şu kepekli bisküvileri yeme yaaa
çok masum duruyorlar ama değillerrr
Herkeslere günaydınnn...
Bu sabah: 3 çilek
kayısılı form çayı
1dlm denge ekmekle
lor peyniri yedim....
Bi de sabah bi tartılıyım dedım bi de baktım 61,2
çok sevindim diet yapmadan doyarak kilo veriorum ya şaka gibi çok mutluyum...
aç kalarak zayıflamaya çalıştığım günlere yazık valla...
tebrikler canım benim:92::92::92:
böyle böyle gidecek bütün yağlar
ben de bugün sabah biraz fazla çıktım moralim bozuldusonra bi baktım regl olmuşum şişkinliktendir inşallah yoksa çok üzülürüm
Teşekkür ederimmama benimde babam moralimi bozdu... bı kılo daha verdım dıorum bellı olmuo verdıgın alt kısmın (demek ıstedıgı popom ) aynen duruo hıc gtmıo kı ordan ver dedı... Ben de kızdım hee sankı benım elımdeydı nerden ıstıosam oraya soluorum ordan gdıo zaten hıhhh dedım gttm yanından
bu arada regl olduysan kesın şişkinliktr eer kaçamak yapmadıysan yoksa neden kılo alasın kı canım benım... Canını sıkma sen
aynen öyle göbek deliğide fındığı oluyooo
pek anlamam o işlerden ama bakayım bii ,sağol canımmmm
sağol dadluşummmmmm,öpüyom seniiiiiiiiiiiii
1 kocca elma yiyorummmmmm
offfffff mideme sancı giriyyyyyyyyyyy,boğazım ağrıyooo,sesimmm kısıkkk ,üşüyorummmmmm ve çalışıyorummm
evede olupta halim yok diyenlere duyurulurrrtopralanın azcık bakimmm,kendinize gelin yahuuuuu
masum olmadıklarının farkındayım ama biraz yediklerimi arttırmak istedim yanımdada o vardı artık mecburen yedim.azalttım aldım.biraz çoğaltırsam belki veririm.15-20 mayıs hayallaerimde yok oldu.gitmiyor geliyorlar 2 kilo vermeyeyi hedefledim neden aldım ya...:84::84::84:
rica ederim canımcımmmmm
ama yapacan tamam mı soracan valla her gün
nursenacım linki sana da yolladım özelden
saçından çok herbiyerini gördük maşşllahhhhevet uzunmuşş bende daha kısa bişeyler bekliyodummmm,yaza doğru kırptırısın biraz dahhaaa,ama yine de güzel güle güle kullanannnnn
aynı benim babam gerçi bu kez o bile zayıfladığımı düşünüyo yani en son 65ken gördüler inşallah 2 hafta sonra gidicem bakalım neler diyecek ama 72 den sonra 65i görünce çok zayıfladığımı söylemişti kulaklarıma inanamadımmmmbabam bana zayıflamışsın dediiiiiii kendisi sürekli popocuğumla dalga geçerdi dee o yüzden çok şaşaırdım tabiiiiiii:86::86::86::86::86: bakalım şimdi neler söyliycekkkkk ama adam haklı yıllarca bana kültürfizik yap (Kültürfizik: Vücudun formunu korumak, kuvvetlendirmek, kasları çalıştırmak ve bazı bedensel arızaları düzeltmek için yapılan jimnastik hareketlerinin tümü. Vücudu sağlamlaştırmak ve çevikliğini artırmak maksadıyla yapılan bedensel hareketlerin, idmanların tümüne jimnastik, cimnastik, terbiye-i bedeniyye veya beden eğitimi adı verilir- babam da böyle der hep ) kültürfizik yap dedi durduuuuuuuuu ben oturdum tv karşısında fıstıkları yedim meyve sularını içtim çukuları yidimmmm e o da dalga geçti tabiii ama şimdiiiii nihayet kültürfizikte:86::86::86: sınır tanımayan ve incecik bir fıstık olma yolunda ilerleyen bir kzı varrrr inşallah görücezzz o günleriii deeeee beraberrr durmakk yokk yola devammmmmm
bende dedim ki eklerkenn az daha gobeeemii mermerin üstüne atcakmısım yane.. önde agırlık yapmasın deyumickey mi görmesen olmazdı ama mickey , sünger bob bethy boopp onlar olmadan olmass.... ben nire onlar ora evet yaa bi anda o kadra kısaltmaktan korktum ama az daha kısa istiyodum sankii..d ur bakamm boyarkenn at bacım bi makas daha dicemm
maşallah pek güzelmiş kızımız
valla ben seni normal kiloda gördüm ecrin yaa sende bişi yok kiii
yada miki miki saklıyoooo
pis miki
sağolasın canım,inşallah bıkmadan usanmadan yaparım..
rica ederim canımcımmmmm
ama yapacan tamam mı soracan valla her gün
Nursenacım linki sana da yolladım özelden
sen kemerinide göbeğinin altından bağlıyosundur kesinnnnnnn
neye gülüyosamm sanki ben farksızmışımmm gibiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?