60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yerşeltiğinden şüphem yok zaten,ilkokuldan beri var yani göbeğimmmmmm,onsuz hayatı düşünemiyorum he,boşluğa düşerim kesinnn
kızımında var şimdiden,anasının bahtsız kızııııfındıklı lokumum diye seviyom göbeciğini pek tatluuuu

Ay keşke benım de oyle olsaaaa... Belim çok ince bacaklar ince popo ve ust bacak kalın
hele bacaklar o kadar ınce kı 76 kıloyken de oyleydı... Patatese kürdan batırmış gibi duruodu cok komık

valal evet başlasam iyi olacak,üst karnım daha çok gitti tabi ama alt karnım olduğu gibi duruyooooo.n euyuz bişey yaaaaaaaaaa,Allahım bu göbek bu hale gelene kadar aklım nerdeydi acaba çok merak ediyorum

canım dengesiz gitmeside kötü yaa,düşünsene bacak popo gitmiş ama koca bir göbek varrrtam hamile modeli valla,offf biran önce el atmam lazım kendime
kız yoli bana özelde at sana şu videoyu nerden bulcaz de banaaa

ay ay anne kız göbişkoluymuş.çok şekersiniz ya.canım benim bir kilo olan göbek vardır.birde vücut şekli göbekli olan vardır.ne yaparsa yapsın gitmiyor muş.sen birde pilates yap karın hareketleri farkı göreceksin ve de çok seveceksin.

hangi video yolicim bana da yollarmısın yada adres ver indiremm

Ay keşke benım de oyle olsaaaa... Belim çok ince bacaklar ince popo ve ust bacak kalın
hele bacaklar o kadar ınce kı 76 kıloyken de oyleydı... Patatese kürdan batırmış gibi duruodu cok komık

kimse kendinde olanı beğenmiyo sanıırmmm
bana görede popoyu saklamak kolay ama göbeği ,üst karnı, dolgun göğüsleri kapatmak pek kolay olmuyooo,ne giysen pörtlüyoooo
göbeğim gitse ama süper görünürüm heeeee,ama benim 52 kiloyken bile göbeğim vardı yani hayal gibi vallaaa göbeksiz bir vücut benim için

Konu koca göbüşler sanırım..
bi koca göbüş de ben de var ama eskiden yoktu valla...
Şimdi de taamen gider mi bilmiyorum ama
sizinle bi mutluluğumu paylaşmak istiyorum..
20 sinde düğüne gidceğim ve elbise almak istemiyordum ya..
dün elbiseleri çıkardım bi bakayım diye..
giydim oldu
Yani tabi şöyle 3 kilo versem daha da süper olur ama
böyle de giyilebilir, korseyle falan..
ayy pek bi mutluyum valla...
ama şımarmak yok.. o elbiseler bana bol gelsin istiyorum..

yok canım benim benim bulanmıyor.ayrıca sabah maydanoz kürü içmiştim yazmayı unuttum.

3 gündür iciyorum cimmcimecim bugun icmiycektim çünkü dün mahvoldum ya ıgggg de sanki baskulüm 300 gr eksik gösterince sabah aç wc sonrası zayıflattı galiba beni diye yapıp içtim yane

yolanda kıyss sinirlenme bacumm iyi değil boşver hadi accuk sallada kendüne gel :92::92::92::92:

bacuuum zatti sinirli bi tipim valla bide bu salaklar o yagmurda beni almadı servisi kaçırdım cebimden yol parası verdim ama yine de bugün iyi bi moddayım yaa iyiyim yanii

ayy ne güzel bir sevgi ifadesi kız. fınduklu lokummm .. fındıgı da minik göbüşü dimi yirim ben o göbüşü yirimm

herkesin derdi başka
patatese kürdan batırmış gibi mi

Niye hayal olsunmuş sağlıklı beslenıosun bi de sporunu o bölgeye yoğunlaştırırsan fıstık gıbı olur
gobegın bence...

süppeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende dün 7 yıl önece giydiğim pantalonumum içine girdimmm ve üniversitede aldığım süet kumaştan ceketimin içineee girebildimmm pek mutlu oldum valla,ama ceketin üst düğmesii azcık sıkıyiiiiişte böle ya göğüs pörtlüyo yada göbüşşşşş

kızlarrrr ben makyaj yapma kursuna gitmek istiyorummm,yani şöyle 1 haftalık falan olanlardannn,var mı öyle kurslar haberi olan var mııı
canımmm hani şöle fırsalar varya şehir fırsatı bilmemne foni fln die onlar çok indirimli oluo onlardan al.ben üyeyim.gelio mailime baya uygunfiyatları.
iyiyim canım saol sen nsılsn.çok saol teşkkr ederm.yeme düzennde değişklk yaptınmı?nası gidio ?

kukilatam günaydın valla menülerini ben çok beğeniyorum senin sanki kendim uyguluyormuşum gibi bi hevesle okuyorum menülerini afiyet olsun canım
saol bebişimmmmm.sennkilerde öle hiç kaçamak yapmıosun çok güzel gidiosun eminim sende çok güzel vericeksn fazlalıklarınııı

patatese kürdan batırmış gibi haaaailahiii çok güldüümmmm vallaaaa...

herkesin derdi başka
patatese kürdan batırmış gibi mi

He ya hayal et şimdi gözünde nasıl duruo patates ve kürdan nasıl gülesin gelıo dı mı... Ben de bacaklarım ınce onu meydana cıkarıyım dıe elbıse etek fılan gyerdım ınsanlar da senın patates kurdana güldüğün gibi oyle guluolardı Neyse simdi o kadar göze batmıo neyse kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…