60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hangi video yolicim bana da yollarmısın yada adres ver indiremm

ikinize de yolladım linkleri canlarım. haftada en az 4 kez yapın emi

Saat 10 da vakam vardı yeni bitti işleri

O koca göbekten bende de var malesefff:84::84::84::83::83:

11 deki vaka gelmiş birazadan dönerimmmm

süperr çok sevindim yecalee kardeşimmm
bende de kilo iken göbekyoktu şimdi pörtt göbek delii çevresinde simit var ay ne komik demem ki o kadar kiloluymuşum ki bel oyulunca göbek kaldı

ahhh ahh herkesin derdi başka...
bende bugün rüyamda tayinim çıkmış eski şehir e nasıl seviniorum anlatamam hiç rüya gibi deildi. öle mutluydumki..
bi uyandım rüyaymışş
dua edin nolur kızlar hayrlısyla atanayım bende işe başlayım çok sıkıldım evdeeeeeeeeeeeeeee:84::84::84::84::84::84::84:
1 haziranda atama var inşallahatanırım.:26:

günaydınnn kıslarrrr.. :2: bi agırlık üstümde bi agırlık....:2: yatıp 2 gün uyuyasım varr evde de yapmamm gerekenn cok sey varr.. spora gitmeliyimm ama nasıl giderim bilmiorumm.. gidip ehliyet içinn para yatırmalıyım.. yemek yapmalıyım ekstra.. sabahh bi pıncıkk corba içtimm 1 dilimm ekmekle.. 1 bardak ta elma cayı içtimm.. öglene de bakalımm artıkk ne yicem bende bilmirum... bu aradaaa pepeti de cokk güselmişş masallahh..

ayy ne güzel bir sevgi ifadesi kız. fınduklu lokummm .. fındıgı da minik göbüşü dimi yirim ben o göbüşü yirimm

aynen öyle göbek deliğide fındığı oluyooo
canımmm hani şöle fırsalar varya şehir fırsatı bilmemne foni fln die onlar çok indirimli oluo onlardan al.ben üyeyim.gelio mailime baya uygunfiyatları.

pek anlamam o işlerden ama bakayım bii ,sağol canımmmm

ikinize de yolladım linkleri canlarım. haftada en az 4 kez yapın emi
sağol dadluşummmmmm,öpüyom seniiiiiiiiiiiii

hayırlısıyla tez zamanda atanırsın inşallah..

Canım ya inşallah olur ataman... 1 haziranda iyi haberlerini alırız...

insallah cnmm hayırlısıyla ... en azından atama bekleyenn bi iş var ... ben hala ne olcagımı bilmiorumm:97:

canım benim yeme düzenimde değişiklik yaptım azalttıkça kilo aldım.tikırıma baksana.

ara öğünümü yedim.
3 tane ülker başak kepekli büsküvi,
1 adet mini yarım yağlı süt,
500 ml su.

Son düzenleme:

canlan biraz, canlan biraaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzz,kımıldaaaaaaaaaaaa,kımıllldaaaaaaaaaaaaaaaaaa
işlerini hallet,sporuna git hemencikkk çıtır olduğun günleriiii görmek istiyorummmm,seni fıstık kimin görmek istiyorum ona göreee
saçını kestircektin nasıl olduuubende fön çektirmey gitcem bugünnn öğle arasında,acayip yağmur yağıyo arada ama çektirim yaaa paçoz paçoz dolanmiyim ortalıktaaa

canım benim allah gönlüne göre versin.herşey hayal ettiğin gibi olur inşallah.

kestim datlum yaa.. pek istedigim gibi olmadıı daha kısa istiyomusumm demekkii.. eklerim az sonraa.. valla kıpırdayasım yokkk.. gece rahat uyuyamadım hiç.. yazlıkları cıkarcamm ide nasıl cıkcak onlar yaa.. yıkıcam ütülücemm.. bahar temizliginede baslamakk lazımm.. püfffffffff

inşallah atanırsın canım benim Puan kaç hangi bölüm

canım ben sana gülmedim benzetmen komikti. sen etek giyebiliyormuşsun en azından benim kütük bacaklarıma o bile yakışmıyordu
incelmiş olsa da hala yakıştıramıyorum o ayrı hala kütük gibi kalın bacaklarım var :26::26: bende böle kürdan gibi bacaklarım olsun isterdim :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…