ecus günaydın canım sabah kahvaltın çok az ama senin afiyet olsun
hayırlı sabahlar canım sanada
Günaydın Nugi, afiyet olsun.. Evet senin spor yapman lazım sanırım... Hareket lazım biraz...
Afiyet olsun ...Cozutmamışsın hiç.. eferin sana..
Afiyet olsun.. kilo da verilmiş, süper....
ecus canım unutmuşum pardon kilo vermişsin tebrik ederim tatlım:92:
sağolasın..bende akşama cozutmamayı umuyorum..gündüz midem dinlensin,akşamıda hafif geçiririm inşallah..3 ay sonra ramazan geliyo,ağustosta orucuz..allah kabul etsin... Akşama çok kaçırmazsın sen de umarım... Ramazan da gelıo o zaman napıcaz acaba?
kızlar ben ticker imı değiştireceğim çünkü baskül bir haftadır 61 gösteriyor aldım ben yada kas yaptım bilmiyorum ama baskül öyle gösteriyor.:84::84::84::84::84:
Teşekkür ederimmama benimde babam moralimi bozdu... bı kılo daha verdım dıorum bellı olmuo verdıgın alt kısmın (demek ıstedıgı popom ) aynen duruo hıc gtmıo kı ordan ver dedı... Ben de kızdım hee sankı benım elımdeydı nerden ıstıosam oraya soluorum ordan gdıo zaten hıhhh dedım gttm yanından
bu arada regl olduysan kesın şişkinliktr eer kaçamak yapmadıysan yoksa neden kılo alasın kı canım benım... Canını sıkma sen
canım kesin kas yaptın bi ara bakıyorum göbek kol gögüs çalsip duruyodun olsun değistir ama ez azından yağ gitsinde bıngıl bıngıl olmayalımmm
kızlar ben ticker imı değiştireceğim çünkü baskül bir haftadır 61 gösteriyor aldım ben yada kas yaptım bilmiyorum ama baskül öyle gösteriyor.:84::84::84::84::84:
cimcimesude ycl nursena07 Ecus ecrinnn nazende_87
günaydın kızlar herkese günaydın ve güzel sağlıklı kahvaltılar içinde afiyet olsunnn
dünkü iknidi ara biraz kötüydü
cips beren saatin cipslerdenbonibon 7 tane 1 bardak ballı kakolu sut
aksam 5kasık kabak yemeği
salata
yoğurt
ara çağla ve çilek sayısısız
3 lt su içmiçtim
eşim diyiyordu sen kas yapmışsındır çünkü çok kilo vermişsin belli ediyor dedi.sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.baskülde öyle görünce moralim bozuldu...
canım bence de kas yaptın sen:26::26::26:
moralini bozma canım ya
aynı hareketleri aynı sporları yapıp durma bir değişiklik yap bence
inşallah öyledir.gerçi c.tesi diyetisyene gidip ölçtüreceğim bir baktırayım.59 dan 61 e çıktım 2 kilo kas mı yaptım ki:26::26::26::84::84::84::84::84::84::84:
afiyet olsun canım.canım benim pudingini yemişsin hadi onu anladık bu sabah kahvaltında ki börek nedencanlarım bugün geç kaldım buraya gelmeye.
nilmısra akşam ne yediiiiii
1 kase terbiyeli şehriye çorbası
4-5 kaşık ıspanak kavurması
1 dilim çavdar ekmeği
akşam 1 kase puding yedim..
sabah kahvaltım ;
bol yeşillikli beyaz peynirli salata
1 dilim orta boy peynirli börek
3 bardak esmer şekerli açık çay..
afiyet olsun canım.canım benim pudingini yemişsin hadi onu anladık bu sabah kahvaltında ki börek neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?