canım benim yürüyüşten bacakların çok etkilen miş benceama gerçi yürüyüş tüm sporlara göre en iyisiymi tüm bedeninin birden vermesi lazım.demek ki karın bölgesindekiler biraz yerleşmiş.daha fazla karın hareketi şart anlayacağın.
yolicim bende 38 beden almıştımda ilk 2 hafta girememiştim ya içine yaklaşık 1 aydır giyiyorum iştee,ama benimde bacakta ve popoda bollaşma oldu ancak bel kısmı tam oturuyo artık sıkma kalmadıı.ama benim canım sıkılıyo tabiii,acaba pantalon mu bollaştı yoksa benim sadece bacak ve popo mu gidiyo diye,göbek kısmım bel kısmım yine aynı çıldıricimmm,ne etsem şu koca göbeğimden kurtulamıyorumm.
gerçi pekde çabalamıyorum sanırım,yürüyüşten başka spor yapmıyorumm,platese mi başlasam:44:
sabah maydonoz kürüm mideniz bulanıyomu sizinde :26::26::26: çok fena oluyorum yaa ben içince
1kk peynir
1ceviz
1 salatalık
1dometes
2 dilim kepek ekmeğğ
saol fambıkımmmmmmm
eminim sizlerinde öle olucak ben inanıorum.çünkü insan kilo verdkten sonra daha dikkatlı oluo sanki bana öle geldi sanki eski kabus günlerine geri dönmemek için hemen kilo alıcam sanıo bu yüzden aynen devam edio.inşallah spora devambazen kaçamak yapınca kendimi rahatsız hissediorum diorum kilo verdin die şımarma hemen diorum kızıorum kendime
bebişim yavaş yavaş pilatese başlasan senn zaten göbek üst karın deilmiydi? :44:en kolay eriyen karın bölgesi. yani daha doğrusu karın için en kolay eriyen yer üst bölge en zor erİyen alt karın yavaş yavaş karın hareketleri esneme bazı bacak hareketleri yapabilrsn eminm hoşuna gdecek çok eğlenceli ben çok seviorum.hareketleri öğrendkten sonra kendin istediğin saatlerde yapabilrsn
fambukum ne güzel kız içine giriyor olman. 38 beden çok şey ifade ediyor bence yaaa normal kiloda olmak demek benim için
senle aynı boydayız aşa yukarı bende 165 boyundayım o yüzden senin için de öyle olmalı. bacaktan gitmesi de iyi bişi canım bi yerden gitsin de..
göbüş için de sana sadece günde 12 dk zaman ayıracağın karın hareketleri videosunu tavsiye ederim canımcım ben 1 nisandan beri oldukça sık yaptım ve karnımda ciddi çekilme var. bu arada 17 nisandan beri belden 2 cm göbüşten tammm evet tammm sıkı durun tammm 1 cm incelmişim
bu tabi kahvaltıdan sonraydı asıl 17 mayıstan bakacam tam bir ay sonraaa
spor yaparken o kadar zor geliyor ki bazen yarıda kesmek istiyorum dün akşam öyle oldu mesela heryerim kasılıyordu ama yine de inat ettim bitirdim mükafatını da eccükte olsa alıyorum iyi ki havalar serin gidiyo hee
yerşeltiğinden şüphem yok zaten,ilkokuldan beri var yani göbeğimmmmmm,onsuz hayatı düşünemiyorum he,boşluğa düşerim kesinnn
kızımında var şimdiden,anasının bahtsız kızııııfındıklı lokumum diye seviyom göbeciğini pek tatluuuu
sabah maydonoz kürüm mideniz bulanıyomu sizinde :26::26::26: çok fena oluyorum yaa ben içince
1kk peynir
1ceviz
1 salatalık
1dometes
2 dilim kepek ekmeğğ
fambukum ne güzel kız içine giriyor olman. 38 beden çok şey ifade ediyor bence yaaa normal kiloda olmak demek benim için
senle aynı boydayız aşa yukarı bende 165 boyundayım o yüzden senin için de öyle olmalı. bacaktan gitmesi de iyi bişi canım bi yerden gitsin de..
göbüş için de sana sadece günde 12 dk zaman ayıracağın karın hareketleri videosunu tavsiye ederim canımcım ben 1 nisandan beri oldukça sık yaptım ve karnımda ciddi çekilme var. bu arada 17 nisandan beri belden 2 cm göbüşten tammm evet tammm sıkı durun tammm 1 cm incelmişim
bu tabi kahvaltıdan sonraydı asıl 17 mayıstan bakacam tam bir ay sonraaa
spor yaparken o kadar zor geliyor ki bazen yarıda kesmek istiyorum dün akşam öyle oldu mesela heryerim kasılıyordu ama yine de inat ettim bitirdim mükafatını da eccükte olsa alıyorum iyi ki havalar serin gidiyo hee
Ay keşke benım de oyle olsaaaa... Belim çok ince bacaklar ince popo ve ust bacak kalın
hele bacaklar o kadar ınce kı 76 kıloyken de oyleydı... Patatese kürdan batırmış gibi duruodu cok komık
canımcım afiyet olsun..
fotoğrafın çok hoş ne güzel gülmüşsün.
yok canım benim benim bulanmıyor.ayrıca sabah maydanoz kürü içmiştim yazmayı unuttum.
yolanda kıyss sinirlenme bacumm iyi değil boşver hadi accuk sallada kendüne gel:92: :92: :92: :92:
yerşeltiğinden şüphem yok zaten,ilkokuldan beri var yani göbeğimmmmmm,onsuz hayatı düşünemiyorum he,boşluğa düşerim kesinnn
kızımında var şimdiden,anasının bahtsız kızııııfındıklı lokumum diye seviyom göbeciğini pek tatluuuu
Ay keşke benım de oyle olsaaaa... Belim çok ince bacaklar ince popo ve ust bacak kalın
hele bacaklar o kadar ınce kı 76 kıloyken de oyleydı... Patatese kürdan batırmış gibi duruodu cok komık
kimse kendinde olanı beğenmiyo sanıırmmm
bana görede popoyu saklamak kolay ama göbeği ,üst karnı, dolgun göğüsleri kapatmak pek kolay olmuyooo,ne giysen pörtlüyoooo
göbeğim gitse ama süper görünürüm heeeee,ama benim 52 kiloyken bile göbeğim vardı yani hayal gibi vallaaa göbeksiz bir vücut benim için
Konu koca göbüşler sanırım..
bi koca göbüş de ben de var ama eskiden yoktu valla...
Şimdi de taamen gider mi bilmiyorum ama
sizinle bi mutluluğumu paylaşmak istiyorum..
20 sinde düğüne gidceğim ve elbise almak istemiyordum ya..
dün elbiseleri çıkardım bi bakayım diye..
giydim oldu
Yani tabi şöyle 3 kilo versem daha da süper olur ama
böyle de giyilebilir, korseyle falan..
ayy pek bi mutluyum valla...
ama şımarmak yok.. o elbiseler bana bol gelsin istiyorum..
canımmm hani şöle fırsalar varya şehir fırsatı bilmemne foni fln die onlar çok indirimli oluo onlardan al.ben üyeyim.gelio mailime baya uygunfiyatları.kızlarrrr ben makyaj yapma kursuna gitmek istiyorummm,yani şöyle 1 haftalık falan olanlardannn,var mı öyle kurslar haberi olan var mııı
iyiyim canım saol sen nsılsn.çok saol teşkkr ederm.yeme düzennde değişklk yaptınmı?nası gidio ?canım benim yürüyüşten bacakların çok etkilen miş benceama gerçi yürüyüş tüm sporlara göre en iyisiymi tüm bedeninin birden vermesi lazım.demek ki karın bölgesindekiler biraz yerleşmiş.daha fazla karın hareketi şart anlayacağın.
canım benim eşim salatayı az yapmıştı.çünkü yeşillik azdı olanı yapmıştı çıkan buydu ancak bu kadar.ama doydum.gün içinde kendimi demekki bayağı doyurmuşsum.
hoş geldin canım benim.nasısın şimdi.canım süpersin gene de dikkat etmişsin süper.afiyet olsun.bizlerde seni özledik..
saol bebişimmmmm.kukilatam günaydın valla menülerini ben çok beğeniyorum senin sanki kendim uyguluyormuşum gibi bi hevesle okuyorum menülerini afiyet olsun canım
herkesin derdi başka
patatese kürdan batırmış gibi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?