hangi video yolicim bana da yollarmısın yada adres ver indiremm
valal evet başlasam iyi olacak,üst karnım daha çok gitti tabi ama alt karnım olduğu gibi duruyooooo.n euyuz bişey yaaaaaaaaaa,Allahım bu göbek bu hale gelene kadar aklım nerdeydi acaba çok merak ediyorum
canım dengesiz gitmeside kötü yaa,düşünsene bacak popo gitmiş ama koca bir göbek varrrtam hamile modeli valla,offf biran önce el atmam lazım kendime
kız yoli bana özelde at sana şu videoyu nerden bulcaz de banaaa
Konu koca göbüşler sanırım..
bi koca göbüş de ben de var ama eskiden yoktu valla...
Şimdi de taamen gider mi bilmiyorum ama
sizinle bi mutluluğumu paylaşmak istiyorum..
20 sinde düğüne gidceğim ve elbise almak istemiyordum ya..
dün elbiseleri çıkardım bi bakayım diye..
giydim oldu
Yani tabi şöyle 3 kilo versem daha da süper olur ama
böyle de giyilebilir, korseyle falan..
ayy pek bi mutluyum valla...
ama şımarmak yok.. o elbiseler bana bol gelsin istiyorum..
bende isteriiiimmmm
ikinize de yolladım linkleri canlarım. Haftada en az 4 kez yapın emi
ayy ne güzel bir sevgi ifadesi kız. fınduklu lokummm .. fındıgı da minik göbüşü dimi yirim ben o göbüşü yirimm
canımmm hani şöle fırsalar varya şehir fırsatı bilmemne foni fln die onlar çok indirimli oluo onlardan al.ben üyeyim.gelio mailime baya uygunfiyatları.
sağol dadluşummmmmm,öpüyom seniiiiiiiiiiiii
ikinize de yolladım linkleri canlarım. haftada en az 4 kez yapın emi
hayırlısıyla tez zamanda atanırsın inşallah..ahhh ahh herkesin derdi başka...
Bende bugün rüyamda tayinim çıkmış eski şehir e nasıl seviniorum anlatamam hiç rüya gibi deildi. öle mutluydumki..
Bi uyandım rüyaymışş
Dua edin nolur kızlar hayrlısyla atanayım bende işe başlayım çok sıkıldım evdeeeeeeeeeeeeeee:84::84::84::84::84::84::84:
1 haziranda atama var inşallahatanırım.:26:
ahhh ahh herkesin derdi başka...
bende bugün rüyamda tayinim çıkmış eski şehir e nasıl seviniorum anlatamam hiç rüya gibi deildi. öle mutluydumki..
bi uyandım rüyaymışş
dua edin nolur kızlar hayrlısyla atanayım bende işe başlayım çok sıkıldım evdeeeeeeeeeeeeeee:84::84::84::84::84::84::84:
bende bugün rüyamda tayinim çıkmış eski şehir e nasıl seviniorum anlatamam hiç rüya gibi deildi. öle mutluydumki..
bi uyandım rüyaymışş
dua edin nolur kızlar hayrlısyla atanayım bende işe başlayım çok sıkıldım evdeeeeeeeeeeeeeee:84::84::84::84::84::84::84:
canımmm hani şöle fırsalar varya şehir fırsatı bilmemne foni fln die onlar çok indirimli oluo onlardan al.ben üyeyim.gelio mailime baya uygunfiyatları.
iyiyim canım saol sen nsılsn.çok saol teşkkr ederm.yeme düzennde değişklk yaptınmı?nası gidio ?
saol bebişimmmmm.sennkilerde öle hiç kaçamak yapmıosun çok güzel gidiosun eminim sende çok güzel vericeksn fazlalıklarınııı
patatese kürdan batırmış gibi haaaa ilahiii çok güldüümmmm vallaaaa...
günaydınnn kıslarrrr.. :2: bi agırlık üstümde bi agırlık....:2: yatıp 2 gün uyuyasım varrevde de yapmamm gerekenn cok sey varr.. spora gitmeliyimm ama nasıl giderim bilmiorumm.. gidip ehliyet içinn para yatırmalıyım.. yemek yapmalıyım ekstra.. sabahh bi pıncıkk corba içtimm 1 dilimm ekmekle.. 1 bardak ta elma cayı içtimm.. öglene de bakalımm artıkk ne yicem bende bilmirum... bu aradaaa pepeti de cokk güselmişş masallahh..
bi uyandım rüyaymışş
canlan biraz, canlan biraaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzz,kımıldaaaaaaaaaaaa,kımıllldaaaaaaaaaaaaaaaaaa
işlerini hallet,sporuna git hemencikkk çıtır olduğun günleriiii görmek istiyorummmm,seni fıstık kimin görmek istiyorum ona göreee
saçını kestircektin nasıl olduuubende fön çektirmey gitcem bugünnn öğle arasında,acayip yağmur yağıyo arada ama çektirim yaaa paçoz paçoz dolanmiyim ortalıktaaa
Bende bugün rüyamda tayinim çıkmış eski şehir e nasıl seviniorum anlatamam hiç rüya gibi deildi. öle mutluydumki..
Bi uyandım rüyaymışş
Dua edin nolur kızlar hayrlısyla atanayım bende işe başlayım çok sıkıldım evdeeeeeeeeeeeeeee:84::84::84::84::84::84::84:
ara öğünümü yedim.
3 tane ülker başak kepekli büsküvi,
1 adet mini yarım yağlı süt,
500 ml su.
He ya hayal et şimdi gözünde nasıl duruo patates ve kürdan nasıl gülesin gelıo dı mı... Ben de bacaklarım ınce onu meydana cıkarıyım dıe elbıse etek fılan gyerdım ınsanlar da senın patates kurdana güldüğün gibi oyle guluolardıNeyse simdi o kadar göze batmıo neyse kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?