmiçtim

allah kabul etsin... Akşama çok kaçırmazsın sen de umarım... Ramazan da gelıo o zaman napıcaz acaba?
sağolasın..bende akşama cozutmamayı umuyorum..gündüz midem dinlensin,akşamıda hafif geçiririm inşallah..3 ay sonra ramazan geliyo,ağustosta orucuz..

kızlar ben ticker imı değiştireceğim çünkü baskül bir haftadır 61 gösteriyor aldım ben yada kas yaptım bilmiyorum ama baskül öyle gösteriyor.:84::84::84::84::84:

canım kesin kas yaptın bi ara bakıyorum göbek kol gögüs çalsip duruyodun olsun değistir ama ez azından yağ gitsinde bıngıl bıngıl olmayalımmm

problem orda zaten kaçamaklarım oldu:84::84::84::84:

canım kesin kas yaptın bi ara bakıyorum göbek kol gögüs çalsip duruyodun olsun değistir ama ez azından yağ gitsinde bıngıl bıngıl olmayalımmm

eşim diyiyordu sen kas yapmışsındır çünkü çok kilo vermişsin belli ediyor dedi.sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.baskülde öyle görünce moralim bozuldu...

günaydın pepeti evet cips kötü olmuş bencede canım

canlarım bugün geç kaldım buraya gelmeye.

nilmısra akşam ne yediiiiii

1 kase terbiyeli şehriye çorbası
4-5 kaşık ıspanak kavurması
1 dilim çavdar ekmeği

akşam 1 kase puding yedim..

sabah kahvaltım ;

bol yeşillikli beyaz peynirli salata
1 dilim orta boy peynirli börek
3 bardak esmer şekerli açık çay..

afiyet olsun canım.canım benim pudingini yemişsin hadi onu anladık bu sabah kahvaltında ki börek neden

ben de bugün 4.leventteki b-fit i aradım

fiyat sormak için

kadın dediki gel birgün dene ben de tamam dedim cumartesi günü saat 12 de gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…