Herkeslere günaydınnn...
Bu sabah: 3 çilek
kayısılı form çayı
1dlm denge ekmekle
lor peyniri yedim....
Bi de sabah bi tartılıyım dedım bi de baktım 61,2
çok sevindim diet yapmadan doyarak kilo veriorum ya şaka gibi çok mutluyum...
aç kalarak zayıflamaya çalıştığım günlere yazık valla...
günaydın cimcimecim anca gelebildimm akşamı anlet bakem sen merakla bekliyom
kız fambıkkk bu poğaçalar önceki yaptıklarınmı yoksa yenimi yaptın.afiyet olsun bakalım
günaydın ycl afiyet olsun şeker
tebrikler canım benim:92::92::92:
böyle böyle gidecek bütün yağlar
ben de bugün sabah biraz fazla çıktım moralim bozuldusonra bi baktım regl olmuşum şişkinliktendir inşallah yoksa çok üzülürüm
canlarım bugün geç kaldım buraya gelmeye.
nilmısra akşam ne yediiiiii
1 kase terbiyeli şehriye çorbası
4-5 kaşık ıspanak kavurması
1 dilim çavdar ekmeği
akşam 1 kase puding yedim..
sabah kahvaltım ;
bol yeşillikli beyaz peynirli salata
1 dilim orta boy peynirli börek
3 bardak esmer şekerli açık çay..
zaten aynı yapmıyorum ki leslie yapıyorum yürüyüş ve pilates üffffffffffff yaaaaaaaaa herkes gider mersine ben giderim tersine
diyetisyen kaçak yaptın mı dedi, arada tabi yaptım dedim, kaç kere dedi, 5 kere dedim, ne bileyim saymadım ki
son 1,5 ayda kaçak yapmış olsam da hiçbir zaman midemi doldurmadım, daha çok hareket ettim, her yediğimi yemeden önce çok düşündüm (bazen yine de yedim) ve moralimi çoookkk yüksek tuttum
kesinlikle gevşemek yok artık daha fazla gaza geldim, yaza 38 beden bikini almayı düşünüyorum
hosbulduk yolandacımmm neden olamayasın ıstedıkten sonra
sadece sabır ve irade lazım bıze
Herkeslere günaydınnn...
Bu sabah: 3 çilek
kayısılı form çayı
1dlm denge ekmekle
lor peyniri yedim....
Bi de sabah bi tartılıyım dedım bi de baktım 61,2
çok sevindim diet yapmadan doyarak kilo veriorum ya şaka gibi çok mutluyum...
aç kalarak zayıflamaya çalıştığım günlere yazık valla...
akşam yemeğim.
1 adet minnak kaşarlı tavuk sarma,
6-7 çatal salata,
2 adet acı biber turşusu,
1 bardak çay,
1 bardak 1 çay kaşığı balla hazırlanmış süt.
sabah kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta,
2 tatlı k. peynir,
1 domates ,
5 adet zeytin,
2 dilim k.ekmek,
1 bardak çay.
Teşekkür ederimmama benimde babam moralimi bozdu... bı kılo daha verdım dıorum bellı olmuo verdıgın alt kısmın (demek ıstedıgı popom ) aynen duruo hıc gtmıo kı ordan ver dedı... Ben de kızdım hee sankı benım elımdeydı nerden ıstıosam oraya soluorum ordan gdıo zaten hıhhh dedım gttm yanından
bu arada regl olduysan kesın şişkinliktr eer kaçamak yapmadıysan yoksa neden kılo alasın kı canım benım... Canını sıkma sen
evet kaşarlı tavuk satma ama bayağı lezzetli olmuştu.salata birde,
canım benim afiyet olsun ama sabah kahvaltın biraz az olmamış mı sence...ayrıca kilo vermişsin çok tebrik ederim....:92::92::92::92::92::92::92::92::92:
hoş geldiniz bizim mesai 8 de başlıyor 5 te bitiyor.
canım benim afiyet olsun.eşim eve gitmiş ama anahtarını unutunca geldi beni motorla aldı arkadaşının motoru kendisindeydi.birde traş olmuş diyiyorki sakallıyken yüzümüze bakan yok belki şimdi bakan olur diye.eve gidince beni mutfağa bile koymadı.sen içeri git ben hazırlayacağım dedi.yaptı hazırladı sofrayıda yedik kaldırdı bılaşıkları mak.attı.çayı demledi.gelip bana sırnaşıp durdu ama böyle affedilemezsin dedim biraz daha çabalaman lazım dedim.üzüldü ama ne yapalım cezasını çekiyor. daha sonra çıktı maçı vardı.bende eşofmanları giydim tam spor yapacaktım ki kapı çaldı misafir geldi.sporda tarih oldu.
günaaaaaaaaaaayydııııııııııınnnnn cicişlerrrrrrr
herkese mutlu sabahlar
hemen dün yedklerimi yazayım arkadaşa gttik evi istanbulun diğer ucu 2.5 saatte gttik canımız çıktı.arkadaş ahıska türkü değişik yemekleri fln var böle özbekler boşnaklar gibi .
bize mantı yapmış kendi usulllerinden. ee misafir umduğunu deil bulduğunu yer ama dimi?4 bilemedin 5 kaşık ondan yedim üzerine tereyağ döktüler onlar ben dökmedim bi kase yoğurtla onu yedik sonra 2-3 fincan çay içtim değişk ballı bi tatlı yapmış çok hafifşeker yok ballı kreması flnda yok gibi. 2 kk kadar da onadan yedim.
ara öğün yolda bir yeşil elma.
akşam ekmek yemedim dün 4.5 dilim ekmek yemiş oldum
akşam
1 kepçe kuskuslu çorba
4 kaşık etli kuru fasulye
2 kaşık kabak yemeği
bol slata
2 yk light yoort yedim.
gelelim sabah kahvaltısı
1 kupa şekersiz çay
2 dilim tam buğday ekmeği
2 kk peynir
domates
salatalık
taze nane,
dere otu
2 tk pekmez
2 yk light yoort
2 zeytn
az soona pilates yapıcığım inş.ayy özledim sizi 2 gündürr
afiyet olsun canım.canım benim pudingini yemişsin hadi onu anladık bu sabah kahvaltında ki börek neden
herkese mutlu sabahlar
hemen dün yedklerimi yazayım arkadaşa gttik evi istanbulun diğer ucu 2.5 saatte gttik canımız çıktı.arkadaş ahıska türkü değişik yemekleri fln var böle özbekler boşnaklar gibi .
bize mantı yapmış kendi usulllerinden. ee misafir umduğunu deil bulduğunu yer ama dimi?4 bilemedin 5 kaşık ondan yedim üzerine tereyağ döktüler onlar ben dökmedim bi kase yoğurtla onu yedik sonra 2-3 fincan çay içtim değişk ballı bi tatlı yapmış çok hafifşeker yok ballı kreması flnda yok gibi. 2 kk kadar da onadan yedim.
akşam
1 kepçe kuskuslu çorba
2 kaşık kabak yemeği
bol slata
2 yk light yoort yedim.
gelelim sabah kahvaltısı
1 kupa şekersiz çay
2 kk peynir
domates
salatalık
taze nane,
dere otu
2 tk pekmez
2 yk light yoort
2 zeytn
[COLOR="#006400
[COLOR="#006400"]
bende bendeeeeeyaza kadar alırız sanırım yaa zaman var dahaa
bu arada neruşla buluştuğumuzda yani 9 nisanda aldığım pantolon belden bollaşmaya başladı bu pantolon 40 beden bu arada. o zamandan bveri 1 kg kadar fark var ama sanırım kas yaptım yag verip çünkü bir kiloda bu kadar fark olamaz
cimicim sende bence buna bak kilo almamışsındır eminim[/COLOR]
cicmicim,tartılma saatlerinde önemli,hergün aynı saatte tartılmaya bakk,59 çıktığın günlerde geç vakitte ve aç olarak tartılmış olabilir bu nedenle vücuttaki su kaybı seni daha eksik çıkarmış olabilir,ancak 61 olarak tartıldığın gün ise daha erken tartılmışsındır,yataktan kalkar kalkmaz tartılmakta biraz fazla çıkarıyor,lavaboya gitmeden tartılmak,yada gittikten hemen sonra tartılmak fazla çıkarıyorr.bir 10 15 dk sonra tartılmak daha iyi sanırımm.hemn moralini bozma canımm,tuzu fazla tüketiyorsan ödem yapmış olabilir,o kadar kasın artacağını sanmıyorummm ama spor sonrasındaki günlerdede tartılmayın diyolar.ben mesala cuma-ctesi ve pazar yapıyorum sporu,tartılma gümüde bu nedele çarşamabaya aladım
ödemse gidince düzeltirim ozaman tekrar.üfffffffff tikırım da karamsarlığımı ifade ediyor.Kız dur ne ağlıyorsun...
deli ya belki de ödemdir sadece..
bi bekle bir hafta... tikirın da çok korkutucu olmuş... deli kız ya..
canım benim yürüyüşten bacakların çok etkilen miş benceyolicim bende 38 beden almıştımda ilk 2 hafta girememiştim ya içine yaklaşık 1 aydır giyiyorum iştee,ama benimde bacakta ve popoda bollaşma oldu ancak bel kısmı tam oturuyo artık sıkma kalmadıı.ama benim canım sıkılıyo tabiii,acaba pantalon mu bollaştı yoksa benim sadece bacak ve popo mu gidiyo diye,göbek kısmım bel kısmım yine aynı çıldıricimmm,ne etsem şu koca göbeğimden kurtulamıyorumm.
gerçi pekde çabalamıyorum sanırım,yürüyüşten başka spor yapmıyorumm,platese mi başlasam:44:
canım ya kıyamam kız aglamaaa:26::26:
bide kara kedili yarasalı çizelge yapmış deli domdom
canım benim eşim salatayı az yapmıştı.çünkü yeşillik azdı olanı yapmıştı çıkan buydu ancak bu kadar.ama doydum.gün içinde kendimi demekki bayağı doyurmuşsum.Günaydın kızlar
bu sabah adi minibüsçüler yüzünden servisi kaçırdım kendi imkanlarımla istanbuldan gebzeye geldim dolayısı ile hem yorgun hem sinir küpyüm zaten regl olucaz yaa sinir oldummmm
hava da soguk soguk havada yol yürüyünce ve ofisin sıcak havasında öksürük tuttu. siz nasılsınız umarım iyisinizdir
bende bendeeeeeyaza kadar alırız sanırım yaa zaman var dahaa
bu arada neruşla buluştuğumuzda yani 9 nisanda aldığım pantolon belden bollaşmaya başladı bu pantolon 40 beden bu arada. o zamandan bveri 1 kg kadar fark var ama sanırım kas yaptım yag verip çünkü bir kiloda bu kadar fark olamaz
cimicim sende bence buna bak kilo almamışsındır eminim
ben ayda maksimum 2 kilo veriyorum kılpayı yani o kiloya inmeme 50/50 şans
tebrik ederim ecüşşşş:92::92::92:
cimicim dikkatimi yine çekti hadi işyerinde fazla isteyince vermiyorlar evde de mi salatadan fazla vermiyorlar 6-7 çatal salata ne yaaa
yaa neden diyorsun ki kilo verdim diye. sen bişi söyleme onlar farketsinler daha etkili oluyo. ben eşime bişi demiyorum o farkediyo kilo verdiimi
bide diyetteyim kilo vermeye çalışıyorum filan demee kimseye onlar farkedince aç kalmadan diyetsiz kilo verdim diye hava atacaksın çünkü
hahhaa adama o anlamda da oruç mu tutturuyorsun kız valla sende korkulur afferin hee
benim eşim bana a dan z ye sofra hazırlıcak valla imkansız gibi belki bende onu böyle sınavlara tabi tutmalıyım işe yarayabilir
herkese mutlu sabahlar
akşam
1 kepçe kuskuslu çorba
2 kaşık kabak yemeği
bol slata
2 yk light yoort yedim.
gelelim sabah kahvaltısı
1 kupa şekersiz çay
2 kk peynir
domates
salatalık
taze nane,
dere otu
2 tk pekmez
2 yk light yoort
2 zeytn
saol fambıkımmmmmmmafiyet olsun kukilimmmmmm
senin menülerine bayılıyorum,korumada olduğun halde sağlıklı beslenemyi hayatına çok güzel yerleştirdin ve bıkmadan usanmadan devam edebiliyorsun,sporlarınıda aksatmadınn
umarım korumaya geçtiğimizde bizde senin gibi beslenmeyi başarabilirizzz
yolicim bende 38 beden almıştımda ilk 2 hafta girememiştim ya içine yaklaşık 1 aydır giyiyorum iştee,ama benimde bacakta ve popoda bollaşma oldu ancak bel kısmı tam oturuyo artık sıkma kalmadıı.ama benim canım sıkılıyo tabiii,acaba pantalon mu bollaştı yoksa benim sadece bacak ve popo mu gidiyo diye,göbek kısmım bel kısmım yine aynı çıldıricimmm,ne etsem şu koca göbeğimden kurtulamıyorumm.
gerçi pekde çabalamıyorum sanırım,yürüyüşten başka spor yapmıyorumm,platese mi başlasam:44:
herkese mutlu sabahlar
akşam
1 kepçe kuskuslu çorba
2 kaşık kabak yemeği
bol slata
2 yk light yoort yedim.
gelelim sabah kahvaltısı
1 kupa şekersiz çay
2 kk peynir
domates
salatalık
taze nane,
dere otu
2 tk pekmez
2 yk light yoort
2 zeytn
yolicim bende 38 beden almıştımda ilk 2 hafta girememiştim ya içine yaklaşık 1 aydır giyiyorum iştee,ama benimde bacakta ve popoda bollaşma oldu ancak bel kısmı tam oturuyo artık sıkma kalmadıı.ama benim canım sıkılıyo tabiii,acaba pantalon mu bollaştı yoksa benim sadece bacak ve popo mu gidiyo diye,göbek kısmım bel kısmım yine aynı çıldıricimmm,ne etsem şu koca göbeğimden kurtulamıyorumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?