60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şu kepekli bisküvileri yeme yaaa

çok masum duruyorlar ama değillerrr

masum olmadıklarının farkındayım ama biraz yediklerimi arttırmak istedim yanımdada o vardı artık mecburen yedim.azalttım aldım.biraz çoğaltırsam belki veririm.15-20 mayıs hayallaerimde yok oldu.gitmiyor geliyorlar 2 kilo vermeyeyi hedefledim neden aldım ya...:84::84::84:

depresyondayım
bir bilseniz ne haldeyim
veremedim de aldım.
ben şimdi ne yapayım
kayboldu hayalciklerim
ne olacak bu halim
depresyondayım.

Son düzenleme:

nahanda sacım famirimm.. arada mickey imi de gösterdimmmmm:108:

Eklentiler

• $Fotoğraf0581.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 22
HERKESEEEE AFİYET OLSUUUUUNNN,KOLAY GELSİİİİİNNNNNN sağlıklı,mutlu,huzurlu bir gün diliyorum hepimizeeeeeee veeeeeeeeeee yağlarr gitsiiiiinnnn incecik fit fıstıklar olalım innşallahhhhhhhhhhhhhh:13::13::13::13:

Hemmeennnnn sallıyorummmm vee tebrik ediyorumm tatlımmm devamı da böyle güzel gelsin innşallahhhhhhhhhhhhh:92::92::92::92::92::92::92:

Regl döneminde 500gr-1kg arası farkedebiliyor şişliktiiirr bozma moralini ama bu dönemi tarçınlı muz tarçınlı süt gibi şeyler tüketerek atlatmaya çalışşş regl dönemi tehlikeliiii

aynı benim babam gerçi bu kez o bile zayıfladığımı düşünüyo yani en son 65ken gördüler inşallah 2 hafta sonra gidicem bakalım neler diyecek ama 72 den sonra 65i görünce çok zayıfladığımı söylemişti kulaklarıma inanamadımmmm babam bana zayıflamışsın dediiiiiii kendisi sürekli popocuğumla dalga geçerdi dee o yüzden çok şaşaırdım tabiiiiiii:86::86::86::86::86: bakalım şimdi neler söyliycekkkkk ama adam haklı yıllarca bana kültürfizik yap (Kültürfizik: Vücudun formunu korumak, kuvvetlendirmek, kasları çalıştırmak ve bazı bedensel arızaları düzeltmek için yapılan jimnastik hareketlerinin tümü. Vücudu sağlamlaştırmak ve çevikliğini artırmak maksadıyla yapılan bedensel hareketlerin, idmanların tümüne jimnastik, cimnastik, terbiye-i bedeniyye veya beden eğitimi adı verilir- babam da böyle der hep ) kültürfizik yap dedi durduuuuuuuuu ben oturdum tv karşısında fıstıkları yedim meyve sularını içtim çukuları yidimmmm e o da dalga geçti tabiii ama şimdiiiii nihayet kültürfizikte:86::86::86: sınır tanımayan ve incecik bir fıstık olma yolunda ilerleyen bir kzı varrrrinşallah görücezzz o günleriii deeeee beraberrr durmakk yokk yola devammmmmm

1 kocca elma yiyorummmmmm

offfffff mideme sancı giriyyyyyyyyyyy,boğazım ağrıyooo,sesimmm kısıkkk ,üşüyorummmmmm ve çalışıyorummm

evede olupta halim yok diyenlere duyurulurrrtopralanın azcık bakimmm,kendinize gelin yahuuuuu

aynen öyle göbek deliğide fındığı oluyooo

pek anlamam o işlerden ama bakayım bii ,sağol canımmmm

sağol dadluşummmmmm,öpüyom seniiiiiiiiiiiii

rica ederim canımcımmmmm
ama yapacan tamam mı soracan valla her gün
nursenacım linki sana da yolladım özelden

Ben de şimdi yedim..
orta boy bir elmanın yarısı..
yeşil çayım bitmiş.. Bugün içemedim..
O beni bayağ tok tutuyormuş sanırım..

canım bende aynı durumdayım 2 hafta once 60 olan ben bu sabah ıtıbarı ıle 61 ı gordum . ben eve gıdınce daha 60.5 fılan gorunuyorum anlamadım gitti bende artık bir diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ancak bunun için kayseriye gitmem lazım suan bir ilçedeyim ve mahrumiyet bölgesindeyim desem yeridir :26::26::26::26:

Son düzenleme:
bu miss turkeyy kızları da kafamı bozuyoo yaaa.. cırpı bacaklarınaa sıska bellerine cekmişler sortları gömleklerii süzüm süzüm süzülüolar yaaa.. hayret bişi yaaa

rica ederim canımcımmmmm
ama yapacan tamam mı soracan valla her gün
nursenacım linki sana da yolladım özelden

yolicim iş yerinde herbir siteyi açamadığımdannnn giremedimm,loxiye indirticemm,haftasonuda ondan alıcim inşallahh pazartesinden itibaren yaparımm,çok terlermeyen bişeyse sabah işe gitmeden yapmayı düşünüyorummm,12 dkmış ne de olsaaa

saçından çok herbiyerini gördük maşşllahhhhevet uzunmuşş bende daha kısa bişeyler bekliyodummmm,yaza doğru kırptırısın biraz dahhaaa,ama yine de güzel güle güle kullanannnnn

bende dedim ki eklerkenn az daha gobeeemii mermerin üstüne atcakmısım yane.. önde agırlık yapmasın deyu mickey mi görmesen olmazdı ama mickey , sünger bob bethy boopp onlar olmadan olmass.... ben nire onlar ora evet yaa bi anda o kadra kısaltmaktan korktum ama az daha kısa istiyodum sankii..d ur bakamm boyarkenn at bacım bi makas daha dicemm

baban sana kültür fizik dedikçe sen onu fındıkfıstık anlıyordun her halde

neyse ki şimdi dogru yolu bulduk neruşummm bende akşam 11 lerde ekmekarası domates ekmek yiyip üzerine bir güzel yatıp uyurdum sora neden 73 kg oldum derdim cahil çocukluk işteee
neyse şimdi bilinçliyiz bu harika

sen kemerinide göbeğinin altından bağlıyosundur kesinnnnnnn
neye gülüyosamm sanki ben farksızmışımmm gibiiiiiiii

maşallah pek güzelmiş kızımız
valla ben seni normal kiloda gördüm ecrin yaa sende bişi yok kiii
yada miki miki saklıyoooo
pis miki

evet mikim gördügün üsre bütün vücutunu bana siper ettii gobeeemi sakladıı.. yaa obez gibi degilim ama kiloluyum yinede.. cünkü 14 kg aldımm.. 26 dan 29 bedene cıktımm.. mikilerin arkasına saklanıom böle iştee ama popomu mikim de saklayamıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…